Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek a férfiak, ha egy (6 db)

Mit szeretnek jobban a férfiak, ha egy nő kurva az ágyban, vagy ha kis szűzies?

arra is gondolok, h ha vadabb v visszafogottabb? csak kiváncsiságból kérdezem :D

Legjobb válasz: szerintem mikor melyiket!

szerintem mikor melyiket!
pontosan... ez nagyon kedvfüggõ van amikor az a jobb ha vad és rámmászik... van amikor az hogy meg kell 'hódítani'...
Hmm... Sztem mind1 csak ne tutyimutyi legyen!!!!!!
Vagy a kettõ közötti állapotot. Amikor engedsz is, meg nem is. Van akinek ez is bejön :)
háát... valahol a kettõ között.
egy fáradt nap után valószinû hogy nem egy vad szexre vágyik a férfi(bár ki tudja), hanem alvásra kényesztetésre. de ha a férfi kezdeményez akkor valószinû mehetnek a vadabb dolgok is.
k u r v a, ez egyértelmû
Inkább azt, ha játékos! Az elején lehetsz tartózkodó... de nem elutasító módon, hanem mosolyogva. Nem könnyû leírni... pl. eltakarhatod magad, de látszon rajta, hogy azért meg lehet gyõzni téged. Aztán, ha már bemelegedtetek, akkor változhat a viselkedés is!
jaja, szerintem is legyen egy vad ribanc
az a jó, ha beindul és utána vadul kívánja
Szomorú lánynál nem kezdeményeznék, mert úgy gondolnám, hogy éppen a háta közepére sem kíván.
Nos igazából ez érdekes kérdés, mert ha valakit látunk szomorúan akkor nem fogunk odamenni, mert egy ismeretlent hogyan tudna egy srác vigasztalni úgy mégis?:D Meg akkor elvan a saját bajával, és nem ismeretleneket akar még hogy odamenjenek hozzá. :D Amikor mosolygós olyankor meg nekünk is jobb kedvünk támad, és látjuk hogy nincsenek gondok, és szívesen megkörnyékezzük az adott illetõt.Szóval a mosolygás a legjobb módszer, ha valóban azt szeretnéd, hogy kezdeményezzenek nálad. :)
Vagy vidám legyél vagy szomorú. A férfiak sokszor késztetést éreznek arra, hogy megvigasztalják a szomorú lányokat szóval az is jó, a vidámság meg evidens, hogy vonz minket. Érdektelen, mogorva vagy lesajnáló ne legyél. Vidám, szomorú jöhet.
"Szeretnek a férfiak vigasztalni" Vígasztalószex, naná :D
#1-el kell egyet értenem. Képzeld csak el: Tök szomorú vagy, erre odajön valami pasi és elkezd teperni. Ha csak nem épp életed szerelme, irritálni fog, nem? :) Egy mosolygós lányhoz könnyebb odamenni, mint egy fapofa jégcsaphoz. 22/F

Mit jelent, ha egy fiú a modell barátnőjének olyan cikket mutat, hogy a férfiak szeretik, ha egy nőn van mit fogni?

a lány kérdezi,hogy ezzel azt akarja mondani a fiú,hogy anorexiás? a fiú erre azt mondja,hogy csak azért mutatta meg,mert vicces cikk.. Szerintetek?

Legjobb válasz: viszont sokszor van, hogy a pasi csak annyit mond, amennyit tényleg mond az én páromtól már ezt megtanultam szóval lehet tényleg csak a vicc kedvéért mutatta ugyanis, ha zavarná ahogy kinézel, biztos eddig is említette volna, vagy többször felhozná témába - a férfiakra nem jellemzõ a burkolt üzengetés.

viszont sokszor van, hogy a pasi csak annyit mond, amennyit tényleg mond az én páromtól már ezt megtanultam szóval lehet tényleg csak a vicc kedvéért mutatta ugyanis, ha zavarná ahogy kinézel, biztos eddig is említette volna, vagy többször felhozná témába - a férfiakra nem jellemzõ a burkolt üzengetés.
Mi lenne ha konkrétabban fogalmaznál? Neked mondta a pasid? Valószínûleg azt jelenti, hogy el bírna viselni a csajon pár kilót még. Mert ha modell akkor nyilván nagyon vékony, és a legtöbb modell súlya a normál alatt van. És bár a pasik nem a tonna donnákat szeretik, azért a pálcika nõk sem vonzóak.
Szerintem volt üzenete a dolognak... Nem feltétlen azt, hogy anorexiás vagy, csak jobban tetszenél neki.

A férfiak mit szólnak ahhoz, ha egy nõ nem szereti az orális szexet?

Én speciel utálom. Jelenleg egy 3,5 éves kapcsolat végén tartok, ahol ez nem okozott gondot szerencsére. A barátom sem rajongott érte. Én egyszer-kétszer próbálkoztam vele, de utáltam nagyon. Kapni sem szeretem különösebben, számomra nem is túl izgató, és soha nem tudnék tõle elmenni, így meg pláne semmi nincs benne, amitõl jó lenne. Csak azon gondolkodtam, hogy ma már annyira a sz*pás körül forog a világ, hogy vajon találok-e valaha (a jelenlegi után) olyan férfit, aki elfogadja azt, hogy nekem ez nem jön be, vagy sorba dobnak majd miatta - vagy már el sem jutunk az ágyig. Amúgy nem mondanám magam konzervatívnak, sokmindent szeretek az ágyban, extrémebb dolgokat is, pl. bilincs, kikötözés, stb., de valahogy ez az egy dolog taszít, és nem tudom magam rávenni, hogy megkedveljem. 20/L

Legjobb válasz: Én sem vagyok oda érte. 23/F

Én sem vagyok oda érte. 23/F
A kérdező hozzászólása: Milyeneket?
Szerintem az ilyeneket lõõõjjük ki az ûrbe!!!!
A kérdező hozzászólása: Kézzel is elég nehezen érintem meg. Igazából nem is vagyok az az elõjátékos típus, bár a kettõ összefügg. Így nem kell sokáig vacakolni, meg könnyen átugorjuk a "na most kéne, hogy leszopj" fázist. Én sem igénylem, hogy sokáig kényeztessenek elõtte. Jobban szeretem, ha maga az aktus hosszabb.
Korai szakaszban kiderül, és bizony nekem hiányozna. Van másik nõ, aki mindenhol tökéletes.
Ha nálam az említetteket megtennéd + közben a kezeddel izgatnád a f*mat, akkor ez így együtt pótolná a sz*pást.
A kérdező hozzászólása: Elõfordul, de nem jellemzõ, hogy végigcsókolgatom a barátom testét. Ilyenkor az említett testtájak is útba kerülnek.
Hasat, comb belsõ felét szívesen csókolgatnál? :)
A kérdező hozzászólása: Igen, elhiszem, hogy rosszul esne. Nem is akarnám erõltetni tovább a kapcsolatot, ha látnám a pasin, hogy teljesen kivan ettõl. Csak egy elõzetes terepszemlét szeretnék tartani, hogy ki hogy áll hozzá. Ezért írtam ki a kérdést.
Igen, valószínûleg lesz problémad.. Képzeld el hogy van valami nagyon szeretett dolgod és azt a parod nem hajlandó megadni neked mert csak.. hogyan esne?
Én sem vagyok oda, hogy szop´assam a lányt, de viszont imádom kényeztetni/nyalni. Olyan barátnõt meg nem szeretnék, aki nincs ezért oda. 23f
A kérdező hozzászólása: Ja és az undorodáshoz: én õszintén bevallom, igenis undorodok az orállis szextõl. Nem szeretem a számba venni. Nem szeretem az ízét, az illatát, az állagát, semmit nem szeretek rajta és nem tudok elvonatkoztatni ettõl, így undorítónak találom. Ezen nem hiszem, hogy tudnék változtatni valaha is. Ettõl még nem a férfitól undorodok, csak a nemiszervének számbavételétõl.
A kérdező hozzászólása: Ja ne értsd félre, nem úgy gondoltam, hogy erõltetik. De nyilván annak aki szereti elég nagy hiányérzetet ad, ha nem adják meg neki, amire rámehet egy kapcsolat is. Ha valaki erõltetni, max. adnék neki egy pofont és otthagynám, különösebben nem rázna meg, így nem az erõltetéstõl félek, hanem attól, hogy mit okoz késõbb, ha nem adom meg valakinek, aki igényelné.
Azért nem kell úgy tenni hogy a gonosz férfiak kényszerítik rá mindenkire.. Igen, nagyon élvezetes annak aki szereti. Ha valaki (a párom) nekem nem teszi meg azt hiszem hogy undorodik tõlem..
A kérdező hozzászólása: Erre számítottam, amit írtatok. Van, akinek elképzelhetetlen nélküle, és hálistennek vannak, akik olyanok, mint a barátom. Én vele veszítettem el a szüzességem és ez egy hatalmas félelem volt bennem már akkor is, hogy mit fog szólni, ha majd nem veszem a számba... Beszélni persze nem mertem még akkor róla. De egyszer õ hozta szóba, én pedig elmondtam, hogy egyáltalán nem vonz a dolog. Rám bízta, hogy ki akarom-e mégis próbálni, és ha igen, mikor, de elmondta, hogy különösebben õ sem szereti, így egyáltalán nem bánja. Akkora kõ esett le a szívemrõl, hogy hihetetlen, de félek, hogy egy új kapcsolatban megint elõjönne ez a gátlás, ami igazából az egész szexre rányomta még akkor a hangulatát.
Nem probléma, jöhetsz! Ha a normált szereted, akkor nincsen gond! ;)
Vannak olyanok mindkét nembõl, akik nem szeretik szóval bõven van esélyed találni olyat.Azonban a többség nem ilyen, és a legtöbb szereti ezt a részét is, így bizony nehezebb dolgod lesz. :)
Valahol a legbennsõségesebb dolgok közé tartozik, ha nem kapom meg, akkor úgy érzem nem is elég mély a kapcsolatom. Sokáig nem leszek a csajjal az fix. 24F
mikor fiatalabb voltam, minden vágyam az volt, hogy kielégítsem a szeretett nõt, szájjal is. az akkori barátnõmön látszott, hogy nem nagyon kívánja ezt viszonozni, bár megtette, undorodott és ez egyszerûen fájt, és azt mondtam, hogy akkor nem kell erõltetni. nem tudom, tudsz-e, akarsz-e változni, megvadulni annyira, hogy mindent akarj, de addig amíg nem, kétségtelenül hátrányosan hat a kapcsolatra, kivéve, ha egy olyan emberrel élsz, aki hasonlóan undorodik - és sosem néz pornót amitõl szép lassan megváltozna :)
Hangulatfüggõ.
Én a lassú vagy közepes sebességû szexet szeretem. A vad szex nem jön be, idõnként ugyan belefér, ha a csaj erre vágyik, de nem vagyok rajongója...
én a szenvedélyes érzéki szexet szeretem, mielõtt vadul megreszelném a csajt :D
"Azt ha egy lány finoman óvatosan szexel vele" WTF?? A fiú dugja meg a lányt úgy ahogyan õ akarja, nem pedig fordítva!
Attól függ hogy a partner mit hoz ki az emberbõl és hogy áll hozzá! Én az érzékit valahogy jobban szeretem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és esetleg azt letudnátok írni hogy milyen helyen szertitek/szeretnétek csinálni vadul
Milyen a kedvem:D pl karácsony táján az összebújós lassút. De a vadat csak akkor, ha nagyon éhes vagyok nyamm:3
felváltva. nem szeretek belepusztulni az unalomba.
mikor-hogy
Érzéki. Intenzitás meg helyzetfüggõ :) 24/F
"A fiú dugja meg a lányt úgy ahogyan õ akarja, nem pedig fordítva!" Szerintem azért a lánynak is van beleszólása!
Akkor te egy normális ember vagy.
szerintem nem probléma, kifejezetten, de ha külsõleg nem tetszik neked, meg már ha felteszed eleve a kérdést, akkor már rossz a helyzet! vagy mitõl tartasz egyáltalán?
Igen, normális dolog.Bár nem tudom, te hány éves vagy(én 33 leszek)de az idõ elteltével inkább számít a belsõ, mint a külsõ.Ha szereted igazán, úgyis számodra õ lesz a legszebb.Tudom, én 8 éve vagyok kapcsolatban, és bár a párocskám kicsit meghízott ezalatt, eszembe sem jutna emiatt váltani-attól a belseje ugyanaz, akit szeretek-megszerettem anno...
sztem az a normális, ha egy pasinak a barátnõjérõl nem rögtön a szex jut az eszébe. ugyanis normál esetben egy pasi a barátnõjét nem a szex miatt tartja.
Hát, ha én lennék a nõd, és megtudnám, tuti rosszul esne. Az nagyon szép és jó, hogy a lelke bejön neked. Egy nõnek (vagy legalábbis nekem, aki egy vagyok a sok közül) fontos, hogy nõként is tetsszen a párjának. Bár lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva. Arról nem is beszélve, hogy az egyik legfontosabb tényezõ egy kapcsolatban a szex. Ha nem tesz téged kíváncsivá a teste és a külleme, akkor hogy fogtok ti szeretkezni? De ez csak egy vélemény...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!