Találatok a következő kifejezésre: Mit olvassak szereplőválogatáson (1 db)

Mit olvassak fel szereplőválogatáson?

Szerepl?válogatásra megyek és fel kell valamit olvasnom. Mit olvassak ami jó benyomást tesz? 13 éves vagyok. SÜRGÕS!

Legjobb válasz: Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??

Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??
A kérdező hozzászólása: Szabadon választott és utána szerepjáték. De verset elég ha felolvasom és nem tanulom meg?
én logopédia szakra jelentkeztem egyetemre és oda az alkalmassági vizsgára Örkény egypercest(novellát) vittem.van választék bõven...:-)sztem élvezetesek, mindenféle hangulatot tükröznek, szóval ez alapján el tudják dönteni h.alkalmas vagy-e?
http://inform.uw.hu/adat/tort_vers/text/orkeny.php itt van Örkényhez 1-2 példa..
Örkényt én is javaslom, de csak akkor, ha érted a mûvet, amit felolvasol. És tükrözd hûen a stílusát. Ha ez nem megy, akkor van pár szövegem, amit Kazinczy szép magyar beszéd versenyeken olvastam fel, ha gondolod, segítek. Milyen szereplõválogatás lesz ez amúgy? :)
Szerintem ez szép: Radnóti Miklós:Éjszaka Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom, alszik a pókháló közelében a légy a falon; csönd van a házban, az éber egér se kapargál, alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály, kasban a méh, rózsában a rózsabogár, alszik a pergõ búzaszemekben a nyár; alszik a holdban a láng, hideg érem az égen; fölkel az õsz és lopni lopakszik az éjben.
szerintem ne verset vigyél. mivel gyerekszereplönek válogatnak a kordobol ítélve akár egy mesét is vihetsz. a lényeg hogy ne legyen hosszú és bele tudd magad élni. pl andersen, vagy más mesékböl. vagy olvass fel egy részt egy kötelezöböl mint a pálutcai fiuk, vagy egri csillagok. olyan részt válassz ami esemény dús és jól elötudod adni. nézd meg mi bvolt a suliban az elözö és következö év kötelezöi vagy ajánlott olvasmányai és abbol olvass egy jó kis részt fel. olyat keress ami egy 13 éves gyerekhez illik ne valami felnöttes dolgot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tipmix segitség kérés? (többi lent (

hogy müködik a tipmix?

0

Naplóírás jó ötlet erre?

Ha nem tudom megbeszélni senkivel a problémáim, élményeim, bánatom, akkor ez segíthet?

2

A lányok miért érintkeznek többet egymással?

elsőre furán hangozhat de én így értem: pl a lányok sokat ölelgetik,babusgatják egymást meg puszilják egymást és miért ? számomra olyan távoli egy dolog ez az egész hogy ölelgetik egymást meg néha megsimogatják egymást o.O és nem tudom miért ? :DD 16/f

3

Hogyan tudom ezt tumblr-n beállítani? (többi lent)

azt szeretném beállítani hogy ha reblogolok valamit akkor ne mutassa hogy honnan...mert ilyen témám van: <[link] és úgy képzelem mint a képen...

0

Fekete pólóból vagy ingből kijön a kréta? Mármint ha pl a hátára írok krétával.

0

Valami 14. évesekről szóló szerelmes tinifilmet tudtok? Lehetőleg valami új legyen .

2

Hwoarang milyen küzdősporttal harcol a Tekken szériákban?

2

FONTOS! Batmanről lesz szó, mert nem értem a részek sorrendjét. Segítene valaki?

Az első rész Christian Bale főszereplésével 2005-ben készült. A második és harmadik részről semmit nem tudok, ezeknek a címére lennék kíváncsi. A 4. és 5. részben szintén C. B. játszik. A 3. rész állítólag 1995-ös? Tudom, hogy vannak régebbi Batmanek de C. B. csak az 1., 4. és 5. részben játszott? Tehát hogy is van ez?

4

Tippmixes kombinált fogadásnál ez hogy van?

3/4-es kombinációra tettem 500Ft-ot,a szelvényen az van,hogy max nyeremény 11.435 forint,akkor ez lehet kevesebb ha az egyik tipp rossz lenne?

1

Sok iskola kerülés miatt anyum szinte utál annyira mérges rám. Csak mielőtt félre értitek nem direkt lógtam anamnézisben szenvedek de anyum nem tudja h az miatt van bővebben:?

Ha meg is mondanám kinevetne. Én nagyon szeretném h megbocsásson de nem tudom mit tegyek :((

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!