Találatok a következő kifejezésre: Mit nevezünk érzésnek (6 db)

Mit nevezünk "megakarjönni" érzésnek? Milyen érzések?

Pl: hangulat változékonyság, fejfáfás, puffadás, mellfeszülés, kipattogzás. Ilyesmik?

Legjobb válasz: Szerintem nem azok, amikre te gondolsz. Hanem amikor úgy érzed ott alul, hogy mintha megindulna a vérzés... gyorsan szaladsz megnézni, hogy "na tényleg megjött?", aztán csodálkozva tapasztalod, hogy nem... kis idõ múlva megint olyan érzésed lesz, hogy megindul a vér..., és így tovább addig, amíg tényleg be nem következik.

Szerintem nem azok, amikre te gondolsz. Hanem amikor úgy érzed ott alul, hogy mintha megindulna a vérzés... gyorsan szaladsz megnézni, hogy "na tényleg megjött?", aztán csodálkozva tapasztalod, hogy nem... kis idõ múlva megint olyan érzésed lesz, hogy megindul a vér..., és így tovább addig, amíg tényleg be nem következik.
A kérdező hozzászólása: Jajj értem. Köszönöm. Én teljesen másra gondoltam.
Én is az elsõ válaszolóval értek egyet, nagyon idegesítõ érzés :D De hát ez van..
felizgulás
Orgazmusközeli-állapot :)
Az állapot hivatalos szexuálpszichológiai neve: plató.

Az önbecsülés és a helyes értékrend, hogyan találhatják meg a közös nevezőt? Az igazi bátorság mi, és, hogy ne nagyszájúskodjak? Az alárendelt érzésből hogyan lehet magabiztos érzés?

egyszerre gyávaság, és közben kekecked?-beképzelt ember. és most huszonéves vagyok, nem igazán tudok elszámolni azzal, hogy pl:10 éves lehettem, és nem mertem egy gyerek miatt átmenni a téren(mellette nagyszájú vtam), egy ismer?söm ismerte a srácot így átmentem a téren.De ma erre az ismer?sömre irigy, féltékeny vagyok, mert bátrabb volt azzal a cselekedetével. Tehát alárendelve érzem magam.

Legjobb válasz: Mi a bátorság? Megtenni valamit annak ellenére, hogy félsz. Magabiztosságot pedig csak úgy szerezhetsz, ha úgy tudsz viselkedni, hogy arra visszagondolva büszke leszel magadra (tehát nem nagyszájúskodsz, miközben gyáva vagy). Úgy találod meg a közös nevezõt, ha elhiszed magadról, hogy egyszeri és pótolhatatlan emberke vagy, de ez nem jogosít fel semmire, hanem felelõsséggel ruház fel egy jobb világ létrehozására.

Mi a bátorság? Megtenni valamit annak ellenére, hogy félsz. Magabiztosságot pedig csak úgy szerezhetsz, ha úgy tudsz viselkedni, hogy arra visszagondolva büszke leszel magadra (tehát nem nagyszájúskodsz, miközben gyáva vagy). Úgy találod meg a közös nevezõt, ha elhiszed magadról, hogy egyszeri és pótolhatatlan emberke vagy, de ez nem jogosít fel semmire, hanem felelõsséggel ruház fel egy jobb világ létrehozására.
Nem mertél 1 gyerek miatt átmenni egy téren? Lol.
Önbecsülésed kell hogy legyen, ennyivel tartozol magadnak (és ha hiszel benne, akkor annak akitõl/amitõl ezt az életed kaptad). A helyes értékrend meg pofonegyszerû, nem ártasz másoknak, ahogy magadnak se. A kérdésedre ennyi a válasz, de mi tulajdonképpen a kérdés?

Hogy nevezik azt az érzést, mikor valami nagyon jó érzéstől megborzongsz, és a gerinceden átfut egy ingerület, ami olyan mintha kis tűkkel szurkálnának, de mégis jó?

Ez olyan mint amikor libab?rös lesz a karod valami nagyszer? felemel? dologtól,vagy valamire hirtelen rájössz valami nagy ötletre.Gondolkodtam,hogy mi a megnevezése ennek ,de nem tudtam rájönni.Van egyáltalán valami hivatalos elnevezése,vagy a köznyelveben esetleg?

Legjobb válasz: Talán közelebb jutunk a válaszhoz, ha elárulod nálad mi váltja ez ki. Nekem nem ismerõs ilyen érzés, nem emlékszek rá....

Talán közelebb jutunk a válaszhoz, ha elárulod nálad mi váltja ez ki. Nekem nem ismerõs ilyen érzés, nem emlékszek rá....
katarzisra gondolsz?
orgazmus

Nektek ne kellemetlen érzés, mikor miközben tervezitek, várjátok a babátokat vagy éppen próbálkoztok és egy ismerős, volt osztálytárs, bárki pont úgy nevezi el a gyermekét, mint ahogy Ti tervezitek a tiéteket?

A volt középiskolai osztálytársam éppen most szült és kislányuk született és pont úgy nevezték a babájukat,ahogyan majd mi szeretnénk a miénket. Olyan fura érzés kapott el,bár nem közeli ismerős,akkor is. mi még csak próbálkozunk a babával,úgy félek,hogy addig valami közeli barát/rokon,bárki így nevezi el a babáját. Furcsa,nem is tudom... :/

Legjobb válasz: Mikor összejöttem a párommal már tudtam milyen fiú és lánynevet szeretnék, ami nagyon ment a vezeték nevéhez. Idõközben a tesóm "elhasználta" a lány nevünket, az unokatesóm meg a fiú nevünket. Hát elég szomorú voltam. Most várjuk az elsõ babánkat és találtunk egy másikat, de nem érzem az igazinak. Szóval én megértelek.

Mikor összejöttem a párommal már tudtam milyen fiú és lánynevet szeretnék, ami nagyon ment a vezeték nevéhez. Idõközben a tesóm "elhasználta" a lány nevünket, az unokatesóm meg a fiú nevünket. Hát elég szomorú voltam. Most várjuk az elsõ babánkat és találtunk egy másikat, de nem érzem az igazinak. Szóval én megértelek.
Abban az esetben választanék csak másik nevet, ha rokon vagy közeli barát választotta volna ugyanazt a nevet. Az nem érdekelne, hogy egy régi osztálytársamnak vagy kollégámnak ugyanúgy hívják a gyerekét.
nem zavar. tudom, h. rajtunk kívül még több száz anyuka választja ezt a nevet. így ha épp a szomszéd az egyik abból a több százból, hát na bumm.
Én csak akkor változtattam volna az elképzelésemen a neveket illetõen, ha nagyon közeli családtag, tesóm vagy férjem testvérei nevezték volna el ugyanúgy a gyermeküket. Az, hogy távolabbi rokon, vagy szomszéd vagy kolléga nevezi el ugyanúgy na bumm, legyen, ettõl nekem nem fog kevésbé tetszeni.
Én meglepõdtem, hogy a két kedvenc lány nevemet adta két közeli ismerõsöm, évfolyamtársam a kislányának.
Nálunk ilyen nem volt, de biztos furcsa lett volna. Még szerencse hogy annyi szép név van és lehet mibõl válogatni.
Engem ez nem érdekelt volna, bár nem volt ilyen. De ismerem magamat, és tudom, hogy nem zavart volna.
11, hogy hívják a gyerekeidet? MI is ritka nevet adtunk, nem ismerek mást ezzel a névvel. (Örsnek hívják a fiunkat :D) senki sem adta közel s távol sem rokon-sem ismerõs ezt a nevet a gyerekének- pedig szerintem nagyon szép név, már középiskolás korom óta nagyon tetszik, és férjemnek is nagyon megtetszett. Elõször mikor mondtuk a családnak mi lesz a fiunk neve- nagyon le akartak beszélni- de már mindenki elfogadta- sõt, máshogy nem is tudnám már hívni Õt. :)
Hát nem épp jó érzés. A férjem barátainak hamarabb jött a 3. fiú, mint nekünk a 2 fiú. Sokáig nem mondtak nevet, aztán kibökték Tamás, ami az én régi favoritom. Ráadásul nekik és nekünk is van Gáborunk! Gondolhatod! Na mondom az uramnak barátkozzál a Zalánnal, mert az is tetszik. Aztán végül az õ babájuk lett Zalán, a miénk Tamás:) Szóval Happy End.
Elõzõ vagyok. egyébként az én egyik kisfiamat Ádámnak hívják és az unokatestvérem húsz évvel idõsebb fia is Ádám, de nekünk ez a név tetszett. Eszembe sem jutott emiatt másik nevet választani, pedig elég közeli rokonok.
Engem nem zavarna, fõleg ha nem is olyan közeli ismerõs nevezi ugyanúgy a gyerekét. Mondjuk nálunk ez nem fordulhatott volna elõ, mert a nevek, amiket választottunk, nagyon-nagyon ritkák, sõt, még annál is ritkábbak. Komolyan mondom, már jólesne, ha tudnék valakirõl, hogy õ is ezt a nevet választotta...:)
A legkevésbé sem érdekelt, a lényeg hogy nekem és az apjának tetsszen. úgysem fogsz tudni olyan nevet találni amibõl nincs több, hacsak nem kreálsz egyet te, de az meg kissé röhejes. Nem beszélve arról hogy a te gyereked születése után is választhatják más szülõk is ugyanazt a nevet amit te adtál a gyekedre. Bocsi, de akkor gyorsan átkeresztelteted? :-)
én olyan nevet választottam ami nem volt gyakori, és egyik ismerõsõm/barátnõm sem volt terhes abban az idõben amikor én is, ezért nem kellett aggódnom.
1.nek: a tesód nem tudta, hogy te szeretnéd azt a nevet??
A kérdező hozzászólása: Elsõ, ez nagyon rossz lehet.... :/
Elsõ vagyok, nem tudta, nem reklámoztam, nehogy elvegyék :S de mikor vacilláltak két név között a másikat javasoltam, de mégis e mellett döntöttek. Hát ez van, nem voltunk elég gyorsak...
engem ez nem zavar. Mi 4 éve várjuk a csodát azóta persze rengeteg párnak sikerült körülöttünk én mégis azt a nevet fogom adni nem érdekel hogy más is adta már.
Nálunk az egyik ismerõsünknek született meg elõbb a kisfia és akkor tudtam meg, hogy a Kristóf Bendegúz nevet adták, mi is a Kristófot választottuk. Engem nem zavart én nem változtattam meg :)
Nekünk volt egy fiúnevünk, bárki kérdezte elmondtam hogy így fogják hívni. Egy kolléganõm két hónappal elõttem szült pont úgy nevezte el a fiát, pedig korábban már nekik is megvolt hogy mi lesz a neve. Eléggé zavart, függetlenül attól hogy nem olyan "közeli" kolléga, másik osztályon dolgozott, ugyanazon az emeleten. Másik nevet választottunk, nem akartam hogy mindenki azt kérdezze, hogy jaj hát õt is így hívják... de nem bántam meg.
Kis munkaközösség a mienk, 7-en vagyunk. A férfi kollégát faggattam, hogy van a várandós felesége? Aztán én is bejelentettem a hírt, hogy mi is babát várunk. Õk már tudták, hogy lány lesz, kérdeztem, hogy fogják hívni? MÁRTA Csak annyit tudtam kinyögni, hogy a miénket is. Bár akkor még nem tudtuk, hogy fiú lesz vagy lány, de abban biztosak voltunk, hogy ha lány lesz akkor Márta lesz. Nem egy gyakori név manapság, de ha így esett, elfogadom, nem változtattunk a néven emiatt.
Én utáltam az elõzõnél is, és most is. Mondjuk csak a lánynévvel volt gondom, de aztán az ismerõs mégis mást adott, nekünk meg fiunk született. :)

Szerelemnek nevezik ezt az érzést mikor van egy srác aki tök bunkón, flegmán viselkedik velem, de közben vannak rá utalások hogy tetszek neki, de kezdem úgy érezni hogy hiányzik akárhogy is viselkedik velem? Jah és osztálytársam.

A barátjaim meg azt mondják hogy nem szép stb. de mégis megfogott valamivel.Mit tegyek? :$

Legjobb válasz: élõ példa vagy hogy vonzod a bunkókat! emberek legyen mindenki bunkó a csajokkal, és mindenkinek lesz csaja! kész ennyi, ez a tény. ha kedves vagy eláshatod magad! megyek meg is ásom sírom.

élõ példa vagy hogy vonzod a bunkókat! emberek legyen mindenki bunkó a csajokkal, és mindenkinek lesz csaja! kész ennyi, ez a tény. ha kedves vagy eláshatod magad! megyek meg is ásom sírom.
Az igaz szeretet/szerelem SOSEM BUNKÓ! fõképp nem a kapcsolat elején. VAgy szeret, vagy nem.
Úgy látszik ma már úgy lehet a csajokat meghódítani, ha bunkón viselkedik velük a férfi. Mi a fene van ezzel a világgal? Lassan elcsattan a randin egy pofon és akkor teljesedik be a szerelem.
A kérdező hozzászólása: nem az tetszett meg benne hogy bunkó..hanem a személyisége.. mondták is egy páran h tetszek neki..de mégis bunkón viselkedik vm egy ideje
És ha már most bunkó veled, akkor mit vársz késõbb? Nem fog tisztelni soha!
A kérdező hozzászólása: ez is igaz..:/ köszi a válaszokat.
Lehet h van valami baja! Csak ugy bunko lenne!? De az is lehet h így fejezi ki az érzéseit ...a fiuk sokszor furák...tapasztaltam már 1 párszor...Amugy ha szereted nem engeded el! Lehet h megbántottad vmivel azért bunko v féltékeny!...sztem derítsd ki h mi baja! Sok sikert!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!