Találatok a következő kifejezésre: Mit olvassak szereplőválogatáson (1 db)

Mit olvassak fel szereplőválogatáson?

Szerepl?válogatásra megyek és fel kell valamit olvasnom. Mit olvassak ami jó benyomást tesz? 13 éves vagyok. SÜRGÕS!

Legjobb válasz: Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??

Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??
A kérdező hozzászólása: Szabadon választott és utána szerepjáték. De verset elég ha felolvasom és nem tanulom meg?
én logopédia szakra jelentkeztem egyetemre és oda az alkalmassági vizsgára Örkény egypercest(novellát) vittem.van választék bõven...:-)sztem élvezetesek, mindenféle hangulatot tükröznek, szóval ez alapján el tudják dönteni h.alkalmas vagy-e?
http://inform.uw.hu/adat/tort_vers/text/orkeny.php itt van Örkényhez 1-2 példa..
Örkényt én is javaslom, de csak akkor, ha érted a mûvet, amit felolvasol. És tükrözd hûen a stílusát. Ha ez nem megy, akkor van pár szövegem, amit Kazinczy szép magyar beszéd versenyeken olvastam fel, ha gondolod, segítek. Milyen szereplõválogatás lesz ez amúgy? :)
Szerintem ez szép: Radnóti Miklós:Éjszaka Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom, alszik a pókháló közelében a légy a falon; csönd van a házban, az éber egér se kapargál, alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály, kasban a méh, rózsában a rózsabogár, alszik a pergõ búzaszemekben a nyár; alszik a holdban a láng, hideg érem az égen; fölkel az õsz és lopni lopakszik az éjben.
szerintem ne verset vigyél. mivel gyerekszereplönek válogatnak a kordobol ítélve akár egy mesét is vihetsz. a lényeg hogy ne legyen hosszú és bele tudd magad élni. pl andersen, vagy más mesékböl. vagy olvass fel egy részt egy kötelezöböl mint a pálutcai fiuk, vagy egri csillagok. olyan részt válassz ami esemény dús és jól elötudod adni. nézd meg mi bvolt a suliban az elözö és következö év kötelezöi vagy ajánlott olvasmányai és abbol olvass egy jó kis részt fel. olyat keress ami egy 13 éves gyerekhez illik ne valami felnöttes dolgot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent ez a kézjel?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Minimálbér 4 órában (pályakezdő), mennyi lesz a nettóm?

4 órás bejelentett munka, ki sem merem számolni, ez a 32 ezer forint a realitás?

3

A turisztikai szakágról el lehet e menni szakácsnak mint például a vendéglátóiról?

0

Tippmix fogadás FONTOS bejöhet? Holnap tenném meg. Vélemény?

5 meccsre tennék mégpedig:

4

Mekkora a Legnagyobb Pufis Boríték? A4? A3?

1

Tényleg ennyire egyhangú BP ízlése? Teltek vagy karcsú divat babák?

Alig találni Budapesten olyan értelmes pasit aki a teltebb nőket szeretné, valami érdekes módon mind Az ország távoli pontjain laknak. Tényleg ennyire el van divatosodva Budapest hogy már divatból választ mindenki barátnőt is és semmi másra nem nyitottak? Csak engem borzaszt el ez lányok?

4

Unatkozom otthon mit csináljak?

nagyon unatkozom mit csinaljak?( lány vagyok)

8

Nektek mi a véleményetek a paranormális jelenségekről?

Mennyire lehet hinni az ilyenekbe?Csak kitaláják a sztori kedvéért, vagy van bennük igazság is?

0

Tudtok szerelmes animét? Aki tud írjon válszt!

A szerelmes animén nem yaoit értek hanem normális szerelmeset. A vámpíros... hát az jöhet de abból se legyenek ilyen yaois meg ilyesmi. Nagyon megköszönném a válaszokat!

7

12 l mit olvassak ha már kiolvastam a szjg-t és a bábelt?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!