Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek lányok (1177 db)

Mi tetszik a fiúknak? Mit szeretnek, vagy mit keresenk egy lányban? De komolyan.

mi az amit szeretnek?,mi az amit nem??

Legjobb válasz: Ruhák - hát ez minden pasinál más szerintem, én szeretem a szép ízléses és elõnyös öltözködést, az emo és a túlzottan ribancos ruhákért nem vagyok oda. Elmenni velem valahova? Szinte akárhova. Elvégre azért vagyunk egy pár. Nyomulás, kezdeményezés terén szerintem az a normális, ha a lány kezdeményez - szemkontaktus, mosoly, aztán a srácé a következõ teendõ. Nyomulni ne nyomuljon, legtöbbször elijeszt, meg a legjobban nyomulós lányok általában nem a szépek közül jönnek. Smink téren egy kis szolid smink és kész.

Ruhák - hát ez minden pasinál más szerintem, én szeretem a szép ízléses és elõnyös öltözködést, az emo és a túlzottan ribancos ruhákért nem vagyok oda. Elmenni velem valahova? Szinte akárhova. Elvégre azért vagyunk egy pár. Nyomulás, kezdeményezés terén szerintem az a normális, ha a lány kezdeményez - szemkontaktus, mosoly, aztán a srácé a következõ teendõ. Nyomulni ne nyomuljon, legtöbbször elijeszt, meg a legjobban nyomulós lányok általában nem a szépek közül jönnek. Smink téren egy kis szolid smink és kész.
ugyan lány vagyk, de azért leírom a barátom mit gondol: ha van rajtam smink, ha nincs barátomat egyáltalán nemérdekli.mikor megismerkedtünk 1éve Õ kezdeményezett, szex terén is általában Õ kezdeményez, de van mikor én veszem kezembe az irányítást és ezzel mégjobban feltudom Õt izgatni.Szinte mindig nõies ruhákat hordok, páromnak viszont az jön be ha melegítõbe vagyok. De ha igazán szeret téged a párod, akkor úgy tetszel neki amilyen vagy! :) L/17
Én nekem annyira a külsõ nem izgat, persze ne legyen lófeje, meg szögek a kabátján, de egy átlagos kinézet tökéletes, engem sokkal jobban a belsõ értékek érdekelnek. Pl. legyen kedves, aranyos, okos, lehessen vele komolyan beszélgetni, megosztani vele ezt-azt, de lehessen azért hülyülni, viccelõdni is. Fogadjon el olyannak amilyen vagyok, ne akarjon igényre szabni kb. ennyi 17/F
Szép legyen az arca, a haja , az alakja, ne legyen a középpontban (általában akik ott vannak azok a ku***k), normálisan öltözzön, ne takarjon el a ruhája mindent azért, ne cigizzen és ne járjon el rázni a seggét minden hétvégén és ne igya magát tele
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!:D
hát nem kell atofizikusnak lenni :) de azé egy kis ész nemárt az sebaj ha nem két foga van :D öltözködés mindegy legyen igényes és az egyéniségéhez való hát jó ha nyomul mert kicsit visszahhuzodo vagyok általába nem gondolom h teccenék a csajoknak :D 20/f
A kérdező hozzászólása: köszi!!:D

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?

Mit tegyek? Lányba szeretnék szeretni, de fiút szeretek. Nem szeretnék fiút szeretni, mit tehetek ellene? 17/f

Legjobb válasz: hitesd el magaddal,vésd az agyadba,h egy lánnyal jobb a dolog,és jobban is fog mûködni.mert ez a világ rendje.idõvel megoldható sztem.végre egy olyan buza aki változni akar!!!

hitesd el magaddal, vésd az agyadba, h egy lánnyal jobb a dolog, és jobban is fog mûködni.mert ez a világ rendje.idõvel megoldható sztem.végre egy olyan buza aki változni akar!!!
ne bámuld az emókat és a hülyítõ médiát. gondolj folyton arra, hogy a csaok milyen sexik és édik és úgy megraknád õket. és a neten nézz róluk képeket. talán ez beválhat... de ez tényleg a génjeidben van sajna...
öcsém te b u z i vagy ez ellen nincs mit tenni :/
nézzél redtube-t...:D Az tuti beválik xd
Soha még egy lány fenekét sem bámultad meg? Mindig a fiúkkal vagy? Akkor ne csodálkozz.
Kezdetnek vegyél egy csomag babkonzervet és vedd be egy egész doboz hashajtóval, aztán szerintem megtanulod, hogy a segged mire való.
Szerintem azzal teszed a legrosszabbat, ha elnyomod ezt az érzést. Hidd el, ha most össze is jössz egy lánnyal, késõbb, nem holnap, talán nem is jövõre, hihetetlenül frusztrált leszel emiatt - örökre ugyanis nem tudod elnyomni. Szerintem keress egy helyes fiút és legyetek boldogok:)
Sajnos ez ellen nem tudsz tenni semmit. Ez már abban a pillanatban eldõlt, hogy megfogantál. Viszont csak 17 éves vagy, még kinõheted. Ha nem fogod kinõni, akkor próbáld meg elfogadni magad, keresni olyanok fiúk társaságát, akik szintén fiúkat szeretnek. Ha olyan emberek között mozogsz, akik tudják, mit érzel és minden fenntartás nélkül elfogadnak, nem fogod magad kívülállónak, magányosnak érezni. Másrészt, együtt könnyebb szembenézni a primitív társadalmunk beszûkült gondolkodású tagjaival. Én szurkolok neked, hogy megtaláld a boldogságot.:)
sztem nézzel erotikus filmeket, nem pornót(!!!), hanem erotikus filmeket, olyanokat amikben szép nõk vannak aztán rájuk koncentrálj
Ez még változhat... Egy konkrét fiút szeretsz? Vagy konkrétan rájuk gerjedsz? Maszturbáció közben mire gondolsz? Fiúkra?
semmit, ilyenek a génjeid
kapsz egy zöldkezet uccsó...
Asszem régen volt ien tábor...

Mivel nem tudok ismerkedni és nem tudom sajnos mit szeretnek a lányok, prostihoz szeretnék menni. Hol találhatnék, ha nem utcáról akarom?

Bevallom, mindösszesen csak 2 éve próbálkoztam. De ott minden nap, majdnem minden percében. Nekem nincs haveri társaságom semmi. Õszinte leszek, vágyom a szexre, nagyon, de MINDENKITÕL elvétve, egyetlen egy lányt akartam, de mivel nem is ismernek, és félek is a csajoktól, f?leg, hogy szart se tudok, mit kellene tenni, hogy akármi is legyen, már feladtam mindent.

Legjobb válasz: www.beszamolok.hu Mármint, ha pesti vagy. Vidéken a vvv.videkilany.hu-t keresd! A beszamolok egy igényes oldal, ott találhatsz bõven nõt. A vállalt dolgok között sokaknál van szüztelenítés is, egy olyant keress fel! Jó, ha nem egy fiatalabbat, hanem inkább egy idõsebbet választasz. Mármint egy 25-35 évest. Õk már türelmesebbek, mint egy ifjabb lány és kedvesebbek is. Leülhetsz velük elõtte beszélgetni és õszintén elmondhatod, mi a problémád. Nem fog kinevetni vagy kigúnyolni, mivel õ is emberbõl van, hidd el és ha te is kedves vagy vele, akkor végképp semmi rosszat nem fogsz tapasztalni.

http://www.beszamolok.hu Mármint, ha pesti vagy. Vidéken a vvv.videkilany.hu-t keresd! A beszamolok egy igényes oldal, ott találhatsz bõven nõt. A vállalt dolgok között sokaknál van szüztelenítés is, egy olyant keress fel! Jó, ha nem egy fiatalabbat, hanem inkább egy idõsebbet választasz. Mármint egy 25-35 évest. Õk már türelmesebbek, mint egy ifjabb lány és kedvesebbek is. Leülhetsz velük elõtte beszélgetni és õszintén elmondhatod, mi a problémád. Nem fog kinevetni vagy kigúnyolni, mivel õ is emberbõl van, hidd el és ha te is kedves vagy vele, akkor végképp semmi rosszat nem fogsz tapasztalni.
Ne egy utcalánnyal veszítsd el a szüzességed.Azzal az emberrel érdemes, akit szeretsz, akibe szerelmes vagy.Ne add fel, a neten is lehet találni barátnõt, társkeresõ oldalakon simán ismerkedhetsz.Azt az embert csak megvetni tudom aki egy prostihoz megy...
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem írtam ki, de MÁR NEM VAGYOK SZÛZ, és pont, hogy hasonló emberrel vesztettem el, de vele már nem lehetek többet és nem is akarnám. Lényeg, próbáltam már ismerkedni neten, mert fogjuk rá, ott nem kell a szemébe néznem senkinek sem, továbbá, talán kevésbé csinálok magamból hülyét. Nem tudok ismerkedni, 20-on felül vagyok és nem értek a nõkhöz. És sajnos nem is jövök be nekik és ezt ki is jelentik nyugodt szívvel.
legörgeted az egeret és ott van már két ilyen oldal is. mi ebben a nehéz? és nem kell itt mentegetõznöd. erre vannak, nõhiányra, meg kikapcsolódásra.
"félek is a csajoktól" prosti is egy csaj, tõle nem félsz?? "Nem vagy szûz" Elsõ barátnõdtõl nem féltél? Missoin Failed!
A kérdező hozzászólása: Nem barátnõvel vesztettem el... Nem, prostihoz odamenni teljesen más mint egy igazihoz. Annak nem kell megfelelni, azt se érdekli mekkora a hímvesszõd, semmi, csupán a pénzed. Egy normális csajnak meg nem jövök be.
Más csajnak se kell megfelelni, vagy elfogad olyannak amilyen vagy vagy keresel olyat aki elfogad.
Kelleni nem kell, de ha nem felelsz meg, cseszheted.Ez ugyanúgy igaz a csajokra, mint bármi másra az életben.Manapság vagy beilleszkedsz és úszol az árral, vagy ne lepõdj meg ha azt veszed észre, hogy semmid és senkid nincs.
Ez hülyeség. Én eddig senkinek nem néztem hogy megfelelek e, vagy hogy mi az elvárása. mégis vannak barátaim, jó munkám, szeretõ családom. Aki nem tud elfogadni olyannak amilyen vagyok, mint testi és mind lelki adottságaimmal, az felõlem tehet egy szívességet. Szerencsére nem csak önzõ és pénzéhes emberek élnek a földön!

Mit szeretnek a lányok és mit a fiuk az ágyban?

észletes válaszokat kérek h ki mit szeret

Legjobb válasz: a fiúk bármit a lányok azt szeretnék,hogy hamarabb elélvezzenek,mint a pasi XD

a fiúk bármit a lányok azt szeretnék, hogy hamarabb elélvezzenek, mint a pasi XD
Hát ez érdekes kérdés. De leírom. :D Én egy 22 éves férfi vagyok. -Szeretem azt, amikor az aktuális partnerem nem veszi rosz néven ha "oktatom", hogy nekem mi a jó, és ezt el várom fordítva is. Hogy szóljon ha neki nem tetszik valami. -Én például szeretem amikor a barátnõm cumizás közbe az ujjaival lassan és lágyan végighúzza a kezét a derekamon. Kiráz tõle a hideg, nagyon jó. :) -Szeretem amikor hosszan elnyújtva orálisan kielégít. Akár be is nyeli. De az utóbbi nem elvárás. -Amikor álló pózban kamatyolunk, imádom nézni a szemét amikor kitágul a szembogara, amikor élvez... -Szeretem az ánuszát, és a csiklóját nyalogatni, izgatni, rágni. Az utóbbit nem izomból kell képzelem el. -Imádom a melleit a popsiját és a nyakát simogatni. És azt is szeretem ha ezt õ is megteszi nekem. -Szeretem amikor a heréimet lágyan simogatja, maszíroza, vagy amikor a belsõ combtövemet simogatja. -Szeretem amikor lehet vele vadulni, és szeretek a természetben kamatyolni vele. :) Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
takaró, párna
A kérdező hozzászólása: úgy értem szex közben :P
lány :)
A kérdező hozzászólása: jó akkor bõvebben megfogalmazom :) mit szeretnek a lányok mit csináljon velük a fiú szex közben és mit szeretnek a srácok mit csináljanak velük a csajok ugyanakkor...hol fogdossák vagy mit csináljanak mit szeretnek látni stb. :)
én lány vagyok. szeretem ha pasi gyengéd, nem durva, sokat simogasson, csókoljon, és lehetõleg legyen valami alap zene szex alatt mert zavarba tudok jönni a szex hangoktól(nyögdécselés, lihegés.. stb)
ma 16:26 Én is ezt szeretem, fiú létemre. :D
a lány a fiút szereti, a fiú a lányt ;)

A fiatal tini lányok mit szeretnek hogy érjem el h minnél több korombeli lányt megkaphassak?

el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Ne akarj minél több lányt megkapni. Kapj meg egyet és próbáld megtartani! Sajnos ilyen gondolkodásmóddal ez nem fog menni... Nõjj fel elõtte és utána akarj lányokat megkapni!

Ne akarj minél több lányt megkapni. Kapj meg egyet és próbáld megtartani! Sajnos ilyen gondolkodásmóddal ez nem fog menni... Nõjj fel elõtte és utána akarj lányokat megkapni!
A kérdező hozzászólása: És 1et hogy kapjak meg aki nem szûz?:D
manapság ? menj el buliba és kérdezd meg hogy : dugunk?
A kérdező hozzászólása: VOlt rá példa és pofon lett
http://www.matroz.weboldala.net sajat oldalamat ajánlom

Labrador retriever szeretnék. Lány vagy fiú kutyát válasszak mi a különbség köztük?

Legjobb válasz: Hát...Hogy is mondjam?A lány nem szökik és kedves szófogadó lesz ha betanítjátok...Viszont a fiú szökni fog,még ha nagy lesz és a környéken a lány kutyák tüzelnek szökni fog,engedetlen ha fiú kutya van a közelben, mert meg akarja mutatni, hogy õ az erõsebb!Egyszóval:a lány az jobb!!! :) Örülök ha segíthettem!!! :)

Hát...Hogy is mondjam?A lány nem szökik és kedves szófogadó lesz ha betanítjátok...Viszont a fiú szökni fog, még ha nagy lesz és a környéken a lány kutyák tüzelnek szökni fog, engedetlen ha fiú kutya van a közelben, mert meg akarja mutatni, hogy õ az erõsebb!Egyszóval:a lány az jobb!!! :) Örülök ha segíthettem!!! :)
Igaza van az elötem szólonak, de azért azt nefeledjük, hogy ha a lány tüzel és kint van tartva a kertben, nagyon jól el kell csukni, mert a fiuk megtalálják, a nagy kerítést is átugorják, vagy a kicsi lyukon is beférnek, így elöfordulhat hogy tacskotol lesznek kicsitk.
Én jobban szeretem a nõstényeket, mert aranyosabbak, és ragaszkodóbbak szerintem.De ha nem szeretnél kölyköket, akkor vigyázni kell nehogy bepározzák, vagy ivartalaníttatni kell.Amúgy sztem jó választás a labrador, okos és kedves kutya.
Attól függ a fõgazdi hölgy, vagy férfi. Egy hölgynek inkább szukát javasolnék, mert a kanok, nehezebben foagdják el a nõi vezetést... Azonban ha férfiról van szó, amelyik jobban tetszik, hisz mindkét nemnek megvannak a saját buktatói... Az elõttem szólók már kifejtették ;)
Nekem kan labradorom van. Elég jól bírok vele. Persze az õ viselkedése sem tökéletes, de vannak higgadtabb és aktívabb kanok/szukák is. :) 12/L

Mit szeretnek a lányok?

Mi az a dolog ami nagyob bejön nekik egy pasinál, jobb esetben bele is eshet? Aár akkor is ha küls?leg kevésbe olyan jó a fiu mint bels?leg.

Legjobb válasz: Lehet, hogy hülyeséget írok, de én csak azt tudom leírni, ami nekem bejön... Szeretem, ha egy pasi humoros, nálam az elengedhetetlen. Azt is szeretem, ha nem adja könnyen magát (úgy van ez, mint a csajoknál), jó érte küzdeni, egy kicsit azt látni, mintha nem kellenék neki, aztán mégis. Tudj a talikon beszélni, viccelni, bókolni (de ne nyálasan!), legyen jó a megjelenésed, és legyél mindig vidám. Nálam így elsõre ennyi. :) [Fanni]

Lehet, hogy hülyeséget írok, de én csak azt tudom leírni, ami nekem bejön... Szeretem, ha egy pasi humoros, nálam az elengedhetetlen. Azt is szeretem, ha nem adja könnyen magát (úgy van ez, mint a csajoknál), jó érte küzdeni, egy kicsit azt látni, mintha nem kellenék neki, aztán mégis. Tudj a talikon beszélni, viccelni, bókolni (de ne nyálasan!), legyen jó a megjelenésed, és legyél mindig vidám. Nálam így elsõre ennyi. :) [Fanni]
Határozottság, humor, intelligencia. Én pl. azt imádom a páromban, hogy úgy vezet át a zebrán, mint egy kislányt. Megfogja a mancsom és még néha olyanokat is mond, hogy balra néz, most jobbra néz, mehet... Vagy felhúzza a cipzárt a kabátomon, ha kifelé megyünk egy épületbõl a hidegbe télen, plusz még a sapimat is megigazítja. És 30 körüliek vagyunk mindketten, de imádom magam kislánynak érezni mellette. Olyan biztonságérzetet ad. Pedig amúgy baromi önálló nõ vagyok, mindig határozatlan, idegbeteg pasikkal voltam körülvéve. Õ nem ilyen. Ami még fontos, hogy legyen nálam okosabb, de legalábbis legyünk egy szinten. Nagyon kiábrándító volt, amikor a volt párom huszonévesen a szorzótáblával bajlódott. Ismerek olyan lányt, aki a srác helyesírása miatt ábrándult ki. Lehet akármilyen helyes az illetõ, ha nincs kellõ önbizalma, határozottsága, intelligenciája, az számomra nem vonzó.
Ez az utolsó nagyon aranyos :)
Legyen feje!
Már megint valami programnak nézik a csajokat, akiknél meghatározott paraméterek pozitívnak vagy negatívnak számítanak. D-: Menj már, ez mindenkinél máshogy van. Besz_rok az ilyen kérdéseken... Mondjon itt bárki is egyetlen tulajdonságot, ami MINDEN lánynak bejön!
mond nekik hogy nagy a bráner de csak ha az!
Biztos feldobja, de hosszútávon olyanra van szüksége, aki hasonló hozzá.
Egy kevésbé életvidám csajt nem dobja fel egy vidám pasi? Szerintem nem jó, ha a pasi is "búval baszott"....
Egy kevésbé életvidám csajnak pont nem. : P
Elsõ vagyok, és szerintem amit leírtam, az úgy minden nõre igaz... A humor, jókedv alap.
Ha kicsapod neki a felmeteres neger karokatonat xD
kárókatona XDDDDDD Én vagyok a legels megintcsak, és aki olyan hosszú választ írt, teljesen igaza van. :)
a humornak nálam is nagy szerepe van. ha meg tud nevettetni, ott már nyert ügye van :) és törõdjön is velem, mert ha leszar hát az elég rossz érzés. ne hívjon fel minden nap, ne mondja mindennap hogy szeretlek. ne legyen halál komoly, szeretem a mókás embereket :) lehessen vele bármilyen helyzetben bármirõl beszélni. és ha kell védjen meg. vigyázzon rám :) 16/L
Hát, sajnálom, nem tuddok álltalánosítani, csak azt tudom elmondani, én mit szeretek:D legyen saját véleménye. Ne mondja minden véleményemre, h. egyetért, hanem merjen, más mondani:D a mássik, h. legyen humoros együttérzõ ne legyen hisztis, mert annál rosszabb nincs, mint egy hisztis fiú külsõ nem igazán számit, csak adjon magára, tudjon hülyülni, legyen egy stílusa, akár mi is az, és korban illen a párjához... nem szeretem a pedofileket XD... na ha már itt vagyunk... vanna egyálltalán ilyesmi fiúk?:D ha igen, levelet kérek :D

Miket mondjak egy lánynak, hogy elolvadjon? Miket szeretnek hallani, hogy érezzék fontosak számomra?

Ezekben nagyon nem vagyok otthon, inkább a piszkálódás meg a szekálás megy, ezt is csípik egy darabig de hogy komolyabbra is tudjam néha fordítani a dolgokat kell valami más is.. Csak nem tudom hogyan meg mit mondjak/csináljak. Nincsenek valami jól bevált szavak, mondatok stb. amiket mondhatok?:D

Legjobb válasz: "Miket mondjak egy lánynak, hogy elolvadjon?" 40 fok lesz bäszd meg hétvégén, mondás nélkül is elolvadnak...

"Miket mondjak egy lánynak, hogy elolvadjon?" 40 fok lesz bäszd meg hétvégén, mondás nélkül is elolvadnak...
"Megyunk plazazni, en fizetek!"
Bárcsak már én is ilyen stádiumban lennék, hogy valaki így izguljon, hogy mit mondjon nekem :D :D
A kérdező hozzászólása: ezek jók, köszi:)
Legyél önmagad, ez a legfontosabb! :) Ez nagyon fontos, hiszen elõbb vagy utóbb lehull az álarc és fuccs mindennek! :) Egyébként többet ér, ha teszel érte valamit, mintha mondod! :) De ha mondasz neki, akkor dicsérd meg a haját, hogy milyen szép, vedd rajta észre az apróságokat, például ha új cipõt vett! :) Mondd, hogy milyen jól áll neki! :) Ha vele vagy, legyen nálad 2 csoki "véletlenül", majd vedd ki az egyiket, csomagold ki, majd kérdezd meg, hogy akarja-e a másikat, szívesen neki adod blablabla :) :D Ha van valami összejövetel, akkor hívd el Õt is! :) Ilyesmik.. :D
Tele vagyok spermával, zsével, kicsi a garázs az ujj verdámnak ...stb tuti bejön:)
A kérdező hozzászólása: Nem az ilyen ovis piszkálódásokra gondolom hogy bottal ütögetem, hanem viccesen beszólogatok, vicces megjegyzéseket teszek, néha kicsit felhúzom õket de még ezt is jobban bírják mint a papucsokat :D Romantika, ezt a szót kerestem na ez a ami nekem nem megy.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti a várható legmagasabb hõmérséklet a hét végéig 28 Celsius fok, ami köztudottan alacsony a nõnemûek olvasásához. Ezért van szükségem a kommunikációra.
Szerintem ne "bemagolt frázisokat" akarj neki mondani...az nem te vagy...ha fontos neked, elõbb-utóbb úgyis jönnek majd maguktól a szavak :) ...egyébként meg a piszkálódáshoz annyit, h sztem fõleg az jön be a lányoknak, legalábbis nálam így van :P oké, h kell a romantika is, de nem kell túlzába vinni :D nyugodtan legyél önmagad :) sztem bírni fogja a csaj ;)
Dugunk? - már ha érted a célzást szivi... Ez jó lesz.
Miért csípik a piszkálódást??Az olyan ovis.Én utálom.
Te mas vagy mint a tobbi, ez mindig mindenkinel tutira bejon. Mindenki ezt szeretne hallani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!