Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek fiuk (335 db)

Első randin, milyen ruhába menjünk? Mit csináljak? Mit ne csináljak? Milyen legyen a stílusom? (amit szeretnek a fiúk). kések vagy ne? öt percet vagy többet? A fiúk mit nem szeretnek / mit szeretnek egy randin csinálni . Meg ilyenek? !

lécci írjatok véleményt !! kiváncsi vagyok !

Legjobb válasz: Valami közepesen csinos öltözet megteszi. Ahogy érzed. Nem kell kvásnak, vagy kihívónak lennie. Add önmagad, ne próbálj olyan lenni, amilyen úgy sem vagy. Ne hívasd meg magad semmire, ha nem ajánlja fel, de akkor is mondd, hogy fizeted a dolgaid felét - szóval vigyél pénzt. Szerintem ne késs, ha busz vagy ilyesmik miatt mégis, akkor is max 5 percet, és szólj, hogy késel. És simán csak érezd jól magad, a többi jön magától.

Valami közepesen csinos öltözet megteszi. Ahogy érzed. Nem kell kvásnak, vagy kihívónak lennie. Add önmagad, ne próbálj olyan lenni, amilyen úgy sem vagy. Ne hívasd meg magad semmire, ha nem ajánlja fel, de akkor is mondd, hogy fizeted a dolgaid felét - szóval vigyél pénzt. Szerintem ne késs, ha busz vagy ilyesmik miatt mégis, akkor is max 5 percet, és szólj, hogy késel. És simán csak érezd jól magad, a többi jön magától.
Az ilyen túlkomplikált randik mindig csak feszengõsek. Öltözz fel ahogy neked kényelmes, közben néha nézz az órára hogy hány óra, nagyjából tervezd meg mikor érnél oda, aztán ha a tömegközlekedés akarja akkor késel, ha nem akkor hamarabb érsz oda. Aztán ott meg legyél önmagad. Ne játssz el szerepet, nem színházba mész.
Fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy?
Add magad, ne akarj más lenni. Én az elsõ találkozásunknál egy sportos laza halászndrágban voltam+izom poló féleség és egy strand papucs. Nyár volt :D meg utállom az ilyen elegáns cuccokat. Beszélgessetek sokat majd jöhet a csók. Szerintem manapság már mindegy hogy ki a kezdeményezõ. 19/L
A kérdező hozzászólása: lány vagyok , és 16 éves :) :$
Szerintem ne késs..
Persze egy kicsit késhetsz, de csak ha a találkozó helye eltéveszthetetlen.

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?

Mit szeretnek a lányok és mit a fiuk az ágyban?

észletes válaszokat kérek h ki mit szeret

Legjobb válasz: a fiúk bármit a lányok azt szeretnék,hogy hamarabb elélvezzenek,mint a pasi XD

a fiúk bármit a lányok azt szeretnék, hogy hamarabb elélvezzenek, mint a pasi XD
Hát ez érdekes kérdés. De leírom. :D Én egy 22 éves férfi vagyok. -Szeretem azt, amikor az aktuális partnerem nem veszi rosz néven ha "oktatom", hogy nekem mi a jó, és ezt el várom fordítva is. Hogy szóljon ha neki nem tetszik valami. -Én például szeretem amikor a barátnõm cumizás közbe az ujjaival lassan és lágyan végighúzza a kezét a derekamon. Kiráz tõle a hideg, nagyon jó. :) -Szeretem amikor hosszan elnyújtva orálisan kielégít. Akár be is nyeli. De az utóbbi nem elvárás. -Amikor álló pózban kamatyolunk, imádom nézni a szemét amikor kitágul a szembogara, amikor élvez... -Szeretem az ánuszát, és a csiklóját nyalogatni, izgatni, rágni. Az utóbbit nem izomból kell képzelem el. -Imádom a melleit a popsiját és a nyakát simogatni. És azt is szeretem ha ezt õ is megteszi nekem. -Szeretem amikor a heréimet lágyan simogatja, maszíroza, vagy amikor a belsõ combtövemet simogatja. -Szeretem amikor lehet vele vadulni, és szeretek a természetben kamatyolni vele. :) Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
takaró, párna
A kérdező hozzászólása: úgy értem szex közben :P
lány :)
A kérdező hozzászólása: jó akkor bõvebben megfogalmazom :) mit szeretnek a lányok mit csináljon velük a fiú szex közben és mit szeretnek a srácok mit csináljanak velük a csajok ugyanakkor...hol fogdossák vagy mit csináljanak mit szeretnek látni stb. :)
én lány vagyok. szeretem ha pasi gyengéd, nem durva, sokat simogasson, csókoljon, és lehetõleg legyen valami alap zene szex alatt mert zavarba tudok jönni a szex hangoktól(nyögdécselés, lihegés.. stb)
ma 16:26 Én is ezt szeretem, fiú létemre. :D
a lány a fiút szereti, a fiú a lányt ;)
csinálj neki töltött káposztát
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 14 leszek nyáron õ meg 15.
Szerintem a paprikás krumpli jobb lenne.
vagy a csirkepörkölt :D
csinálj pacal pörköltöt
szerintem süss neki sütit de ez komoly!!!:)
vagy adj neki valami ajándékot
15 évesen tapasztalt? be tudja kötni a cipõjét? amúg vegyél neki mákdarálót

Mindenki kiirogatja, hogy milyen nagyok a mellei. Valaki árulja el, hogy a fiúk mit szeretnek az ágyban, vagy párkapcsolatban?

Mi az ideális méret egy 19/Lánynak?

Legjobb válasz: Nem irogatja ki mindenki...es a fiuk a puncit szeretik az agyban ,es a parkapcsoladban meg a kenyelmet:P

Nem irogatja ki mindenki...es a fiuk a puncit szeretik az agyban , es a parkapcsoladban meg a kenyelmet:P
Az az ideális méret, ami neked van. NINCS ideális méret!!! NEM minden csaj melle nagy, és NEM minden pasi a nagymellû csajokat szereti. Lassan vége a kánikulának, jöhetnek a normális kérdések...
Nem elvárás a nagy csöcs, viszont az igazi, emberi mellek az elvárás, szóval szilikon az ki van zárva, ne ess pánikba, ha nincs nagy dudád, de ne akard kompenzálni gumilabdákkal, mert visszatetszõ.
Láttam már A-s mellet olyan formásat hogy leesett az állam, de szerintem a forma az ami elsõdleges. A méret az másodlagos! Nekem egy erõs B-s vagy C-s kellene, ami pulcsin keresztül is jól látszik, de ne legyen nagyobb egy gália dinnyénél, és formára se legyen olyan golyós. :D Linkelhetnél képet a tiedrõl arc nélkül. :) Amúgy meg a kicsike mell is izgató és szép is, tehát emiatt nem kell aggódni. De természetesen van egy optimum sáv ahol minden eshetõség jó és szép! Kb hasonló ez a dolog mint a férfiak farokmérete! 29F
Ha mar parkapcsolatrol van szo, en azt szeretem (szeretnem), ha kiegeszitjuk egymast, egy hullamhosszon vagyunk, jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban, elfogad engem a hibaimmal egyutt, intellektualis partnerei is tudunk lenni egymasnak, meg tudunk beszelni mindent es a szexben is oromet tudunk szerezni egymasnak. A mellmeret pedig nem feltetele annak, hogy vonzonak talalok-e egy lanyt, vagy sem. 26/F
A kérdező hozzászólása: csak kiváncs voltam, hogy ki mit szeret:)
Igen már én is remélem lassan vége ennek az utálatos idõnek. Fuj more. Tiszta hülyeség már így itt ökörködni. Az, meg, hogy csecseid nagyok-e, kicsik tökmindegy, ahogy az elõttem szóló úriember is kifejtette mán.
Én birom a kicsiket :-) A 399dd mellekben semmi szép nincs XD
Én a nagy cicit szeretem egy lányon. 25F
tegnap 11:35 Ez a szilikonellenesség csak egy fóbia! A csaj finom bõrét veszed a szádba és azt is érinted, csak kicsit kiemelték neked! Ha természetes a mûtét után akkor az szinte egyenértékû!!! 29F

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

A fiúk mit szeretnek? Úgy értem, hogy a lányok pl. ha megfogják a derakukat, puszilgatják õket, de a fiúk mit?

Mi az a közeledés vagy érintés ami jól esik nektek?

Legjobb válasz: Ha keszipjak a farkukat!

Ha keszipjak a farkukat!
Ahogy írták már sokan, hasonlóak az igények mint nõk esetében. Imádom ha egy lány odabújik, hasamra, mellkasomra teszi a kezét. Apró kis harapások a nyak, fül, váll, csuklyásizom környékén. :)
:) De aranyosakat írtatok!:)
Igazából majdnem ugyanúgy mûködik ez, mint a nõknél, a részletei pedig épp annyira emberenként változnak. Csók és harapdálás a nyakon, az ajkakon, a fülön, simogatás mindenhol stb. A lányoknak általában megvan az az elõnyük, hogy teljes erejükbõl ölelhetnek. Ezt a férfiak nagyon is érzik és értékelik, de a fordított helyzettõl eltekintve kapnak levegõt ez után is :-)
en azt is szeretem ha a cida melle kapok egy jo hideg sört is.. vannak, akik nagyon csunyan cumiznak. szeretem, ha jobban beveszi es ha nem feledkezik meg arrol sem, hogy mielott elkezdte, nem vagtak le a kezet.
ha elsõ látásra kigombolja a nadrágomat, és szó nélkül lecumiz
Legbelül nagyon szomjazzuk mi is a gyengédséget. Rengeteg eléggé kellemetlen önelemzés után sikerült valamennyire tudatosítanom magamban, hogy én is. Nehéz persze a megfelelõ pillanatban a megfelelõ spontaneitással kényeztetni minket, és teljesen illúzióromboló, ami utána következik, de asszem kár lenne ecsetelnem, hogy mégiscsak jobb azért megpróbálni... Egyébként ha már régebben ismerjük egymást, és a melleddel hozzám érsz olykor, de teljesen azt hiszem, hogy véletlen volt, túl közel jöttél, de nem tehetsz róla, hogy a közelembe húzódsz, akkor kötelezõen és elég durván el fogok töprengeni, hogy késõbb hordjak-e neked virágcsokrokat esetleg, meg ilyesmi... Ez van, a mell hatalma leírhatatlan. Csak persze nem bedobva, meg nem úgy, hogy rám nyomod, rád nézek, hogy mi ez már, és csak vigyorogsz, mert az inkább arra való, hogy ne érjek rá veled találkozni sose, és még a látásom is romoljon rengeteget.
bármilyen fizikai kontakt, ami nem fáj.
bárhol simogathat azt se bánom ha a fõtéren megmarkolássza :-D
Ez személyenként erõsen változó, de én például szeretem, ha egy lány nem fél odabújni, meg esetleg enyhén simogatja a mellkasomat. :)
Az ölelés. Én például azért szeretem az együttalvást.
A kérdező hozzászólása: Jó ez egyértelmû, de nem ennyire szexuális dologra gondoltam, mert ez mindenkinek egyértelmû
Leszopjak
Ebbol a szempontbol nem sok kulonbseg van az noktol ugy gondolom, ugyanugy van ott is, aki nem szereti az olelkezest, de a tobbseg talan megis. :)

Ti ismertek olyan lányt vagy tudtok olyan esetről, hogy bejönnek neki az aranyos, alacsony, pici fiúk? Ha igen mit szeretnek az ilyen fiúkban és milyen típusú lányok általában?

Ha lehet konkrét sztorikat írjatok! Köszi előre is!

Legjobb válasz: Egyet tudok, de a csaj alacsonyabb volt. A srácnak meg volt vér a pucájában, nem érezte hátránynak a magasságát. Légy magabiztos, az sok nõnek bejön, ugyanis sosem tudhatod éppen kinek mi jön be. Az ilyenek nincsenek a másik arcára írva.

Egyet tudok, de a csaj alacsonyabb volt. A srácnak meg volt vér a pucájában, nem érezte hátránynak a magasságát. Légy magabiztos, az sok nõnek bejön, ugyanis sosem tudhatod éppen kinek mi jön be. Az ilyenek nincsenek a másik arcára írva.
én ismerek! Magas fák hegyek között hol a tenger hupikék ott lakik a hölgy kit Törpilla néven vált világhirüvé. és õ szereti a pici srácokat. De ha nem gond nem irom le az egész epizodot, mert az hosszú lenne :)
aranyos, alacsony, pici fiúk? én dajka vagyok, munkán kívül nem akarok foglalkozni velük. viccet félretéve, az olyan pasi soha nem fog bejönni, aki magát aranyosnak gondolja.
Nekem bejön egy ilyen. Alapjában véve nem szoktak tetszeni az alacsony pici fiúk.... akarom mondani férfiak, deeeeee az õ esetében más. Õ kifejezetten bejön.
igen, eddig 1 barátom volt, 163 cm, én vagyok 165, és szerettem, és NEM azért szakítottunk, mert pici volt

Vannak itt olyan lányok, akik kifejezetten szeretik fiúk szüzességét elvenni? Hány ilyen volt és hány évesek voltatok, mennyi a partner? Hogy történt, mi volt jó bennük, mi rossz? Egyiket sem bántátok meg?

Legjobb válasz: 3 srác szüzességét vettem el..nem ûzök belõle sportot,csak így alakult:) egyébként szeretem a szûz pasikat..még tiszták és érintetlenek,nincsenek rossz beidegzõdéseik,nagyon tanulékonyak és személyre szabhatóak:) 1: õ 18 én 16, mindketten szüzek voltunk,életem nagy szerelme és viszont...nagyon jó volt,minden stimmelt,nagyon élveztem,viszont kellett egy kis idõ,mire beleszokott és 10 percnél tovább bírta...sokat kellett tanulnunk egymás testérõl és lelkérõl,de együtt tettük és nagyon jó volt 2: én 19 õ 20, régóta ismertük egymást,barátok voltunk,de egyszercsak jött az isteni szikra és nagyon egymásba szerettünk...pár hét után elsõ szex,fogalmam nem volt róla hogy szûz,nagy nõcsábász hírében állt,a mai napig nemtudom,hogy ilyen külsõvel és belsõvel hogy lehetett még szûz...orállal kezdtünk,tökéletesen és gyakorlottan nyalt,mint egy pro (pedig akkor csinálta elõször) mikor eljutottunk odáig h lesz is vmi a dologból,csillogó szemekkel rámnézett,h nem biztos,h sokáig fogja bírni,elõre is bocsánatot kért...itt már gyanús volt,végül eljutottunk oda,hogy még szûz...se köpni se nyelni nem tudtam,hihetetlenül meglepett,csak erre nem számítottam...tök átlagos szexnek indult,nem hagyhattam,hogy az is legyen belõle,azért az elsõ csak az elsõ...így átvettem az irányítást és mindent beleadtam,3 menet után nagyon kimerült,de nagyon élvezte:) sokmindenre nem kellett tanítani,imádtam,mert mindent nagyon jól csinált... 3:én 21,õ 18..véletlenül találkoztunk egy buszon..annyira lenyûgözött,hogy nem tudtam ellenállni és randizni kezdtünk...kicsit féltem a dologtól,mert nem volt még fiatalabb barátom...annyira szenvedélyes,szexi és (jó értelemben)gátlástalan volt,hogy alig tudtam visszafogni magam,hogy ne másszak rá egybõl...az egész srác tûzbõl volt felépítve,egyszerûen nem volt perc,hogy ne kívántam volna valamiért...aztán végre eljött a nagy este...gyertyákkal és rózsaszirmokkal...elállt a lélegzetem...minden mozdulata egy kisebb orgazmus volt,soha nem éreztem azelõtt ilyet,6x élveztem el (nálam 2 a max általában) és a végén kijelentette hogy most vettem el a szüzességét... 22/N

3 srác szüzességét vettem el..nem ûzök belõle sportot, csak így alakult:) egyébként szeretem a szûz pasikat..még tiszták és érintetlenek, nincsenek rossz beidegzõdéseik, nagyon tanulékonyak és személyre szabhatóak:) 1: õ 18 én 16, mindketten szüzek voltunk, életem nagy szerelme és viszont...nagyon jó volt, minden stimmelt, nagyon élveztem, viszont kellett egy kis idõ, mire beleszokott és 10 percnél tovább bírta...sokat kellett tanulnunk egymás testérõl és lelkérõl, de együtt tettük és nagyon jó volt 2: én 19 õ 20, régóta ismertük egymást, barátok voltunk, de egyszercsak jött az isteni szikra és nagyon egymásba szerettünk...pár hét után elsõ szex, fogalmam nem volt róla hogy szûz, nagy nõcsábász hírében állt, a mai napig nemtudom, hogy ilyen külsõvel és belsõvel hogy lehetett még szûz...orállal kezdtünk, tökéletesen és gyakorlottan nyalt, mint egy pro (pedig akkor csinálta elõször) mikor eljutottunk odáig h lesz is vmi a dologból, csillogó szemekkel rámnézett, h nem biztos, h sokáig fogja bírni, elõre is bocsánatot kért...itt már gyanús volt, végül eljutottunk oda, hogy még szûz...se köpni se nyelni nem tudtam, hihetetlenül meglepett, csak erre nem számítottam...tök átlagos szexnek indult, nem hagyhattam, hogy az is legyen belõle, azért az elsõ csak az elsõ...így átvettem az irányítást és mindent beleadtam, 3 menet után nagyon kimerült, de nagyon élvezte:) sokmindenre nem kellett tanítani, imádtam, mert mindent nagyon jól csinált... 3:én 21, õ 18..véletlenül találkoztunk egy buszon..annyira lenyûgözött, hogy nem tudtam ellenállni és randizni kezdtünk...kicsit féltem a dologtól, mert nem volt még fiatalabb barátom...annyira szenvedélyes, szexi és (jó értelemben)gátlástalan volt, hogy alig tudtam visszafogni magam, hogy ne másszak rá egybõl...az egész srác tûzbõl volt felépítve, egyszerûen nem volt perc, hogy ne kívántam volna valamiért...aztán végre eljött a nagy este...gyertyákkal és rózsaszirmokkal...elállt a lélegzetem...minden mozdulata egy kisebb orgazmus volt, soha nem éreztem azelõtt ilyet, 6x élveztem el (nálam 2 a max általában) és a végén kijelentette hogy most vettem el a szüzességét... 22/N
én kifejezetten erre vagyok szakosodva
vannak prostik akik bevállalják. Ingyen nincs szex senkinek.Ne reménykedj.Fõleg szüzekkel.
A lányok nem szeretik a szûz fiúkat. Egyrészt önmagában azért, mert szüzek, másrészt mert csúnyák (pont azért szüzek).
Ne is álmodj...
ismerek ilyet amúgy meg volt 2 napja talán egy ilyen kérdés itt lánytól.
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
7. Jajj de megható Istenem!!!!!!
7. Az enyémet is elvehetnéd :-)

Észre se vesznek a fiúk! Hozzám se szólnak vagyha igen akkor is csak beszólongatnak! Mit szeretnek a fiúk? Valami figyelemfelkeltő ruha? Vagy hogy nézzen ki egy lány?

Micsináljak hogy észrevegyenek?????

Legjobb válasz: Írd le hogy nézel ki,akkor többet tudunk majd segíteni,hogy miben kéne változnod.

Írd le hogy nézel ki, akkor többet tudunk majd segíteni, hogy miben kéne változnod.
alakod pl...magasság...stílus meg az arcodról konkrétabban pl milyen az orrod, a szemeid alakja a szád a fogaid nem tom ilyeneket
A kérdező hozzászólása: Sötétszõke haj, kék szem, Ruhák: magam szabom a divatot de szeretem követni is ami éppen az ideális. mit írjak magamról???
vagy linkelj egy képet
pontosan, képet képet képet :D
Igen!!...képet, KÉPET!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!