Találatok a következő kifejezésre: Mit néznek először a pasik a (2 db)

A csajok mit néznek meg előszőr egy pasin?

Azon kívűl hogy mennyi pénze van meg hogy mekkora a farka.

Legjobb válasz: Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe.

Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe.
A pénztárcáját.
Hát azt ami elõször látszik.
arc, szem:D
Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe. pontosan :)
kék szeme van-e 21L
elõször az arcát, hogy szimpatikus e, aztán általában a kezét...:D
Én nem nézem, nekem az illat a fontos, utána testalkat, haj, szem.
Arc, mosoly, aztán úgy összességében :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat
Elõször az arcát nézem meg, ha az nem szimpatikus, akkor ritkán nézelõdöm tovább.
a kezét
Hogy öltözködik, a cipõjét, fogait, körmét.
Az orrát és a csuklóját. Komolyan. 23L

Mit néznek meg először a pasik a csajokban?

Én naon nem tarom magam csinosnak mert aránytalan vagyok de vannak pasik akik csinosnak mondanak(és nem csak a "leggyatrább" pasik). És nem úgy vagyok arnytalan h nagyok a testrészek hanem ellenkez?leg... Igazat mondanak vajon?

Legjobb válasz: Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)

Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)
összkép (öltözködés, stílus, kisugárzás, tartás) arc fenék mell láb legalábbis nálam. :)
hát én nem ismerem azokat a fiukat és nem látok rolad képet.szóval ezt nem lehet megmondani. de ha nem csak 1 mondja akkor lehet van benne vmi nemde? több önbizalmat:)
hajukat:)
Barátom véleménye: mell, arc
összkép, arc, kisugárzás, mell, fenék, lábak, mozgás
Nagy felmeresek szerint ami fiatal es idoskoru kor kozotti ferfiak felmereset tukorozi comb, fenek, has, mellek, arc


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!