Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek a pasik Ha egy (39 db)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Szeretik a pasik, ha egy csaj kezdeményez? És mit kéne mondania a csajnak?

Gondolok itt arra, hogy jó-e az, ha közvetlen a csaj és valami ilyesmit mond: "Helló, tetszel!" vagy inkább hagyni kell a pasit, hogy becserkésszen?

Legjobb válasz: Embere válogatja. Nekem (22/f) sok csajom volt már, de gyülüöltem ha egy csaj kezdeményezett. Igazából, relatív a dolog, ugy kellemes a nõi kezdeményezés ha csak odanézegetsz felé, szemmel fröltölsz, de azt szerintem nemsok fiu dijjazza ha odamész és leszólitod. Egy nõnek legyen tartása, mert csak ugy izgalmas egy fiunak "vadásznia" rá...könnyû préda nem pálya. Szerintem max csak tavolsagtartoan tudasd vele, hogy bejön, de ne rohand le. Sok sikert.

Embere válogatja. Nekem (22/f) sok csajom volt már, de gyülüöltem ha egy csaj kezdeményezett. Igazából, relatív a dolog, ugy kellemes a nõi kezdeményezés ha csak odanézegetsz felé, szemmel fröltölsz, de azt szerintem nemsok fiu dijjazza ha odamész és leszólitod. Egy nõnek legyen tartása, mert csak ugy izgalmas egy fiunak "vadásznia" rá...könnyû préda nem pálya. Szerintem max csak tavolsagtartoan tudasd vele, hogy bejön, de ne rohand le. Sok sikert.
A hímnem alapvetõen imád vadászni- egyetértek az elõttem szólóval. De egy nõ attól Nõ, hogy fel tudja kelteni az érdeklõdésüket, változatosan cicás eszköztárunk van erre.:) Izgalmas játék ez! :) Sok szerencsét neked!
Én személy szerint nagyon tetszik, ha egy nõ kezdeményez, bár azzal eddig még nemnagyon találkoztam :D
Nekem az összes eddigi barátnõm maga kezdeményezett. Persze hosszabb ismeretség után - lánynak sem jó csak úgy lerohanni a kiválasztottját. És ne úgy menj oda hozzá, hogy "járunk, ugye" - kicsit finomabban.
Én utálom, ha egy nõ "kezd ki" velem. Én vagyok a férfi, szeretek vadászni, küzdeni egy nõért, teperni érte akár hónapokig. Sokkal nagyobb élmény utána vele lenni, mint azzal a nõvel, aki csak úgy az öledbe pottyan. És természetesen akiért küzdesz, azt sokkal jobban meg is becsülöd. :)
A nyílt, egyértelmû kezdeményezés nem bejövõs nálam. Az már annál inkább, ha finoman, apró jelekkel az értésemre adja, hogy lehet keresnivalóm nála. Kezdeményezni a férfinak kell.
Az utolsót tudom megerõsíteni. árskeresõzgetek, és abból még semmi jó nem sült ki, mikor egy lány klikkelt rám. Kacsintgatni sajnos ott nem lehet :)
"Én vagyok a férfi, szeretek vadászni, küzdeni egy nõért, TEPERNI ÉRTE, AKÁR HÓNAPOKIG." Milyen borzalmasan megalázó és szánalmas az ilyen. Szerintem semmi baj nincsen azzal, hogy egy lány kezdeményez. Tök mindegy, hogy mit mondasz.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet!Hülyeség, h meghódítani...ha nem tetszel egy csajnak akkor minek tepersz? Persze olyan van akin látszik h benne lenne, de azért kéreti magát vagy vmiért bizonytalan lesz, ott igen ott lehet és kell is hódítani... Szóval nem baj ha egy csaj kezdeményez...sõt, én abból a szempontból jobbnak is tartom, hogy míg ha pl. egy csajnak nagyon nem jön be egy srác, akkor simán ki is röhögni, meg tök meg tudja alázni... Amivel nagyon durva esetben a srác kb. egész életét el tudja cseszni, mert nem mer utána soha többet odamenni senkihez... Míg egy fiú általában azért nem ilyen. Az lehet, hogy otthagyja, nem foglalkozik a csajjal, de nem fog a szemébe röhögni (meg a bnõivel viháncolni hetekig) és megalázni, ez szinte tuti! (persze kivétel mindenhol van, így itt is) Plusz szerintem jobb az egyenes beszéd, mert tapaszalat - sok tapasztalat - hogy a srácok nagyon nem veszik észre a jeleket, félreértik stb... szóval szerintem jobb az õszinteség, vagy tényleg nagyon félreérthetetlen jel legyen... Összességében azt mondanám, hogy az kezdeményezzen aki akar vmit...lehet az lány vagy fiú.

Mit szeretnek jobban a pasik? Ha egy nő vékeny, de kicsi a melle meg a feneke, vagy ducibb de van mit fogni rajta legalább?

Legjobb válasz: Ez teljesen a pasitól függ..mindenkinek más az ideális.Persze kevesebben vannak azok, akik egy 100kg-os tonnabébire izgulnak, de ugyanez lehet fordítva is.Mindenkinek más az ízlése.

Ez teljesen a pasitól függ..mindenkinek más az ideális.Persze kevesebben vannak azok, akik egy 100kg-os tonnabébire izgulnak, de ugyanez lehet fordítva is.Mindenkinek más az ízlése.
Teljesen normál eloszlású. Azaz minden nõre van pasi, de középen a legtöbb: a csontsoványság sem nyerõ, meg a hájtenger sem.
Elõzõ kommenteõ vagyok, bocs a nyelvtani hiányosságokért, csak néha rosszalkodik a billentyûzetem.
egyetertek az elottem levoekkel egyentol fugg kinek mi jon be.. pl nekem egy ex baratom egy tonna madonnaval csalt meg.. a csaj egy banyarem.. en meg vekony nem csontsovany de vekony kimondottan csinos lany vagyok.. es megis vmi miatt neki a maca kellett... neki ezek a tipus lanyok jonnek be..
A "pasik" gyakorlatilag mindent szeretnek. A lényeg, hogy az az egy pasi, akivel végül is összejössz, az pont téged szeressen. Ez a mûvészet benne: Megtalálni azt, akinek pont te vagy a tökéletes.
Ez egyénfüggõ... De szerintem nem szereti sok pasi a deszkákat, ill. a túl kövéreket... a formás fenék és a nagy mellek mindig bejönnek... Szerintem a legtöbb a kicsit husi csajokat szereti, akiken van mit fogni...
nemmindíg a külsõ számít, persze azért az mber nem akar egy olyannal járni aki ha lemegy a bányába síkítva rohan fel a szén. Leggtöbb dolgot magamhoz hasonlítom, mert tudom nekem mi kell. Nos az én receptem: ne legyen nálam magasabb (vagy csak nagyon kicsit 1-2 cm max), a magassághoz tartozó testsúly, picit több lehet rajta az nem zavar, de ne vigye túlzásba, arca haja, szeme szép legyen, és amit én utóljára tesze az a mell, és a fenék. Sokan zt nézik elõször, de nemtom minek. Mell hát azzal eljáccogat az ember szex közben, de igazából a csecsemõknek van rájuk szükség (am meg szerintem a tenyérnyi cickók a legjobbak), a fenék meg hát istenem, azon kívül hogy nézzük nem sokat csinálunk vele, tehát 1 felesleges dolog, szerintem. persze ölelkezésnél az ember keze elvándorol a délebbi 2 szigetre, de ezen kívül igazából más jelentõsége nincs. Am meg hogy kinek mi jön be tljesen egyénfüggõ, ízlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)
Egy szép arcú nõ sokkal izgatóbb számomra ha duci, még akkor is ha a mellei nem nagyok.

Ha szakitottam a pasimmal, de egy idő után rájövök, hogy még mindig szeretem, akkor mit tegyek?

Írtam neki mailt,de még nem válaszolt. Ez most mit jelent? Hagyjam vagy próbáljam meg felhívni,lehet hogy észre sem vette hogy írtam neki?

Legjobb válasz: nem írtad, hogy miért szakítottatok... :) így elég nehéz ötletelni.. de ha komoly a dolog, megcsaltad, vagy ilyesmi, akkor szerintem hagynod kéne õt tovább lépni.. ha valamin csak összekaptatok, és hirtelen haragból történt, akkor pedig adj neki egy kis levegõt, hogy átgondolja mit szeretne.. 1-2 nap múlva pedig keresd meg valahogy, hogy mit lépjetek.. :)

nem írtad, hogy miért szakítottatok... :) így elég nehéz ötletelni.. de ha komoly a dolog, megcsaltad, vagy ilyesmi, akkor szerintem hagynod kéne õt tovább lépni.. ha valamin csak összekaptatok, és hirtelen haragból történt, akkor pedig adj neki egy kis levegõt, hogy átgondolja mit szeretne.. 1-2 nap múlva pedig keresd meg valahogy, hogy mit lépjetek.. :)
Ez az ígyjárás tipikus esete. Felejtsd el, és legközelebb ne dobd ki a párod csak úgy, csak ha biztos vagy benne, hogy nem szereted.
A kérdező hozzászólása: nem csak úgy dobtam ki, tudta hogy szeretem.Mondtam neki.Nem csaltam meg, azt hogy miért küldtem el, most hagyjuk.Szeretném visszakapni, de 10 hét után nem tudom, érez-e még valamit vagy már kihûlt.
Hagyd még, hátha még nem olvasta az ímélt. Ha 4-5 nap múltán sem válaszol, talán megpróbálhatnád felhívni és elérni, hogy tudjatok beszélni személyesen. Úgy tûnik, neked megérné újra kezdeni. A kérdés az, hogy neki is megérné-e. Ha tartós kapcsolat volt, szerintem tíz hét alatt még nem szállt el minden érzelme irántad. Viszont azzal, hogy szakítottál vele, a bizalma lehet, hogy elszállt, hisz egyértelmûen jelezted: nem kell õ már neked. De próbáld meg, hátha helyre lehet hozni, hogy mindkettõtöknek jó legyen.
A kérdező hozzászólása: felhívtam, csak nagyon rossz idõpontban, történt egy tragédia a családban náluk.:( De azt mondta, fel fog hívni, mikor megkérdeztem, van-e kedve találkozni velem.Ez most mit jelent? Tényleg felhiv vagy csak le akart rázni?
Fel fog hivni, csak tragedia tortent a csaladjukban, ami valoszinuleg most fontosabb.
A kérdező hozzászólása: én ezt értem és tiszteletben is tartom.Nem nyomulok rá. Csak remélem hogy felhív és nem csak hiteget. De mondom tisztelem és nem erõszakoskodom, ezzel teszek a legtöbbet, ugye? Viszont gondolom ha nem akarna soha többé látni, akkor megmondta volna hogy nem, ugye?
Ha nem jöttök jól ki akkor semmi értelme annak hogy együtt vagytok.
Elötte szakíts elsõvel. Gusztustalan amikor a nõk, de akár a férfiak is több vasat tartanak a tûzben, mert nem képesek döntést hozni, illetve felvállalni a döntésüket. Találd ki mit akarsz, azt neked kell tudni, hogy adsz e a srácnak esélyt, de szemétség mindkettejükkel szemben ha egyszerre kettõvel vagy együtt.
Ha tényleg szereted a barátodat, akkor nem kezdesz el egy másik fiú iránt szeretetet, szerelmet érezni :D
A pasi, akivel jól kijössz...vele szívesen vagy? érzel vonzalmat is?Mert akkor õt kellene választanod.
Ha most nem jöttök ki jól, 2 hónap után, akkor várhatóan késõbb sem fogtok. Csak a szex miatt ne maradj vele.
Sose értettem hogy hogy lehet szeretni valakit, akivel nem jövünk ki jól... Mekkora hülyeség már.

Ha van egy pasim akit nem szeretek és van olyan aki tetszik de tudom hogy nem jó a pasim meg igen se mégse jön már be mit csináljak?

Egyébként már az aki tetszik köszönget nekem bár a nevét nem tudom sztem ? sem az enyémet az a gáz mind a kett? vel egy suliba járok és egyszer a buszon azt mondta le szálsz szép kislány ja meg munkába is láttam és ott is köszönt de olyan cuki csak tudom nem volna jó mert elég szeles gyereknek nézem... meg aztán nagyon jól is néz ki és tuti tudja ezt ? is és nem akarom hogy átverjen... közeledjek vagy hagyjam és maradjak a másikkal még nemjön az igazi ... mert ?t nem szivesen bántanám meg mert azért még kedvelem

Legjobb válasz: Nõjj fel, kislányom.

Nõjj fel, kislányom.
elsõ +1
Hogy lehet ilyen szarságokat kérdezni bakker? Ennyire életképtelen vagy?
Szerintem járj be fogalmazás órára!
Csak annyi a közünk hozzá, hogy ha segítséget kérsz és annyival nem tisztelsz meg másokat, hogy igényesen írsz és fogalmazol, akkor nem kéne elvárnod, hogy mások is igényesen álljanak hozzá a szövegeidhez.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg leszophattok bõ nyállal ha olyanokat tett volna veletek a drága kis barátotok hogy megvert minden szarért akkor ti sem így gondolkodnátok amúgy meg nem kellene irigykedni hogy én több vagyok nálatok és több valakinek kellek mint ti ti bányarémek ha nem tudtok normálisat írni akkor ne írjatok semmit inkább menjetek szopizzátok anyukátokat ha ennyire köcsög kis genyó ládák vagytok és a helyesírástól meg annyit közötök van bele? nincs akkor meg menjetek haza
hány éves vagy nem szép dolog játszadozni nem való neked még párkapcsolat
Várj még pár évet. Majd ha érettebb leszel, megtudod, hogy mire való egy párkapcsolat. Mert ki kell ábrándítsalak, nem arra, hogy felvágj vele a barátnõid elõtt. A billentyûzetedet meg szerintem vizsgáld meg közelebbrõl! Kéne lennie rajta vesszõnek, nekem az m mellett van jobbra. Meg kéne tanulni használni, hogy tagoltabb és érthetõbb legyen a szöveged.
Az a legtisztességesebb, ha szakítasz a mostanival, ha már együtt vagytok egy ideje megérdemli, nem így, hogy egy másik miatt. Amúgy tényleg nem való neked egy kapcsolat, szóval elõbb magadban tisztázd a dolgokat.
Úristen te szánalmas liba. Használj írásjeleket és tanulj meg fogalmazni. Nyomorék -.-
A kérdező hozzászólása: Hát köszike de nem azt kértem hogy szekáljatok hanem hogy válaszoljatok szerintem én sem írok nektek olyanokat amivel megbántalak titeket:@
Nincs türelmem értelmezni a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Akkor sem kell egybõl rászállni az egészen hanem segíteni kéne nem azért írtam hogy ne hagyjatok békén ha normálisat nem tudtok akkor ne is írjatok mert ilyenre nincs szükségem

A pasik összességébe általába milyen csajokat szeretnek? Hogyan viselkedjen a lány, mivel lehet, , megfogni" egy pasit, ha még nem beszéltetek?

Legjobb válasz: Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...

Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...
Mosolyogj sokat; tudd, mit akarsz az élettõl; legyél odaadó és fordíts rá sok energiát, de mégse legyél könnyen kapható; ismerd magadat, a jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt; legyél talpraesett és a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad.
külsõ : barna szem + hosszú göndör / hullámos barna haj , szép mosoly , mell + popó :D = átlagos , ha annál jobb az csak jó. súly : átlagos , se kövér , se vékony. belsõ : 65% angyal, 35% ördög . egy ilyen lányt keresek :D tssék remélem most örülsz :P

Tegnap szakított velem a barátnőm, mert azt hitte féltékeny vagyok amiatt mert sokat beszél egy másik sráccal. Mit tegyek? Szerintem normális, ha nem szeretem ha más pasikkal beszél, ugyanis szeretem.

15/fiú. Azóta alig bírok létezni is. Nagyon szeretem ?t, ? is szeretett, de azt mondta hogyha ilyen kis dolgon fennakadok akkor legyen vége. Azt hiszem, hogy járni akar a másik sráccal. Mások szerint hülye volt, hogy otthagyott, mert szerintük nem kap ilyen pasit, mint én.

Legjobb válasz: utolsó mondat vígasztaljon

utolsó mondat vígasztaljon
Mit tegyél? Semmit. Tedd túl magad rajta...
A kérdező hozzászólása: Próbálom, de nagyon szeretem!
Hát igen talán gondolkozz rajta el hogy õ mit csinált volna fordított estben.Szerintem jogos volt a féltékenységed ha szakított veled.Lehet hogy õ lesz a köv pasija.
ilyenkor nem hisztizni, hanem teperni kell. most már mindegy, megadtad az ürügyet a szakításra, ha magától nem tér észhez rövid idõn belül, szarj bele
http://www.youtube.com/watch?v=AkpEfTTWsUA :) Hajolj meg az öntelt lány elõtt és kérj tõle bocsánatot.
Szerintem csak féltékenyek;) nyugodtan pasizz:)
Irigyek. Nem tehetsz semmit sajnos. Az én barátnõm is ilyen....
Keress érettebb barátnõket vagy várd meg míg 1-2 év alatt megérnek.
azaz, irígység. de az sem kizárt, hogy õk kívülrõl kicsit jobban látják és tényleg mindig olyan palival randizol, aki arra érdemtelen. gondold végig, aztán ha úgy látod, te csinálod jól, akkor tarts távolságot a csajoktól.

Segitseg! Mi van akkor ha egy pasi (23) nagyon szereti a parjat megis azt mondja hogy idore van szuksege es azon gondolkodik nem lenne e jobb abbahagyni? (folyt)

parommal masfel eve vagyunk egyutt , mar az elejen nagy volt a szerelem es a jovot terveztuk. voltak kisebb naggyobb vitak tobbnyire miattam , viszont en most belatom ezeket a hibakat es mindent megteszek azert hogy valtoztassak. o megis folyton a multra gondol es nem tud bizni , mondvan hogy idore van szuksege. helyre lehet ezt meg hozni? (ES NEM VAGYOK KIVANCSI A TOLTOTT KAPOSZTAS VALASZOKRA)

Legjobb válasz: Valami elmúlt, ez hiányzik neki. Talán még vissza lehet hozni, de keményen dolgozni kell rajta. Kezdetnek egy meghitt vacsora (akár töltött káposztával), és egy õszinte "nincs mit vesztenem" beszélgetés is megtenné. Õszinte, nyitott kommunikáció kell.

Valami elmúlt, ez hiányzik neki. Talán még vissza lehet hozni, de keményen dolgozni kell rajta. Kezdetnek egy meghitt vacsora (akár töltött káposztával), és egy õszinte "nincs mit vesztenem" beszélgetés is megtenné. Õszinte, nyitott kommunikáció kell.
Miért nem tud Bízni benned???
Nem akart megbántani...de ennek a kapcsolatnak vége. Kénytelen leszel elfogadni...sajnálom.
Nos ha valóban szeret, akkor nincs mitõl tartani. de ez csak az egyik fel a dolognak. Viszont a szeretet pedig bûnök tömegét fedezi el. Na most ha szeret akkor nincs min gondolkodni, és együtt kellene a nehézségeket átvészelni, hogy összeszokjatok, így lesz tartós a kapcsolat. Ha viszont gondolkodnia kell akkor nincs tisztában az érzelmeivel, és saját magával sem. egy anya
A kérdező hozzászólása: az en hibam hogy a szuleim elkenyeztettek , ezert ha barmi tortent es nekem nem tetszett orrhuzassal reagaltam , vagy durcizassal. es nem voltam annyira megerto mint ahogy azt elvarta. nem megcsalas vagy hazugsag miatt nem tud bizni. es igazan szeret , ismerem es latom rajta. ma is beszelgettunk es ha nem szeretne szoba sem allt volna velem.csak nagyon haragtarto tud lenni es nehezen felejt. es most nagyon ra van kattanva a multban tortentekre es nem veszi eszre hogy tenyleg valtozom es fel a csalodastol , fel hogy megprobaljuk es egy honap mulva meg rosszabb lesz de ha nem probaljuk meg akkor lehet nagyobbat veszitunk. nem? es ahogy olvastam sok olyan volt mar hogy szakitas utan minden meg jobb lett mint azelott. offf remenykedek es kuzdok. nekem csak o kell.
Pfff... Egy lényeztetett meg egy haragtartó... Felejtõs. Tényleg. Tartós kapcsolathoz kompromisszum kell, de erre jellembõl fakadóan egyikõtök sem hajlandó. Ezen egy kis "szünet" sem fog segíteni...
Szerintem csak kifogás, hogy megszabadulhasson tõled!Minek él a múltban mikor azt nem lehet megváltoztatni! Szerintem azért hozza fel a múltat hogy okot találjon hogy vége legyen a kapcsolatotoknak..Mert nem követtél el olyan hibát ami megbocsájthatatlan...
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek. nekem amugy a kompromisszum nem lenne nagy dolog. es a valtozasra is kepes vagyok. es nem hinnem hogy csak okot keres mert nem olyan tipusu. ami a sziven az a szajan is. a gond inkabb az hogy nem a szivere hallgat.es negativan gondolkodik. de en akkor is remenykedek hogy egy kis egyedul toltott ido radobbenti hogy megis velem akar lenni. ha meg nem akkor ... na hat arra most inkabb nem gondolok maradok a pozitiv gondolkodasnal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!