Találatok a következő kifejezésre: Mit nem a (74785 db)

Mit lehet csinálni, mit nem a menstruáció alatt?

Tapasztaltabb lányoktól kérnék segítséget, arról hogy mit lehet meg mit nem a menstruáció alatt, öltözködés meg ilyenek. írjatok privit :) köszönöm előre is! 12/l

Legjobb válasz: Most pontosan mire vagy kíváncsi?

Most pontosan mire vagy kíváncsi?
amit nem szabad az fürdeni tampon nélkül (strandon, usziban) otthona a kádban sem ajánlott beülni mivel ilyenkor nyitva van a méhszáj igy könnyebben fel tudnak jutni a bktériumok a méhedbe na meg elég undoritó is. Minden mást lehet, hogy mit veszel fel rajtad mulik, persze nem árt ilyenkor kerülni a fehér nacit. fontos a feszes bugyi ami stabilan tartja a betétet. Akár felvehetsz még egy bugyit rá igy jobban tart.

Mit tennél meg és mit nem a párodért?

Legjobb válasz: Ezt nehéz megválaszolni, az tuti hogy akkor jösz rá hogy mit tennél, tettél volna meg amikor már nem vagytok együtt.

csak azt tenném meg, amit õ is értem. de biztos nem lennék hajlandó eladósodni miatta, vagy olyat tenni, ami az elveimbe ütközik. a páromat nem azért választottam, h megváltoztasson, hanem hogy vigyük egymást elõre. ha ebben benne van a változás, akkor legyen, de csak miatta semmit sem változtatnék magamom. sem belülrõl, sem kívülrõl. de õ olyan jó hatással van rám, hogy mióta vele vagyok, fogytam 10kgt. és ez fõleg nekem jó :)
Ezt nehéz megválaszolni, az tuti hogy akkor jösz rá hogy mit tennél, tettél volna meg amikor már nem vagytok együtt.
Megennék érte egy krokodilt! De nem kell szerencsére....krokodil nélkül is imádjuk egymást....
Megennék olyan dolgokat amiket nem szeretek, ha ezen múlna h visszajöjjön:P Leégetném mgam valamivel több ezer ember elõtt(ez még belefér). Nem halnék meg érte:S Nem áldoznám föl magam és ilyesmik.
Mindent, amit a személyiségem enged.És ami nem megalázó.
bármit megtennék, ha az életéért kellene, de hobortokból nem sok mindent, ami nekem kellemetlen.
Eddigi pasiaimnak mindent megtettem, rá kellett döbbenjek, hogy az nem jó ha pasi miatt akarsz megváltozni, ha valamit akarsz azt tedd meg önmagadért. és õ meg fogadjon el téged.
Mindent vagy semmit! Mindent megtettem amit ember megtehet egy kapcsolatért, még is ráfáztam! Ha visszafordithatnám...nem tennék semmit mert nem érte meg!
Nem venném be harmadiknak, a szõke nagymellût, a kisboltból. :-)Mindent megtennék a páromért, ami nem ellenkezik az elveimmel, annak függvényében, hogy õ mire képes értem.Ez nem önzõség, hanem, csak így van értelme, hogy egyikünk se kerüljön lealacsonyító helyzetbe.Szerencsére, én olyan párkapcsolatban élek, hogy mindent megérdemel a párom, persze ezt ügyesen titkolom, nehogy visszájára forduljon a dolog.:-)Azért, a szívünk mélyén, tiszteljük egymást annyira, hogy tudjuk, sose élnénk vissza a másik jóindulatával, és teljesmértékû társak vagyunk az életben egymásnak.
Eddig már mindent megtettem, a mit ember megtehet és nem sok foganatja volt, ezért azt hiszem már nem sokat...
Szinte mindent, kivéve: AZ ÉLETBEN NEM KÖLTÖZNÉK ÖSSZE AZ ANYUKÁJÁVAL!!!! :)
Semmit. Ha már ezen múlik a dolog már régen megette a fene az egsézet.
sterintem azt mindenki érzi, hogy mikor jön el az a pasi, akiért érdemes bármit meg tenni!aztán majd mikor lessz egy gyereked rá jössz, hogy ö az akiért bárkit, és bámit fel adnál!egy pasi nagyvonalakba szeressen ugy ahogy vagy, mert ijennek szeretett meg, persze csiszolodtok majd egymáshoz, és akkor kérés nélkül változol te is, meg ö is!azt me csináld amit nem akarsz, ha neked teher, ne tedd!nekem az a szavam járása, hogy SEMMI SE KÖTELEZÖ!és ez igy is van!élj ugy, hogy akármit teszel, sose bánd meg, ez nehéz, de ha azt teszed amit te akarsz, és nem azt amit más, akkor sikerülni fog%
Én mindent magtennék érte. Nem vagyok idõs (21éves), de nekem csak õ van. Nagyon szeretjük egymást, nagyon nagyaon sok ellenségünk is volt, és sokmindent átéltünk együtt, pedig csak egy éve vagyunk együtt. És most már a sok rossz mellé kapunk jót is, pl sikerült a lakáshitelünk. Szóval, az életem adnám érte.
Nah ez egy jó kérdés. De talán jelent valamit ha "vén" (32 leszek) fejemmel még a változásra is képes vagyok érte. Vannak rigolyáim amik egy idõ után idegesítõek. Ezt be is látom és változtatok, változtattam rajta. Sosem probáltam meg változni 1 pasiért sem, de érte megéri. Imádom. Amúgy meg tûzbe mennék érte. Nah azért kútba nem ugranék :)
AZ ELÕZZÕ PÁRJAIMÉRT SEMMIT DE A JELENLEGI PÁROMÉRT TÛZBE MENNÉK ANNYIRA SZERETEM.

Mi tetszik és mi nem a DK (Gyurcsány) 16 pontos választási programjában?

Legjobb válasz: Gyurcsány programjában semmi nem tetszik.

Gyurcsány programjában semmi nem tetszik.
Az tetszik benne, hogy nem lesz lehetõsége megvalósítani. Ez az ember egyszer már leszerepelt. Nem szeretem az amerikai szappanoperákat, ahol a bukott fõhõs kap egy második lehetõséget ahol aztán majd megmutatja, hogy mit tud.
"Másrészrõl: én nem utasítom el a Jobbik minden gondolatát, csak azért mert Jobbik, általában meg is tudom indokolni, hogy amivel nem értek egyet, azzal miért nem értek egyet. Akik eddig válaszoltak a kérdésre, azon kívül hogy "gyurcsány", semmivel se tudták indokolni hogy mi a jó, és mi a rossz a DK programjában. Valószínûleg nem is olvasták, de már fikázzák.." Nincs mit olvasni rajta! Hagyjuk már! :) Leszerepelt, volt már miniszter és elég hitvány "kormányzást" mûvelt le, úgyhogy azért utasítják el csípõbõl sokan. Úgy mint a fidexnél is fordítva (nem ok néklül).
20 éves vagyok, nem csak a nyugdíjasok kiváltsága "nem utálni" Gyurcsányt. De azért megint érdemben tudtál reagálni: )
Ja persze 20 éves vagy.
Két farkú kutya párt meg örök életet igért meg végtelen sört. Szerintem ez a program a legjobb. Na? Na?
Lemansky, nyugodtan visszakereshetsz elõzõ válaszaimra, 5 éve válaszolgatok itt, és többször is elõfordul a korom.
Gyurcsány azt mondja hogy mindenki maga dönti el hogy mikor menjen nyugdíjba, és ezt te elhiszed? Sürgõsen próbálj leérettségizni, mert sokszor át fognak verni az életben.
Te pedig sürgõsen tanulj meg szöveget értelmezni:) Nem írtam sehol hogy elhiszem, hogy a 16 pont megvalósul, és kánaán lesz. Csak azt írtam, hogy nekem az az ötlet tetszik. Alapvetõen engem abszolút nem érint a nyugdíjkérdés, hogy mikortól, mennyi. De az ötlet tetszik. És a kérdés erre vonatkozott hogy mi tetszik mi nem, nem pedig arra, hogy szerintetek megvalósul-e akármi is a 16 pontból.
Azért nem tetszene neked sem ha gondolkodnál, mert megértenéd azt, hogy hülyének nézi az embereket, azt mondja amut hallani akarnak. De eszeágában sincs betartani.
Nem tetszik benne Gyurcsány. Vagy most majd nem tolja el? Most majd nem hal majdnem bele, hogy úgy csinál, mintha kormányozna?
Azért nem tetszene neked sem ha gondolkodnál, mert megértenéd azt, hogy hülyének nézi az embereket, azt mondja amut hallani akarnak. De eszeágában sincs betartani. Akkor egy választási program, és egy politikus se lehet szimpatikus senkinek se. Hisz mindegyik azt mondja, amit egy réteg akar hallani. (egyszer volt, aki megpróbálta betartani az ígéreteket, Medgyessy, bele is bukott).
K... országozás van benne? Hol lehet elolvasni a programot?
Megadóztatná a perselypénzt! :) Röhej a köbön.
Te meg valami nyugdíj közeli fickó lehetsz, aki azt hiszi hogy ha életében végig rosszul keresett, majd nyugdíjasként kiskirályként fog élni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem értem hogy az öszõdi beszéden miért akad fent mindenki. Mintha meg kéne lepõdni rajta, hogy a politikusok hazudnak. Hazudnak hát. Orbánék nem hazudnak? Amikor 2006-ban eltöröltetik vérben forgó szemekkel a tandíjat (azt a pár ezer forintos hozzájárulást), aztán most meg lényegében behozták a tandíjat, mosolyogva. Hozzáteszem, hogy én nem mondtam még egy szóval se, hogy Gyurcsányt szeretem, vagy rászavaznék. Hanem egyedüliként válaszoltam a kérdésre, hogy mi tetszik a programjában. Attól hogy valami tetszik a programjában, még nem feltétlen vagyok "gyurcsányista". De nektek ezt magyarázhatom, ti fekete-fehérben láttok mindent. Ha a Fidesz valami jót csinál, akkor nem fogom "csak azért is " ellenezni, illetve a Jobbik ötleteit se vetem csuklóból el, csak azért, mert árpádsávos. Nem zavar, ha valaki 16 évesen akar politizálni itt, csak valami színvonalat adjunk a dolognak, és próbáljunk meg gondolkozni...
Az õ alatt az MSZP-tértettem. Gyurcsány nem beismerte, hanem lebukott, kiszivárgott, a beszéde. Egymás között beszélgettek a párt tagok, és ez szivárgott ki. Õ sosem ismerte volna be. Azt én is ellenzem hogy a nem itthon élõ magyarok szavazhassanak, de Gyurcsányra, és a slepjére biztos sohasem szavaznék.
Az elsõ válaszoló ékes példája annak, hogy sokak el se olvassák a programokat, elég nekik a nevet látni, és az alapján választanak. Nekem speciel tetszik benne a kötelezõ nyugdíjkorhatár eltörlése.
Azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. És vannak olyan primitív emberek akik benyalják a szövegét még most is. Volt alkalma bizonyítani, de csak rontott a helyzeten.
Értem, akkor a te módszered, miszerint név alapján ítélünk meg programokat, sokkal kifinomultabb, mint elolvasni a programot, és úgy dönteni róla.
Igen, mivel a név mögött egy jól ismert ember áll. Aki már hazudott négy éven keresztül reggel délben meg este. Ezt õ maga mondta. Most is mond pár jól hangzó kijelentést, és sajnos vannak olyan ostobák, akik elhiszik.
Egyszerûen: Gyurcsány.
"Az elsõ válaszoló ékes példája annak, hogy sokak el se olvassák a programokat, elég nekik a nevet látni, és az alapján választanak." Már ne is haragudj, de amit az a gyökér lemûvelt itt éveken keresztül a pártjával, azután még épp ésszel lehet õt támogatni?
Déká-degenerált koalíció. Szal. kedves gyurcsifanok, én nem kérek a fõnökötökbõl, elég volt belõle! :)
"elég nekik a nevet látni, és az alapján választanak. " Úgy mint ti pl. a jobbiknál? :) (Nem szavaztam rájuk.) Akkor mi a baj?
Na Bumbi , megijedtél?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Megijedtem, mert 1 órán keresztül volt jobb dolgom is, mint ide írni? "Igen, mivel a név mögött egy jól ismert ember áll. Aki már hazudott négy éven keresztül reggel délben meg este. Ezt õ maga mondta. Most is mond pár jól hangzó kijelentést, és sajnos vannak olyan ostobák, akik elhiszik." Gyurcsány nem 4 évig volt, hanem 5 évig, de ez már részlet kérdés. Másrészrõl: én nem utasítom el a Jobbik minden gondolatát, csak azért mert Jobbik, általában meg is tudom indokolni, hogy amivel nem értek egyet, azzal miért nem értek egyet. Akik eddig válaszoltak a kérdésre, azon kívül hogy "gyurcsány", semmivel se tudták indokolni hogy mi a jó, és mi a rossz a DK programjában. Valószínûleg nem is olvasták, de már fikázzák..
A "hazudtunk négy évig reggel délben meg este" az öszödi beszédében hangzott el. Négy évet mondott, mert akkor négy éve volt õ hatalmon. Mindegy mit ír õ, mert az inteligens, gondolkodó emberek tudják hogy aki egyszer már hazudott ilyen komoly dolgokban, az hazudhat másodszor is. Ezért nincs bizalmunk iránta. Te biztos egy naiv ember vagy, akinek ha meggyõzõen mondják a körtére hogy alma, akkor elhiszi, még ha látja is hogy körte.
Egy alkoholistát felvennél egy iskolába? Egy tolvajt bank pénztárba? A tapasztalatok sajna bélyeget nyomnak. Nem csak rá hanem mindenkire. Mivel ez egy ilyen képmutató világ. Az elsõ, második benyomás számít. Mert ilyenek az emberek. Volt ideje megmutatni de tudjuk milyen. https://www.youtube.com/watch?v=ni-u2Ppemuw se csokira se miniszterre
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ilyenkor látom milyen "jó" felvidékinek lenni és mint kívülálló "leseszarom" az egészet. - nem kértem állampolgárságot és szavazni sem akarok MO-n. Ennek ellenére mint "semleges" megfigyelõ azért van 1-2 észrevételem: >> A "hazudtunk négy évig reggel délben meg este" az öszödi beszédében hangzott el. Négy évet mondott, mert akkor négy éve volt õ hatalmon.<< A válaszoló vagy túl fiatal, vagy amnéziája van. Gy.F. akkor még csak 2 (kettõ) éve volt hatalmon /2004. október 4.és 2006. június 9. között. Elõtte 2 évig Medgyessy Péter volt a kormányfõ. Ha a FIDESZ akkoriban (és végig az ellenzék alatt) nem csak a hatalom megszerzésével törõdött volna, hanem figyelembe vette volna a gazdaság érdekeit is, akkor most nem itt tartanátok. Egyéb céljuk nem volt mint a kormány lejáratása és a hatalom megszerzése. Gyurcsány beismerte, hogy hazudtak és Orbán? "hagyják figyelmen kívül, amit mondok", illetve "ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok". Ki hazudott nagyobbat? Aki magára vállalta mások hazugságát, vagy az aki elõre be/kijelenti, hogy hazudni fog? Röviden ennyi.
Az MTVA megszüntetése, de azonnal... A seggnyaló társasaág lapátra tétele, na az tetszik:) .

Fiúk! Mit szerettek és mit nem a lányokban?

Irjatok le mindent alányokról.

Legjobb válasz: Jó kérdés.. :) de ez mindenkienk más

Jó kérdés.. :) de ez mindenkienk más
A kérdező hozzászólása: nembaj mond TE mit meg h hány éves vagy..
Én azokat a lányokat szeretem, akiknek van humoruk (képesek magukon is röhögni), okosak, szépek (nem a modellekre gondolok) és kedvesek. De ami a legfontosabb, akik természetesek és nem játsszák meg magukat. Azokat nem szeretem, akik csak a pénzre mennek, sötétek (belül), hülyék, beképzeltek, hisztisek, plázacicák és meg akarnak nekem felelni.
Szeretem a NÕ természetességét, - mind a szépség, a küllem, az értelem, a viselkedés, az öltözködés területén. Szeretem ha a NÕ él a nõi szerepével - és nem VISSZAél. Nem szeretem a fentiek ellentétjeit: Szintetikus nõ... Mû mell, -keltetõizom, -haj, -szempilla, -fogsor, Álarc, -személyiség, -értékrend, -igényesség, -idealizmus... Szexinek tartom az ápolt, személyiséghez idomuló, diszkrét küllemet, - amely sejtelmes értelemmel párosul. 42/F
Hmm, ne számíts teljes leírásra :) Visszataszító: a feministák, az ostoba libák, a fennhéjázó, arrogáns emberek. Ez a három mondjuk összefügg. Visszataszító még a nagyon bölcsészség, meg az ilyen világról mit sem tudó, csak a saját kis hülye életét élõ nõ (ismertem olyat, akinek 30 évesen én mondtam el, hogy a csillagok azok nem lukak az égbolton, de úgy általában a legtöbb nõ ha bármit megemlítesz, ami egy kicsit is kiesik az õ rutin világán már hevesen ellenáll). Rühellem az ezósokat. Vonzó az intelligens, jó humorú lány, akinek helyén van az énképe. Szeretem ha a nõ nõ, és úgy is viselkedik. Legyen érdeklõdõ, persze nem kell minden hülyesébe belefollyon. Szexi a testresimuló ruha, tulajdonképpen akármilyen formában (tehát harisnyák, szép zoknik, kesztyûk, tornadressz, jóféle felsõk). Szexi még a magassarkú és a szoknya. Hányingert kapok a tornacipõs fiatal lányoktól (anyámnak jól áll), az igénytelen nõktõl, punkoktól.
nem szeretem ha beképzeltek, és ha túl kiszámithatatlanok

Szerintetek mi ciki, és mi nem a szexben?

Csak úgy általában kérdem,nem azért,mert ennyire tapasztalatlan lennék. :)

Legjobb válasz: Sexben nincs ciki dolog!!

Sexben nincs ciki dolog!!
Akármit csinálhattok, ha az mindkettõtöknek jó. Ami ciki: ha idejön valaki szex után két nappal, hogy betették 2 percre gumi nélkül, és lehet-e terhes... :-(
Ápolatlanság, igénytelenség, kulturálatlan viselkedés.
az amikor 14-15 éves gyerekek "szexelnek".
Az a ciki, hogy egy ilyen idióta kérdést feltettél!
Az mindenképpen ciki, ha leharapod a farka hegyét szopás közben, s utána a barátnõidnek mutogatod
szerintem ha análozás kozben véletlen rászarsz a pasid hasára az kissé kellemetlen :D
Semmi. Ha valami az, akkor ott gond van a kapcsolattal.
én rászarok asszony mellére, és belepisilem hogy LOVE

Mit szabad és mit nem a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Nem szabad: dohányozni, alkoholt fogyasztani Szabad: szexelni/ amennyiben az orvos nem tilt el tõle!/, és mindent amit addig nem terhesen tettél. Merthogy nem áll meg az élet.

Nem szabad: dohányozni, alkoholt fogyasztani Szabad: szexelni/ amennyiben az orvos nem tilt el tõle!/, és mindent amit addig nem terhesen tettél. Merthogy nem áll meg az élet.
Konkrétan mire gondolsz?Lehet majdnem mindent kellõ odafigyeléssel.Ne ugrálj, cipelj, emelj stb.Figyelj a táplálkozásra is, sok vitamindusat egyél és nagyon sokat igyál.Annyi mindent le tudnék írni, de itt a netem bõven olvashatsz vagy vegyél könyvet.
Ezt most mire érted pontosan? Amikor nekem a dokim megállapította a terhességet az volt az elsõ amit mondott, hogy mindent ugyanúgy csináljak mint eddig. Ha a szexre gondolsz, akkor abban is mindent szabad, de csak addig amíg neked jó. Néhány dolog azonban persze van amit pl én betartok: nem cipelek nehéz dolgokat(egy nagy bevásárlás...), nem megyek strandra, csak szabadstrandra (Balaton, tenger...), az állandó higiéniámtól pedig már néhányan kikészültek (állandó kézmosás, intim higiénia) azt mondják, hogy túlzásba viszem.

Szülők! Ti mit engednétek, és mit nem a 19 éves lányotoknak?

Legjobb válasz: Mire vagy kíváncsi konkrétan? Egyébként egyetértek az elsõvel, ilyenkor már rendelkezni kell megfelelõ erkölcsi tartással és józan ésszel, hogy önálló, és helyes döntés hozhasson a leányzó.

Attól is függ, hogy te mit engedtél meg neki 19 éves kora elõtt. Most már nem lesz könnyü változtatnod!
Mire vagy kíváncsi konkrétan? Egyébként egyetértek az elsõvel, ilyenkor már rendelkezni kell megfelelõ erkölcsi tartással és józan ésszel, hogy önálló, és helyes döntés hozhasson a leányzó.
Itt már valami az lehet, hogy a barátjánál akar aludni vagy a barátja ott. :P eltaáltam? :P
19 éves lányom van! Az én anyám egy gonosz banya volt ilyen téren, sehová nem mehetettem, több év járás után sem aludhatott nálam a párom, majd csak 20éves koromban, ezzek mellett állandóan hazudnom és lógnom kellett hogy a párommal lehessek! Viszont én a lányomat úgy nevelem hogy ne kelljen hazudnia! Nem tudom volt e egy éjszakás kalandja nem mondta nem kérdeztem, van barátja 1éve, már fél év után ott engedtem hogy aludjon, az én lányom nem akarom hogy hazudjon vagy lógjon. Szerencsére mondhatom jó nevelést kapott, figyel a tanulásra, és aztán következik csak a szórakozás! Tudja mit várok el tõle!
Remélem 19 éves korára eljutunk oda, hogy nem kell valamit megengednem/nem engednem. Ha kétségei vannak, tanáccsal szívesen segítem.
Én 19 éves lány vagyok. A szüleim szerencsére mindent megengednek. De ezzel soha nem élek vissza. Pl ha házibuliba megyek, természetesen iszom alkoholt, de nem állítok haza részegen. Szerintem ez gusztustalan lenne. Illetve ha a párommal, vagy barátokkal megyek pl nyaralni, vagy valamilyen több napos programra, minden nap telesonálok, vagy írok nekik, hogy minden rendben van. Épségben megérkeztünk, stb. Szerintem ez normális. Én ilyen téren nagyon hálás vagyok a szüleimnek, olyan dolgokhoz, hogy pl a párom itt alhasson, vagy én ott, már nem kell engedélyt kérnem. Meg szoktam elõre említeni, hogy tudjanak róla, és ennyi. Szerintem az ilyen felállás normálisnak mondható, de fontos, hogy a "gyerek" ne éljen vissza a hirtelen jött nagy szabadsággal :)
19 évesen már vagy megneveltem és tudja mi a normális értékrend vagy nem.
Kérdezõ, 19 évesen teljesen közömbös, hogy a szülõ mit engedNE meg, vagy nem engedNE meg, a dolog kizárólag azon múlik, hogy a nagykorú, fiatal felnõtt lány miben és mennyiben hagy beleszólást a szüleinek az életébe. Különben a törvények szabta keretek között azt csinál, amit akar.
19 évesen már valszeg túl van azon, amit te most nem akarsz neki megengedni,
Mindent. Felnõtt ember. neked a szüleid ilyen idõs korodban megszabták mit tegyél, vagy mit tehetsz meg? Te hogyan toleráltad?
19 évesen már nem kell engedélyt kérni a dolgokhoz. oda mehettem ahova jól esik, azt vehettem ami megtetszett. a saját pénzembõl. onnantól, hogy leérettségiztem, anyám már nem fogott olyan szigorúan mint elõtte. persze már 12ben is alhattam a barátommal, hétvégén koncertre járhattam, nyaranta bulizni, nem kellett minden lépésemrõl beszámolni. ha az elsõ 18 évben normális nevelést kap az ember, akkor késõbb sem kell miatta aggódni, h elkallódik.
utolsó: nem mindenki tudja eltartani magát és külön lakni a szülõktõl 19 évesen, amíg meg nem, addig illik valamennyire alkalmazkodni...

Mi tettszik és mi nem a Kisképzőben?

Legjobb válasz: az ilyen helyeken vannak érdekes arcok, drogok alkohol meg ilyenek a gimis szintnél kicsit durvábban

az ilyen helyeken vannak érdekes arcok, drogok alkohol meg ilyenek a gimis szintnél kicsit durvábban
A kérdező hozzászólása: Te oda jársz? Mesélj!
én oda járok és az elsõ válaszolónak tök igaza van.. drogok mennek keményen a pia is cigi kb már beavatási szertartás ha nem cigizel ott majd fogsz! nem tetszik hogy a kis elsõs p.csák kurv.lkodnak és lenéznek minket, de imádom a sulit mert nagyon jó hangulat van a szünetekben is meg minden..

Mit ehet és mit nem a törpehörcsög?

Ma kapom meg ajándékba.

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!