Találatok a következő kifejezésre: Mit szeret legjobban (21 db)

Ti babátok mivel szeret legjobban játszani? Mennyi idős?

Legjobb válasz: Szerintem minden baba más.Neked kell kitapasztalnod,hogy milyen típus. A mi családunkban generációk óta autó szerelõk a férfiak.Férjem nagyon szereti az autókat,és kisfiunk is örökölte ezt.Rengeteg játéka van,de az autók foglalják le a legjobban.Most 9 hónapos,és ha autót lát vagy a kezében van berreg.Ha apa beülteti a volánhoz egyik keze a kormányon,másik a váltón,és már berreg is :)Nagyon cuki :)

Szerintem minden baba más.Neked kell kitapasztalnod, hogy milyen típus. A mi családunkban generációk óta autó szerelõk a férfiak.Férjem nagyon szereti az autókat, és kisfiunk is örökölte ezt.Rengeteg játéka van, de az autók foglalják le a legjobban.Most 9 hónapos, és ha autót lát vagy a kezében van berreg.Ha apa beülteti a volánhoz egyik keze a kormányon, másik a váltón, és már berreg is :) Nagyon cuki :)
A mi kisbabánk a zenélõs játékokat szereti fél éves korától, most másfél évesen érdeklik a pengetõs hangszerek. emellett a Weber közepes nagy építõkockát kedveli, az nem esik szét rögtön.
A kérdező hozzászólása: Persze, minden baba más, csak érdekelt kinél mi a kedvenc. Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy minden érdekesebb, ami nem kimondottan játék. (Kulcs, távirányító, telefon, stb.) :)
A lakás berendezéseivel, távirányítókkal, telefonokkal és a kutyával :-) 1 éves a fiam

Mivel tölti szabadidejét a kislányotok/kisfiatok iskola után? Mivel szeret legjobban foglalkozni? Eljár különböző szakkörökre? Vagy egész nap a számítógép előtt ül?

Olyan anyukák vagy apukák válaszait várom legf?képpen, akiknek a gyerekei már kisiskolások, vagy általánosba járnak. Szemináriumi dolgozat készül majd bel?le "A szabadid? hasznosításának lehet?ségei" címmel, és nagy segítségemre lennétek:) Kérlek írjátok meg pozítív illetve negatív tapasztalataitokat egyaránt! El?re is köszönöm mindenkinek:)

Legjobb válasz: Szia. Az én fiam már negyedikes és vidéken egy faluban lakunk és két faluval arrébb van az iskola. Elég nehéz eset, mert szinte semmit nem kar csinálni. Ha tehetné és engedném egész nap tévét nézne vagy gépezne. Hétköznap nem számítógépezhet, amit két éve vezettünk be és nem tartom rossz ötletnek, mert teljesen el tudja határolni magát a számítógép felõl. Nem az jár egyfolytában a fejében hogy jaj mikor játszhatok Az iskolában van foci , kézmûves szakkör és két féle tánc. Az én fiam egyikre sem hajlandó eljárni. Idén végre meg tudtunk egyezni, hogy valami mozgás még kell neki, hogy le tudja vezetni a feszültségét, ezért egy közeli városba beírattam karatéra. Ez egyenlõre tetszik neki és remélem ki tartó is lesz. Ebbe a városban többen járnak a mi sulinkból oda zenét tanulni. Keveset olvas, néha jönnek a barátai és néha õ megy el biciklizni. De legtöbbet otthon van. Mondjuk én nem bánom hogy nem csavarog egész nap.

Szia. Az én fiam már negyedikes és vidéken egy faluban lakunk és két faluval arrébb van az iskola. Elég nehéz eset, mert szinte semmit nem kar csinálni. Ha tehetné és engedném egész nap tévét nézne vagy gépezne. Hétköznap nem számítógépezhet, amit két éve vezettünk be és nem tartom rossz ötletnek, mert teljesen el tudja határolni magát a számítógép felõl. Nem az jár egyfolytában a fejében hogy jaj mikor játszhatok Az iskolában van foci , kézmûves szakkör és két féle tánc. Az én fiam egyikre sem hajlandó eljárni. Idén végre meg tudtunk egyezni, hogy valami mozgás még kell neki, hogy le tudja vezetni a feszültségét, ezért egy közeli városba beírattam karatéra. Ez egyenlõre tetszik neki és remélem ki tartó is lesz. Ebbe a városban többen járnak a mi sulinkból oda zenét tanulni. Keveset olvas, néha jönnek a barátai és néha õ megy el biciklizni. De legtöbbet otthon van. Mondjuk én nem bánom hogy nem csavarog egész nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha lehetne írjátok meg a ti korotokat és a gyerek korát, nemét is! :D
Szia, az én fiam 9 éves. A kicsi 16 hónapos, én 26 leszek. 4. osztályba jár a nagyfiam. Ebédel a suliba, aztán jön haza. Kimegyünk a picivel meg naggyal a játszótérre, kiszaladgálja magát, majd leckeírás-tanulás. Persze játék a picivel. Nem szeretm a napközit, amíg dolgoztam sajna muszáj volt, de a suliban nem csinálják meg rendesen a leckét, így volt, hogy este 8-kor még matekozni kellett. Járt egy darabig birkózni, de ráunt a kemény edzésre. Szeret számítógépezni, ami nálunk is be van szabályozva, meg szeret az itthoni edzõgépen erõsíteni. Szokott a kutyákkal játszani az udvaron, vagy átmegy a nagyapjához sakkozni.(egy udvarban lakunk a papával) Szeret még rajzolgatni, képregény féléket készíteni.
Szia! Nekem 9 éves a nagyfiam a kicsi 7 hónapos. A nagyobbik fiamért 12.30-ra megyünk mindennap a suliba.H-SZ-P-en rögtön tanulás min 1és fél óra pici pihenõ, uzsonna. 17h-ra szárazedzés(4km futás, lõpadozás)18.30-tól jégkorong 20h-ig. K-cs-szo-on 13h-tól jégkorong 14.30-ig.Délután tanulás és aztán pihenés. Hétvégente meccsek az ország egész területén.És ez így megy már 5 éve, nagyon semmi másra nincs ideje.
Második válaszoló vagyok. 10 éves a fiam és én 31 vagyok. Van egy kislányom is, õ 4 és fél éves.
10:58 vagyok, lemaradt, hogy amikor jó az idõ, kimegy a szomszéd kissráccal bringázni, de messzire nem mehetnek, csak itt "versenyeznek" az utcában.
Bocsi, a 4. író vagyok a hokis kisfiú anyukája. 36 éves vagyok ez lemaradt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát! Sokat segítenek! :D

Mivel szeret legjobban játszani 7-8 hónapos babád?

Legjobb válasz: 8 hónapos a kislányom. Van egy régebbi típusú tanuló asztalunk. Azt nagyon szereti. Ráültetem egy párnára (a földön ülve nem éri fel, állni meg nem tud), és nagyon ügyesen eljátszik vele. A kedvence rajta az a rész, ahol mûanyag könyvecskét kell lapozni. Karácsonyra a mamáéktól egy újabb FP tanuló asztalt kap. A boltban megmutattuk neki, és az is nagyon tetszett neki, pláne, mert zenél és világít is. :)

8 hónapos a kislányom. Van egy régebbi típusú tanuló asztalunk. Azt nagyon szereti. Ráültetem egy párnára (a földön ülve nem éri fel, állni meg nem tud), és nagyon ügyesen eljátszik vele. A kedvence rajta az a rész, ahol mûanyag könyvecskét kell lapozni. Karácsonyra a mamáéktól egy újabb FP tanuló asztalt kap. A boltban megmutattuk neki, és az is nagyon tetszett neki, pláne, mert zenél és világít is. :)
Jön a foga, úgyhogy fakanál! :) Amúgy van ilyen habszivacs építõnk, abból építek neki, lerombolja. Pörgetõs dolgokat szereti, mert azt már tudja, mit kell vele csinálni. Autót megtanulta tologatni, azt is szokta. De minden, ami nem játék, mehet. :) Külön kapott már használaton kívüli mobilt, távirányítót, kis seprût, lapátot, cumisüvegmosó kefét, stb.
Második vagyok, tényleg, a babakönyvét is szereti. Ikeás, nagyon kis egyszerû, de imádja.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a válaszokat. A telefon nálunk is menõ. Az utolsónak :D
8 hós lesz, kisfiú: - feláll, leül, feláll, leül, ... lépeget minden mellett - ha ebben elfárad, akkor bármi rágcsálása, ami épp a kezébe akad - cipzár tanulmányozása - mászni kisautó, vagy bármi gurulós után - zenélõ, világító játékokat nagyon szereti, én is FP tanuló asztalt akarok neki venni karácsonyra (a Brendonban most akciós :) - ja, és a favorit, a tesójával bármit, bármilyen mennyiségben bohóckodni, játszani


Lányok fiuk ki mit szeret legjobban a csinálni a szexben?

Gondolok itt pl arra melyik póz jön be a legjobban vagy ,hogy mi az amit nagyon élvezeztek ?Kort és nemet légyszi írjatok!:):)

Legjobb válasz: 25F csaj lábait vállra venni és úgy tövig keményen!!!!!!

25F csaj lábait vállra venni és úgy tövig keményen!!!!!!
Hát...én alapvetõen gátlásos vagyok egy picit, pedig már 3 éve együtt vagyunk. Úgyhogy a legjobb élményeim a spicces állapotban történõ szexhez fûzõdnek :$:D Akkor oldódnak a gátlásaim;) Én szeretem a vad szexet, konkrétan ha megdugnak... a szeretkezésért, lassú tempóért nem vagyok oda, és a kutya póz ami kedvenc:) 20/L
Én is csatlakozom a második hozzászólóhoz. Én is imádom a vad szexet! :P Ha pl ha este megyünk haza és megyünk felfelé a lépcsõn és csak megfordít, felemeli a szoknyám, félrehúzza a tangám és jól megdug :D 22/L
mikor hogy.. de a mocskos szexet én is imádom. kutyapóz kedvenc, vagy asztalon. 18/L
azt, amikor a f*szom becsuszik a jo nedves p*ncijaba, vagy amikor szetnyalom a p*ncijat meg a cicijet
Modern Warfareozni
8/f adig baszni amig él
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de ahogy láttom lányoktól jönnek csak !:) :) vagyis eddig egy fiutól jött:) :)
Nagyjábol egyet értek, viszont az én barátnõm félelmetesen jól szop azt is imádom.
ha kutya pózban csináljuk és húzza a hajam, vagy a csípõmnél/mellemnél/vállamnál fogva erõsen húz magához és jó erõseket lök... de azért is odáig vagyok amikor misszionáriusban bennem megy el, vagy ha a lábaimat a vállára pakoljuk és úgy
A kérdező hozzászólása: Oh köszönöm a cicám megszólitást de vélhetõleg a 21.35 ös válaszoló fiunak hitt pedig nem nõ vagyok ! :) :)
Ja és Én is szeretek nyílt terepen [email protected] akár fényes nappal is nem baj ha meglátnak, azt is szeretem.
Cicám hány éves vagy? Szeretem ha elfenekelnek, ha jó keményen seg.be [email protected], ha a számba élveznek, ha a hajamat húzzák, ha arra kelek, hogy a [email protected]ával pofoz a pasi, vagy már eleve bennt van a lompos...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) :) pár dologba én is egyetértek !
Szeretem, mikor a barátnõm meglovagol, úgy, hogy a csiklóját saját maga izgatja. Imádom, ahogy ringanak ilyenkor a cicijei.
elõzõ csajok..én pont olyan pasi vagyok akire ha rájön akk megtörténik lehetünk akárhol mindig megtalálom a módját és elég vadokat szeretkezünk a barátnõmmel =)
A kérdező hozzászólása: köszönöm ! és többiek nem mernek írni?:) :)
A kérdező hozzászólása: ne is csodálom a kutyapoz a legjobb !:) :)
Szeretkezés az elején, de minig közben könyörgöm, hogy dugjon meg, mert már nem bírom:D Vad sex mindenképpen! Kutyapóz a favorit, meg ha õ van felül;) 18/L

Mivel szeret legjobban játszani 14-15 hónapos babátok? (Fiú. ) Karácsonyi ajándékötletek?

Legjobb válasz: Dömper, formabedobó, mindenféle kisautó. Karácsonyra szánkót kap és favonat készletet, ami elvileg 3 éves kortól ajánlott, de múltkor volt szerencséje egy ilyen favonathoz, és alig tudtuk elvonszolni tõle...

Dömper, formabedobó, mindenféle kisautó. Karácsonyra szánkót kap és favonat készletet, ami elvileg 3 éves kortól ajánlott, de múltkor volt szerencséje egy ilyen favonathoz, és alig tudtuk elvonszolni tõle...
Kisfiam ezeket kapja (az egész családtól, összesen): http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/26318?storetype=s.. http://www.decathlon.co.hu/HU/alpenbambino-bebiszanko-127995.. Egy garázst, kisautókkal, egy járássegítõt (ezeket az Auchanban vettük meg, nagyon olcsón, remélem nem lesz nagyon gagyi).
Fa vonalvezetõ játék; játékautó; könyvek
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!
Triciklin már fázni fog, de nagyon szeretik, járássegítõ ha már megy felesleges. Sátor, autók, traktorok, motor ezzel játszik egész nap, de a motor is lassan már csak a lakásban lesz jó.
A kérdező hozzászólása: Igen, már jár, úgyhogy járássegítõ szerintem is felesleges.

Mit szeret a legjobban ha csinal egy srac egy 15 eves csajnak? Mit csinaljak h a legjobban szeresse elvezze?

Legjobb válasz: Gyengéd, óvatos, és nem követelözõ. Egész pontosan mire gondolsz, petting? Ennek fokozatai vannak... magától jön általába. Csak ne menj soha túl messzire, mint amennyire õ akarná!

Gyengéd, óvatos, és nem követelözõ. Egész pontosan mire gondolsz, petting? Ennek fokozatai vannak... magától jön általába. Csak ne menj soha túl messzire, mint amennyire õ akarná!
szep szavak...nagyon gyenged... Amugy ez a kerdes szex teren is ervenyes??:D
A kérdező hozzászólása: sex teren meg nem:D de aze kossz
szt simogasd, gyengeden(mindenhol)....nekem mikor a pasim a labamat simogatja naon beindulok...:D
a nyakád csókolgasd és nyalogasd
olvass neki fel egy szép mesét, vagy vegyél neki egy babát, vagy vidd el fagyizni, de NE érj hozzá.
Legyél nyitott és öszinte és szerény és sose gyere zavarba attol hogy o lány de ezt tartsd is tiszteletben, és soha ne áruld el a titkait! HA valamiben nem vagy biztos akkor inkább halgass és ne mondj ki hulyeséget! Érdeklödj iránta! Ha te valamit valahogy gondolsz, akkor kérdezd meg hogy o mit gondol errol vagy o hogy tapasztalta? Ha valamiben igaza van vagy ha valamit jobban tud akkor azt fogadd el tole!! Kérdezd meg hogy szólíthatod e a keresztnevén, vagy becézheted e, ha csak ketten vagytok? Ha valamiben nem értetek egyet akkor azt mond meg neki nyiltan hogy te ezt másképp gondolod vagy másképp látod! Ne hagyd hogy Not csináljon beloled! Te Ferfi vagy, és nem no, ne vedd fel a szokásait, ne beszélj affektálva ne kezd el festeni magad meg ilyenek legyen saját egyéniséged saját stílusod! És éreztesd vele hogy kedveled! És szeretsz vele lenni, védd meg az álláspontját a véleményét ha kell mások elött még akkor is ha nem értesz vele egyet (magyarul ne égesd le)! Legyél udvarias, és ha visszaél valamivel is akkor buntesd meg valamilyen gesztusod megvonásával, és közöld vele hogy ezt nem vártad volna töle! Soha ne uss meg egy nöt! Ha igy teszel bízni fog benned mert tudja hogy számíthat rád és tisztelni fog mint férfit!

9 hónapos babával hova mozdultok ki, milyen helyekre viszitek, mit szeret a legjobban? Pl. Játszótér, babaúszás, játszóház. Rendhagyó ötletek is érdekelnének.

Legjobb válasz: Babaúszás, állatkert, játszóház. Játazótérre még 13 hónaposan sem mentünk, igaz, tél van... Babamama klub, zenebölcsi, ringató foglalkozások :) de a legjobban a lányom az úszást szereti :)

Babaúszás, állatkert, játszóház. Játazótérre még 13 hónaposan sem mentünk, igaz, tél van... Babamama klub, zenebölcsi, ringató foglalkozások :) de a legjobban a lányom az úszást szereti :)
Mi rendszeresen járunk zenebölcsibe. Azt nagyon szereti. A barátnõmmel szoktunk még találkozni, ahol van egy 14 hónapos és egy 3 éves, de velük egyelõre még nem nagyon foglalkozik. Kirándulni szoktunk még járni, visszük a két kutyát is, ezt is nagyon élvezi.

Mit szerettek a legjobban puszilgatni a Kismanón? Mit szeret ő?

Én a kis tappancsocskáit imádom, ? is nagyokat szokott kacarászni rajta, amikor azokat csiklandozom vagy puszilgatom.

Legjobb válasz: a talpacskáit, mikor leveszem róla a zoknit, dugja, h puszilgassam, megszoktam rágcsálni finoman a talppárnáit, azt imádja. meg a nyakpuszit, ha megrágcsálom a combocskáit, úgy kacag:)))) És ha finoman puszilgatom a pofiját, simizem a combját, vakargatom a hátát, na olyankor pikk-pakk elalszik:) Mostanában este mikor cicizik és végzett, megfordul, és hozzámsimul a hátával, és várja a simit:) Olyan tündér:)

a talpacskáit, mikor leveszem róla a zoknit, dugja, h puszilgassam, megszoktam rágcsálni finoman a talppárnáit, azt imádja. meg a nyakpuszit, ha megrágcsálom a combocskáit, úgy kacag:) ))) És ha finoman puszilgatom a pofiját, simizem a combját, vakargatom a hátát, na olyankor pikk-pakk elalszik:) Mostanában este mikor cicizik és végzett, megfordul, és hozzámsimul a hátával, és várja a simit:) Olyan tündér:)
A pociját és a combjait imádja és imádom. Nagyokat kacag rajta ha puszilgatom.
Hogy mit? MINDENT!!! Imádom! És Õ is nagyon szereti amikor puszi-muszi van. :) )) A legjobban az arcát, a pocikáját, és én is a talpacskáját:) )) Minden 5 percben kapja tõlem a puszikat. :)
A nyakát!Olyankor hangosan kacag!!!!!
A kis talpait:)
TALPACSKA, TALPACSK, TALPACSKA!!! Imádom :) ))
Mindenét, de a talpait különössen.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, hogy nem csak nekem jönnek be a kis csülkeik. :) Épp azon gondolkodtam, hogy ha egy nap vagy 2-300 puszit nem kap tõlem, akkor egyet se. Most még nem tehet ellene semmit, de mit csináljak, olyan finom hozzábújni, szeretgetni. :)
Képzeljétek az én babóm mennyire az apjára ütött. A férjem imádja, ha az ujjaim végével épp, hogy érintve simogatom az arcát, és finoman puszilgatom. Teljesen kész van tõle. A kislányunk pont ilyen. Ha megette a cumisüvegbõl a tápit, még az ölemben elkezdem nagyon finoman puszilgatni a kis pofiját, ajkát, homlokát szemeit és szeme között. Teljesen elengedi magát, és látszik rajta, hogy élvezkedik, szinte mondja, hogy még anya. Közben halkan mondja, hogy he-he. Látni kéne, meg tudnám zabálni. Hosszú perceken keresztül élvezi anya puszijait. Lassan becsukja a kis szemeit és úgy várja az újabb puszikat. De amúgy persze mindenhol szereti a cuppanósakat.
Mi a pofiját, karját, combját, stb
Szerette, ha simogattam
Szeretgettem, simogattam, és fõztem neki húslevest.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Az enyém a radiátoron imád szunyókálni...
Aludni és rosszalkodni szeret a legjobban :P Iszonyatosan aranyos egyébként XD a kedvenc helye a mosdókagyló, ott szeret a legjobban aludni is :)
2 radiátor mániás, a 3. meg rajtam lóg mindig, ha ülök az ölemben van, ha állok a vállamon ül mint egy madár:)
Radiátoron szunyokálnak...
Az alvás mellett a mi 4 éves cicánk nagyon szeret játszani is. Van neki mindenféle játéka, de leginkább az egyszerû dolgokat szereti, például órákig elvolt egy kb. 15 cm hosszú mûanyag darabbal. :) Szeret velünk is játszani, pl. birkózósat. Olyankor behúzom a kezem a pulcsim ujjába, és úgy szabad harapnia, rácsimpaszkodik és nagyon élvezi. Meg fogócskázni is szeret. Imádom! :)
nekünk most a karácsonyfa
az ölemben lenni, és ha ki akarom venni onnan megmorog =))
Az ágyamba aludni :D
a fotelban aludni :)
Alszik, eszik, alszik, eszik....ennyit csinál egésznap. De amúgy meg ilyenkor télen a konvektoron szeret aludni vagy pedig az ágyban. De még le nem szokattuk róla az étkezõ asztalon is jókat szunyókált...:D
Legkedvesebb idõtöltése "aludni, aludni, aludni", szabadon Lenin után :) )) Kedvenc helye: radiátor, az étkezõasztal alatt a szék, az ágyam alatt bebújva. És éjszaka mellettem :)
Ha az enyém kint van, akkor az ablakpárkányon ül. Ha bent van, akkor a radiátoron vagy az ágyamon alszik =)
Nagyapáméknál az ágyon van egy pokróc neki és azon fekszik szívesen. Na meg néha karosszéken is :D
Aludni, enni, a radiátor melletti szék.Meleg és puha legyen alatta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!