Találatok a következő kifejezésre: Mit néznek először a (26 db)

Mit néznek először a fiúk a lányokon, mikor először találkoznak?

Kíváncsi vagyok a fiúk válaszára, de írhatnak lányok is. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én a szemét. Hülyeség, hogy nem számít a belsõ, és csak a melleit meg a hátsóját néznénk... bár gondolom tényleg vannak ilyen primitív férfiak is. Nekem mindig a szeme a legfontosabb, utána a mosolya. Ráadásul általában belsõ alapján döntöm el, hogy egyáltalán kíváncsi vagyok-e jobban a külsõre.

Én a szemét. Hülyeség, hogy nem számít a belsõ, és csak a melleit meg a hátsóját néznénk... bár gondolom tényleg vannak ilyen primitív férfiak is. Nekem mindig a szeme a legfontosabb, utána a mosolya. Ráadásul általában belsõ alapján döntöm el, hogy egyáltalán kíváncsi vagyok-e jobban a külsõre.
Nem vagyunk robotok! :D Mindig az összhatás számít. Pluszba még annyi, hogy lehet modell teste, ha nem szép az arca akkor mindegy.
Nem igaz. ELõször a mellét, fenekét, majd az arcát. A belsõ nekik nem számít, csak minél nagyobbak legyenek az idomai.
Pénztárcáját
Az anyját.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem hogy mit néz egy fiú a lányon mert van egy fiú aki teccik és kiváncsi vagyok hogy min változtassak!!!!!!köszönöm a válaszokat!!!!!
Mindenki mást
Hát elõsszõr a fenekét majd a lábát végül az arcát, de ez csak egy pillanat! Miután ezek az idomai megvannak jön a belsõ , majd hogy mennyire drága.
Az arcát, a mosolyát, a fogait.
Az arcát, aztán a mellét :) Pár szóváltás után ki is derül kb milyen a stílusa innentõl kezdve már nem nehéz besorolni.
Én az arcát, szemeit, utána haját, késõbb a testét :D
A kérdező hozzászólása: miért pont az anját kell nézni ha csak a csajjal találkozik a srác...xD ezt nem értem...

Egy lány mit néz először a fiuba?

Úgy értem hogy egy lánynak a fiu küls? tulajdonságai vagy a bels? tulajondságai fontosabbak ?

Legjobb válasz: Külsõ megfog, a belsõ megtart. Külsõleg legyen ápolt, legyen jól öltözött. Belsõleg:intelligens, határozott, céltudatos, maximalista, érzelmes, figyelmes és FÉRFIAS.

Külsõ megfog, a belsõ megtart. Külsõleg legyen ápolt, legyen jól öltözött. Belsõleg:intelligens, határozott, céltudatos, maximalista, érzelmes, figyelmes és FÉRFIAS.
Végre egy nõ aki nem az õszinteséget hangsúlyozta ki ;))) Maxi respect.
én külsõleg a szemét nézem meg, , de aztán ugyis a belsõje fog megfogni
kulsore eloszor a hatat, majd a kezet! :) a belso kecsit bonyolultabb: szeretem ha vicces, de komoylan is lehessen vele bezselgetni, legyen tajokozott
Külsõre mindenképpen az arcát. Ne legyen borostás, rövid haj, szép szem... belsõre: legyen intelligens, lehessen vele hülyéskedni, legyen õszinte, én legyek neki az elsõ fontossági sorrendben. De ilyen pasi nincs:/
Hát... Külsõ: Legyen borostás... Az olyan megfoghatatlanul szexi és... férfias :D Aztán nem tudom. Én is elõször messzirõl ugye a testalkatát, utána a szemét nézem meg. Belsõ: Legyen határozott, ne legyen tucatember... (Értem ez alatt a mai világban olyan nagyon szeretett PÁWÁkat...) Hallgassa meg a problémáimat, és segítsen is. Legyen humoros, legyen kicsit romantikus. Ne csöpögõs, de azért tudja, mit mikor. :) ) Igen, igen... Örülök, hogy leírtam egy Disney herceget, akivel több, mint valószínû, hogy soha nem találkozom. :D 19/l
A pénztárcáját.

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.


A helyesírását.
én max a hajat nézem meg meg az arcot a külsejébõl, belül meg az a lényeg h ne legyél az a bunkó fajta 13/L
külsõt
Én pl a fiúkon a magaságukat a hajukat és a szemüket nézem 13/L
Már ne is haragudj kérdezõ, de szerintem neked szemüveget kéne venned, mert én is adtam értelmes választ.
A kérdező hozzászólása: ez legalább értelmes
Itt értelmes választ nemigen fogsz kapni, fõleg nem ilyenkor. am h. necsak baromságok legyenek : legyél:Szép, kedves, vicces 'férfias'már amennyire 13 évesen lehetsz, aranyos, odafigyelõ, jófej megértõ, tudd meghalgatni, te is tudj beszélni, legyen téma.Ne legyél unalmas, rinyálós, kis p*cs remélem legalább én tudtam segíteni. am lassan húzzál aludni ;)
primitív = egyszerû Ismerd meg a szavakat, mielõtt használnád õket..
A kérdező hozzászólása: ha lehet normális válaszokat irjatok és ne primitíveket aki nem a kérdéshez kapcsolót ír ne is irjon
kár volt feltenned ezt a kérdést .. elég fiatal vagy azért szívatnak és kár hogy ezen gondolkodsz tudom hogy nehéz aludni de inkább olvasd el újra az Egri csillagokat .. az értelmesebb lenne mint egy olyan dolgon dolgon gondolkodni amihez nyilván valóan éretlen vagy
azt h milyen gyorsan épít LEGO-ból.
Talán nem éjjel kettõkor tenném fel ezt a kérdést.
Legalábbis a normális lányok.
Disney Channel, Minimax, Cartoon Network...
A kérdező hozzászólása: na de komolyan
Hogy kedves, megértõ, humoros, és romantikus.
Én azt, hogy mennyire dudorodik a nadrág.

Milyen időközönként illik a méhszáj zártságát ellenőrizni? Mikor nézik először?

22 hetes vagyok, de még senki nem kukucskált be. Legközelebb tuti mondani fogom, mert elég sokat keményedek a magnézium ellenére is.

Legjobb válasz: Ha panaszaid vannak, nézni kéne mindenképpen. Nálam így volt: 7 hetesen, mikor megállapították a terhességet, 13 hetesen, mert görcsöltem, aztán 24 hetesen, 28 hetesen, és most 33 hetesen nézték. A 36. héttõl elvileg már hetente fogják.

Én most a 3. babámat várom, és szerencsére csak a terhesség végén szokta megnézni a dokim. De amikor megnézi aznap meg is szoktam szülni..
Ha panaszaid vannak, nézni kéne mindenképpen. Nálam így volt: 7 hetesen, mikor megállapították a terhességet, 13 hetesen, mert görcsöltem, aztán 24 hetesen, 28 hetesen, és most 33 hetesen nézték. A 36. héttõl elvileg már hetente fogják.
Havonta mikor mentem a dokihoz megnézte+uh. Szerencsére alapos a dokim:)
Nekem a 23. héten volt elõször ilyen vizsgálat.
Szia! Elsõ babás 23 éves kismama vagyok és én 24 hetes vagyok és nekem is minden alkalommal megnézni a dokim!!! minden rendben szokott lenni, megállapítja, hogy zárt!!! Sztem is szólj!!! Boldog babavárást!
A terhességem elejétõl nézi az orvosom, így kezdi a vizsgálatot.4 hetente járok hozzá. 34hkm
Elso babaval 16 hetesen neztek eloszor, de azert, mert problema volt a terhesseggel, egyebkent nem neztek volna, mivel nem volt semmi gond, igy a kovetkezo mehszajvizsgalat szulesnel volt. Ez kulfoldon tortent. A masodik babaval pedig 28 hetesen vizsgaltak eloszor, utana rendszeresen, de ez csak amiatt, mert kozben Magyarorszagra koltoztunk es ugy vettem eszre, hogy annal a dokinal ez rutin volt.
Szia! nekem a 22-ig hétig szerintem 2-3x is nézték. Semmi rendellenességem nem volt, semmi nem utalt arra, hogy nyitva legyen, de a dokim nézte. Szerintem ez függ az orvostól is
nekem nem nézték sosem, pont a kiírt napon szültem, akkor nézték meg elõször.
17 hetes vagyok, és minden alkalommal.Engem megnyugtat...

A fiúk mit néznek először egy lányon?

14/L

Legjobb válasz: Egyénenként változó. Van aki az arcát, van aki a szemét, a mellét, a lábát. Változó.

Egyénenként változó. Van aki az arcát, van aki a szemét, a mellét, a lábát. Változó.
Vagy a fenekét, vagy úgy egybe az egész lányt.. Nagyon változó. :D
Mit emelsz, hangsúlyozól ki? Ha mélyen kivágott polóban vagy akkor a melledet. Ha extra rövid szoknyában akkor a combjaidat! Amit meg szeretnél mutatni.
A szemeit, a mosolyát, a testalkatát, a lábát... Mindent.
Nem a külsõ számít ;)
A szemeit.
mi ez a hülyeség hogy a nem a külsõ számít... lehet h egy csúnya lány sokkal jobb arc vagy inteligensebb a szépeknél de hozzá alapból nem megyek oda ... igenis számít a külsõ.... vgy elõzõ neked kizárólag a belsõ értékek számítanak?

Most fogok először rendelni Ebayről Amerikából. Mire figyeljek? Hogy néz ki a vásárlás menete? 20e Ft feletti termék

Legjobb válasz: figyelj arra, hogy ne 10 lebonyolított biznisze legyen az embernek... nézd meg az értékeléseit! bár ha most rendelsz elöször, elég bátor vagy a 20 ezres tételhez szerintem :-)

figyelj arra, hogy ne 10 lebonyolított biznisze legyen az embernek... nézd meg az értékeléseit! bár ha most rendelsz elöször, elég bátor vagy a 20 ezres tételhez szerintem :-)
Mire figyelj? Hogy ha megakad a vámon, számolj plusz költségekkel. Ne az eladót hibáztasd, ha nem érkezik meg idõben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat

A 12. hét körül kellett menni vérvételre és vizeletre. Ilyenkor mit néznek a vérből? Ebből megnézik az összes dolgot, mint a fertőzések, vércsoport, stb? és a vércukorszint mérését mikor kell először? (amikor tesztreggelit adnak)

Legjobb válasz: Attól függ hol laksz! Mert az ország más-más pontján mást néznek! Nálunk mindenkinek és ingyen néznek kombinált tesztet a 12. héten!!! Tehát a down szindrómát. Valamint a 16. héten is vérbõl nézik az integrált tesztet. És nálunk a vércukrot tesztreggeli alapján (zsemle+kefir) nézik a 24. héten. Tehát lehet, hogy erre gondolt a kérdezõ.

Attól függ hol laksz! Mert az ország más-más pontján mást néznek! Nálunk mindenkinek és ingyen néznek kombinált tesztet a 12. héten!!! Tehát a down szindrómát. Valamint a 16. héten is vérbõl nézik az integrált tesztet. És nálunk a vércukrot tesztreggeli alapján (zsemle+kefir) nézik a 24. héten. Tehát lehet, hogy erre gondolt a kérdezõ.
A 12. héten uh van. A 16. héten van vérvétal -serum AFP mérése. A 18. héten genetikai uh, az AFP eredményével A 22-26 .héten van a cukorterheléses vérvétel..nem tesztereggeli van hanem 3 dl tömény cukros víz.. A 30. hét körül van egy uh. A vizeletet minden orvosi vizsgálaton , tehát havonta nézi a védõnõ, vagy a doki.. Ez a szakmai protokoll kötelezõ menete.. Nem tudom miért kellneked külön 12. héten vérvétel, max a vércsoport , toxoplazmózis, volt-e bajod nézhetõ, de a serum AFP-re ezen a héten nem tudnak értékelhetõ eredményt nézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a második válaszoló értette meg, mit akartam tudni. Köszönöm a válaszokat.
Nálunk a terheléses cukor a 26-28. héten van. Ezt a dokid dönti el, hogy mikor szeretné, ha elvégeztetnéd. Nekem a 12. héten nem néztem sem vizeletet, sem vért, csak a kombinált teszthez vették le a vért. Ebbõl pedig azt nézik hány százalék esély van Down kóros babára.

Hogy is van ez? Sikertelen 4 hónap után úgy döntöttünk a párommal elmegyünk orvoshoz? Mit néznek meg először és mit írnak fel először?

Tudom a 4 hónap még semmi az évekhez képest, de 2 éve volt egy missed-em.A picik nem fejl?dtek ki!Ezek után félünk, hogy baj van!Ezért megyünk el!Lehet lehurrogni, hogy ilyen hamar nem kellene, de mi így döntöttünk és ha tudtok ebben segíteni légyszíves írjatok!

Legjobb válasz: Én 6 hónap után mentem el dokihoz. Sajmos 4 doki elhajtott azzal, hogy majd 1 év után menjek vissza, amit én nem akartam elfogadni. Majd az 5. orvos csinált egy hormonvizsgálatot vérbõl, 3x a ciklus során. Tehát 3 vérvételre mentem. Alacsony volt kicsit a prolaktinom ezért nem jött össze a baba... kaptam gyógyszert és 2 hónap múlva megérkezett a + teszt is :)) Tehát, egyáltalán nem gond, hogy elmentél orvoshoz. Mondjuk én mértem a hõmet is a kezdetektõl kezdve, ami neked sem árt, ha eddig még nem tetted. Nagyon sok minden kiderül a hõgõrbébõl.!! Nekem a gyógyszerszedés alatt is kellett mérnem, hogy tudja a doki hogyan reagál a szervezetem... Sok sikert neked!

Én 6 hónap után mentem el dokihoz. Sajmos 4 doki elhajtott azzal, hogy majd 1 év után menjek vissza, amit én nem akartam elfogadni. Majd az 5. orvos csinált egy hormonvizsgálatot vérbõl, 3x a ciklus során. Tehát 3 vérvételre mentem. Alacsony volt kicsit a prolaktinom ezért nem jött össze a baba... kaptam gyógyszert és 2 hónap múlva megérkezett a + teszt is :) ) Tehát, egyáltalán nem gond, hogy elmentél orvoshoz. Mondjuk én mértem a hõmet is a kezdetektõl kezdve, ami neked sem árt, ha eddig még nem tetted. Nagyon sok minden kiderül a hõgõrbébõl.!! Nekem a gyógyszerszedés alatt is kellett mérnem, hogy tudja a doki hogyan reagál a szervezetem... Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm szépen a gyors és kimerítõ válaszodat!Nagyon sokat segítettél!Úgy gondoljuk, mert úgy még soha nem volt ilyen, hogy a nõgyógyászomhoz megyek el, nézze meg nincs e ciszta, meg ilyesmi!Tudod, annak idején mikor volt a missed-em neki köszönhetem, hogy van méhem, mert ahol lakom, ott nem figyeltek rám.Szóval lényeg, hogy 2 hónapomba került míg rendbe jöttem s ennek a dokinak köszönhetem!Igaz ehhez úgy 60-70 km kell utaznom!De 2 éve csak hozzá járok!Gondolom, õ is tud vizsgálatokat kérni, s elvégezni, illetve tud szakembert ajánlani aki segíthet nekünk!
A kérdező hozzászólása: Szal õ is tud segíteni, hogy konkrétan merre induljunk el vagy kit keressünk vagy talán már õ is el tud küldeni vizsgálatokra?
A kérdező hozzászólása: 19:53-as a múlt hónapban mértem, ebben nem!Most beszélgettünk a párommal és mondtam, neki, hogy most megint elkezdem mérni, hogy lássa a doki is!Az elõzõ havi ha belinkelem te abból látsz valamit?Hogy esetleg vmivel gond lehet?
A kérdező hozzászólása: Jah és gratulálok a babóhoz!:)
alak!!!
Fürödjön meg!
Összkép a lényeg, legyen ápolt és intelligens + viselje el az iszonyú modoromat..:D, Legyen beszédes (ne legyen szófosó, az sem rossz, de azért lehessen beszélgetni is vele..), Lehetõleg ne legyen sznob/plá[email protected] Akkor már ink otthonülõs visszahúzódó :) Remélem segítettem.
legyen ápolt ez az elvárásom. Azt nem bírom , ha azt hiszi magáról , hogy 6 kiló kencétõl szép.. Én összességében nézek meg valakit.Van aki jól néz ki , de cigizik iszik és buta nah õ ronda.Viszont vannak a kicsit ducibb okos ápolt lányok akik még kedvesek is ráadásul.Nah õk szépek.
Bárki bármit hazudik, a szemeink akkor is elsõként a dudákat és a popsit veszik célba! Majd lábak, majd a feje. Ez van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!:) az utolsónak nagyon örülök mert azt mondják, hogy jó alakom van:) sztem az arcom nem annyira szép..
Akk barbie test + JI Joe fej...én elõször mindig a fejet nézem.
Én a lábat nyakat arcot nézem és utánna a mellet meg a feneket
ha utcan latom tavolabbrol, alakjat, föleg a feneket :D de ha közel van az arcat mindig minden körülmenyek között


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!