Találatok a következő kifejezésre: Mit olvassak szereplőválogatáson (1 db)

Mit olvassak fel szereplőválogatáson?

Szerepl?válogatásra megyek és fel kell valamit olvasnom. Mit olvassak ami jó benyomást tesz? 13 éves vagyok. SÜRGÕS!

Legjobb válasz: Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??

Valami vers?De szereplõválogatáson adnak szöveget nem??
A kérdező hozzászólása: Szabadon választott és utána szerepjáték. De verset elég ha felolvasom és nem tanulom meg?
én logopédia szakra jelentkeztem egyetemre és oda az alkalmassági vizsgára Örkény egypercest(novellát) vittem.van választék bõven...:-)sztem élvezetesek, mindenféle hangulatot tükröznek, szóval ez alapján el tudják dönteni h.alkalmas vagy-e?
http://inform.uw.hu/adat/tort_vers/text/orkeny.php itt van Örkényhez 1-2 példa..
Örkényt én is javaslom, de csak akkor, ha érted a mûvet, amit felolvasol. És tükrözd hûen a stílusát. Ha ez nem megy, akkor van pár szövegem, amit Kazinczy szép magyar beszéd versenyeken olvastam fel, ha gondolod, segítek. Milyen szereplõválogatás lesz ez amúgy? :)
Szerintem ez szép: Radnóti Miklós:Éjszaka Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom, alszik a pókháló közelében a légy a falon; csönd van a házban, az éber egér se kapargál, alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály, kasban a méh, rózsában a rózsabogár, alszik a pergõ búzaszemekben a nyár; alszik a holdban a láng, hideg érem az égen; fölkel az õsz és lopni lopakszik az éjben.
szerintem ne verset vigyél. mivel gyerekszereplönek válogatnak a kordobol ítélve akár egy mesét is vihetsz. a lényeg hogy ne legyen hosszú és bele tudd magad élni. pl andersen, vagy más mesékböl. vagy olvass fel egy részt egy kötelezöböl mint a pálutcai fiuk, vagy egri csillagok. olyan részt válassz ami esemény dús és jól elötudod adni. nézd meg mi bvolt a suliban az elözö és következö év kötelezöi vagy ajánlott olvasmányai és abbol olvass egy jó kis részt fel. olyat keress ami egy 13 éves gyerekhez illik ne valami felnöttes dolgot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pénzkeresés blogolással?

Van egy személyes blogom bloggeren. Hallottam erről az Adsense dologról, hogy lehetne pénzt keresni. Általam írt versek és történetek vannak. Mint egy online verses kötet. :P

0

Hogy közeledjek hozzá/ismerejem meg személyesen?

Nemrég feliratkoztam egy cserediák programra.Valójában a városban lévő egyik középiskolában fogunk egy teljes napot tölteni,február elején.Abban az iskolában van az a fiú aki már két éve tetszik nekem. Csak látásból ismerem de nagyon sok mindent tudok róla, a száma is megvan.Évközbe is többször találkozunk,de még soha nem beszéltem vele.Két évvel idősebb nálam, nagyon szégyenlős és ugyanannyira jóképű.:)

0

Nagy hibát követnék el, ha szakközép osztályból átváltanék szakmunkásba? Vagy szakmunkás bizonyítvánnyal is megállom a helyemet az életben?

0

Nekem van már OKJ-s bizonyítványom de nem tudok benne elhelyezkedni, akkor elméletileg én kérhetek a munkanélküli hivataltól átképzést vagy hogy van ez?

Valaki tudna ebbe engem tájékoztatni?

3

Ilyet Cegléd környékén lehet kapni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Valaszolnatok? Szeretnek tancorara jarni, de az erdekelne, hogy mien tancstilusban tancolnak MJ szamokra?

0

Ez mit jelenthet?

múlt éjszaka én is és a nővérem iis halálról álmodtunk.. én azt álmodtam hogy mentek bulizni és nővéremet elütötte egy autó és nővérem meg azt hogy anya halt meg. ez mit jelenthet vagy csak véletlen egybe esés?

0

Üdv. Szolgálati járadékban részesülök de ennek az értéke nem éri el a minimálbér másfélszeresét, ennek következtében nem kell adóznom. Hogy tudom igénybe venni a családi adókedvezményt?

A gyermekem 12 éves, a feleségem külföldi munkaadónál dolgozik"itthon Magyarországon" és nem tudja igénybe venni a gyermek után járó családi adókedvezményt.

0

Egy olyan ékszerboltot keresek a neten, ahol abroncs mintázatú férfi gyűrűt lehet rendelni?

0

Melyik verse (ke) t ajánlanátok versmondóersenyre egy 15 éves láynak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!