Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek fiuk egy (116 db)

Fiúk érdekelne, hogy ti mit szeretek ha egy lány társaságábban vagytok?

Tehát ha egy szobában vagytok. Kettesben. A szexet lécci ne írjátok.

Legjobb válasz: Magát azt hogy vele lehetek. Szeretem ha szeret sokat beszélni - persze ne hülyeségeket, nevetni, hülyéskedni. Ennyi.

Magát azt hogy vele lehetek. Szeretem ha szeret sokat beszélni - persze ne hülyeségeket, nevetni, hülyéskedni. Ennyi.
szerintem a racionális törtfüggvények integrálása sokkal izgalmasabb
Már maga a társaság is jó, de ha már úgy is ott vagyunk és szex kizárva lehet beszélgetni, vagy megnézni egy jó filmet, esetleg mindkettõt (aztán hátha kedvet kap hozzá, ha meg nem az sem baj :P). 21:17 Most mé'? Egy jó kis inhomogén difegyenlet kimondottal élvezetes :)
hát ha a szex nem mehet akkor általában tekerek egy dzsót és lehet süppedni a tv elõtt. lehet ezért nincs már nõm.
Bármit, ha vele lehetek. Mondjuk differenciálegyenleteket oldani nem annyira :)
Készülni a fizkém zh-ra
sörözni és meccset nézni!
ez elég idióta kérdés!!!! bármit lehet csinálni egy szobában kettesben.: beszélgetni, tv-zni stb stb
a lány értse a viccet. ne sértõdjön be egy poénon.tudjon hozzászólni a témához, legyen önálló véleménye.ha az õ lakása, akkor kínáljon meg innivalóval, ennivalóval, esetleg cigarettával, ha mindketten dohányzunk.(nem behúzni akarom nyilván).ne a mobiljával legyen elfoglalva, ne akkor sminkeljen elõttem. ezenkívül bármi jöhet:beszélgetés, film... :)
A kérdező hozzászólása: Tudom nem a legjobban van megfogalmazva. De kiváncsi vagyok.:P
21:19! De ari vagy! :D
Hát voltam egyszer egy lánynál és párnacsata volt ( csak 2-en ) :P Az jó volt de azon kívül a beszélgetés. :D
ölelni...
semmit mert tegnap tudtam meg hogy megcsalt a barátom másfél év után és szakítottunk.
hát részvétem

A fiúk mit szeretnek? Ha egy lány nemiszerve csupasz vagy bozontos?

Legjobb válasz: Csupasz, vagy fazonra igazított.

Csupasz, vagy fazonra igazított.
Két oldalt és comboknál borotvált, amúgy ápolt, puha és bozontos. Ez a legnõiesebb, legvonzóbb számomra és a legegészségesebb a partnerem számára. Na persze én férfi vagyok, nem fiú. :) Bár ahogy elnézegetem itt, ez a kérdés éppen nem korosztályfüggõ.
Csubbakka kiabáljon ki belõle az az igazi!
A bozontos jobban felizgat.
Az idõsebb korosztály 40-50 éves férfiak esküsznek a bozontosra. Én imádom a babpuncit :) 18/F
Legjobb, ha úgy bozontos, hogy még sosem borotválta. Akkor nagyon puha, és ez olyan ritka sajnos, hogy múzeumban kellene mutogatni. De a kisbabás csupasznál, még a fazon is sokkal jobb!
Rávezetõ csik vagy elakadás jelzõ.
Csupasz
Én a csupaszt.
Egy érett lány nemi szerve szõrös, ezzel mindent elmondtam. :)

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?

Első randin, milyen ruhába menjünk? Mit csináljak? Mit ne csináljak? Milyen legyen a stílusom? (amit szeretnek a fiúk). kések vagy ne? öt percet vagy többet? A fiúk mit nem szeretnek / mit szeretnek egy randin csinálni . Meg ilyenek? !

lécci írjatok véleményt !! kiváncsi vagyok !

Legjobb válasz: Valami közepesen csinos öltözet megteszi. Ahogy érzed. Nem kell kvásnak, vagy kihívónak lennie. Add önmagad, ne próbálj olyan lenni, amilyen úgy sem vagy. Ne hívasd meg magad semmire, ha nem ajánlja fel, de akkor is mondd, hogy fizeted a dolgaid felét - szóval vigyél pénzt. Szerintem ne késs, ha busz vagy ilyesmik miatt mégis, akkor is max 5 percet, és szólj, hogy késel. És simán csak érezd jól magad, a többi jön magától.

Valami közepesen csinos öltözet megteszi. Ahogy érzed. Nem kell kvásnak, vagy kihívónak lennie. Add önmagad, ne próbálj olyan lenni, amilyen úgy sem vagy. Ne hívasd meg magad semmire, ha nem ajánlja fel, de akkor is mondd, hogy fizeted a dolgaid felét - szóval vigyél pénzt. Szerintem ne késs, ha busz vagy ilyesmik miatt mégis, akkor is max 5 percet, és szólj, hogy késel. És simán csak érezd jól magad, a többi jön magától.
Az ilyen túlkomplikált randik mindig csak feszengõsek. Öltözz fel ahogy neked kényelmes, közben néha nézz az órára hogy hány óra, nagyjából tervezd meg mikor érnél oda, aztán ha a tömegközlekedés akarja akkor késel, ha nem akkor hamarabb érsz oda. Aztán ott meg legyél önmagad. Ne játssz el szerepet, nem színházba mész.
Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy?
Add magad, ne akarj más lenni. Én az elsõ találkozásunknál egy sportos laza halászndrágban voltam+izom poló féleség és egy strand papucs. Nyár volt :D meg utállom az ilyen elegáns cuccokat. Beszélgessetek sokat majd jöhet a csók. Szerintem manapság már mindegy hogy ki a kezdeményezõ. 19/L
A kérdező hozzászólása: lány vagyok , és 16 éves :) :$
Szerintem ne késs..
Persze egy kicsit késhetsz, de csak ha a találkozó helye eltéveszthetetlen.
csinálj neki töltött káposztát
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 14 leszek nyáron õ meg 15.
Szerintem a paprikás krumpli jobb lenne.
vagy a csirkepörkölt :D
csinálj pacal pörköltöt
szerintem süss neki sütit de ez komoly!!!:)
vagy adj neki valami ajándékot
15 évesen tapasztalt? be tudja kötni a cipõjét? amúg vegyél neki mákdarálót

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

Vannak itt olyan lányok, akik kifejezetten szeretik fiúk szüzességét elvenni? Hány ilyen volt és hány évesek voltatok, mennyi a partner? Hogy történt, mi volt jó bennük, mi rossz? Egyiket sem bántátok meg?

Legjobb válasz: 3 srác szüzességét vettem el..nem ûzök belõle sportot,csak így alakult:) egyébként szeretem a szûz pasikat..még tiszták és érintetlenek,nincsenek rossz beidegzõdéseik,nagyon tanulékonyak és személyre szabhatóak:) 1: õ 18 én 16, mindketten szüzek voltunk,életem nagy szerelme és viszont...nagyon jó volt,minden stimmelt,nagyon élveztem,viszont kellett egy kis idõ,mire beleszokott és 10 percnél tovább bírta...sokat kellett tanulnunk egymás testérõl és lelkérõl,de együtt tettük és nagyon jó volt 2: én 19 õ 20, régóta ismertük egymást,barátok voltunk,de egyszercsak jött az isteni szikra és nagyon egymásba szerettünk...pár hét után elsõ szex,fogalmam nem volt róla hogy szûz,nagy nõcsábász hírében állt,a mai napig nemtudom,hogy ilyen külsõvel és belsõvel hogy lehetett még szûz...orállal kezdtünk,tökéletesen és gyakorlottan nyalt,mint egy pro (pedig akkor csinálta elõször) mikor eljutottunk odáig h lesz is vmi a dologból,csillogó szemekkel rámnézett,h nem biztos,h sokáig fogja bírni,elõre is bocsánatot kért...itt már gyanús volt,végül eljutottunk oda,hogy még szûz...se köpni se nyelni nem tudtam,hihetetlenül meglepett,csak erre nem számítottam...tök átlagos szexnek indult,nem hagyhattam,hogy az is legyen belõle,azért az elsõ csak az elsõ...így átvettem az irányítást és mindent beleadtam,3 menet után nagyon kimerült,de nagyon élvezte:) sokmindenre nem kellett tanítani,imádtam,mert mindent nagyon jól csinált... 3:én 21,õ 18..véletlenül találkoztunk egy buszon..annyira lenyûgözött,hogy nem tudtam ellenállni és randizni kezdtünk...kicsit féltem a dologtól,mert nem volt még fiatalabb barátom...annyira szenvedélyes,szexi és (jó értelemben)gátlástalan volt,hogy alig tudtam visszafogni magam,hogy ne másszak rá egybõl...az egész srác tûzbõl volt felépítve,egyszerûen nem volt perc,hogy ne kívántam volna valamiért...aztán végre eljött a nagy este...gyertyákkal és rózsaszirmokkal...elállt a lélegzetem...minden mozdulata egy kisebb orgazmus volt,soha nem éreztem azelõtt ilyet,6x élveztem el (nálam 2 a max általában) és a végén kijelentette hogy most vettem el a szüzességét... 22/N

3 srác szüzességét vettem el..nem ûzök belõle sportot, csak így alakult:) egyébként szeretem a szûz pasikat..még tiszták és érintetlenek, nincsenek rossz beidegzõdéseik, nagyon tanulékonyak és személyre szabhatóak:) 1: õ 18 én 16, mindketten szüzek voltunk, életem nagy szerelme és viszont...nagyon jó volt, minden stimmelt, nagyon élveztem, viszont kellett egy kis idõ, mire beleszokott és 10 percnél tovább bírta...sokat kellett tanulnunk egymás testérõl és lelkérõl, de együtt tettük és nagyon jó volt 2: én 19 õ 20, régóta ismertük egymást, barátok voltunk, de egyszercsak jött az isteni szikra és nagyon egymásba szerettünk...pár hét után elsõ szex, fogalmam nem volt róla hogy szûz, nagy nõcsábász hírében állt, a mai napig nemtudom, hogy ilyen külsõvel és belsõvel hogy lehetett még szûz...orállal kezdtünk, tökéletesen és gyakorlottan nyalt, mint egy pro (pedig akkor csinálta elõször) mikor eljutottunk odáig h lesz is vmi a dologból, csillogó szemekkel rámnézett, h nem biztos, h sokáig fogja bírni, elõre is bocsánatot kért...itt már gyanús volt, végül eljutottunk oda, hogy még szûz...se köpni se nyelni nem tudtam, hihetetlenül meglepett, csak erre nem számítottam...tök átlagos szexnek indult, nem hagyhattam, hogy az is legyen belõle, azért az elsõ csak az elsõ...így átvettem az irányítást és mindent beleadtam, 3 menet után nagyon kimerült, de nagyon élvezte:) sokmindenre nem kellett tanítani, imádtam, mert mindent nagyon jól csinált... 3:én 21, õ 18..véletlenül találkoztunk egy buszon..annyira lenyûgözött, hogy nem tudtam ellenállni és randizni kezdtünk...kicsit féltem a dologtól, mert nem volt még fiatalabb barátom...annyira szenvedélyes, szexi és (jó értelemben)gátlástalan volt, hogy alig tudtam visszafogni magam, hogy ne másszak rá egybõl...az egész srác tûzbõl volt felépítve, egyszerûen nem volt perc, hogy ne kívántam volna valamiért...aztán végre eljött a nagy este...gyertyákkal és rózsaszirmokkal...elállt a lélegzetem...minden mozdulata egy kisebb orgazmus volt, soha nem éreztem azelõtt ilyet, 6x élveztem el (nálam 2 a max általában) és a végén kijelentette hogy most vettem el a szüzességét... 22/N
én kifejezetten erre vagyok szakosodva
vannak prostik akik bevállalják. Ingyen nincs szex senkinek.Ne reménykedj.Fõleg szüzekkel.
A lányok nem szeretik a szûz fiúkat. Egyrészt önmagában azért, mert szüzek, másrészt mert csúnyák (pont azért szüzek).
Ne is álmodj...
ismerek ilyet amúgy meg volt 2 napja talán egy ilyen kérdés itt lánytól.
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
7. Jajj de megható Istenem!!!!!!
7. Az enyémet is elvehetnéd :-)

Mi tetszik a fiúknak? Mit szeretnek, vagy mit keresenk egy lányban? De komolyan.

mi az amit szeretnek?,mi az amit nem??

Legjobb válasz: Ruhák - hát ez minden pasinál más szerintem, én szeretem a szép ízléses és elõnyös öltözködést, az emo és a túlzottan ribancos ruhákért nem vagyok oda. Elmenni velem valahova? Szinte akárhova. Elvégre azért vagyunk egy pár. Nyomulás, kezdeményezés terén szerintem az a normális, ha a lány kezdeményez - szemkontaktus, mosoly, aztán a srácé a következõ teendõ. Nyomulni ne nyomuljon, legtöbbször elijeszt, meg a legjobban nyomulós lányok általában nem a szépek közül jönnek. Smink téren egy kis szolid smink és kész.

Ruhák - hát ez minden pasinál más szerintem, én szeretem a szép ízléses és elõnyös öltözködést, az emo és a túlzottan ribancos ruhákért nem vagyok oda. Elmenni velem valahova? Szinte akárhova. Elvégre azért vagyunk egy pár. Nyomulás, kezdeményezés terén szerintem az a normális, ha a lány kezdeményez - szemkontaktus, mosoly, aztán a srácé a következõ teendõ. Nyomulni ne nyomuljon, legtöbbször elijeszt, meg a legjobban nyomulós lányok általában nem a szépek közül jönnek. Smink téren egy kis szolid smink és kész.
ugyan lány vagyk, de azért leírom a barátom mit gondol: ha van rajtam smink, ha nincs barátomat egyáltalán nemérdekli.mikor megismerkedtünk 1éve Õ kezdeményezett, szex terén is általában Õ kezdeményez, de van mikor én veszem kezembe az irányítást és ezzel mégjobban feltudom Õt izgatni.Szinte mindig nõies ruhákat hordok, páromnak viszont az jön be ha melegítõbe vagyok. De ha igazán szeret téged a párod, akkor úgy tetszel neki amilyen vagy! :) L/17
Én nekem annyira a külsõ nem izgat, persze ne legyen lófeje, meg szögek a kabátján, de egy átlagos kinézet tökéletes, engem sokkal jobban a belsõ értékek érdekelnek. Pl. legyen kedves, aranyos, okos, lehessen vele komolyan beszélgetni, megosztani vele ezt-azt, de lehessen azért hülyülni, viccelõdni is. Fogadjon el olyannak amilyen vagyok, ne akarjon igényre szabni kb. ennyi 17/F
Szép legyen az arca, a haja , az alakja, ne legyen a középpontban (általában akik ott vannak azok a ku***k), normálisan öltözzön, ne takarjon el a ruhája mindent azért, ne cigizzen és ne járjon el rázni a seggét minden hétvégén és ne igya magát tele
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!:D
hát nem kell atofizikusnak lenni :) de azé egy kis ész nemárt az sebaj ha nem két foga van :D öltözködés mindegy legyen igényes és az egyéniségéhez való hát jó ha nyomul mert kicsit visszahhuzodo vagyok általába nem gondolom h teccenék a csajoknak :D 20/f
A kérdező hozzászólása: köszi!!:D

Fiúk! Ti szeretitek ha egy lány bevallja az érzéseit, és megajándékoznak? És ha igen akkor minek örülnének?

Legjobb válasz: igen! :) szeretem ha egy lány õszinte! és ha én is szeretem, akkro nem kell semmi extra ajándék!

igen! :) szeretem ha egy lány õszinte! és ha én is szeretem, akkro nem kell semmi extra ajándék!
Igen. Ha kölcsönös az érzelem, akkor mindenképp. Mellesleg teljesen mind1 az ajándék maga.
Egy kapcsolatban nagyon fontosak az érzelmek.Szerintem jó ha mindketten elmondjátok, hogy mit éreztek.Ajándék szerintem mind1, hogy mi.Lehet egy csoki vagy virág vagy egy plüssmaci.
csókold meg
Beszélgess vele sokat. Õ hány éves?
A kérdező hozzászólása: 11, 12 kábé

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!