Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek a férfiak, (73 db)

Mit szeretnek a férfiak a sörbe?

én is fiú vok én is szeretem de nemtom miért :D hisz nem is finom :DD fiúk ti miért szeretitek?

Legjobb válasz: Én nõ vagyok és mégis szeretem a sört.

Én nõ vagyok és mégis szeretem a sört.
Én sem értem, utálom. Nõ vagyok
Én pedig nõként nem értem hogy mit lehet benne szeretni. :) Rossz íze van, büdös lesz tõle a lehelletem, ráadásul negyed óránként pisilni kell tõle.
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok és én szeretem h nagyot lehet nyelni belõle :D am tényleg jó egy nyári este a teraszon haverokkal :)
Én nem szeretem a sört, mert keserû, ittam Kõbányaitól Guinessig, belgán és cseh sörön át németig mindenfélét. De ugyanolyan íze van majdhogynem mindnek. Keserû. Inkább whiskyt kortyolgatok. 19F
Hány éves vagy kérdezõ? Nem azért iszod inkább, mert nagyfiú akarsz lenni? "én is szeretem, hisz nem is finom". Akkor mégis minek iszod? Én például azért iszom, mert szerintem finom /nõ vagyok/. Nyáron pedig nagyon hangulatos sörözgetni, egy teraszon focimeccset bámulni, a hideg sörös poháron lecsapódott pára pedig fantasztikusan néz ki. És mellé nagyon jólesik sósat rágcsálni, közben tv-zni, vagy beszélgetni. Szerintem te csak úgy vagy a sörrel, mint én 13 évesen a kávéval, hogy: "úristen, minek isszák ezt az emberek? Hiszen borzasztó íze van!"
Én is nõ vagyok, és amiért szeretem: - nagyon jól oltja a szomjamat a keserû íze miatt - szeretem az illatát - jó áron van - nem üt ki nagyon hamar, relatív sokat lehet inni belõle baj nélkül Az ízesítetteket is szeretem, amikor kicsit édesebbre vágyom, de mégis egy kis sörre is.
Én is szeretem az ízét. A világos és a barna minõségi söröket szeretem, de a túl keserûekbõl nem mindegyiket. Mondjuk sok az olyan, ami tele van mellékízekkel. A német, cseh és angol söröket szeretem: Gösser, Heineken, Kozel, Pilsner, ciderek, Kronenburg(búzasör), barna sörök többsége.
Én az ízét is szeretem. Sztem jó az a keserû íz. Felfrissít.
A kérdező hozzászólása: oké és mit szeretsz benne? hisz keserû :// de én is szeretem :D
be lehet tõle b*szni és olcsó.

Mit szeretnek a férfiak szex közben? Mi a kedvenc pózuk?

Egy olyan lány vagyok aki kiváncsi ezekre, mert mégjobban szeretném kielégíteni a barátomat.

Legjobb válasz: Talán kérdezd meg a barátodat, hogy mit szeret a legjobban... Nem minden férfi ugyanolyan. Tudod..nem szertheti mindenki ugyanazt.

Talán kérdezd meg a barátodat, hogy mit szeret a legjobban... Nem minden férfi ugyanolyan. Tudod..nem szertheti mindenki ugyanazt.
Mindenkinek más, de tényleg a barátodtól kell megkérdezned, de sztem észre is lehet venni, hogy melyiket élvezi a legjobban.
A prosztatastimulációnak "egyik férfi sem tud ellenállni". Szinte azonnali ejakulációhoz vezet. Tehát ez egy olyan dolog, amelyet "élveznek". Igaz, hogy az odáig "vezetõ útnál" szerintem elbuksz, esélyed sem lesz a prosztatáját ingerelni :) De a kérdésre ez válaszként talán helytálló.
Miért nem a barátodat kérdezed meg inkább, hogy tudsz már ilyeneket kérdezni, szerinted minden férfi egyforma????
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert kiváncsi voltam, hogy az átlag mit szeret... Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ja igen és már sikerült ingerelnem. Szóval nem buktam el :)

Mit szeretnek a nők mármint ha férfiak mit csinálnak velük? Hova szeretika csókokat v hol szeretik ha simogassák öket? Kort és nemet! Csak értelmes válaszokat kérek!

Legjobb válasz: én azt szeretem, ha a nyakam puszilgatja és a combomat simogatja a pasim =) amúgy meg mindenki máshol szereti =)

én azt szeretem, ha a nyakam puszilgatja és a combomat simogatja a pasim =) amúgy meg mindenki máshol szereti =)
mellem puszilja/bimbóm bekapja hasam puszilja mellem tapizza fenekem markolássza nyakam tarkóm csókolja
Én azt szeretem ha a fülemet, nyakamat és a vállamat puszilgatja. 15/L
értelmes válasz
A kérdező hozzászólása: -.- kösz xd
A kérdező hozzászólása: kösz kösz a kommenteket:D
a fulem a nyakam, vallam, tarkom az ide kapott puszik a legédesebbek.de nem az a nagy cuppogos fajta hanem finoman lagyan erzekien :D azt is szeretem ha a hasamat puszilgatja, vagy amikor a combom belso felet, es ha ugy szeretkezunk h a labam a font van a nyakaban, akkor olyan jol esik ha kapok par puszit ra :) remelem tudtam segiteni :) 19L

Mit szeretnek a rák férfiak?

A kérdés lényege, hogy milyen típusú emberekkel barátkoznak szívesen, kerülnek közelebbi kapcsolatba, tehát milyen viselkedésű emberek a legjobban szimpatikusak a rák férfiak számára?

Legjobb válasz: Rák vagyok, számomra fontos, hogy az illetõ finom palacsintát süssön, és szeresse a pogácsát, de csak annyira, hogy nekem azért többet hagyjon belõle. Nagy általánosságban az átlag rák a megbízható embereket szereti, akitõl nem állnak távol az érzelmek, és el lehet vele hülyéskedni, beszélgetni.

Rák vagyok, számomra fontos, hogy az illetõ finom palacsintát süssön, és szeresse a pogácsát, de csak annyira, hogy nekem azért többet hagyjon belõle. Nagy általánosságban az átlag rák a megbízható embereket szereti, akitõl nem állnak távol az érzelmek, és el lehet vele hülyéskedni, beszélgetni.
tapasztalat: dugni
szeretik a tubifexet, a vörösszúnyoglárvát, meg a vízibohát is.
szeretem ha leszopnak
Nekem volt dolgom rák férfival. Egy csomót beszélt, érdekelte a történelem, nagyon-nagyon érzelgõs volt, igazi romantikus lélek, verseket írt ilyesmi, nehezen viselte a kritikát, mindenkinek meg akart felelni, ezért sok felszínes kapcsolata volt, de olyan embert keresett, akivel az élete minden mozzanatát megfejti. Kos létemre nagyon nehezen tûrtem, aztán vége lett, igazi tûz és víz harca. :) Persze nem az összes rák férfi ilyen, ez csak az én tapasztalatom.
Hát talán engem. Vagyis egy rák férfi szeretett engem, kár hogy sokkal idõsebb volt nálam. Azt hiszem tetszettem neki deréktól lefele, meg a vicces mondókáim miatt bírt. És õ nem volt annyira szûkszavú. Bár egy másik rák férfi ismerõsöm meg igen, kifejezetten szûkszavú volt, ami annyira nem baj, csak nem tudtam meg sokat róla.
A kérdező hozzászólása: Akkor a rák férfiak tényleg nem bõbeszédûek, mert nekem is van egy barfátom aki rák és nem beszél sokat, tehát ez ilyen általánosság?
Szép lány. Jól süsün.
A férjem rák-sajnos egy idõben mindig megtalálta magának azt a havert, akivel jól el lehetett iszogatni. Mivel imád horgászni, egy másik rák haverral jártak el. Beszélni nem nagyon szeret, de hallgatni igen:)
igen, elég érzelmesek, bár sok minden közrejátszik... én horoszkópomban több bolygó a rákban áll, igy elég rák tulajdonságaim vannak, érdekes mert ikrek vagyok. Nem aka akarok közhelyes dolgokat irni, aszcendensétöl is függ, stb
A nõket és a sört.
Szomorú lánynál nem kezdeményeznék, mert úgy gondolnám, hogy éppen a háta közepére sem kíván.
Nos igazából ez érdekes kérdés, mert ha valakit látunk szomorúan akkor nem fogunk odamenni, mert egy ismeretlent hogyan tudna egy srác vigasztalni úgy mégis?:D Meg akkor elvan a saját bajával, és nem ismeretleneket akar még hogy odamenjenek hozzá. :D Amikor mosolygós olyankor meg nekünk is jobb kedvünk támad, és látjuk hogy nincsenek gondok, és szívesen megkörnyékezzük az adott illetõt.Szóval a mosolygás a legjobb módszer, ha valóban azt szeretnéd, hogy kezdeményezzenek nálad. :)
Vagy vidám legyél vagy szomorú. A férfiak sokszor késztetést éreznek arra, hogy megvigasztalják a szomorú lányokat szóval az is jó, a vidámság meg evidens, hogy vonz minket. Érdektelen, mogorva vagy lesajnáló ne legyél. Vidám, szomorú jöhet.
"Szeretnek a férfiak vigasztalni" Vígasztalószex, naná :D
#1-el kell egyet értenem. Képzeld csak el: Tök szomorú vagy, erre odajön valami pasi és elkezd teperni. Ha csak nem épp életed szerelme, irritálni fog, nem? :) Egy mosolygós lányhoz könnyebb odamenni, mint egy fapofa jégcsaphoz. 22/F

Mit szeretnek a nők a férfiakban?

Legjobb válasz: Humor,kedvesség, figyelmesség

Humor, kedvesség, figyelmesség
akit szeretnek abban mindent. Legalábis én a páromban mindent szeretek. És nem, nem gazdag
A biztonságot, a szerelmet, a férfiasságot.
Bennem semmit.
Nem szeretik a nõk a férfiakat, és ez fordítva is igaz. Az egész egy kitaláció, ne dõlj be másoknak. Az egész csak azért van, hogy téged megtévesszenek, összezavarjanak.
A férfiasságot = Ha nem úgy néz ki, mint manapság a fiatal srácok, meg pasik kb. 90%-ka (színes póló, ajakbalzsam, feszülõs farmer stb...).
a pénzt
A gec.it
a BMW-t
biztonságot, nemiszervet, pénzt
Mindent: a szúrós borostájukat, a borzos hajukat, az izmos lábukat, a csípõjük ívét, az ajkukat, a hátukat, a szemüket, mert úgy tudnak ám nézni...
Azt hogy nõk :) ))
Átlagos férfiban semmit. Jóképû férfiben mindent. (Röviden és tömören, lényegretörõen.)

Van olyan nő, aki szereti (a férfiaknak készült) pornót? Ha igen leírhatná, mit nézz meg szívesen!

Legjobb válasz: Ja leírhatná, de nem fogja, hogy mit NÉZZ. Nem kötelessége, hogy a te pornó gyûjteményedet bõvítse. Amúgy meg nincs ilyen nõ, mert a nõk nem néznek pornót és nem is finganak ugyebár, kulázni meg végképp nem szoktak.

Ja leírhatná, de nem fogja, hogy mit NÉZZ. Nem kötelessége, hogy a te pornó gyûjteményedet bõvítse. Amúgy meg nincs ilyen nõ, mert a nõk nem néznek pornót és nem is finganak ugyebár, kulázni meg végképp nem szoktak.
egy pár kérdéssel ezlõtt kérdezett lány a pornórol kért linekt ról és õ néz szóval vannak olyan nõk akik néznek pornót :)
Üdv Eddig még minden lányismerõsöm és barátnõm ugyanazokat a pornófilmeket szerette, amiket én is. Értve ez alatt konkrétan azt, hogy az én pornófilmgyûjteményemet elõszretetettel használták masztizáshoz, és olykor még bõvítették is. Amelyik nõ azt állítja hogy õ nem szereti a pornófilmeket, vagy lenéz azért, mert te ilyet nézel, akkor az a nõ nem õszinte veled, javaslom hogy küldd el a francba. 24F
Volt partnerem aki femdomot nézett - pedig elég távol áll tõle - megint más dp videókat oktatófilm gyanánt.:)
én az anál pornót szeretem nézni. 20/L
A kérdező hozzászólása: Amit írtál, abból inkább az derül ki. Egy csinos vadmacska vagy, akit béklyóba zárnak a társadalmi szokások.
Jah és tök átlagos nõ vagyok, magasságra és súlyra is. 167/58
Nem szeretném kipróbálni. Nagyon jó párkapcsolatban élek, és úgy gondolom hogy ami az ágyban történik az két emberre tartozik.
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy majd még is, kipróbálod ezt az életben is? És tetszik, hogy mondtad, szereted az interracial-t. Jó tudjuk kevés akciófilm nézõ, lövöldözik. Kevesebb, mint aki nem nézz. Csak ha nem titok: Milyennõ vagy vékony, átlagos etc. ? Alacsony magas etc. ? Bp-i, vidéki?
Milyen részletekre vagy kíváncsi? Nem kell hogy néger legyen, bár bevallom az is tetszik. Megnézem a sima pornót is, de nekem a kettõs behatolás a kedvencem. Mindegy hogy hány pasival van a nõ, a lényeg hogy többen legyenek (minél többen, annál jobb). :D Azt most megmondom hogy teljesen harmonikus párkapcsolatban élek, és nem vágyom arra hogy több pasival legyek. Tudom hogy perverz vagyok, de az ember nem tudja befolyásolni, hogy mire gerjedjen :D
én is szeretem a pornót (sõt még pukizni is szoktam!:D) én leginkább azt élvezem benne, amikor a srác nyõg, amikor õ is legalább ugyan annyira élvezi a dolgot, mint a csaj.
A kérdező hozzászólása: Létszí írj még részleteket. Ez baromi jó! Király(lány) vagy.
Nekem bejönnek, leginkább a groupenek jönnek be, a lényeg hogy 1 csaj + több pasi legyen. Engem ez marhára felizgat. Van barátom és õ is tud róla. Néha meg is beszéljük hogy legutóbb ki mire masztizott :)
Nem tetszik a férfiaknak szóló. Én olyat néznék, amiben a nõ kényeztetése lenne a lényeg, és a férfi öröme csak a mellékes.
Ne higgy az elõttem írónak! Nézek pornót, régóta és elég gyakran. 22 éves vagyok, élettársam van, tud is róla, de eddig nem szólt érte, h bánja... Nem hiszem, h ezzel gond lenne, ha tetszik, nézd. On-line is van sok film, ami tetszik azt töltsd le egészben!
Én is nézek. Áltálában a nyilvános helyeken torténo- és a tobb fiú egy lányos jeleneteket részesítem elonyben, de sokfélét láttam már. Az anált és az arcra élvezos dolgok nem jonnek be. 22/jány

Miért szeretik a férfiak az anális szexet? Mi a jó benne?

Legjobb válasz: Persze, te viszont azzal a szerveddel matatsz, amellyel hugyozol.... Ez jobb?

Persze, te viszont azzal a szerveddel matatsz, amellyel hugyozol.... Ez jobb?
Lehet izgató és tabu dolog de engem akkor sem vonz a dolog hogy ott matassak ahonnan más szarik. Szerintem ez aberrált dolog.
Ha ebbõl a teóriából indulnánk ki! Akkor ennyi erõvel a nõt is húgyhólyagon lehetne ba*zni! :( Na ne már!
a nõt húgyhólyagon baszni??? micsoda?:D ezt ugye nem gondoltad komolyan, mert akkor te egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy hova is dugod... különben meg gondolom azért mert szûk, meg tabutéma:) és nem aberráció, nálunk én és a barátom is szeretjük:) ha van elég eszed fel tudsz rá készülni normálisan és élvezni is lehet nõként is:)
Ez belülrõl jön. Ahogyan izgató a szeretett nõ mellének, fenekének, vagy magának a puncijának csak a látványa is, ugyanúgy izgató, és kívánatos lehet egy szép ánusz is. És ha már izgató a látvány, akkor máris ott van az õsi vágyakozás is, hogy megérintsem, megtapasztaljam. A kezemmel, ujjaimmal, számmal, nyelvemmel. Én a farkammal történõ behatolásig eddig csak a fantázia szintjén jutottam, mert azért fájdalmat okozni nem szeretnék!
Akkor sajnálom, csak van olyan ismerõsöm, aki komolyan gondolta... így már ugrom az ilyenekre:D tényleg bocsi:)
kedves 11:32 válaszoló! Úgy látszik nem érezted a cinizmust a válaszomban, amit a (11:04-es) válaszoló állítására írtam! A lényeg hogy én a rendeltetésszerû használat híve vagyok! Nem zárkózóm el az idegen dolgoktól de nem is állok úgy hozzá, hogy követendõ példa! a taburól dolgokról csak annyit, hogy szintén embere vallogatja.
Mert szûk a kijárat.
Én azt szeretem benne, hogy a feleségem nagyon kívánja, és bár én szívem szerint óvnám a záróizmait, mostanában mindig a hátsójában kötök ki... Hatalmasakat tud így élvezni, ami számomra is nagyon izgató. 38/f
Miért kell általánosítani egy ilyen kérdést? Mintha minden férfi ezt csipázná! Soha nem érdekelt az anális szex, semmilyen formában! Hetero lévén, nem találom sem izgatónak sem higiénikusnak!
Érdekes, izgató, "tiltott"/tabu dolog stb.
ezt énis szeretném tudni.!!:D
Részemrõl nem gáz, tiszteletben tartom mások véleményét/álláspontját! Engem csak az háborít fel, hogy szerintem a fõ kérdés egyoldalúan van feltéve! Pedig ezt ember válogatja, vannak ilyenek meg olyanok, balgaság általánosítani egy ilyen kérdést!

A barátomat szeretném kényeztetni, de sajnos az a helyzet, hogy nem igen vagyok tapasztalt e téren. És fogalmam sincs, hogy mit tegyek? ! Mit élveznek a férfiak? Valami ötlet? Kedvében szeretnék járni.

Legjobb válasz: Egy barát vagy egy társ szexuális kényeztetéséhez lelki és érzelmi kötõdés kell, másképp olyan mintha pornófilmet forgatnál. Ha ez megvan köztetek és kezdõ vagy ilyen téren, akkor a barátod minden olyan érintést, simogatást, nyelvjátékot örömmel fog venni tõled. Ne a filmekbõl tanulj vagy azokat utánozd, légy nyitott és érezz rá mit szeret a barátod és te mit csinálsz szívesen, akkor viszonozni fogja. Nagyjából ennyi a titka.

Egy barát vagy egy társ szexuális kényeztetéséhez lelki és érzelmi kötõdés kell, másképp olyan mintha pornófilmet forgatnál. Ha ez megvan köztetek és kezdõ vagy ilyen téren, akkor a barátod minden olyan érintést, simogatást, nyelvjátékot örömmel fog venni tõled. Ne a filmekbõl tanulj vagy azokat utánozd, légy nyitott és érezz rá mit szeret a barátod és te mit csinálsz szívesen, akkor viszonozni fogja. Nagyjából ennyi a titka.
a 3/4-es tökéletes válasz!!! szeretjük, ha simogattok, egy jó hát maszírozás is nagyon jól esik, lehetõleg fekve, ellazulva testápolóval. meglepheted pudinggal is, vagy egyszerûen, csináld azt amit õ akar, de ne vidd túlzásba! :) :)
Én az érzéki orált szeretem ha csak úgy adni akar valamit a barátnõm. S a végén a szájába végezni. Az mindent visz.
Improvizálj! Egy tipp, nálunk épp ez a sláger: - végy egy madártollat, és cirógasd végig a bõrét vele (Ezernyi ilyen egyszerû, de nagyszerû módszer van, találd fel Magad! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm..:)
A kérdező hozzászólása: Értem:) Köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!