Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek férfiak szex (14 db)

Hangulatfüggõ.
Én a lassú vagy közepes sebességû szexet szeretem. A vad szex nem jön be, idõnként ugyan belefér, ha a csaj erre vágyik, de nem vagyok rajongója...
én a szenvedélyes érzéki szexet szeretem, mielõtt vadul megreszelném a csajt :D
"Azt ha egy lány finoman óvatosan szexel vele" WTF?? A fiú dugja meg a lányt úgy ahogyan õ akarja, nem pedig fordítva!
Attól függ hogy a partner mit hoz ki az emberbõl és hogy áll hozzá! Én az érzékit valahogy jobban szeretem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és esetleg azt letudnátok írni hogy milyen helyen szertitek/szeretnétek csinálni vadul
Milyen a kedvem:D pl karácsony táján az összebújós lassút. De a vadat csak akkor, ha nagyon éhes vagyok nyamm:3
felváltva. nem szeretek belepusztulni az unalomba.
mikor-hogy
Érzéki. Intenzitás meg helyzetfüggõ :) 24/F
"A fiú dugja meg a lányt úgy ahogyan õ akarja, nem pedig fordítva!" Szerintem azért a lánynak is van beleszólása!

Férfiak! Melyik pózt szeretitek a szexben legjobban, illetve mi az amivel a legjobban fel lehet izgatni benneteket? ( egy kicsit telt nő)

Legjobb válasz: én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.

én szeretem ha közben markolják a golyóim. Persze nem erõsen, csak finoman. Vagy ha a csaj simogatja a saját ánuszát.
a csaj félig oldalt , én térdelek és olló szerüen vagyok benne , félig hátulról - félig elölrõl. (imádom a dundi formát)

Mit szeretnek a férfiak szex közben? Mi a kedvenc pózuk?

Egy olyan lány vagyok aki kiváncsi ezekre, mert mégjobban szeretném kielégíteni a barátomat.

Legjobb válasz: Talán kérdezd meg a barátodat, hogy mit szeret a legjobban... Nem minden férfi ugyanolyan. Tudod..nem szertheti mindenki ugyanazt.

Talán kérdezd meg a barátodat, hogy mit szeret a legjobban... Nem minden férfi ugyanolyan. Tudod..nem szertheti mindenki ugyanazt.
Mindenkinek más, de tényleg a barátodtól kell megkérdezned, de sztem észre is lehet venni, hogy melyiket élvezi a legjobban.
A prosztatastimulációnak "egyik férfi sem tud ellenállni". Szinte azonnali ejakulációhoz vezet. Tehát ez egy olyan dolog, amelyet "élveznek". Igaz, hogy az odáig "vezetõ útnál" szerintem elbuksz, esélyed sem lesz a prosztatáját ingerelni :) De a kérdésre ez válaszként talán helytálló.
Miért nem a barátodat kérdezed meg inkább, hogy tudsz már ilyeneket kérdezni, szerinted minden férfi egyforma????
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert kiváncsi voltam, hogy az átlag mit szeret... Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ja igen és már sikerült ingerelnem. Szóval nem buktam el :)

Fiúk, férfiak! Titeket mivel lehet a szexben megőrjíteni? Írjatok le mindent! Szeretnék a szerelmemnek hétvégén olyan élményt szerezni, hogy míg él, ne felejtse el.

Legjobb válasz: Csak mondd neki, hogy terhes vagy, hármasikrek és nem tudod, hogy õ, vagy a bátyja-öccse-barátja-e az apa. Nem fogja elfelejteni.

Csak mondd neki, hogy terhes vagy, hármasikrek és nem tudod, hogy õ, vagy a bátyja-öccse-barátja-e az apa. Nem fogja elfelejteni.
A kérdező hozzászólása: Vicces.
Beszelgess vele a vagyairol, csak ne lepodj meg ha ket no szerepel benne vagy ilyesmi. Miutan kiismerted, megadhatod amire vagyik.
Szarj a hátára, és csapkodd szét a papucsoddal. Azt nem fogja soha elfelejteni.
szeretem a nutellát :P
Én speciel nem szeretem jobban, de ott szûk és ha a partner elviseli, uram bocsájts még élvezi is, az feldobja a szexuális életemet. Izgi dolog, persze csak tisztán. Volt már benne részem, és jól sikerült, mert nem fájt neki és boldog volt, hogy nekem megadhatta ezt az örömöt. Ahogy ezt elmondta, nagyon boldoggá tett.
megcsinállak és megtudod:) ))
20:04 kenyérrel vagy anélkül ?XDDDDD
Pont most írtam választ egy ugyanilyen kérdésre, szóval bemásolom neked is: Azért jó, mert a popsid egészen más érzést nyújt belül, mint a puncid. Konkrétan sokkal szûkebb, így a popsiddal intenzívebben tudod izgatni a benned lévõ péniszt. Egyébként meg nem jobb, csak más. A hagyományos szex is nagyon élvezetes természetesen. De néha kell a változatosság. :P
nem tudom h pl mire gondolsz...
A kérdező hozzászólása: Fojtogatas, hajtepkedes, dulmirigymasszazs, csipes, harapaas..
Én nagyon szeretem ha harap egy csaj. Annál jobban semmi nem indít be. Viszont a kikötözõs szadomazós dolgoktól ódckodom. 24f
nem hangzik rosszul fojtogatasban csak egyszer volt reszem de az nagyon jo. a tobbi is belefer a fajdalmas elvezetbe:)
szívesen kipróbálnám:)
a prosztatamasszást nagyon kipróbálnám de még nem volt olyan bnõm aki tudja, hogy hogyan kell.

Mi fér bele egy szexbe? Mi az amit undoritonak találnak a férfiak és miaz amit szeretnek?

Legjobb válasz: én a bútortologatástól és a tapétázástól indulok be, de ez már perverznek számít

én a bútortologatástól és a tapétázástól indulok be, de ez már perverznek számít
Nekem minden belefér nincs olyan ami undorító lenne.
Bármi, ami mindkettõnknek örömöt okoz!
A pasiknak tágabbak a korlátai, mint a lányoknak. Pl sok lány nem akarja az anált, míg a pasik ezt tiltott gyümölcsként kezelik. Aztán egyénenként is változik a dolog, pl van olyan csaj, aki belemegy abba, hogy arcára élvezzenek, míg más ezt undorítónak találja. A "betegebbeknek" az is belefér, hogy a párját levizelje/levizeljék. 8azért ilyenbõl szerencsére kevés van)
caM-al értek egyet. Bármi belefér, ami mindkettõnket izgat, és szeretjük.

Mi az, amit a ferfiak a legjobban szeretnek az oralis szexben? Tobbi lent!

Mi az a dolog, amivel a legjobban le tudnam nyugozni a baratomat? Ti pasik, mit szerettek a legjobban? Lanyok, nektek mi a tapasztalatotok, mi az a dolog, ami miatt a pasi szinte rogton elelvez?

Legjobb válasz: Ha élvezettel csinálja és tényleg élvezi, hogy csinálhatja. Hmm, lehet, hogy a 2 ugyanaz.:D De a lényeget érted :)

Ha élvezettel csinálja és tényleg élvezi, hogy csinálhatja. Hmm, lehet, hogy a 2 ugyanaz.:D De a lényeget érted :)
Ha a lány bekapja tövig, és lecsúszik a torkába. Mélytorok, tudod. ;)
Rögtön nem élvez el semmitõl. Jobb esetben. Ami nagyon élvezetes: - Mély.torok - Bõ.nyál - Lenyelés - Szemkontaktus - használd a kezed is. - Élvezettel való szo.pás, ha még a pun.cidat is simogatod közben az már nagyon jó. - A végén amikor már pumpáljuk ki a szátokba, akkor csak tartsd bekapva és nagyon picit mozogj, épphogy, hogy jó hosszú orgazmusunk legyen. - A végét többféleképp változatosan oldd meg: 1. lenyelés, 2. arcra élv.ezés, 3. nyelvedrõl töröld a tenyeredbe és kend össze a melled vele. Mit ne csinálj: - ne fogazz - ne rángasd - ne rögtön gyorsan kezd. Elõbb lassan mélyeket. - ne csak a makkot ingereld Ha ezt együtt csinálod, akkor jól szo.psz és az nagy kincs. Ha hasznos voltam, akkor zöld kéz.
Ezt azért nem lehet ennyire általánosan megfogalmazni. nekem pl fele nem így jön be, ahogy a 3-as leírta... nekem egész mások az igényeim... 28/F
#4-es. Hát akkor fejtsd ki bõvebben. Érdekel.
Közben felnyúlhatsz, és izgathatod a mellbimbóit. Vagy közben nyúlj be a nedves puncidba a középsõ ujjaddal, majd érintsd az orrához, vagy a szájához. Vagy markold, igény szerint simogasd közben a fenekét; ha izgatja, érintsd meg az ánuszát is.

A férfiak mit szólnak ahhoz, ha egy nõ nem szereti az orális szexet?

Én speciel utálom. Jelenleg egy 3,5 éves kapcsolat végén tartok, ahol ez nem okozott gondot szerencsére. A barátom sem rajongott érte. Én egyszer-kétszer próbálkoztam vele, de utáltam nagyon. Kapni sem szeretem különösebben, számomra nem is túl izgató, és soha nem tudnék tõle elmenni, így meg pláne semmi nincs benne, amitõl jó lenne. Csak azon gondolkodtam, hogy ma már annyira a sz*pás körül forog a világ, hogy vajon találok-e valaha (a jelenlegi után) olyan férfit, aki elfogadja azt, hogy nekem ez nem jön be, vagy sorba dobnak majd miatta - vagy már el sem jutunk az ágyig. Amúgy nem mondanám magam konzervatívnak, sokmindent szeretek az ágyban, extrémebb dolgokat is, pl. bilincs, kikötözés, stb., de valahogy ez az egy dolog taszít, és nem tudom magam rávenni, hogy megkedveljem. 20/L

Legjobb válasz: Én sem vagyok oda érte. 23/F

Én sem vagyok oda érte. 23/F
A kérdező hozzászólása: Milyeneket?
Szerintem az ilyeneket lõõõjjük ki az ûrbe!!!!
A kérdező hozzászólása: Kézzel is elég nehezen érintem meg. Igazából nem is vagyok az az elõjátékos típus, bár a kettõ összefügg. Így nem kell sokáig vacakolni, meg könnyen átugorjuk a "na most kéne, hogy leszopj" fázist. Én sem igénylem, hogy sokáig kényeztessenek elõtte. Jobban szeretem, ha maga az aktus hosszabb.
Korai szakaszban kiderül, és bizony nekem hiányozna. Van másik nõ, aki mindenhol tökéletes.
Ha nálam az említetteket megtennéd + közben a kezeddel izgatnád a f*mat, akkor ez így együtt pótolná a sz*pást.
A kérdező hozzászólása: Elõfordul, de nem jellemzõ, hogy végigcsókolgatom a barátom testét. Ilyenkor az említett testtájak is útba kerülnek.
Hasat, comb belsõ felét szívesen csókolgatnál? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, elhiszem, hogy rosszul esne. Nem is akarnám erõltetni tovább a kapcsolatot, ha látnám a pasin, hogy teljesen kivan ettõl. Csak egy elõzetes terepszemlét szeretnék tartani, hogy ki hogy áll hozzá. Ezért írtam ki a kérdést.
Igen, valószínûleg lesz problémad.. Képzeld el hogy van valami nagyon szeretett dolgod és azt a parod nem hajlandó megadni neked mert csak.. hogyan esne?
Én sem vagyok oda, hogy szop´assam a lányt, de viszont imádom kényeztetni/nyalni. Olyan barátnõt meg nem szeretnék, aki nincs ezért oda. 23f
A kérdező hozzászólása: Ja és az undorodáshoz: én õszintén bevallom, igenis undorodok az orállis szextõl. Nem szeretem a számba venni. Nem szeretem az ízét, az illatát, az állagát, semmit nem szeretek rajta és nem tudok elvonatkoztatni ettõl, így undorítónak találom. Ezen nem hiszem, hogy tudnék változtatni valaha is. Ettõl még nem a férfitól undorodok, csak a nemiszervének számbavételétõl.
A kérdező hozzászólása: Ja ne értsd félre, nem úgy gondoltam, hogy erõltetik. De nyilván annak aki szereti elég nagy hiányérzetet ad, ha nem adják meg neki, amire rámehet egy kapcsolat is. Ha valaki erõltetni, max. adnék neki egy pofont és otthagynám, különösebben nem rázna meg, így nem az erõltetéstõl félek, hanem attól, hogy mit okoz késõbb, ha nem adom meg valakinek, aki igényelné.
Azért nem kell úgy tenni hogy a gonosz férfiak kényszerítik rá mindenkire.. Igen, nagyon élvezetes annak aki szereti. Ha valaki (a párom) nekem nem teszi meg azt hiszem hogy undorodik tõlem..
A kérdező hozzászólása: Erre számítottam, amit írtatok. Van, akinek elképzelhetetlen nélküle, és hálistennek vannak, akik olyanok, mint a barátom. Én vele veszítettem el a szüzességem és ez egy hatalmas félelem volt bennem már akkor is, hogy mit fog szólni, ha majd nem veszem a számba... Beszélni persze nem mertem még akkor róla. De egyszer õ hozta szóba, én pedig elmondtam, hogy egyáltalán nem vonz a dolog. Rám bízta, hogy ki akarom-e mégis próbálni, és ha igen, mikor, de elmondta, hogy különösebben õ sem szereti, így egyáltalán nem bánja. Akkora kõ esett le a szívemrõl, hogy hihetetlen, de félek, hogy egy új kapcsolatban megint elõjönne ez a gátlás, ami igazából az egész szexre rányomta még akkor a hangulatát.
Nem probléma, jöhetsz! Ha a normált szereted, akkor nincsen gond! ;)
Vannak olyanok mindkét nembõl, akik nem szeretik szóval bõven van esélyed találni olyat.Azonban a többség nem ilyen, és a legtöbb szereti ezt a részét is, így bizony nehezebb dolgod lesz. :)
Valahol a legbennsõségesebb dolgok közé tartozik, ha nem kapom meg, akkor úgy érzem nem is elég mély a kapcsolatom. Sokáig nem leszek a csajjal az fix. 24F
mikor fiatalabb voltam, minden vágyam az volt, hogy kielégítsem a szeretett nõt, szájjal is. az akkori barátnõmön látszott, hogy nem nagyon kívánja ezt viszonozni, bár megtette, undorodott és ez egyszerûen fájt, és azt mondtam, hogy akkor nem kell erõltetni. nem tudom, tudsz-e, akarsz-e változni, megvadulni annyira, hogy mindent akarj, de addig amíg nem, kétségtelenül hátrányosan hat a kapcsolatra, kivéve, ha egy olyan emberrel élsz, aki hasonlóan undorodik - és sosem néz pornót amitõl szép lassan megváltozna :)
Azt írjon nekem üzit azonnal...!! :D 27/F
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom nem cink ha egy nõnek vannak ilyesmi vágyai is.. :D
Nem cink.. :D
Nagyon nem!! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)
Nincs mit!! ;) Szerencsés a barátod, nyugi... ;)
szerintem kicsit átlagos vágy, sok lány vágyik ilyesmire néhanapján.
Szívesen megismernékegy ilyen lányt
A kérdező hozzászólása: Köszi örömmel olvasom a válaszokat :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!