Találatok a következő kifejezésre: Mit olvassak szereplőválogatáson (1 db)

Mit olvassak fel szereplőválogatáson?

Szerepl?válogatásra megyek és fel kell valamit olvasnom. Mit olvassak ami jó benyomást tesz? 13 éves vagyok. SÜRGÕS!

Legjobb válasz: Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??

Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??
A kérdező hozzászólása: Szabadon választott és utána szerepjáték. De verset elég ha felolvasom és nem tanulom meg?
én logopédia szakra jelentkeztem egyetemre és oda az alkalmassági vizsgára Örkény egypercest(novellát) vittem.van választék bõven...:-)sztem élvezetesek, mindenféle hangulatot tükröznek, szóval ez alapján el tudják dönteni h.alkalmas vagy-e?
http://inform.uw.hu/adat/tort_vers/text/orkeny.php itt van Örkényhez 1-2 példa..
Örkényt én is javaslom, de csak akkor, ha érted a mûvet, amit felolvasol. És tükrözd hûen a stílusát. Ha ez nem megy, akkor van pár szövegem, amit Kazinczy szép magyar beszéd versenyeken olvastam fel, ha gondolod, segítek. Milyen szereplõválogatás lesz ez amúgy? :)
Szerintem ez szép: Radnóti Miklós:Éjszaka Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom, alszik a pókháló közelében a légy a falon; csönd van a házban, az éber egér se kapargál, alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály, kasban a méh, rózsában a rózsabogár, alszik a pergõ búzaszemekben a nyár; alszik a holdban a láng, hideg érem az égen; fölkel az õsz és lopni lopakszik az éjben.
szerintem ne verset vigyél. mivel gyerekszereplönek válogatnak a kordobol ítélve akár egy mesét is vihetsz. a lényeg hogy ne legyen hosszú és bele tudd magad élni. pl andersen, vagy más mesékböl. vagy olvass fel egy részt egy kötelezöböl mint a pálutcai fiuk, vagy egri csillagok. olyan részt válassz ami esemény dús és jól elötudod adni. nézd meg mi bvolt a suliban az elözö és következö év kötelezöi vagy ajánlott olvasmányai és abbol olvass egy jó kis részt fel. olyat keress ami egy 13 éves gyerekhez illik ne valami felnöttes dolgot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen blog oldalak vannak?

Olyanra lenne szükségem ami könnyen kezelhető és jó.

3

Tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan rajzoljam le István király szentté avatásá úgy hogy ha nem írok hozzá semmit akkor is lehessen tudni hogy mit akar ábrázolni a rajz?

0

A családi házunknak az 1/2-ed részét árverezik, telek nélkül mert az az én nevemen van. Szerintetek lesz rá vevő? (A telek nélküli 1/2 részre)

Már 2011 óta árverezik sikertelenül.A pénz egy része már meg van hogy megvegyem, de még egy 1 évet spórolnom kell,és nem tudom hogy nyugodt szívvel lakjak-e itt addig.

0

Milyen módszerekkel tudják motiválni a menedzserek a dolgozókat? Mit gondoltok melyik a leghatékonyabb módszer, hogy a dolgozók jobb munkaeredményeket érjenek el?

0

Mi Antigoné szerepe a drámában?

0

Szerintetek mit jelent ez az idézet? ''Az idő nem hal meg, a kör nem gömbölyű, ,

2

Mit tegyek szerintetek? 17/L

Van egy fiú aki év eleje óta tettszik és már alakul a dolog,lehet hogy összejövünk.Viszont egy barátnőm egészen idáig támogatott és most pedig ha a sráccal beszélek és ő is ott van megjátssza magát és flörtölget vele.Úgy érzem hátba támad,és nagyon rosszul esik.Szerintetek mit kéne csinálnom?

1

Hol lehet feliratos bögréket venni Budapesten?

Olyan boltot keresnék, ahol sokféle bögrét árulnak. Mondjuk bögrebolt. Nagy választék...

0

Mikulás alkalmából húztunk az osztályban és verset kell írnunk annak akit húztunk, és én nem tudok normálisat írni. Írnátok nekem?

ő egy kedves, aranyos, szőkés barna hajú lány aki kézizett, júni. 2-án született egyik legjobb barátnőm van 2 kutyája Németországban élt sokáig és magas, de én nem tudok verset írni. segítenétek nekem??

0

Mi aFulFix ára?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!