Találatok a következő kifejezésre: Mit nem terhesen (1502 db)

Kb 4-5 hetes terhesen szokott egy nő menstruálni? ha igen akkor szokott fájni a hasa úgy, mint mikor nem terhes?

Legjobb válasz: Az esetek több mint 90%ában a menstruáció elmarad várandósság alatt.Lehet hallani 1-2 kismamáról,akinek megjön,de nekik is csak 1-2 napig,és nem túl erõsen.Sõt,és nem is jelent jót a magzatra nézve,hogy ha "megjön",ugyanis az ilyen várandósságok jelentõs része vetéléssel végzõdik.A hasgörcs az jelezhet babát,az a mindjárt megjön érzés sokunknak megvan az elsõ hetekben.

Az esetek több mint 90%ában a menstruáció elmarad várandósság alatt.Lehet hallani 1-2 kismamáról, akinek megjön, de nekik is csak 1-2 napig, és nem túl erõsen.Sõt, és nem is jelent jót a magzatra nézve, hogy ha "megjön", ugyanis az ilyen várandósságok jelentõs része vetéléssel végzõdik.A hasgörcs az jelezhet babát, az a mindjárt megjön érzés sokunknak megvan az elsõ hetekben.
Ha biztos terhes vagy, és vérzel, mielõbb doki.

Ha valakinek terhesen mensese van, akkor mennyivel másabb a menses mint mikor nem terhes?

Mennyire más a menses ha valaki teherbeesett?

Legjobb válasz: Amikor En babas voltam megjott,de sokkal kevesebb es rovidebb ideig volt meg,sot ha jol emlekszem meg a hasam sem gorcsolt ugy mint elotte.De En akkor hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset es azt hittem amiatt volt,aztan kiderult,h babas voltam.

Amikor En babas voltam megjott, de sokkal kevesebb es rovidebb ideig volt meg, sot ha jol emlekszem meg a hasam sem gorcsolt ugy mint elotte.De En akkor hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset es azt hittem amiatt volt, aztan kiderult, h babas voltam.
Kevés van és nem tart sokáig.

Mikor egyutt van egy kismama a parjaval es orgazmusa van bekemenyedik a mehe. De a mehszaj is kinyilik ugy mint mikor nem terhes valaki?

Legjobb válasz: A méhszájnak nem szabad kinyílnia egészen a szülés közeledtéig..ha így lenne csomo baci bejutna, tehát normális esetben nem nyílik ki a méhszáj.

A méhszájnak nem szabad kinyílnia egészen a szülés közeledtéig..ha így lenne csomo baci bejutna, tehát normális esetben nem nyílik ki a méhszáj.
Normál esetben nem nyílik ki. De ha kinyílik, az nem csak a szextõl lehet! Egy biztos: nyitott méhszájnál a doki már megfontolandónak tartja, hogyan éljetek házaséletet. A babának meg csak jó lehet, ha azt érzi, hogy a szülei jól megvannak együtt:)

Hogy néz ki egy terhes nő hőgörbéje? Mi a külömbség egy terhes és egy nem terhes nő hőgörbéje között?

Legjobb válasz: Ez volt a nem terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. Ez volt a terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. A különbség az hogy a nem terhes görbe menszesz elõtt 1-2 nappal már általában elkezd csökkenni, ebbõl sejteni lehet, hogy megjön. Van amikor a menszesz második napján esik csak le, ez ritkább. Ha terhes vagy ez a görbe fent marad, és nem jön meg:)

Ez volt a nem terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. Ez volt a terhes görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cc4b975be953054bd4547a.. A különbség az hogy a nem terhes görbe menszesz elõtt 1-2 nappal már általában elkezd csökkenni, ebbõl sejteni lehet, hogy megjön. Van amikor a menszesz második napján esik csak le, ez ritkább. Ha terhes vagy ez a görbe fent marad, és nem jön meg:)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ment a zöld kezecske

Mi történik hogyha nem akarjuk hogy teherbe essen a nő de minden aktuskor teli lövik mennyi esély van rá hogy szinte sosem lesz terhes vagy mikor lesz terhes?

Legjobb válasz: 1 év alatt kb 80% az esély hogy terhes lesz, aki nem védekezik. De ez a kérdés szerintem kamu...

1 év alatt kb 80% az esély hogy terhes lesz, aki nem védekezik. De ez a kérdés szerintem kamu...
Mondjuk védekezni kéne, akkor nem lenne terhes. De ha védekezés nélkül szexeltek, akkor elõbb - utóbb terhes lesz a nõ.
Barmikor teherbe eshetsz, vedekezz!! Ne legyel felelotlen!!! A legnagyobb esely a menstruaciodtol szamitott 12-14 napon valoszinu, altalaban akkor van peteerese a legtobb nonek, de ez nem azt jelenti hogy maskor nem lehetsz terhes! Barmikor teherbe eshetsz!!!
Akàr az elsõ alkalommal is, de bàrmikor szinte. Fifty-Fifty minden alkalommal. Vagy terhes lesz vagy nem. Persze ha a nõi ciklus közepén történik a dolog, a peteéréskor, akkor nagyobb az esély rá.
Magyarországon a teherbeesési átlag a 4 hónap. Ha egészséges a pár akkor pár hónapon belül mindenképp bekövetkezik a terhesség.

11 hetes terhes vagyok es azt szeretnem tudni mivel jon a nyar szabad egy terhes anyukanak furodni jarni? Mar ugy ertem egy medencebe idegen emberekkel stb. mivel nem szeretnek fertozest sem kapni!

Legjobb válasz: Hú elsõ, ez nekem egy kicsit meredek volt :-D Kérdezõ, én most várom a harmadik babámat, az elsõ kettõ is téli volt, így nálam is felmerült ez a kérdés. Az úszást kifejezetten ajánlják kismamáknak (ami ugye a kerti medencében necces lenn :-D) . http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/varandossag-sz.. Én pl. idén is a Balatonra megyek, idén 22. hetes terhes leszek ekkor. A dokim semmi akadályát nem látja annak, hogy fürdödjek is benne :-D A helyi strandra is rendszeresen járok a lányaimmal, csak a termál vizes medencét hanyagolom :-D

Hú elsõ, ez nekem egy kicsit meredek volt :-D Kérdezõ, én most várom a harmadik babámat, az elsõ kettõ is téli volt, így nálam is felmerült ez a kérdés. Az úszást kifejezetten ajánlják kismamáknak (ami ugye a kerti medencében necces lenn :-D) . http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/varandossag-sz.. Én pl. idén is a Balatonra megyek, idén 22. hetes terhes leszek ekkor. A dokim semmi akadályát nem látja annak, hogy fürdödjek is benne :-D A helyi strandra is rendszeresen járok a lányaimmal, csak a termál vizes medencét hanyagolom :-D
A kérdező hozzászólása: koszike a valaszt, termesztesen okvetlen megkerdem az orvosom, es ha nem lehet akkor a kislanyomnak az apucival marad a pancsi anyucinak meg a husoles es az uldogeles, amugy mink evente egy helyre jarunk ahol meleg gyogyviz van es nem kloros:)
Én orvosként csak a természetes vizeket ajánlom. Ritkán okoz gondot egy medence, de ha igen, akkor nagyon nagyot. Épp ezért az úszást sem ajánljuk egxébként kismamáknak. A klór miatt sem és a potenciális felszálló fertõzés miatt sem.
A természetes víz jó, de szerintem a medencés strandokat hanyagold, nem ér annyit hogy kapj egy fertõzést és elmenjen a baba.
Nekem meg pont nem ajánlotta a védõnõm.Ahány védõnõ annyi félét mond.A Balatont én imádom, de terhesen tuti nem mennék bele.Mert legyünk õszinték nem a legtisztább.A medence meg...Sok klór stb.Én is nyáron voltam terhes de én inkább nem mentem sehova fürdeni.De nem is vagyunk egyformák, van akinek nem lesz semmi baja van aki meg kényesebb. De ahogy látom akik azt írták ne fürödj azokat szépen le is pontozzák.Gondolom én is számíthatok rá.
Az én nõgyógyászomnak semmi kifogása nem volt az úszás ellen. Nyilván nem egy nagy néplavórba mész bele, hanem egy higiénikus úszómedencébe. A meleg ülõfürdõt, termált kerüld. Szerintem a természetes vizek (Velencei tó, Balaton) is megengedett, ha egyébként nincs semmi gond. Ja, egyébként nekem az orvosom is meg a védõnõm is azt mondta, hogy aki hajlamos a fertõzésekre, annak kell jobban vigyáznia, akinek sosem volt (nekem szerencsére), az nem valószínû, hogy elkap valamit, ha betartja a szabályokat.
Én direkt rákérdeztem a védõnõmnél. Azt mondta nyugodtan lehet menni hisz jelenleg panaszmentes vagyok, csak a meleg (36-37 fok feletti) meg a nagyon hideg vizeket kerüljem. A kismamáknak amúgy is jót tesz az úszás. Szóval én biztosan megyek. 30hkm
Én nem mennék fürödni más helyre, mert könnyen lehet fertõzést kapni! Inkább otthon felfújhatós medencében fürödnék, ha nincs nyitva a méhszáj!
ha nem lehet fürdeni max. láblógatás lesz, én is így vagyok :) én még nem beszéltem az orvossal a Balcsi miatt, de max. majd addig megyek be, hogy a lábam benn legyen és kész :) ki nem hagynám ezért a nyaralást, elvégre is nem betegek vagyunk :) 10+3 hkm
Elõre is bocsánat, hogy belekérdezek. Ha külsõ méhszáj van nyitva egy ujjnyira, akkor sem ajánlott pl. a Balatonban fürödni?
4. válaszoló vagyok, szépen lepontozva. :) Tudjátok, nem halálos a medencében fürdés, valóban csak úgy 100 kismamából 1-nél okoz gondot. De ha a kérdezõ lesz az, számít-e majd neki a statisztika? Ha õ lesz az az egy, akinél egy felszálló infekció koraszüléssel vagy vetéléssel végzõdik, akkor mi van? Ezt kell átgondolni, és az orvosok körében népszerû kockázat-elõny mérlegelést is lehet alkalmazni. Egy nyarat ki lehet bírni strand nélkül annak érdekében, hogy kiküszöböljük ezt a veszélyforrást.
A kérdező hozzászólása: koszonom a hozza szolasokat, en azt hiszem az idei nyaron megleszek a furdes nelkul mivel mar vesztettem el babat most nem szeretnek ujra elvetelni, tenlyeg nem er annyit az egesz:)
látom eldöntötted:) de ha megnézed sokan küzdenek ilyenkor a gombás vackokkal stb és én pl akármikor voltam strandon mindig összeszedtem vmit.na ha ez terhesen történik frászt kapunk és jön az önhibáztatás, h elkerülhettem volna.fõleg, h neked is volt már vetélésed.de ezt mki maga dönti el, h megy vagy marad:)
Második vagyok, Nekem még soha nem volt semmilyen gombás fertõzésem. Vetélésem sem volt, pedig az elõzõ két terhességemmel is rendszeresen jártam strandra, Balatonra, uszodába. Sõt mikor faros volt a babám még a 38. héten, külön a doki ajánlotta az uszodát, hogy hátha a vízben még megfordul és igaza lett, pedig akkor január volt :-D és rá 2 hétre 4500 grammos babám született természetes úton :-D Szerintem mindenki ismeri magát annyira, hogy el tudja dönteni, hogy hajlamos-e fertõzéseket összeszedni vagy sem. Vagy ha nem biztos magában, akkor kérdezze meg az orvosát.
Kedves utolsó! Szerintem nem kéne ennyire erõltetned hogy fürödjön a kérdezõ.Õ már eldöntötte, és jól döntött.Te szerencsés vagy, nem lett semmi bajod.De lehet hogy a kérdezõnek meg lenne.Én úgy gondolom, hogy jobb félni mint megijedni.Nekem az hogy megmaradjon a babám többet érne egy strandolásnál.
Lehetsz terhes. Bár a mellfájásra nem "építenék" ez ügyben. A következõ esedékes menstruáció idején csinálj tesztet.

Lehetek Terhes? Most mult el a havim, a teszt azt mutata, hogy nem vagyok az, de mostanság elég sokat szédülök, hányingerem van sőt hányok is vmikor, volt mikor nem védekeztünk, de nem jött belém, vagyis nemtudunk róla.

De az el?váladék??azt nemtudjuk..attól is lehetek?vagy most milehet? Köszi.. 16/L

Legjobb válasz: Kedves idióta. Ha azt sem tudod, hogy kis valószínûséggel ugyan, de az elõváladéktól is lehetsz terhes, akkor nem kéne szexelni. Ezen kívül extrém hülyeség olyat kérdezni, hogy lehetsz-e terhes ha MENSTRUÁLSZ és NEGATÍV TESZTET produkálsz. Ha van is ilyen, az olyan ritka, hogy legfeljebb a dr. House-ban találkozhatsz vele. Tehát lassan mondom, hogy te is megértsd: NEM VAGY TER-HES!

Kedves idióta. Ha azt sem tudod, hogy kis valószínûséggel ugyan, de az elõváladéktól is lehetsz terhes, akkor nem kéne szexelni. Ezen kívül extrém hülyeség olyat kérdezni, hogy lehetsz-e terhes ha MENSTRUÁLSZ és NEGATÍV TESZTET produkálsz. Ha van is ilyen, az olyan ritka, hogy legfeljebb a dr. House-ban találkozhatsz vele. Tehát lassan mondom, hogy te is megértsd: NEM VAGY TER-HES!
terhes vagy és szerencsés ha nem fog ugatni
Nagyon kicsi az esélye, hogy elõváladéktól teherbe ess, de azért megvan. Hogy tényleg terhes vagy-e, azt így megállapítni nem lehet. Azonban gondolkozz el azon, hogy mióta vannak ezek a rosszullétek, az utolsó vérzésed milyen volt az eddigiekhez képest (ha normális, akkor nem hiszem, hogy baj lenne). A biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet. De szerintem jobb lenne orvoshoz fordulnod. Mivel az itt olvasható válaszok nem tekinthetõek pontos diagnózisnak, azt csak orvos adhat.
a barátod helyett én beléd megyek, de egy traktorral rögtön
A kérdező hozzászólása: 1kur** normális választ normálisan nemtudok leírni, akkor minek írtok. kösz azért.
A kérdező hozzászólása: nagyonvicces.haha
Az elsõ vagyok. Az a helyzet, hogy még ide is rekord hülyének tartalak, szóval azért a lebaszás. Ettõl eltekintve szerintem teljesen használható választ adtam: gyakorlatilag kizárt, h terhes legyél. Viszont legközelebb gondolkozz, mikor megszakítással védekeztek!
Igen, lehetsz terhes, az elõváladéktól is. Menstruálás, és negatív teszt szintén lehetséges a terhesség korai szakaszában, nem csak a dr Housban, személyesen ismerek olyat, akivel így történt. És most babázik.
bocsi, de hülye vagy :D nem is kicsit.. itt ugatjuk már sztem évek óta, h a megszakitás nem védekezés, akkor miért kell még mindig azt kérdezgetni, h nem védekeztetek, lehetsz-e terhes? igen, ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. egyéb kérdés? na, látjátok, ezért tartom éretlennek a 16 éveseket a szexre.. :S

Terhes lennék? Pár hete (kb.2) szeretkeztünk a párommal. Én szedek fogamzásgátlót, de mivel nem volt feltüntetve a papírján, hogy nem szabad alkoholt inni rá, ezért én ittam 1 pohárka bort. Majd ugye megtörtént a dolog.

Most meg kb.4 napja émelygek,hányingerem van és fáj a fejem. Meg olyan feszít? érzés van a hasamban. Nagyon félek hogy terhes vagyok! Vasárnapra várom a mensim!

Legjobb válasz: dehogy! Nyugi, nem vagy terhes! Maximum azt érzed, hogy meg fog jönni! Én nem mellõzöm az alkoholt a bogyó mellett, de nem lettem terhes!

dehogy! Nyugi, nem vagy terhes! Maximum azt érzed, hogy meg fog jönni! Én nem mellõzöm az alkoholt a bogyó mellett, de nem lettem terhes!
Nem tartom valószínûnek, hogy egy kis bor megártott volna!Én is ittam alkoholt míg szedtem, meg sztem más is!Mikor kellene megjönnie?
Szia! 1 pohár alkohol nemigazán befolyásolja a fogitabi hasznosságát.( a kihagyások, hasmenés, hányás annál inkább) Volt olyan ismerõsöm, aki szinte minden 7végén becsicsentett, fogamzásgátlót szedett és nem esett teherbe. Tulajdonképpen a mensid egy "elbaltázott" teherbeesés. Ugyanazok a tünetek vannak, csak a beágyazódás során (amikor a petesejt nincs megtermékenyülve) megtapadás helyett, leválás következik be. Ha 1 hét múlva a várható idõpontja után se jönne meg (bár nem nagyon hiszem hogy ez bekövetkezik) akkor érdemes majd stleg tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) egy kicsit most megnyugodtam..... hát vasárnap kell megjönnie. 100% ig csak akkor fogok megnyugodni...
Nyugi! Én rúgtam már be, úgy, hogy tabit szedek, és em lett semmi bajom....szerintem minden gyógyszer papírjában benne van ez.
Ezt nem tudom te kitõl hallottad de ez nem igaz, az alkohol egyáltalán nem befolyásolja a tabletta hatását.Ami befolyásolja ahogy említették már a hasmenés, a hányás, ha kihagyod és az antibiotikum.Én 12 évet szedtem és soha nem befolyásolta pedig ha elmentünk valahová én is ittam alkoholt.
Nem vagyok büszke rá, de nekem volt olyan fiatalabb koromban, hogy antibiotikumot szedtem és lementünk bulizni megittam egy vagy két pohár tequilát és e mellett fogamzásgátlót szedtem. De szerencsére nem lett gond. Mondjuk én nem is tudtam, hogy baj lehet tõle. Úgy hogy nem valószínû, hogy az vagy. Szerintem minden második nõ iszik alkoholt fogamzásgátló mellett. Én is ittam hétvégente és soha semmi problémám nem volt. Nyugodtan ihatsz mellette!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D. a neten olvastam pár helyen, hogy befolyásolja az alkohol.... csodálkoztam is mert a gyógyszer papírjára meg nincs rá írva....
Szia! A barátnõm direkt megkérdezte nõgyógyásztól. Nincs rá hatással az alkohol.
ha nem voltál senkivel, akkor mért lennél terhes?-.-"
Ha 2 hónapja nem szeretkeztél, akkor nem lehetsz terhes! DE: lehet, hogy valami stresszhatáson mentél keresztül, ami befolyásolhatja a ciklusod, de más egészségügyi okai is lehetnek, akár valamilyen fertõzés vagy más betegség is sajnos! :S Ezért javaslom, hogy látogass el egy nõgyógyászhoz!
ha két hónapja nem voltál senkivel, és múlt hónapban megvolt a vérzésed, kakor miért aggódsz, hogy terhes vagy? Ha kételyeid vannak, akkor csinálj tesztet, lehet venni 600 forintért a drogériamarketekben, meg a gyógyszertárakban is. Ha meg menstruációs gondjaid vannak, akkor keress fel egy nõgyógyászt vagy kórhzban nõgyógyászati részlegen, vagy nõvédelmi ambulancián. Nekem gyakran van, hogy három hónapig semmi nem jön meg, pedig 23 éves vagyok, és voltak párszor terhességi tüneteim, pedig nem voltam terhes.
Barátnõm egyszer azon akadt ki, hogy neki mindig délelõtt jött meg, és már délután 2 volt... aztán meg az volt a probléma, hogy én nem vagyok ideges. :P Természetesen nem volt terhes. És a legvégén azon húzta föl a legjobban magát, hogy megint nekem lett igazam. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!