Találatok a következő kifejezésre: Mit okozhat rossz (2 db)

Mit okozhat egy rossz fog?

Egy gennyesre gyulladt fog milyen egyéb 'betegségeket' okozhat? Azon túl, hogy mondjuk pattanásos b?r, stb. Csak kíváncsiságból.

Legjobb válasz: pontosan ln sem tudom, de saját tapasztalatom, hogy rossz fog esetén nekem sokkal jobban hullik a hajam.

pontosan ln sem tudom, de saját tapasztalatom, hogy rossz fog esetén nekem sokkal jobban hullik a hajam.
Rámehet bármire!Nem szabad vele játszani sajnos!Pontosan le sem lehet írni, de nem csak esztétikai hibákat, hanem minden más betegséget!Kezdve a gennyes vizelettõl (ami igencsak tud fájni) a szívizom problémáig!Nem véletlenül küldik el az embert góckutatáskor fogászati röntgenre!
Izületi gyulladást is okozhat.
Akár szívbetegséget is okozhat!
hajhullás , szívizom gyulladás
A genny felhúzódhat az agyra is, és agyhártyagyulladást okoz.

Miért van az, hogy néhány szép, vonzó lány a magamfajta, nyomi, ronda fiúkra gerjed? Rossz gyerekkor vagy mi okozhat ilyen nem normális ízlésvilágot?

Igazából magam sem hiszem, hogy igaz, de tényleg olyan szép lány falt fel a szemeivel buszon, hogy már szinte zavarba jöttem. Azóta sem nézett ilyen egyértelmûen egy lány sem, fõleg nem ilyen szép, formás lány. Amúgy más lányok nem csak a szépek, rondának szoktak nevezni vagy csak úgy levegõnek néznek, de néha mégis vannak szép vagy átlagos külsejû lányok, akiknek mintha bejönnék vagy, akivel legutóbb smároltam õ is szép lány volt, bár nem a fullos cicababa típus, de jó feneke volt és sép szemei, szóval kívántam bejött nekem, nekem jó csajnak számított már õ is például. Csak azt nem értem, miért kellek én néha szép lányoknak is, amikor a legtöbb lány, de nem csak a szépek, bár õk vannak többségben örömmel fikáznak, rondáznak le, ha bepróbálkozom náluk. Meg néha olyan is van, hogy fordítva történnek a dolgok é sképem alapján egy szép lány nevez helyesnek és egy nem vonzó meg rondának, de azért nem ez a jellemzõ, hanem általában a szép lányok szoktak bántani a külsõm miatt. Éppen ezért is furcsállom, hogy néhány, vonzó szép lány meg mintha vonzódna hozzám.

Legjobb válasz: Ne érdekeljen az téged, inkább csak örlüj neki! :D

Ne érdekeljen az téged, inkább csak örlüj neki! :D
Te most dicsekszel vagy panaszkodsz? :D
A kérdező hozzászólása: Nincs okom dicsekedni, egy senkinek érzem magam a külsõm miatt, nagyon sok lány bántott már azzal, hogy ronda vagyok...
küldessz képet?
Aha. Tehát az is baj, ha nem jössz be senkinek, de az is, ha igen. Egyébként irtó b.nkó vagy... "nem normális ízlésvilág", azaz a csaj a h.llye, amiért leáll veled. Gratula hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!