Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek fiuk egy lanyban Mit (50 db)

Fiúk érdekelne, hogy ti mit szeretek ha egy lány társaságábban vagytok?

Tehát ha egy szobában vagytok. Kettesben. A szexet lécci ne írjátok.

Legjobb válasz: Magát azt hogy vele lehetek. Szeretem ha szeret sokat beszélni - persze ne hülyeségeket, nevetni, hülyéskedni. Ennyi.

Magát azt hogy vele lehetek. Szeretem ha szeret sokat beszélni - persze ne hülyeségeket, nevetni, hülyéskedni. Ennyi.
szerintem a racionális törtfüggvények integrálása sokkal izgalmasabb
Már maga a társaság is jó, de ha már úgy is ott vagyunk és szex kizárva lehet beszélgetni, vagy megnézni egy jó filmet, esetleg mindkettõt (aztán hátha kedvet kap hozzá, ha meg nem az sem baj :P). 21:17 Most mé'? Egy jó kis inhomogén difegyenlet kimondottal élvezetes :)
hát ha a szex nem mehet akkor általában tekerek egy dzsót és lehet süppedni a tv elõtt. lehet ezért nincs már nõm.
Bármit, ha vele lehetek. Mondjuk differenciálegyenleteket oldani nem annyira :)
Készülni a fizkém zh-ra
sörözni és meccset nézni!
ez elég idióta kérdés!!!! bármit lehet csinálni egy szobában kettesben.: beszélgetni, tv-zni stb stb
a lány értse a viccet. ne sértõdjön be egy poénon.tudjon hozzászólni a témához, legyen önálló véleménye.ha az õ lakása, akkor kínáljon meg innivalóval, ennivalóval, esetleg cigarettával, ha mindketten dohányzunk.(nem behúzni akarom nyilván).ne a mobiljával legyen elfoglalva, ne akkor sminkeljen elõttem. ezenkívül bármi jöhet:beszélgetés, film... :)
A kérdező hozzászólása: Tudom nem a legjobban van megfogalmazva. De kiváncsi vagyok.:P
21:19! De ari vagy! :D
Hát voltam egyszer egy lánynál és párnacsata volt ( csak 2-en ) :P Az jó volt de azon kívül a beszélgetés. :D
ölelni...
semmit mert tegnap tudtam meg hogy megcsalt a barátom másfél év után és szakítottunk.
hát részvétem

A fiúk mit szeretnek? Ha egy lány nemiszerve csupasz vagy bozontos?

Legjobb válasz: Csupasz, vagy fazonra igazított.

Csupasz, vagy fazonra igazított.
Két oldalt és comboknál borotvált, amúgy ápolt, puha és bozontos. Ez a legnõiesebb, legvonzóbb számomra és a legegészségesebb a partnerem számára. Na persze én férfi vagyok, nem fiú. :) Bár ahogy elnézegetem itt, ez a kérdés éppen nem korosztályfüggõ.
Csubbakka kiabáljon ki belõle az az igazi!
A bozontos jobban felizgat.
Az idõsebb korosztály 40-50 éves férfiak esküsznek a bozontosra. Én imádom a babpuncit :) 18/F
Legjobb, ha úgy bozontos, hogy még sosem borotválta. Akkor nagyon puha, és ez olyan ritka sajnos, hogy múzeumban kellene mutogatni. De a kisbabás csupasznál, még a fazon is sokkal jobb!
Rávezetõ csik vagy elakadás jelzõ.
Csupasz
Én a csupaszt.
Egy érett lány nemi szerve szõrös, ezzel mindent elmondtam. :)

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

Fiúk! Ti szeretitek ha egy lány bevallja az érzéseit, és megajándékoznak? És ha igen akkor minek örülnének?

Legjobb válasz: igen! :) szeretem ha egy lány õszinte! és ha én is szeretem, akkro nem kell semmi extra ajándék!

igen! :) szeretem ha egy lány õszinte! és ha én is szeretem, akkro nem kell semmi extra ajándék!
Igen. Ha kölcsönös az érzelem, akkor mindenképp. Mellesleg teljesen mind1 az ajándék maga.
Egy kapcsolatban nagyon fontosak az érzelmek.Szerintem jó ha mindketten elmondjátok, hogy mit éreztek.Ajándék szerintem mind1, hogy mi.Lehet egy csoki vagy virág vagy egy plüssmaci.

Fiúk miért szeretitek ha egy lány bevállalós? Vagy mi abban a jó?

Legjobb válasz: Én szeretem ,ha vagány egy lány ,de ha túlzásba esik az már inkább zavaró. Te is biztos örülsz annak ,ha egy srác nem betoji és odamegy táncol veled nem csak msn en rád ír ,hogy "láttalak jól táncolsz" Meg egy bevállalós csajjal viccesebb az élet.Sok pici apróságban mutatkozik meg.

Én szeretem , ha vagány egy lány , de ha túlzásba esik az már inkább zavaró. Te is biztos örülsz annak , ha egy srác nem betoji és odamegy táncol veled nem csak msn en rád ír , hogy "láttalak jól táncolsz" Meg egy bevállalós csajjal viccesebb az élet.Sok pici apróságban mutatkozik meg.
Az attól függ, hogy mi van a tartalma a bevállalóságnak. Végül is a curvák is bevállalósak.
mi a tartalma
Csak a bevállalós fiúk szeretik a bevállalós lányokat.
Van, aki a szexre gondol, és azt szeretné, ha a csaj úgy viselkedne, mint a pornófilmekben.Végül is akad ilyen nõ. Van, aki ez alatt azt érti, hogy a csaj legyen életvidám, bulizós, pörgõs, nagyszájú, vagy nem feltétlénül nagyszájú, de minimum belevaló, aki nem ilyed meg a saját árnyékától.
Szerintem a kérdezõ a tipikus chat-beszélgetésekre gondol. -Szia -szia -kor? -x neked? -y...mennyire vagy bevállalós?? Ezt a férfiak azért kérdezik, mert arra számítanak, hogy a csaj majd chatsexel velük, vagy küld egy képet, amin meztelen, vagy legjobb esetben levetkõzik elõttük a camban. Legtöbb esetben perverz állatok.
a vagány kiscsaj esete annak az llentéte amit mi fiúk nem nagyon szeretünk, vagyis ha állandóan noszogatni kell a csajt. egy csaj igenis legyen benne a bulikban, és mivel mi fiúk általában beválllósak vagyunk, ezért õ is legyen az, így be tud illeszkedni és megmarad a jófejség.
A kérdező hozzászólása: az utolsó válasza tökéletes! :) köszi a válaszokat :)
Egyébként itteni válaszokból is látszik h mennyire képmutatók a férfiak!Mert egy szûzies csendesnek azt írják rá buknak itt meg h legyen bevállalós!Bevállalósat ki lehet használni aki meg nem az azzal meg komolyan lehet tervezni!
Apró figyelmességeknek minden lány örül. Érzi hogy fontos a Te számodra.
Pl.: Ha az ajtóban várod a csajt, és már készen áll eléd, akkor nehogy vigyél virágot, hisz akk a csaj a randi alatt a kezében tartja vagy mi? Inkább hagyd a virágot! Fõleg ha panelben lakik!

Fiuk nekte milyen lanyok tetszenek? Szeretitek ha egy lany mindig szepen kivan sminkelve de ettol meg termezetes, mi az ami nagyon bejon?

Legjobb válasz: Szép arc. Ez a lényeg. Fõleg a szép szem és a szép orr. Meg úgy az egész. A smink rendben van, ha nem kihívó, de sokszor felesleges. "Aki szép az reggel is szép".

Szép arc. Ez a lényeg. Fõleg a szép szem és a szép orr. Meg úgy az egész. A smink rendben van, ha nem kihívó, de sokszor felesleges. "Aki szép az reggel is szép".
A szolid smink nagyon tud tetszeni! pl. egy egyszerû szemkihúzás meg szájfény vagy mi a szr :)
Ez is egyénfüggõ. Mondjuk észreveszed, hogy sokszor bámul téged, meg kedvesebb veled az átlagosnál. Bár van aki az ellenkezõjét csinálja. De ha tényleg bejössz neki, akkor azt elõbb utóbb jelezni fogja.
A kérdező hozzászólása: es peldaul ha megtetszik egy lany milyen jeleket kuldtok fele.mibol lehet tudni hogy bejon nektek a csaj.mondjuk nagyon komolyak vagytok nem sulis pasik valaszara gondolok hanem erett pasikera
"akkor nemis igaz hogy rogton a lany feneket bamuljatok meg?" Ez sok mindentõl függ. 1. Kinek, milyen az ízlése, ki milyen ember. Én az arcot szoktam nézni, mert egy gyönyörû arcnál nincs szebb látvány a világon. De nem mindenki gondolkodik így. És ez nem jelenti azt, hogy én rá se nézek a lányok fenekére. :) 2. Milyen az adott lány. Ha mondjuk olyan feneke van, mint Jlo-nak, akkor biztos, hogy a popsiján akad meg a szemem.
Legyen természetes. Én a legjobban a festetlen nõket szeretem, de nem bosszant nagyon, ha egy kicsi smink van rajtuk.
A kérdező hozzászólása: akkor nemis igaz hogy rogton a lany feneket bamuljatok meg?
Világosbarna, gesztenye színû. De a kék is bejön, fõleg, ha van benne egy kis sárga is. Ne legyen túl kicsi, de lényeg, hogy Passzoljon az archoz. (És elmondjon mindent).
A kérdező hozzászólása: en is szolid sminkre gondoltam.es hogy kepzelitek el milyen szemek a legvonzobbak?
Ne legyen agyon sminkelve egy kis szajfeny es egy icipici szempillaspiral belefer de tobb ne! Legyen szep formas feneke szep arca es mindig mosolyogjon!
szemezés, mosolyváltás, ilyesmi...

Fiúk nektek mi az ami egy lányba vonz és szeretitek ha megvan benne és mi az ami visszataszít?

Legjobb válasz: Vonz, ha életvidám, mosolygós, szeret kérdezni, nyitott az új dolgokra, taszít, ami ezeknek az ellentéte. 20/F

Vonz, ha életvidám, mosolygós, szeret kérdezni, nyitott az új dolgokra, taszít, ami ezeknek az ellentéte. 20/F
Na most eszembe jutott még valami, ami iszonyatosan taszít. Az ha a lány nem olvas könyveket. Ez fõbenjáró bûn, soha nem jönnék össze egy ilyen nõvel.
Vonz: ápolt külsõ, életvidám, humoros (de nem szarkasztikusan), érdeklõdõ, okos. Taszít: ha nem foglalkozik magával; érdektelen; ha fennhordja az orrát (mert pl.: õ szép); ha túlzottan erõszakos; ha nem gondolkodik elõre.
Vonz: szabadszellemû, életvidám, intelligens, kalandkeresõ, belevaló, igényes, õszinte, kedves, humoros, van benne egy kis egyedi (akár zenei stílus, öltözködés, haj, bármi, ami egy kicsit kilóg a sorból), független, beszédes, harsány, kicsit csipkelõdõ, jó vitapartner. Taszít: csendes, igénytelen, szürke, hazudós, nincs önálló véleménye, otthon ülõs, nem akar kilépni a komfort zónájából, bunkó, flegma, tiszteletlen, buta, plázacica, negatív, búskomor. 20F
A kérdező hozzászólása: Hát annak senki se örül Xd
Taszít ha helyettem mással jön össze xD de komolyan
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat ! Igen az vagyok és én is így fondolom hogy inkább a viselkedését figyelem hogy hogyan közeledik hozzám mien stílusba !! Ezeket én is sokkal fontosabbnak tartom !
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A következõ dolgok borzasztóan visszataszítóak: ha egy lány igénytelen. Ez mindent felülír, szemernyi esélye sincs nálam az igénytelen lányoknak, pláne ha még sír a szájuk, hogy õk csúnyák, és ezért nem kellenek senkinek, pedig ha adnának magukra, akkor egybõl más lenne. A rib.cos viselkedés. Amikor azt képzeli valaki, hogy õ a világ ura, és úgy viselkedik, mintha valami királynõ lenne. Emellett még kelleti is magát a fiúknak feltûnõ módon. Bunkó, lekezelõ viselkedés. Amikor emberhez nem méltó hangnemben beszél valakihez, csak azért, mert magas, alacsony, kövér..stb. Vagy eleve ismeretlen embereknek nem adja meg az alapvetõ illemet. Ha mondjuk kedvesen megszólítják, akkor normálisan kéne válaszolni, stb. Vonzás: igényesség. Amikor valaki megfelelõ mértékben ad magára, törekszik arra, hogy vonzó legyen. Amennyire tud taszítani az igénytelenség, annyira vonz az igényesség. Ápoltság, normális öltözködés, stb. Gyakorlatilag azok a dolgok, amiket leírtam, azoknak a pozitív ellentétei lehetnek a vonzók. De ha jobban megismerem az adott lányt, akkor még számtalan dolog vonzhat benne, de ez viszont egyénfüggõ. Ha valakivel nincs meg a közös hang igazából, esetleg csak ritkán vagy erõltetve megy, akkor nem éri már meg. Ha valakivel igazán egy hullámhosszra kerültök, akkor azt egyrészt érezni fogod, másrészt már nem fognak apró nüanszok számítani, hogy most éppen rossz kedve van, vagy nem sminkelte ki magát, ilyesmi. Tudni kell kompromisszumokat kötni, mert megéri. Olyan kapcsolatért pedig, ami nem mûködhet, mert nincs meg az igazi összhang, arra nem érdemes energiát fordítani, akármennyire is vonzó esetleg kívülrõl az illetõ. Lelkileg rá kell hangolódni a másikra, mert hosszútávon ez lesz a boldogság forrása. Testileg sem árt, de nem az fog hosszútávon számítani, hogy mekkora melle vagy segge van valakinek. Gondolom, te lány vagy. A lányoknak pedig nem kell a tökéletes külsejû herceget várni, mert õk általában megalázóan viselkednek a nõkkel, mert tudják, hogy jóképûek, és ezért azt gondolják, hogy õk mindent megtehetnek. Találnak is persze olyanokat, akik ennek alávetik magukat, mondván milyen jóképû. Egy intelligens lánynak nem szabad bedõlnie az ilyeneknek, hanem azokat választani, akik képesek otthon teremteni nekik, és õ lehet a férjük szeme fénye.
Ami vonz: intelligencia, mûveltség, tisztelet (nem csak felém, hanem úgy alapvetõen), szerénység, kedvesség, empátia, humor, csipetnyi csíntalanság, konzervatív értékrend. Ami taszít: egoizmus, flegmaság, primitívség, mûveletlenség, bunkóság, tiszteletlenség, hivalkodás, túlzottan szabad erkölcsök, liberális értékrend. 24F
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm a válaszokat :D

Fiúk, szeretitek, ha egy lány riszálva jár? Mit gondoltok róla?

Legjobb válasz: Nem mondok semmit, csak egy idõ múlva elkezdek szédelegni :D De tényleg, annak akik nagyon durván tudnak nyolcasozni

Nem mondok semmit, csak egy idõ múlva elkezdek szédelegni :D De tényleg, annak akik nagyon durván tudnak nyolcasozni
Szerintem az, de ez nem feltétlen baj, vannak akik a ribiket szeretik (csak a lényeg, hogy ne kamu ribi legyél, mert az sosem jól végzõdik) 7-es
Azt gondolom, hogy még mindig jobb, mintha egy fiú tenné ezt!
Ha túlzásba viszi engem zavarna, de mondjuk ilyen barátnõm eleve nem lenne. 26/f
Várja, hogy beverd a pélót..
imádom...
Én imádom mert nõies és szexi! 28F
06-28 02:00 A ribizés alaktomos lekezelõ mocskolódás, ami nem értelmes emberhez méltó! A kihívó nõ szép és szexi, persze sok idióta szerint ez bûn, de õk inkább akkor dugják a farkukat egy odvas fába! A risza amúgy akkor jó ha természetes.
imadom, ha nagy a segge es jol tolja jobbra, balra :) imadom, ha az utcan egy jo csaj kitolja a segget :)
A kérdező hozzászólása: Oké, de miért kell, hogy nagy segge legyen? A nagy segg hájas.
Nem mindenkinél azért, ne éld bele magad annyira :)
Basszus, nekem sosem ment, pedig elõnyt élveznék vele ezek szerint...:D
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint nem ribis?
A kérdező hozzászólása: Nem elleneznétek, ha a barátnõtök akkor is így közlekedne az utcán, ha ti nem vagytok vele?
*v
Akkor az egy hülye [email protected] lehetett, és hagyd a [email protected] ;))
Azt, hogy állj rá a következõ csajra, õt már bebuktad. Sok fájdalomtól kímélheted meg magad, ha ezt megfogadod.
A kérdező hozzászólása: látnád, h milyen rohadt szép, és még jó fej is
Nem ez a legfontosabb, de persze fontos hogy ne legyen ronda. Viszont tényleg, a csajt bebuktad ahogy írták. Ez sajnos ilyen nõi defekt. :D
"látnád, h milyen rohadt szép, és még jó fej is" Ezzel meg, hogy piedesztálra emeled a csajt, végképp megástad a sírodat.
Lehet [email protected] szép is ha belül egy idióta hülye p*csa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!