Találatok a következő kifejezésre: Mit néznek először a pasik (2 db)

Mit néznek meg először a pasik a csajokban?

Én naon nem tarom magam csinosnak mert aránytalan vagyok de vannak pasik akik csinosnak mondanak(és nem csak a "leggyatrább" pasik). És nem úgy vagyok arnytalan h nagyok a testrészek hanem ellenkez?leg... Igazat mondanak vajon?

Legjobb válasz: Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)

Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)
összkép (öltözködés, stílus, kisugárzás, tartás) arc fenék mell láb legalábbis nálam. :)
hát én nem ismerem azokat a fiukat és nem látok rolad képet.szóval ezt nem lehet megmondani. de ha nem csak 1 mondja akkor lehet van benne vmi nemde? több önbizalmat:)
hajukat:)
Barátom véleménye: mell, arc
összkép, arc, kisugárzás, mell, fenék, lábak, mozgás
Nagy felmeresek szerint ami fiatal es idoskoru kor kozotti ferfiak felmereset tukorozi comb, fenek, has, mellek, arc

A csajok mit néznek meg előszőr egy pasin?

Azon kívűl hogy mennyi pénze van meg hogy mekkora a farka.

Legjobb válasz: Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe.

Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe.
A pénztárcáját.
Hát azt ami elõször látszik.
arc, szem:D
Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe. pontosan :)
kék szeme van-e 21L
elõször az arcát, hogy szimpatikus e, aztán általában a kezét...:D
Én nem nézem, nekem az illat a fontos, utána testalkat, haj, szem.
Arc, mosoly, aztán úgy összességében :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat
Elõször az arcát nézem meg, ha az nem szimpatikus, akkor ritkán nézelõdöm tovább.
a kezét
Hogy öltözködik, a cipõjét, fogait, körmét.
Az orrát és a csuklóját. Komolyan. 23L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!