Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek férfiak szex (12 db)

Férfiak! Melyik pózt szeretitek a szexben legjobban, illetve mi az amivel a legjobban fel lehet izgatni benneteket? ( egy kicsit telt nő)

Legjobb válasz: én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.

én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.
a csaj félig oldalt , én térdelek és olló szerüen vagyok benne , félig hátulról - félig elölrõl. (imádom a dundi formát)

Mit szeretnek a férfiak szex közben? Mi a kedvenc pózuk?

Egy olyan lány vagyok aki kiváncsi ezekre, mert mégjobban szeretném kielégíteni a barátomat.

Legjobb válasz: Talán kérdezd meg a barátodat, hogy mit szeret a legjobban... Nem minden férfi ugyanolyan. Tudod..nem szertheti mindenki ugyanazt.

Talán kérdezd meg a barátodat, hogy mit szeret a legjobban... Nem minden férfi ugyanolyan. Tudod..nem szertheti mindenki ugyanazt.
Mindenkinek más, de tényleg a barátodtól kell megkérdezned, de sztem észre is lehet venni, hogy melyiket élvezi a legjobban.
A prosztatastimulációnak "egyik férfi sem tud ellenállni". Szinte azonnali ejakulációhoz vezet. Tehát ez egy olyan dolog, amelyet "élveznek". Igaz, hogy az odáig "vezetõ útnál" szerintem elbuksz, esélyed sem lesz a prosztatáját ingerelni :) De a kérdésre ez válaszként talán helytálló.
Miért nem a barátodat kérdezed meg inkább, hogy tudsz már ilyeneket kérdezni, szerinted minden férfi egyforma????
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert kiváncsi voltam, hogy az átlag mit szeret... Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ja igen és már sikerült ingerelnem. Szóval nem buktam el :)

Fiúk, férfiak! Titeket mivel lehet a szexben megőrjíteni? Írjatok le mindent! Szeretnék a szerelmemnek hétvégén olyan élményt szerezni, hogy míg él, ne felejtse el.

Legjobb válasz: Csak mondd neki, hogy terhes vagy, hármasikrek és nem tudod, hogy õ, vagy a bátyja-öccse-barátja-e az apa. Nem fogja elfelejteni.

Csak mondd neki, hogy terhes vagy, hármasikrek és nem tudod, hogy õ, vagy a bátyja-öccse-barátja-e az apa. Nem fogja elfelejteni.
A kérdező hozzászólása: Vicces.
Beszelgess vele a vagyairol, csak ne lepodj meg ha ket no szerepel benne vagy ilyesmi. Miutan kiismerted, megadhatod amire vagyik.
Szarj a hátára, és csapkodd szét a papucsoddal. Azt nem fogja soha elfelejteni.
szeretem a nutellát :P
Én speciel nem szeretem jobban, de ott szûk és ha a partner elviseli, uram bocsájts még élvezi is, az feldobja a szexuális életemet. Izgi dolog, persze csak tisztán. Volt már benne részem, és jól sikerült, mert nem fájt neki és boldog volt, hogy nekem megadhatta ezt az örömöt. Ahogy ezt elmondta, nagyon boldoggá tett.
megcsinállak és megtudod:) ))
20:04 kenyérrel vagy anélkül ?XDDDDD
Pont most írtam választ egy ugyanilyen kérdésre, szóval bemásolom neked is: Azért jó, mert a popsid egészen más érzést nyújt belül, mint a puncid. Konkrétan sokkal szûkebb, így a popsiddal intenzívebben tudod izgatni a benned lévõ péniszt. Egyébként meg nem jobb, csak más. A hagyományos szex is nagyon élvezetes természetesen. De néha kell a változatosság. :P
nem tudom h pl mire gondolsz...
A kérdező hozzászólása: Fojtogatas, hajtepkedes, dulmirigymasszazs, csipes, harapaas..
Én nagyon szeretem ha harap egy csaj. Annál jobban semmi nem indít be. Viszont a kikötözõs szadomazós dolgoktól ódckodom. 24f
nem hangzik rosszul fojtogatasban csak egyszer volt reszem de az nagyon jo. a tobbi is belefer a fajdalmas elvezetbe:)
szívesen kipróbálnám:)
a prosztatamasszást nagyon kipróbálnám de még nem volt olyan bnõm aki tudja, hogy hogyan kell.

Mi fér bele egy szexbe? Mi az amit undoritonak találnak a férfiak és miaz amit szeretnek?

Legjobb válasz: én a bútortologatástól és a tapétázástól indulok be, de ez már perverznek számít

én a bútortologatástól és a tapétázástól indulok be, de ez már perverznek számít
Nekem minden belefér nincs olyan ami undorító lenne.
Bármi, ami mindkettõnknek örömöt okoz!
A pasiknak tágabbak a korlátai, mint a lányoknak. Pl sok lány nem akarja az anált, míg a pasik ezt tiltott gyümölcsként kezelik. Aztán egyénenként is változik a dolog, pl van olyan csaj, aki belemegy abba, hogy arcára élvezzenek, míg más ezt undorítónak találja. A "betegebbeknek" az is belefér, hogy a párját levizelje/levizeljék. 8azért ilyenbõl szerencsére kevés van)
caM-al értek egyet. Bármi belefér, ami mindkettõnket izgat, és szeretjük.

A férfiak mit szólnak ahhoz, ha egy nõ nem szereti az orális szexet?

Én speciel utálom. Jelenleg egy 3,5 éves kapcsolat végén tartok, ahol ez nem okozott gondot szerencsére. A barátom sem rajongott érte. Én egyszer-kétszer próbálkoztam vele, de utáltam nagyon. Kapni sem szeretem különösebben, számomra nem is túl izgató, és soha nem tudnék tõle elmenni, így meg pláne semmi nincs benne, amitõl jó lenne. Csak azon gondolkodtam, hogy ma már annyira a sz*pás körül forog a világ, hogy vajon találok-e valaha (a jelenlegi után) olyan férfit, aki elfogadja azt, hogy nekem ez nem jön be, vagy sorba dobnak majd miatta - vagy már el sem jutunk az ágyig. Amúgy nem mondanám magam konzervatívnak, sokmindent szeretek az ágyban, extrémebb dolgokat is, pl. bilincs, kikötözés, stb., de valahogy ez az egy dolog taszít, és nem tudom magam rávenni, hogy megkedveljem. 20/L

Legjobb válasz: Én sem vagyok oda érte. 23/F

Én sem vagyok oda érte. 23/F
A kérdező hozzászólása: Milyeneket?
Szerintem az ilyeneket lõõõjjük ki az ûrbe!!!!
A kérdező hozzászólása: Kézzel is elég nehezen érintem meg. Igazából nem is vagyok az az elõjátékos típus, bár a kettõ összefügg. Így nem kell sokáig vacakolni, meg könnyen átugorjuk a "na most kéne, hogy leszopj" fázist. Én sem igénylem, hogy sokáig kényeztessenek elõtte. Jobban szeretem, ha maga az aktus hosszabb.
Korai szakaszban kiderül, és bizony nekem hiányozna. Van másik nõ, aki mindenhol tökéletes.
Ha nálam az említetteket megtennéd + közben a kezeddel izgatnád a f*mat, akkor ez így együtt pótolná a sz*pást.
A kérdező hozzászólása: Elõfordul, de nem jellemzõ, hogy végigcsókolgatom a barátom testét. Ilyenkor az említett testtájak is útba kerülnek.
Hasat, comb belsõ felét szívesen csókolgatnál? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, elhiszem, hogy rosszul esne. Nem is akarnám erõltetni tovább a kapcsolatot, ha látnám a pasin, hogy teljesen kivan ettõl. Csak egy elõzetes terepszemlét szeretnék tartani, hogy ki hogy áll hozzá. Ezért írtam ki a kérdést.
Igen, valószínûleg lesz problémad.. Képzeld el hogy van valami nagyon szeretett dolgod és azt a parod nem hajlandó megadni neked mert csak.. hogyan esne?
Én sem vagyok oda, hogy szop´assam a lányt, de viszont imádom kényeztetni/nyalni. Olyan barátnõt meg nem szeretnék, aki nincs ezért oda. 23f
A kérdező hozzászólása: Ja és az undorodáshoz: én õszintén bevallom, igenis undorodok az orállis szextõl. Nem szeretem a számba venni. Nem szeretem az ízét, az illatát, az állagát, semmit nem szeretek rajta és nem tudok elvonatkoztatni ettõl, így undorítónak találom. Ezen nem hiszem, hogy tudnék változtatni valaha is. Ettõl még nem a férfitól undorodok, csak a nemiszervének számbavételétõl.
A kérdező hozzászólása: Ja ne értsd félre, nem úgy gondoltam, hogy erõltetik. De nyilván annak aki szereti elég nagy hiányérzetet ad, ha nem adják meg neki, amire rámehet egy kapcsolat is. Ha valaki erõltetni, max. adnék neki egy pofont és otthagynám, különösebben nem rázna meg, így nem az erõltetéstõl félek, hanem attól, hogy mit okoz késõbb, ha nem adom meg valakinek, aki igényelné.
Azért nem kell úgy tenni hogy a gonosz férfiak kényszerítik rá mindenkire.. Igen, nagyon élvezetes annak aki szereti. Ha valaki (a párom) nekem nem teszi meg azt hiszem hogy undorodik tõlem..
A kérdező hozzászólása: Erre számítottam, amit írtatok. Van, akinek elképzelhetetlen nélküle, és hálistennek vannak, akik olyanok, mint a barátom. Én vele veszítettem el a szüzességem és ez egy hatalmas félelem volt bennem már akkor is, hogy mit fog szólni, ha majd nem veszem a számba... Beszélni persze nem mertem még akkor róla. De egyszer õ hozta szóba, én pedig elmondtam, hogy egyáltalán nem vonz a dolog. Rám bízta, hogy ki akarom-e mégis próbálni, és ha igen, mikor, de elmondta, hogy különösebben õ sem szereti, így egyáltalán nem bánja. Akkora kõ esett le a szívemrõl, hogy hihetetlen, de félek, hogy egy új kapcsolatban megint elõjönne ez a gátlás, ami igazából az egész szexre rányomta még akkor a hangulatát.
Nem probléma, jöhetsz! Ha a normált szereted, akkor nincsen gond! ;)
Vannak olyanok mindkét nembõl, akik nem szeretik szóval bõven van esélyed találni olyat.Azonban a többség nem ilyen, és a legtöbb szereti ezt a részét is, így bizony nehezebb dolgod lesz. :)
Valahol a legbennsõségesebb dolgok közé tartozik, ha nem kapom meg, akkor úgy érzem nem is elég mély a kapcsolatom. Sokáig nem leszek a csajjal az fix. 24F
mikor fiatalabb voltam, minden vágyam az volt, hogy kielégítsem a szeretett nõt, szájjal is. az akkori barátnõmön látszott, hogy nem nagyon kívánja ezt viszonozni, bár megtette, undorodott és ez egyszerûen fájt, és azt mondtam, hogy akkor nem kell erõltetni. nem tudom, tudsz-e, akarsz-e változni, megvadulni annyira, hogy mindent akarj, de addig amíg nem, kétségtelenül hátrányosan hat a kapcsolatra, kivéve, ha egy olyan emberrel élsz, aki hasonlóan undorodik - és sosem néz pornót amitõl szép lassan megváltozna :)
Azt írjon nekem üzit azonnal...!! :D 27/F
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom nem cink ha egy nõnek vannak ilyesmi vágyai is.. :D
Nem cink.. :D
Nagyon nem!! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)
Nincs mit!! ;) Szerencsés a barátod, nyugi... ;)
szerintem kicsit átlagos vágy, sok lány vágyik ilyesmire néhanapján.
Szívesen megismernékegy ilyen lányt
A kérdező hozzászólása: Köszi örömmel olvasom a válaszokat :) )

Miért szeretik a férfiak az anális szexet? Mi a jó benne?

Legjobb válasz: Persze, te viszont azzal a szerveddel matatsz, amellyel hugyozol.... Ez jobb?

Persze, te viszont azzal a szerveddel matatsz, amellyel hugyozol.... Ez jobb?
Lehet izgató és tabu dolog de engem akkor sem vonz a dolog hogy ott matassak ahonnan más szarik. Szerintem ez aberrált dolog.
Ha ebbõl a teóriából indulnánk ki! Akkor ennyi erõvel a nõt is húgyhólyagon lehetne ba*zni! :( Na ne már!
a nõt húgyhólyagon baszni??? micsoda?:D ezt ugye nem gondoltad komolyan, mert akkor te egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy hova is dugod... különben meg gondolom azért mert szûk, meg tabutéma:) és nem aberráció, nálunk én és a barátom is szeretjük:) ha van elég eszed fel tudsz rá készülni normálisan és élvezni is lehet nõként is:)
Ez belülrõl jön. Ahogyan izgató a szeretett nõ mellének, fenekének, vagy magának a puncijának csak a látványa is, ugyanúgy izgató, és kívánatos lehet egy szép ánusz is. És ha már izgató a látvány, akkor máris ott van az õsi vágyakozás is, hogy megérintsem, megtapasztaljam. A kezemmel, ujjaimmal, számmal, nyelvemmel. Én a farkammal történõ behatolásig eddig csak a fantázia szintjén jutottam, mert azért fájdalmat okozni nem szeretnék!
Akkor sajnálom, csak van olyan ismerõsöm, aki komolyan gondolta... így már ugrom az ilyenekre:D tényleg bocsi:)
kedves 11:32 válaszoló! Úgy látszik nem érezted a cinizmust a válaszomban, amit a (11:04-es) válaszoló állítására írtam! A lényeg hogy én a rendeltetésszerû használat híve vagyok! Nem zárkózóm el az idegen dolgoktól de nem is állok úgy hozzá, hogy követendõ példa! a taburól dolgokról csak annyit, hogy szintén embere vallogatja.
Mert szûk a kijárat.
Én azt szeretem benne, hogy a feleségem nagyon kívánja, és bár én szívem szerint óvnám a záróizmait, mostanában mindig a hátsójában kötök ki... Hatalmasakat tud így élvezni, ami számomra is nagyon izgató. 38/f
Miért kell általánosítani egy ilyen kérdést? Mintha minden férfi ezt csipázná! Soha nem érdekelt az anális szex, semmilyen formában! Hetero lévén, nem találom sem izgatónak sem higiénikusnak!
Érdekes, izgató, "tiltott"/tabu dolog stb.
ezt énis szeretném tudni.!!:D
Részemrõl nem gáz, tiszteletben tartom mások véleményét/álláspontját! Engem csak az háborít fel, hogy szerintem a fõ kérdés egyoldalúan van feltéve! Pedig ezt ember válogatja, vannak ilyenek meg olyanok, balgaság általánosítani egy ilyen kérdést!

Férfiak, ha nem jó a házasságotok és kevés a szex, mit csináltok? Tűritek, vagy más megoldást kerestek, prosti, szerető, kolléganő? 30/F

Már két éve elég nem túl jó a házasságom, de nem akarok válni a pici gyerekek miatt (1 és 3 évesek). Ki hogy oldja meg? A prostiktól idegenkedek. A legjobb lenne talán támogatást adni egy egyetemista lánynak. Szeretőt tartani félnék, mi van ha többet akarna a másik fél... Bár van néhány kolléganőm, aki hasonló helyzetben van... Fiatalok és olyanok véleménye nem érdekel, aki még nem élte ezt át...

Legjobb válasz: Még egy pár sor... Egy dolgot még fontos tisztázni! Soha nem fogod tudni házasságon belül kiélni azokat a szexuális ingereid, amiket csak egy vadi új kapcsolatban tudsz megélni. Minden csoda 3napig tart! A házasság is egy kompromisszum, tehát választanod kell, hogy állandóan új élményekre vágysz és akkor egyedül maradsz, vagy a feleségeddel alakítasz ki egy jó szexuális viszonyt, amibõl az "új hús" élménye kimarad ugyan, de ugyanúgy tudod élvezni azt is, ha elfogadod ezt a kompromisszumot. Mondhatnám úgy is, hogy választhatsz, család vagy friss punci! Nekem a család sokkal fontosabb! F/37

Még egy pár sor... Egy dolgot még fontos tisztázni! Soha nem fogod tudni házasságon belül kiélni azokat a szexuális ingereid, amiket csak egy vadi új kapcsolatban tudsz megélni. Minden csoda 3napig tart! A házasság is egy kompromisszum, tehát választanod kell, hogy állandóan új élményekre vágysz és akkor egyedül maradsz, vagy a feleségeddel alakítasz ki egy jó szexuális viszonyt, amibõl az "új hús" élménye kimarad ugyan, de ugyanúgy tudod élvezni azt is, ha elfogadod ezt a kompromisszumot. Mondhatnám úgy is, hogy választhatsz, család vagy friss punci! Nekem a család sokkal fontosabb! F/37
semmiképpen nem jó a félredugás, semmilyen formában sem. onnantól aztán totál elhidegültök egymástól, fõleg ha szeretõt tartasz és nem prostizol. egyébként a prosti is gáz, csak lelkileg nincs függés olyankor. tehát ha most még el is vagytok és csak a kevés szex a gond, ha benõzöl, onnantól 100%, hogy válás lesz a vége hamarosan. egyszerûen teljesen elhidegülsz a feleségedtõl, minden szempontból. Tudom, sajnos én már elváltam egyszer! Javaslom, hogy beszéljétek meg amit csak lehet! Ha lehet, menjetek el 1-2napra valahova kettesben ha tehetitek, ha nem, akkor komolyan üljetek le és mond el nagyon õszintén, hogy mi a bajod. Ha ez nem segít akkor menjetek párterápiára, ez nem kerül többe, mint egy prosti vagy egy kitartott diáklány, sõt! jóval olcsóbb! A tanult szakemberhez ha elmentek egy-két hetente néhány hónapon keresztül, õ egészen biztosan tud segíteni. Én pszichológushoz jártam fél évig a válásom után (késõ bánat) és a teljes depresszióból és lelki fájdalomból ki tudtam jönni lassacskán. A szakember a belsõ reakcióidra reflektál és rávezet a megoldásra! Tehát nem õ oldja meg, hanem te, de õ vezet rá. Egyedül ezt nagyon kevesen tudják megtenni, szakember segítségével nagy esély van a sikerre. A párterápia ugyan ezen az alapokon mûködik. Amit ketten sehogyan sem tudtok megoldani, azt egy szakember segítségével jó eséllyel megoldjátok. Ilyen a szexuális élet és a házassági válság is! Sok sikert és ne add fel! A gyerekeid közelsége nélkül pokol lesz az életed! Higgy nekem! F/37
Kedves 8.! Nem minden helyzetben megy a megbeszélés. Általánosságban igaz az, hogy ha az egyik fél nem elégedett a párkapcsolattal, akkor a másik is elégedetlen. Emiatt nagyon gyakran az egyéni sérelmek, a lassú de biztos elhidegülés komoly akadálya szokott lenni a javulásnak, bármennyit is beszélnek róla. Egy normális válás esetén az elköltözõ félnek nem kell lemondania a gyermekekrõl, még ha ritkábban is látja õket. Kétségtelen, hogy egészségesebb dolog az együtt maradás, de nem minden áron! A kérdezõ szavaiból kiolvasható, hogy jelentõsen eltér a házasságában a szexualitáshoz való hozzáállása a feleknek, ez szinte soha nem csiszolható össze félredugás nélkül. Ráadásul ha az asszonyka a heti egyet is ajándéknak tekinti, nem is igen van mirõl beszélniük. Sokan követik el azt a hibát, hogy a szexualitás jelentõségét elbagatellizálják, holott ez az emberi lét egyik legfõbb mozgató rugója.
Nem szeretitek már egymást? Nem lehet a feleségeddel megbeszélni, hogy több szexet szeretnél? Elõször próbálj meg vele beszélni, többször hozd fel a témát kedvesen. Nálunk fordított volt a helyzet, szeretõm lett, de közben visszajönne a férjem hozzám, aki nem tud a szeretõmrõl, akit meg én szeretek, juj! Bonyolult:(
Ha a nem túl jó azt is jelenti, hogy felejtõs a szex, akkor erre valaki kelleni fog. A legszerencsésebb, ha egy olyan hölgy kerül a képbe, aki hasonló helyzetben van és hasonlóan gondolkodik, azaz nem akar válni, de a "hiányokat" meg szeretné élni valakivel. Ha nem találsz ilyet, akkor a legveszélytelenebb egy leinformálható prosti. A szeretõ veszélyeket rejt. Vagy te, vagy õ akar majd többet, a nejed rájön valahogy, stb. A legkézenfekvõbb persze az lenne, ha rendbe tudnátok hozni a feleségeddel a kapcsolatotokat. Ezt meg lehet (ha lehet...) teljesen õszintén és konstruktív hozzáállással beszélni. Nehéznek látszik, de nem lehetetlen, ha az asszonykád is meg akar tartani téged. 46/F
heti 1-nél nem igényel többet és tekintsd ajándéknak? hát én nõ létemre ezt felháborítónak tartom, ilyet még a veszekedésünk során sem mondtam a férjemnek soha! Ha ennyire nem hajlandó házastársként viselkedni, akkor szégyenlje magát, mert egy fap&ina! A szeretõ-tartás tényleg buktatókkal jár, de az alkalmi szex is. szexkapcsolat.hu ?
Azért felmerült bennem a kérdés, hogyha két éve szar a házasságotok, akkor mégis mi vett rá, hogy legyen még egy gyereketek? Na mindegy, nem az én dolgom, csak ez nagyon kiszúrta a szememet. Én azt gondolom egyébként a helyzetrõl, hogy a gyerekek megérzik, ha valami nincs rendben a szüleik között. Azt nem tudom, mennyit veszekedtek, vagy hogy hogy álltok egymáshoz, de ha tényleg rossz viszonyban vagytok, akkor mindenkinek rosszabb lesz, ha együtt maradtok. Viszont ha még nem mérgesedett el közöttetek a helyzet, csak szimplán "kialudt a láng", akkor bizonyos helyzetekben jobb más megoldás után nézni, mert ez talán megakadályozhatja, hogy rosszabbodjon a viszonyotok a kielégületlenség és a szeretethiány kombinációja által. Ha a feleséged is látja, hogy ez a házasság rossz, és õ is hasonlóképpen gondolkodik róla, mint te (gondolva itt arra, hogy úgy látom, hogy azt a lehetõséget, hogy küzdjetek érte, szóba sem hoztad, tehát gondolom teljesen elvetetted), akkor talán meg is lehet vele beszélni, és egyezséget kötni, hogy a saját boldogságotok és a gyerekeitek boldogsága érdekében efféle megoldásokhoz folyamodjatok, akár mind a ketten és nem csak te. Remélem, megtalálod a legjobb megoldást. Sok sikert, sok boldogságot nektek!
Hát átérzem a helyzeted! Normális megoldás tényleg nincs! Ha meg tudod beszélni a feleségeddel akkor úgy is azt fogja mondani, hogy oké, old meg .... A többi rajtad áll! De ha már most ez van, abba ne is reménykedj, hogy késõbb megváltozik! 42/F
# 19: Ne hidd! Én ismerek olyan háromgyerekes apukát, akinek a felesége meghalt, és õ is azt hitte, nincs esélye párt találni. Prostikhoz járt... Volt, hogy beleszeretett az egyikbe.... Aztán láss csodát, egyszer csak lett párja, aki felvállalta a három gyerekkel és boldogan élnek... Hozzáteszem, aki engem felvállal EGYETLEN gyerekkel, az is bátor ember... és én is felvállalnám annak a gyerekeit, akit szeretek!
Amúgy neked is azt mondom: közös felügyelet! Egyik nap apával, másik nap anyával (vagy két nap itt, két nap ott). Mûködik a dolog!
Én is válnék de nem tehetem! A feleségem képtelen lenne egyedül nevelni a gyerekeinket, nekem meg mint magányos farkas nem sok esélyem lenne újrakezdeni egy csokor gyerekkel a nyakamban. Szóval sodródok az árral..:(
Nézd, hasonló cipõben járok (nõként), és én a válás mellett döntöttem. Egyébként 3 év alatt vagy 6 év felett a legjobb a válás, és létezik olyan, hogy közös felügyelet - én ezt szorgalmazom (bár nõ vagyok, de tudom, hogy a gyereknek az apjára is szüksége van, és látok is a környezetemben olyan családot, ahol ez nagyon jól mûködik). Szerintem jobb, ha válsz... a szeretõtartás ideig-óráig megoldás lehet, de aztán még rosszabb... És a pasiknak sem CSAK a szex kell... te sem elégednél meg ennyivel hosszú távon, hanem olyat keresnél, aki mellett férfinak érezheted magad.
#6-os vagyok, én írtam, hogy a gyerekek megérzik a szülõk közti feszültséget. Hozzátenném ehhez az érkezett reakció miatt, hogy nem mindegy, hogy a szülõk mikor válnak el. Ilyen pici gyerekek még máshogy reagálnak ugyanarra a helyzetre. Ha a szülõk úgy válnak el, hogy jó viszonyban maradnak, és a válás nem egymás kölcsönös utálatát eredményezi, akkor az sokkal jobb lehet mindenki számára. Az én szüleim is elváltak, és az én tanulmányi eredményem is leromlott, de aztán mikor célt találtam az életben, akkor annak érdekében képes voltam összeszedni magam. Pedig az én szüleim nagyon jóban vannak a mai napig. A nem támogató, rossz családi környezet ugyanúgy okozhat a gyerekben törést, ez többnyire nem a családi egységen múlik, hanem hogy hogy állnak a gyerekhez. És távolabbról is lehet foglalkozni a gyerekkel, akkor is, ha nem élsz vele, de rá áldozol a hetedbõl x napot/órát, de azt intenzíven, és tényleg odafigyelve. Én úgy vagyok vele, hogy a gyereknek jobb, ha ilyen piciként éli meg a szülei válását, mert még sokkal könnyebben hozzá tud szokni az új helyzethez... Egy 3 és 1 éves gyereknek ez még nem akkora törés, és így legalább szinte az egész gyerekkorukat ugyanolyan felállásban élhetik le. Gondolom, hogy nem akartok még tizen-x évig egymás mellett szenvedni azért, hogy a gyerekek ne csonka családban nõjenek fel.
A kérdező hozzászólása: "A válás egy szörnyû dolog egy gyereknek, kihat az egész életére. Nekem a tanulmányomon is meglátszott, addig stabil 4-es tanuló voltam, válás után szín kettes! Felnõtt fejjel végeztem csak el a gimit (nagyon könnyedén), mert fiatalon nem vettek fel a rossz eredményeim miatt. Azóta már az államvizsgám is megvan (fõiskola, levelezõ), még a nyelvvizsga hiányzik." Köszönöm hogy leírtad, ezt észben fogom tartani.
A kérdező hozzászólása: "Arra nem gondoltál, hogy neki van már szeretõje és ezért akar max. heti 1 szexet" Figyelek, de ennek semmi jele nincs.
Arra nem gondoltál, hogy neki van már szeretõje és ezért akar max. heti 1 szexet
A prosti szerintem sem egy jó ötlet. A kolléganõ már sokkal jobb, mert pénzbe nem kerül, de ha szakítotok, akkor ott marad szem elõtt, megkeserítheti az életedet. Az egyetemista lányok mindenre kaphatók, kis pénzért bármit megtesznek. Az is egy jó megoldás. És nem akarják felrúgni a házasságodat sem, nem zavarnak sok vizet. a legfontosabb, hogy tartalékolj pénzt, rejtsd el a feleséged elõl, ne tudjon róla, mert váláskor mindent vinne majd. Készülj fel a válásra érzelmileg és anyagilag is, mert mindenhogy padlóra fog tenni, ha nem vagy óvatos. Nem véletlenül a legtöbb hajléktalan ún. válási hajléktalan, akiket kisemmizett az asszony, és mehettek a híd alá.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. "Ha meg tudod beszélni a feleségeddel akkor úgy is azt fogja mondani, hogy oké, old meg" - Attól tartok ha válásra kerülne sor, felhasználná ellenem "Ha lehet, menjetek el 1-2napra valahova kettesben ha tehetitek, ha nem, akkor komolyan üljetek le és mond el nagyon õszintén, hogy mi a bajod." - Voltunk már, 1-2 hétig tartott a javulás... "Én pszichológushoz jártam fél évig a válásom után (késõ bánat) és a teljes depresszióból és lelki fájdalomból ki tudtam jönni lassacskán." "A gyerekeid közelsége nélkül pokol lesz az életed! Higgy nekem! " Igen, ettõl eléggé félek... "Azért felmerült bennem a kérdés, hogyha két éve szar a házasságotok, akkor mégis mi vett rá, hogy legyen még egy gyereketek? Na mindegy, nem az én dolgom, csak ez nagyon kiszúrta a szememet. " - Már terhes volt a kisebbel amikor felszínre kerültek a problémák... "Én azt gondolom egyébként a helyzetrõl, hogy a gyerekek megérzik, ha valami nincs rendben a szüleik között. Azt nem tudom, mennyit veszekedtek, vagy hogy hogy álltok egymáshoz, de ha tényleg rossz viszonyban vagytok, akkor mindenkinek rosszabb lesz, ha együtt maradtok. " - Próbáljuk nem hangosan intézni... Néha nem megy, és akkor a nagyobb gyerek szól, hogy anya, ne kiabálj apával... "azt a lehetõséget, hogy küzdjetek érte, szóba sem hoztad, tehát gondolom teljesen elvetetted" - a folyamatos támadások miatt már feladtam... "Sokan követik el azt a hibát, hogy a szexualitás jelentõségét elbagatellizálják, holott ez az emberi lét egyik legfõbb mozgató rugója." - hát elég sok a két probléma együtt, hogy minimális szexuális élet mellé ott vannak a viták, támadások. Valameddig küzdök még kapcsolatért, de elõbb-utóbb feladom. Párterápiáról eddig nem hallottam jó tapasztalatot. Csak olyat, hogy a feleség kibeszélõ show-nak gondolta, ezért utána még rosszabb lett...
"Én azt gondolom egyébként a helyzetrõl, hogy a gyerekek megérzik, ha valami nincs rendben a szüleik között. Azt nem tudom, mennyit veszekedtek, vagy hogy hogy álltok egymáshoz, de ha tényleg rossz viszonyban vagytok, akkor mindenkinek rosszabb lesz, ha együtt maradtok. " Ez nem igaz! Ez a legnagyobb hazugság amit hallottam és ez ellen küzdök kõkeményen ha ilyet hallok! A gyereknek még egy megromlott házasságban is 100x jobb, mint elvált szülõk gyerekének lenni, pláne, ha még egy mostoha is bejön a képbe! Szüleim házassága nem volt jó, ezt éreztem gyerekként és zavart is, de amikor elváltak, onnantól teljesen kifordultam magamból! Lett egy mostoha apám is, aki nem szeretett, szóban folyamatosan bántott és lealázott! A mai napig kihatással van rám kõkeményen. Akkor gyerekként és most felnõttként is azt mondom, hogy nem kellett volna elválniuk a szüleimnek! Ennek már 25éve, azóta mindketten újra egyedül élnek és mára már jóban vannak, szoktak közös programokat is szervezni, de nincs köztük semmi, csak barátság. Ennek én nagyon örülök, hogy ma újra szent a béke és össze járnak a szüleim, de a régi sebeket ez nem gyógyítja, pedig már bocsánatot kértek tõlem külön-külön és együtt is! A válás egy szörnyû dolog egy gyereknek, kihat az egész életére. Nekem a tanulmányomon is meglátszott, addig stabil 4-es tanuló voltam, válás után szín kettes! Felnõtt fejjel végeztem csak el a gimit (nagyon könnyedén), mert fiatalon nem vettek fel a rossz eredményeim miatt. Azóta már az államvizsgám is megvan (fõiskola, levelezõ), még a nyelvvizsga hiányzik.
A kérdező hozzászólása: "Nem szeretitek már egymást? Nem lehet a feleségeddel megbeszélni, hogy több szexet szeretnél? Elõször próbálj meg vele beszélni, többször hozd fel a témát kedvesen. " Beszéltünk róla, többször is, de nem tudtuk megoldani. A fix álláspontja az, hogy maximum heti 1, ennél nem igényel többet. Tekintsem ezt is ajándéknak... A szerelemnek pedig lassan vége a sok-sok balhézás miatt...
A kérdező hozzászólása: Jobb nem lesz, csak idõt nyerni próbálok... Valószínûleg válás lesz a vége. De ha nyerek néhány évet, legalább addig sem vagyok a gyerekeim nélkül...
nálam ugyanezt csinálja az asszony, x év után ránkunnak, ennyi, persze, ez kölcsönös. :) legyél okos, kapd el a kollagenõd, és hazudj otthon a lehetõ legnagyobb természetességgel. vagy vissza akar szerezni az asszony, vagy válás lesz a vége. de a nyûglõdésnek semmi értelme. be ne vald soha, hogy nõzöl, körömszakadtáig tagadni. otthon meg elõad, sajna anya, nem kivánlak már. melózzon õ is, vagy, valaki asszonykát is döngetni fogja a melóban. :D disznók ezek, már elnézést. email, telefon, sms, fórumok... mindent törölni, elõzményt is, jelszavakat is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!