Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek a férfiak, ha (19 db)

Mit szeretnek a nők mármint ha férfiak mit csinálnak velük? Hova szeretika csókokat v hol szeretik ha simogassák öket? Kort és nemet! Csak értelmes válaszokat kérek!

Legjobb válasz: én azt szeretem, ha a nyakam puszilgatja és a combomat simogatja a pasim =) amúgy meg mindenki máshol szereti =)

én azt szeretem, ha a nyakam puszilgatja és a combomat simogatja a pasim =) amúgy meg mindenki máshol szereti =)
mellem puszilja/bimbóm bekapja hasam puszilja mellem tapizza fenekem markolássza nyakam tarkóm csókolja
Én azt szeretem ha a fülemet, nyakamat és a vállamat puszilgatja. 15/L
értelmes válasz
A kérdező hozzászólása: -.- kösz xd
A kérdező hozzászólása: kösz kösz a kommenteket:D
a fulem a nyakam, vallam, tarkom az ide kapott puszik a legédesebbek.de nem az a nagy cuppogos fajta hanem finoman lagyan erzekien :D azt is szeretem ha a hasamat puszilgatja, vagy amikor a combom belso felet, es ha ugy szeretkezunk h a labam a font van a nyakaban, akkor olyan jol esik ha kapok par puszit ra :) remelem tudtam segiteni :) 19L

Pasik/férfiak! Ti hogy szeretitek a legjobban, ha a párotok kényeztet orálisan, mit csináljon közben?

Bármilyen korosztály véleményed érdekel, ha lehet, add meg a korod. Én 23 vagyok, még nem volt pasim, ezért érdekelne. Privátok is jöhetnek, de nem ismerkedni szeretnék, hanem tanácsokat kapni. :)

Legjobb válasz: A lényeg,hogy miközben a szádban van akkor is jó sok nyelvmunka kell!! Amilyen mélyen csak tudod!! ;) Én így szeretem ha egy csaj csinálja nekem... ;) 27/F

"Mert az nem, hogy egy 17 éves kislánynak már exe van, akivel már orálisan kényeztették egymást." Ez a mai világ drágám... elég ideig együtt voltunk, az meg a mi dolgunk, hogy mit csináltunk. Normális embernek meg azt mondanám, aki normális kérdésre nem azt mondja, hogy "Fõz, mos, takarít, gyereket szül", de látom te is az abnormálisak közé tartozol. Attól mert majdnem 18 vagyok látszólag jóval érettebb vagyok, mivel én eljutottam odáig, hogy nem ócsárlok olyat akit nem ismerek, illetve nem ugatok másnak mivel én sem vagyok tökéletes ahogy te sem, de én legalább 17 voltam mikor elkezdtem, és nem 13 mint a mai (te szavaddal idézve) "Kislányok".
A lényeg, hogy miközben a szádban van akkor is jó sok nyelvmunka kell!! Amilyen mélyen csak tudod!! ;) Én így szeretem ha egy csaj csinálja nekem... ;) 27/F
Látom nincs túl sok normális ember. Õszinte leszek én a tudásom az internetrõl szedtem, és bevált az exemnél illetve a jelenlegi párommal is, sõt.. talán enyhe kifejezés hogy bevált. :D Kezdj el közelíteni lassan a farka felé, de ne érj hozzá. Lehelj rá, és járkálj szájjal körülötte, egy idõ után lehet hogy a fejed megpróbálja rányomni ne ijedj meg. Lassan vedd a szádba (de csak a makkot), nyalogasd körbe kezdetben lassan. A heréktõl teljesen a tetejéig, végezz a nyelveddel körkörös mozdulatokat, aztán kezdj el úgy játszani vele úgy, hogy bekapod teljesen hirtelen mozdulattal, de csak a leheleted érezze a nyelved és a szád falait ne érintsd hozzá. Ezt játszd el kb 3szor, meg fog örülni. Utána már jöhetnek a be-ki járó mozdulatok, változatos tempóban, idõnként kezd elölrõl vagy variáld mert ugyan azok a mozdulatok unalmassá válhatnak. És most lehet fiúk ítélkezni: 17 (és fél) / L
oldja meg a macskacápa paradoxont 9es számrendszerben egy abakusszal.
Fõzzön, mosson, takarítson és énekelje el a szovjet himnuszt visszafele c molban.
Ha már úgyis ennyire eltértetek a témától: miért van 10x annyi ilyen kérdés, mint a "hogyan elégítsek ki egy nõt?" Pedig a férfiakat elég könnyû "elvinni", a nõknél tényleg kicsit rafináltabb a dolog.
A kérdező hozzászólása: Az abortuszosban teljesen igazat adok neked. Az nem ember, aki a saját gyerekét képes megöletni, hogy õ meg aztán egy újabb buliban megint csak óvszer nélkül szexeljen. Szándékosan nem szeretkezést írtam. A munkahelyemen volt egy olyan eset, hogy az óvszeren spóroltak... na, ezt én is elítélem, ahogy gondolom te is. De miért ne lehetne 17 évesen érett komoly kapcsolatra? Van ismerõsöm, aki szintén 17 éves, és két és fél éves kapcsolata van. (El ne kezdjük, hogy egy 15 éves lány miért pasizik.) Míg van olyan is, aki 18 éves, és ha hiszed, ha nem, de húsz srácot elégített már ki. Persze, véleményed lehet, ahogy neki is, vagy nekem is van, de itt nem arról kell írni, hogy a másikat megcáfoljuk. Én segítõ válaszokat vártam, és ez átment vitába. Szerintem egy ez normális kérdés, hisz az ember kíváncsi. És ha majd egyszer lányod lesz, és mondjuk eléd áll, mert felvilágosíst szeretne kérni, hogy mi jó egy srácnak, ne úgy reagálj, hogy kék-zöldre vered. Keresõben is megnézhettem volna, hogy mi jó nekik, de gondoltam itt jobb lenne, mert több pasi, több szempont, mérvadóbb vélemény.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. A további viták elkerülése miatt írom ezt. Elég agresszív dolgokat írsz, ha majd lányod lesz, remélem, hogy nem fogod megverni csak azért, mert esetleg 18 éves kora elõtt kezdett el nemi életet élni. És tudod, egy szóval sem említett itt senki kapcsolatot, egy adott témáról volt szó. Az érettség, felnõttség pedig szerintem nem korhoz köthetõ. Nem akarok beszólni neked, sem leszólni téged, de te kikeltél magadból, hogy egy 17 éves kislányt -ahogy te nevezted- kioktass... No, ebbõl nyilvánvaló, hogy nem örülnél, ha majd ilyen lányod lenne, de hát nem is te vagy az apja, ergo az õ egyéni döntése, hogy mit csinál. És a kérdésem nem arról szólt, hogy valaki megítélje a kommentelõk válaszát, ahogy te tetted, hanem arra irányult, hogy tanácsokat adjanak, lásd, a "kislány" válaszát. Így belegondolva... ha lesz egy 17 éves lányom, támogatni fogom, hogy ha nem is abban, hogy szexeljen pasival, de pettingeljen csak. Hogy miért gondolom így? Inkább legyen köztünk bizalom, minthogy titokban lefeküdjön pasikkal... tudod, néha engem is kiborít, amikor hallom, hogy 12 éves kislányok -mert õk tényleg azok- már szexelnek... persze, élvezet semmi, csak a hülye divat... viszont, hogy egy 17 éves lány, aki már testileg érett... és ha van egy párja, miért ne szerethetnék egymást, mind szív-, mind testügyileg?! És persze, mindenhol errõl hallani, hogy szex, szex, szex... megértem én õt. Sõt, becsülöm, hogy nem jött-ment pasiknak orálozik egyet, hanem akkor, amikor kapcsolatban van. Minden ember más és más, nyilvánvaló, hogy eltérõ gondolatokkal. Viszont ez egy kérdés, ami tanácsra váratott. És akármennyire is próbálok igazságos lenni, ebben az esetben nem tudok, mert egyértelmûen Nacui válasza volt megfelelõ, segítõkész.
"Le merem fogadni, hogy ha a te exed lenne (gondolom pasi vagy), akkor nem ez lenne a véleményed. " Ezt ne merd lefogadni, mert elvesztenéd a fogadást. Ha csináltam is volna alpári hülyeségeket annyi évesen, most már nem dicsekednék vele. "Az õ korában ez teljesen elfogadott szerintem" ki által elfogadott? Menjünk a világgal, amerre a világ tart? Ha az lesz elfogadott, hogy a kútba kell ugrani, akkor beleugrasz, csak mert az az elfogadott, és bele se gondolsz a hátrányaiba? Ehhez kéne gondolkodni. A gondolkodás meg nem elfogadott. Ez van! Igenis baj, ha valakinek 18 évesen exe van, ez nem dicsekedni való. Ha az õ magánügye, akkor ne írja le. Nekem jogom van a véleményemet leírni ezzel kapcsolatban. 20 éves korára olyan lesz, mint egy kiégett izzó, hány pasi fog addigra végigmenni rajta? Nekem nem kellene, akármilyen szép. Használt cikk már értéktelenebb. A szex addigra semmit nem fog jelenteni neki, a kapcsolata meg eshet szét. Azért komoly kapcsolathoz is meg kéne érni, csak ugye most az elfogadott, ha nem érünk meg rá, igen. Csak csináljátok, ami elfogadott, ha az nektek jó, csak késõbb már nem biztos, hogy jó lesz. Amúgy csak szólok, itt beszéltem olyan 17 évessel, aki minden védekezés ellenére is teherbe esett és mehetett abortuszra? Megtartani? Ó, az luxus, csak élvezkedni. De neki is mondtam, hogy talán nem így kéne, õ meg hajjj, ez az elfogadott, blablabla, aztán késõbb megnézhette magát. Hát hajrá, ha ez az elfogadott, csak csináljátok, szóljatok be ismeretleneknek, nevezzétek "abnormálisnak" azt aki "beugat", csak azért, mert ez is "elfogadott"! :) Kislányok! :)
Nem kell kioktatnod, naucika, tudom, hogy ez a világ, de azzal nem értek egyet, hogy ez normális lenne. Majdnem 18 éves kislány vagy, én meg hadd ne írjam le a koromat, hátha akkor elkezdenél magázni. Apukádnak nagyon alaposan el kéne fenekelnie, hogy itt kislány létedre osztogatod az észt olyanoknak, akiket nem is ismersz. Hát igen, a kamaszkor. A tanáraiddal is így beszélsz, gondolom, órán, ha meg gond lenne, bemegy a szülõ, hogy a tanár csak ne csináljon semmit, igaz? Meglátszik az elkényeztetésed alaposan. na majd te, az alig 18 éveddel megmondod itt a frankót a felnõtteknek! Hát kislányom, jobban tennéd, ha nem nekem osztogatnád itt írásban az észt, hanem az édesapukádnak vágnád a szemébe, hogy õ abnormális, jól pofon is vágna remélhetõleg, megérdemelnéd. 17 évesen te is kislány vagy, a te hozzászólásod jóval alpáribb és kioktatóbb, mint az enyém. Jó lenne, ha magadba néznél, és otthon ugatnál a szüleidnek, meg az iskolában az osztálytársaidnak, kíváncsi vagyok, hány kék-zöld folt lenne rajtad! És hogy mi normális, arra majd rájössz, ha felnõsz, csak addigra késõ lesz! További jó kamaszkori lázadozást, ugatást! És még hozzátenném, az értelmed csak addig terjed, hogy az ágyban izéltesd magad a kisfiú barátoddal (bár lehet, hogy 10-20 évvel idõsebb az nálad, sose tudni), másoknak meg jól beszólj. Ez amolyan állati ösztön, állati értelem, amilyen szinten vagy. Hiszen te beszéltél ugatásról, az ugatás pedig téged jellemez. Kis szuka. Kedves kérdezõ! Énhozzám korban talán-talán illenél, de nem biztos. Mindenesetre engem nem érdekelnél, ha a kapcsolatban neked ezek a dolgok fontosak, és nem a szerelem.
A kérdező hozzászólása: Nacui, köszönöm a választ. :) És most meg is védelek. Szerintem az õ válasza teljesen normális volt, nem mint az éneklõs... majd mikor a te lányod fog ott tartani, nem hiszem, hogy örülnél, ha valaki szovjet himnuszok dalolgatására biztatná, mert te megtehetted volna, de nem segítettél neki. Attól, hogy nem volt még barátom, miért ne érdekelhetne a téma?! Az pedig, hogy valaki 17 évesen már kényeztette orálisan a barátját, illetve már exe is van. Egyrészrõl az õ élete, másrészrõl, mi ebben a kivetnivaló? Le merem fogadni, hogy ha a te exed lenne (gondolom pasi vagy), akkor nem ez lenne a véleményed. Az õ korában ez teljesen elfogadott szerintem, és ha megnézem, hogy ennek az oldalnak a célja a másik kérdésének megválaszolása, így ha tetszik, ha nem, de meg kell állapítanom, hogy bizony õ a NORMÁLIS, mert benne ott van a segítõkészség.
közben ütvefúróval tegyen fel egy képet a falra, vagy: írjon Visual C-ben egy játékot, vagy: porzsívózzon.
6. Gratulálok, kis 17 éves létedre leírod, nincs sok normális ember. Szerinted mi számít normálisnak? Mert az nem, hogy egy 17 éves kislánynak már exe van, akivel már orálisan kényeztették egymást. Elég béna kapcsolat lehetett, ha még 18 éves sem vagy, de már véget is ért a kapcsolat. A másik dolog: az normális, hogy a kérdezõ ezen aggódik, amikor nem is volt még pasija? Minek ezen aggódni? Majd megbeszélik. Direkt szoktam az ilyen überértelmes kérdésekre hülyeségeket válaszolni. Hogy ki normális, ki nem, nem az itteni válaszokból dõl el, persze egy 17 éves kislány az orráig sem lát, nem fogja ezt belátni. Jobbakat!
Nézzen a szemembe és élvezze. Ha ez párosul egy normális oráltechnikával, akkor gyõzelem!:)
Én szívesen megtanítalak!:)

Mit szeretnek jobban a férfiak, ha egy nő kurva az ágyban, vagy ha kis szűzies?

arra is gondolok, h ha vadabb v visszafogottabb? csak kiváncsiságból kérdezem :D

Legjobb válasz: szerintem mikor melyiket!

szerintem mikor melyiket!
pontosan... ez nagyon kedvfüggõ van amikor az a jobb ha vad és rámmászik... van amikor az hogy meg kell 'hódítani'...
Hmm... Sztem mind1 csak ne tutyimutyi legyen!!!!!!
Vagy a kettõ közötti állapotot. Amikor engedsz is, meg nem is. Van akinek ez is bejön :)
háát... valahol a kettõ között.
egy fáradt nap után valószinû hogy nem egy vad szexre vágyik a férfi(bár ki tudja), hanem alvásra kényesztetésre. de ha a férfi kezdeményez akkor valószinû mehetnek a vadabb dolgok is.
k u r v a, ez egyértelmû
Inkább azt, ha játékos! Az elején lehetsz tartózkodó... de nem elutasító módon, hanem mosolyogva. Nem könnyû leírni... pl. eltakarhatod magad, de látszon rajta, hogy azért meg lehet gyõzni téged. Aztán, ha már bemelegedtetek, akkor változhat a viselkedés is!
jaja, szerintem is legyen egy vad ribanc
az a jó, ha beindul és utána vadul kívánja
Szomorú lánynál nem kezdeményeznék, mert úgy gondolnám, hogy éppen a háta közepére sem kíván.
Nos igazából ez érdekes kérdés, mert ha valakit látunk szomorúan akkor nem fogunk odamenni, mert egy ismeretlent hogyan tudna egy srác vigasztalni úgy mégis?:D Meg akkor elvan a saját bajával, és nem ismeretleneket akar még hogy odamenjenek hozzá. :D Amikor mosolygós olyankor meg nekünk is jobb kedvünk támad, és látjuk hogy nincsenek gondok, és szívesen megkörnyékezzük az adott illetõt.Szóval a mosolygás a legjobb módszer, ha valóban azt szeretnéd, hogy kezdeményezzenek nálad. :)
Vagy vidám legyél vagy szomorú. A férfiak sokszor késztetést éreznek arra, hogy megvigasztalják a szomorú lányokat szóval az is jó, a vidámság meg evidens, hogy vonz minket. Érdektelen, mogorva vagy lesajnáló ne legyél. Vidám, szomorú jöhet.
"Szeretnek a férfiak vigasztalni" Vígasztalószex, naná :D
#1-el kell egyet értenem. Képzeld csak el: Tök szomorú vagy, erre odajön valami pasi és elkezd teperni. Ha csak nem épp életed szerelme, irritálni fog, nem? :) Egy mosolygós lányhoz könnyebb odamenni, mint egy fapofa jégcsaphoz. 22/F

Van olyan nő, aki szereti (a férfiaknak készült) pornót? Ha igen leírhatná, mit nézz meg szívesen!

Legjobb válasz: Ja leírhatná, de nem fogja, hogy mit NÉZZ. Nem kötelessége, hogy a te pornó gyûjteményedet bõvítse. Amúgy meg nincs ilyen nõ, mert a nõk nem néznek pornót és nem is finganak ugyebár, kulázni meg végképp nem szoktak.

Ja leírhatná, de nem fogja, hogy mit NÉZZ. Nem kötelessége, hogy a te pornó gyûjteményedet bõvítse. Amúgy meg nincs ilyen nõ, mert a nõk nem néznek pornót és nem is finganak ugyebár, kulázni meg végképp nem szoktak.
egy pár kérdéssel ezlõtt kérdezett lány a pornórol kért linekt ról és õ néz szóval vannak olyan nõk akik néznek pornót :)
Üdv Eddig még minden lányismerõsöm és barátnõm ugyanazokat a pornófilmeket szerette, amiket én is. Értve ez alatt konkrétan azt, hogy az én pornófilmgyûjteményemet elõszretetettel használták masztizáshoz, és olykor még bõvítették is. Amelyik nõ azt állítja hogy õ nem szereti a pornófilmeket, vagy lenéz azért, mert te ilyet nézel, akkor az a nõ nem õszinte veled, javaslom hogy küldd el a francba. 24F
Volt partnerem aki femdomot nézett - pedig elég távol áll tõle - megint más dp videókat oktatófilm gyanánt.:)
én az anál pornót szeretem nézni. 20/L
A kérdező hozzászólása: Amit írtál, abból inkább az derül ki. Egy csinos vadmacska vagy, akit béklyóba zárnak a társadalmi szokások.
Jah és tök átlagos nõ vagyok, magasságra és súlyra is. 167/58
Nem szeretném kipróbálni. Nagyon jó párkapcsolatban élek, és úgy gondolom hogy ami az ágyban történik az két emberre tartozik.
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy majd még is, kipróbálod ezt az életben is? És tetszik, hogy mondtad, szereted az interracial-t. Jó tudjuk kevés akciófilm nézõ, lövöldözik. Kevesebb, mint aki nem nézz. Csak ha nem titok: Milyennõ vagy vékony, átlagos etc. ? Alacsony magas etc. ? Bp-i, vidéki?
Milyen részletekre vagy kíváncsi? Nem kell hogy néger legyen, bár bevallom az is tetszik. Megnézem a sima pornót is, de nekem a kettõs behatolás a kedvencem. Mindegy hogy hány pasival van a nõ, a lényeg hogy többen legyenek (minél többen, annál jobb). :D Azt most megmondom hogy teljesen harmonikus párkapcsolatban élek, és nem vágyom arra hogy több pasival legyek. Tudom hogy perverz vagyok, de az ember nem tudja befolyásolni, hogy mire gerjedjen :D
én is szeretem a pornót (sõt még pukizni is szoktam!:D) én leginkább azt élvezem benne, amikor a srác nyõg, amikor õ is legalább ugyan annyira élvezi a dolgot, mint a csaj.
A kérdező hozzászólása: Létszí írj még részleteket. Ez baromi jó! Király(lány) vagy.
Nekem bejönnek, leginkább a groupenek jönnek be, a lényeg hogy 1 csaj + több pasi legyen. Engem ez marhára felizgat. Van barátom és õ is tud róla. Néha meg is beszéljük hogy legutóbb ki mire masztizott :)
Nem tetszik a férfiaknak szóló. Én olyat néznék, amiben a nõ kényeztetése lenne a lényeg, és a férfi öröme csak a mellékes.
Ne higgy az elõttem írónak! Nézek pornót, régóta és elég gyakran. 22 éves vagyok, élettársam van, tud is róla, de eddig nem szólt érte, h bánja... Nem hiszem, h ezzel gond lenne, ha tetszik, nézd. On-line is van sok film, ami tetszik azt töltsd le egészben!
Én is nézek. Áltálában a nyilvános helyeken torténo- és a tobb fiú egy lányos jeleneteket részesítem elonyben, de sokfélét láttam már. Az anált és az arcra élvezos dolgok nem jonnek be. 22/jány

Férfiak! Ha már érzem, hogy szeretnék kisbabát, de mégis félek. Nektek mi volt az a bizonyos löket ami után nem féltetek?

Párom már rég óta szeretne, azt mondja ő olvasta, hogy ez a félelem mindig meg lesz, de majd elmúlik szépen folyamatosan. Az is jó ha elmesélitek nektek hogy volt. Nők is leírhatják a párjuk/férjük helyzetét ezzel kapcsolatban.

Legjobb válasz: Lehet, hogy ez mindenkinél máshogy jön elõ, de nálam nem volt semmilyen löket. Ha megtalálod az igazit, akkor nem lesz kérdés, hogy mikor házasodjatok össze, mikor vállaljatok gyereket, stb. Bár lehet, hogy érettség kérdése is. A nõk sokkal hamarabb érettebbek lehetnek egy kisbaba érkezésére, mint a férfiak. Nálunk pont most van útban a babuci :) 33F

Lehet, hogy ez mindenkinél máshogy jön elõ, de nálam nem volt semmilyen löket. Ha megtalálod az igazit, akkor nem lesz kérdés, hogy mikor házasodjatok össze, mikor vállaljatok gyereket, stb. Bár lehet, hogy érettség kérdése is. A nõk sokkal hamarabb érettebbek lehetnek egy kisbaba érkezésére, mint a férfiak. Nálunk pont most van útban a babuci :) 33F
Én nõ vagyok, terhes vagyok, mégis félek még mindig, hogy jó döntés volt-e :) A férjem is fél/félt, mert ismeretlen a helyzet, nem tudjuk milyen lesz, mire számítsunk. Ez normális szerintem, majd alakulnak szépen a dolgok maguktól :)
Szia! A férjem 29 éves volt amikor megismert engem és feleségül vett. 8 hónapja voltunk együtt amikor megvolt az esküvõ. Elöttem több barátnõje is volt, viszonylag hosszú kapcsolatok, mégis mindig azt mondja hogy egyiknél sem érezte azt hogy velük akarná leélni az életét és tõlük akarna gyereket. Pedig gyereket már nagyon akart, de nem akárkitõl. Állítólag nálam egybõl tudta hogy engem akar a feleségének és tõlem akar gyereket. Ez jön és sodorja magával az embert. Biztos volt benne is félelem de annyira akarta az egészet hogy ezen túl lépett. Nálunk azóta is minden rendben, igaz még csak 3 éve vagyunk együtt, 6 hónapos a kisfiúnk.
Elõzõ vagyok ja én rosszul voltam azoktól akik azt mondták, hogy akarnak gyereket, nem vaciláltak ennyit mint én, õk érezték stb. Nem mindenki egyforma. Ha érzed hogy szeretnél babát, de vannak kételyeid, akkor fogalmazd meg mik azok amiktõl félsz, úgy könnyebb, hidd el. Én is sokat beszélgettem ilyenekrõl gyerekes anyukákkal, nekem jó volt.
jajjj írtam, hogy "elõzõ vagyok" közben beírt valaki :) # 3/5 Idõpont ma 13:35 voltam
Nõ vagyok ugyan, de mindenki fél a gyerekvállalástól.A nõ is, ha 30éves, ha 20éves.Mi nem terveztük a kicsit ugyan, de pl én emlegettem neki mindig, hogy de jó lesz majd.Mivel én 22 vagyok, így vártam volna, de így alakult.Persze nem bánom.Mikor megtörtént a dolog, én mondtam páromnak, hogy lehet terhes leszek.Azt mondta nem baj.Bár tény, nem hitte, hogy így egy alkalommal össze is jön majd.Mivel eléggé fiatal vagyok, mikor megtudtuk a terhességet még be se töltöttem a 20-at.Beszéltünk róla, abortusz stb.De kb egy mp volt az egész, párom azt mondta õ szeretné, mert nem kisgyerek már(akkor volt 30, majdnem 31), de én testem én döntök.Megtartottuk a kicsit, most lesz pénteken 1 éves.Õ is félt sokáig nagyon, a szülésre is véletlen jött csak be õ, mert anyám lett volna benn, csak a dokik hazaküldték szüleimet este, hogy nem szülök, õk meg 5perc híján nem értek vissza félútról már ( 60-70km) éjjel 11re. Ha megvan a kicsi, még akkor is meg van a félelem, fõleg elsõ pár hétben.

Ha a meleg férfiaknak is van meleg-bárjuk, vagy mik, akkor a nőknek is lehet, mármint, aki a saját nemét szereti?

Ezzel arra céloztam, hogy van e n?i leszbi-bár. Lécives, ne oltsátok le a fejemet.

Legjobb válasz: A meleg szó, nem csak a férfiakra vonatkozik, hanem azokra, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Tehát a meleg bárokba egyaránt nõk és férfiak is járnak, ki-ki a maga párjával...

A meleg szó, nem csak a férfiakra vonatkozik, hanem azokra, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Tehát a meleg bárokba egyaránt nõk és férfiak is járnak, ki-ki a maga párjával...
A kérdező hozzászólása: Értelek. Azt hittem, hogy erre van külön-külön részleg. Köszönöm szépen.
Persze, vannak leszbi-orientált szórakozóhelyek, bár nem tudom, konkrétan Budapesten vagy akár Magyarországon van-e ilyen. Úgy hallottam, van, de fogalmam sincs, hol. Korábbi válaszadónak: A "meleg" szó értelme ambivalens, általában csak a férfi homoszexuálisokat jelöli. Lásd még "LMBT közösség". Ettõl függetlenül persze egy leszbikus pár is nyugodtan elmehet melegbárba, senki sem fogja kinézni õket (ahogy ált. a heteró párokat sem).
A meleg szó egyaránt jelenti a nõi, és férfi homoszexuálisokat is... Nem ambivalens.

Mit jelent, ha egy fiú a modell barátnőjének olyan cikket mutat, hogy a férfiak szeretik, ha egy nőn van mit fogni?

a lány kérdezi,hogy ezzel azt akarja mondani a fiú,hogy anorexiás? a fiú erre azt mondja,hogy csak azért mutatta meg,mert vicces cikk.. Szerintetek?

Legjobb válasz: viszont sokszor van, hogy a pasi csak annyit mond, amennyit tényleg mond az én páromtól már ezt megtanultam szóval lehet tényleg csak a vicc kedvéért mutatta ugyanis, ha zavarná ahogy kinézel, biztos eddig is említette volna, vagy többször felhozná témába - a férfiakra nem jellemzõ a burkolt üzengetés.

viszont sokszor van, hogy a pasi csak annyit mond, amennyit tényleg mond az én páromtól már ezt megtanultam szóval lehet tényleg csak a vicc kedvéért mutatta ugyanis, ha zavarná ahogy kinézel, biztos eddig is említette volna, vagy többször felhozná témába - a férfiakra nem jellemzõ a burkolt üzengetés.
Mi lenne ha konkrétabban fogalmaznál? Neked mondta a pasid? Valószínûleg azt jelenti, hogy el bírna viselni a csajon pár kilót még. Mert ha modell akkor nyilván nagyon vékony, és a legtöbb modell súlya a normál alatt van. És bár a pasik nem a tonna donnákat szeretik, azért a pálcika nõk sem vonzóak.
Szerintem volt üzenete a dolognak... Nem feltétlen azt, hogy anorexiás vagy, csak jobban tetszenél neki.

A férfiak mit éreznek vagy gondolnak ha sírni látják a lányt miattuk, mert szereti őt, de ők nem szeretik a lányt?

Legjobb válasz: nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)

nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)
Én fiú létemre 4évig voltam szerelmes egy olyan lányba, akinek nem tetszettem. Ez van.
Én lány vagyok, velem történt hasonló, évekig reménytelenül szerelmes voltam egy srácba, akivel egy darabig azt hittem hogy ez az érzés kölcsönös(mondjuk hamar kiderült hogy nem volt az) és évekig eltûnõsdi-feltünõsdit játszott. Egyszer nem bírtam tovább, megkerestem õt, eleinte msn éjszakákon át utána taliztunk személyesen és kiöntöttem neki az érzéseimet hogy képtelen vagyok elfelejteni õt stb, õ megmondta hogy testileg vonzódik hozzám(elõtte összebujtunk, én akartam, talán azt hittem így könnyebb lesz lezárni) de érzelmileg nem 100% magyarul marhára nem érdeklem, akkor kezdtem el sírni, õ adogatta nekem a papírzsepit, elmondta hogy milyen szemétnek érzi magát meg persze jött azzal a kamuszöveggel hogy én túl jó vagyok hozzá és milyen szerencsés lesz az a fiú, aki megkaphat majd engem. A vége elég durva volt mondta hogy szerinte zsarolom érzelmileg és elég durva hangnembe koptatott le amikor hazavitt.De végülis elérte vele a célját. Nem is tudom mit ettem rajta.idealizáltam. Utána még napokig sírtam, átadtam magam a fájdalomnak de utána jobb lett
Én már nem dõlök be ezeknek a trükköknek. A lány elsírta magát elõttem meg minden én meg vigasztaltam. Aztán nemrég rájöttem, hogy azután pár nappal összeköltözött egy sráccal, közben meg engem etetett, hogy mennyire szeret. Hányingerem van tõle és a hasonszõrû lányoktól! X( Ui: Meg ha hason szõrös attól is. :)
Ezt egyszer játszották el velem, akkor el is érte vele a lány amit akart, többször nem dõlök be ennek soha....
Kérdezõ lány vagy? Veled is ez történt?
A legjobb esetben megsajnál, de beléd szeretni nem fog.
Kiélvezi a helyzetet. Boldogságot érez. Direkt keresi a tekinteted. (Ultra szemét)
Sajnos nem egyszer elõfordult ilyen. Szívszorító érzés. Jól esik, hogy valakinek fontos vagyok, de fáj, hogy nem adhatom meg azt, ami boldogítaná, mert engem nagyon nem izgat a dolog. Lehet valahogy kezelni, de ha már belelovalta magát egy elképzelésbe, lényegében lehetetlen fájdalom nélkül megoldani. Sajna még egy jó szex sem nyugtatja meg õket, sõõt...
hát ha a fiú nem szereti a lányt akkor [email protected] ha sir:) szeretet vagy szerelem nélkül mit érezne?:)
Szerintem ez emberfüggõ. Van olyan akinek még tetszik is, hogy ennyire odavan érte valaki és tesz magasról más érzéseire, csak a saját egója nõ. Viszont van aki érzelmesebb, jobban törõdik mások érzéseivel, azok valószínûleg rosszul érzik magukat emiatt. Ez meg olyan sz*r szöveg, hogy "nem dõlök be ennek meg milyen trükk ez, mert sok lány nem azért sír, hogy kicsikarja a kapcsolatot, hanem mert egyszerûen fáj, hopgy nem szeretik viszont.A nõk is emberek:D
az én barátom, aki mindig a szakítással fenyeget, ha bármi miatt sírok (mert pl leüvölti a fejem) egyszerûen kínosan érzi magát és elkerül, amíg szipogok, én meg mindig elfojtom magamban. mert különben látom rajta, hogy legszívesebben elmenekülne, minthogy velem foglalkozzon, vagy magába nézzen, hogy megbántott. és amikor úgy védem magam a támadásai ellen, hogy közben csupa könny a szemem, addig ordít, amíg neki nincs igaza. szóval õ nem szeret.

Mit szólnál ha ilyen társkereső hirdetést olvasnál? Vagy szeretik az ilyen nőket a férfiak, mit gondolsz "róla"?

A történet teljes mértékben FIKCIÓ, KITALÁLT Húszonéves n? vagyok, átlagos vagy inkább szép külsej?, kicsit lobbanékony természettel. Nem akarok kertelni, nekem olyan 25-ön túli férfi kell akinek van olyan anyagi háttere hogy el tud engem tartani adott esetben, mert dolgozni azt nem szeretek, csak ha nagyon muszáj. Néha azért rendet rakok a lakásban de ha a cuccaid szín és forma szerint rendezetten sorba a szekrényben akarod látni, és ehhez ragaszkodsz, vagy egyáltalán ahhoz hogy a szekrényben legyenek, nem én vagyok az eseted, mert gyakran kell a szárítóról öltözködnöm. F?zni szeretek és tudok is, nem lehet olyan vágyad amit ne f?znék meg neked, persze ha megveszed az alapanyagokat. Elég nehezen viselem ha a társam megnéz más n?ket vagy akár szóbaáll velük, ha ilyen történik azonnal kiborulok és hetekig szóló vitát csapok. Buliba csak velem együtt mehetsz, de ott néha leihatod magad mint az albán szamár nem zavar, mert én is leszoktam, és ilyenkor nem zavar a társaság semmiben ;) Nem szokott este fájni a fejem, az a fajta vagyok akit?l nyugodt szívvel megkérdezheted hogy mi lenne ha lesz*pnál, nem kell virágnyelven megfogalmazni, az ágyban tabu nincs. El?ttem nyugodtan finghatsz böföghetsz, én is ezt csinálom, és ne lep?dj meg ha egy szép romantikus film közben amit kifejezetten gy?lölök, egyszer csak feléd fordulok és megkérdezem: nincs kedved megd*gni? Szóval nem az a romantikus fajta vagyok. Alap hogy tudom a jelszavad az emailedhez, és gyakran meg is nézem. Ha valamit el kell intéznem a legjobb az ha megcsinálod helyettem, mert nagyon nehezen veszem rá magam arra hogy bármi hivatalos dolgot is elintézzek. Ha este fél 11körül azt mondom: úgy ennék egy gyrost, te veszed a kabátod és hozol egyet és lehet hogy a végén még én cseszlek le hogy kih?lt mire visszaértél vele. Mire számíthat az ?szinte ember? :-D

Legjobb válasz: ááááh ezt nem hiszem el XD esküszöm mintha az én önéletrajzomat látnám, csak én nem olvasok bele más emailjába :D de trehány vagyok, böfögök :D takaritani nem szoktam :D és elvárom egy pasitol h ha hajnali egykor azt mondom h pizzát akarok enni akk hoz nekem :D dettóóó :D

ááááh ezt nem hiszem el XD esküszöm mintha az én önéletrajzomat látnám, csak én nem olvasok bele más emailjába :D de trehány vagyok, böfögök :D takaritani nem szoktam :D és elvárom egy pasitol h ha hajnali egykor azt mondom h pizzát akarok enni akk hoz nekem :D dettóóó :D
Szánalmasak vagytok lányok :) Az biztos, hogy én nem ugranák egyikõtöknek se ;)
vannak benne jó részek, de az undorító dolgokat+trehányságot hanyagolni kéne. Mellesleg ki néz olyan filmet amit gyûlöl?
Ez marha jó hirdetés :D Még ha kitalált akkor is.Biztos találna magának gazdag pasit, aki kitartaná és megdugná, igaz a pénzéért cserébe elvárná, hogy ott és akkor "használhassa" ahol akarja.De hogy ugrálna e neki ez a pasi, meg hagyná e hogy ennyire kisajátítsa , csicskáztassa ilyen módon? Nem.Az már papucs kategória. Itt két alapvetõ férfitípust rakott össze a hirdetést megfogalmazó, a sikeres üzletembert, meg a reménytelen papucsot.A lányoknak üzenem akik ilyenek valójában, hogy válasszanak :D De egy fasziban nem fogják megtalálni a két végletet ...
Esélytelen, hogy a hirdetésben szereplõ lánnyal még egy szót is váltsak. Menjen a ....Az ilyenek el vannak kényeztetve.
Ó én szívesen összejönnék vele. Õ egy Trabantban ülne én meg egy úthengerben.
Nagyon szépnek kell lennie, hogy meglássam benne a nõt.
Inkább hazudj!! :P 26 ff Pest

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!