Találatok a következő kifejezésre: Mit okozhat egy éve (3 db)

Fél éve időnket szorít a szívem, eddig nem vettem komolyan mert úgy gondoltam, hogy ebből semmi baj nem lehet. De néhány napja már egyre rosszabb Mitől lehet ez, mi okozhat ilyen tünetet?

kértem is id?pontot orvoshoz de nincs mostanában id?pont és nem tudom kivárni

Legjobb válasz: Látatlanban nem lehet választ adni a kérdésre. Ha van beutalója kardiológiára akkor szerintem elmehet a vizsgálatra, nem tudom miért kapott idõpontot? Ha tovább romlik az állapota és szükségesnek érzi akkor hívhat mentõt vagy keresse fel a legközelebbi sürgõsségi osztályt, ott fogadni tudják.

Látatlanban nem lehet választ adni a kérdésre. Ha van beutalója kardiológiára akkor szerintem elmehet a vizsgálatra, nem tudom miért kapott idõpontot? Ha tovább romlik az állapota és szükségesnek érzi akkor hívhat mentõt vagy keresse fel a legközelebbi sürgõsségi osztályt, ott fogadni tudják.
Menj orvoshoz!!!

Mi okozhat vérzést egy olyan nőnél, akinek kb.15 éve nincs menstruációja? (60éves)

Tegnap vérzett, egy alkalommal-eddig.

Legjobb válasz: Nõgyógyászati betegségek: ciszták, jó és rossz indulatú daganatok, endometritis= a méhnyálkahártya és méhüregrendszer gyulladásai, és sérülések. Orvosi vizsgálat szükséges!

Nõgyógyászati betegségek: ciszták, jó és rossz indulatú daganatok, endometritis= a méhnyálkahártya és méhüregrendszer gyulladásai, és sérülések. Orvosi vizsgálat szükséges!
Mindenképp menjen el orvoshoz, ez akár komoylabb is lehet.

Mit okozhat az egy éve romlott csokoládé?

Legjobb válasz: Például csalánkütést az avas vaj miatt.(saját tapasztalat)

Például csalánkütést az avas vaj miatt.(saját tapasztalat)
nekem hányást, hasmenést, s 38 fokos lázat, kiszáradást! no, akkor ettem utoljára lejárt terméket! egyértelmûen attól lettem ilyen rosszul, s 2-3 napig tartott. viszont egy cégvezetõ pedig azt nyilatkozta, mikor adományként lejárt csokikat adott, hogy ezek nem rosszak még, de már nem adhatják el. ha belegondolsz agyon tartósítottak, lehet, hogy én csak a ritka kivétel voltam. én már nem merném megenni! :)
Hát...miért ettél/akarsz enni 1 éve romlott csokit?? ha azért, mert hiányozni akarsz a suliból, akkor bevált...:S hát talán még okozhat mentõt is, szirénázót... ami persze érted megy!!
Élsz még?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!