Találatok a következő kifejezésre: Mit néznek a csajok a pasikon (14 db)

Mit néznek meg először a pasik a csajokban?

Én naon nem tarom magam csinosnak mert aránytalan vagyok de vannak pasik akik csinosnak mondanak(és nem csak a "leggyatrább" pasik). És nem úgy vagyok arnytalan h nagyok a testrészek hanem ellenkez?leg... Igazat mondanak vajon?

Legjobb válasz: Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)

Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)
összkép (öltözködés, stílus, kisugárzás, tartás) arc fenék mell láb legalábbis nálam. :)
hát én nem ismerem azokat a fiukat és nem látok rolad képet.szóval ezt nem lehet megmondani. de ha nem csak 1 mondja akkor lehet van benne vmi nemde? több önbizalmat:)
hajukat:)
Barátom véleménye: mell, arc
összkép, arc, kisugárzás, mell, fenék, lábak, mozgás
Nagy felmeresek szerint ami fiatal es idoskoru kor kozotti ferfiak felmereset tukorozi comb, fenek, has, mellek, arc

Vajon a csajok mit keresnek a pasikban? Avagy egy csaj mit néz meg elsönek a pasin?

Csajok írjatok! Kiváncsi vaok hogy vélekedtek erröl!

Legjobb válasz: Mit keresünk egy pasiban? Egy jó kérdés,lelkitárs,a macsó... :d Külsõre mit nézünk meg elõször? Mindenki mást én a szemet és az arcot :)

Mit keresünk egy pasiban? Egy jó kérdés, lelkitárs, a macsó... :d Külsõre mit nézünk meg elõször? Mindenki mást én a szemet és az arcot :)
én a fenekét és az arcát. Fordított sorrendben:P
szem, arc, haj, mosoly, aztá a test
szem arc haj
Biztosan azt fogják írni, hogy mennyire értelmes, okos, becsületes, õszinte, ne hazudjon, legyen vicces legyen humora, de legyen néha férfi is ha kell. De hidd el a nõk is megnézik azt hogy , hogy néz ki az a pasi akivel kimennek majd kézen fogva az utcára.
én elõször az arcát. utána a haját. a szemeit. és a testét utoljára
a szemét, mosolyát az hogy mennyire ápolt és legyen az én ideálom!
a szemét! az szinte mindent elárul róla!:)
Én egy csajban magamat szeretem.
a szemét, az az, ami mindent elárul róla.. =)
a farkát
én a szemét, a kezét, és a fenekét :P
én pl a haját....nemtom mért..xD
hát azért az is fontos, milyen az alkata.. nekem speciel nem jönnek be ezek a nagyon izmos, kidobó fiú kinézetû pasik, legyen izmos, vagyis kisportolt, divatos, de ne divatmajom, laza, kedves.. elõször az arcát, aztán a testét és a kezét nézem meg! Nem tudom miért, de nekem annyira bejön, ha egy fiúnak látszanak az erei az alkarján meg a kezén..az olyan férfias!:)
*arcát *szemét *haját *öltözködési stílusát *fenekét ;$:DD 15/L
ÉN A FIUK SEGGÉT NÉZEM MEG ELÖSZÖR:D aztán az öltözködését, legyen trendi, de ne divatmajom. és legyen aranyos mosolya.és én szeretem ha egy fiu nemhuzza fel tüdöig a gatyáját, sõt kicsit lejjebb is tolhatja:D
Én a kezét nézem elöszõr...:)
nekem az a fontos, hogy jol kijojjek vele...kulsore nem megyek, mert az csalodassal jar....amugy a szem...az meg szokott fogni:D
A kérdező hozzászólása: Köx a válaszokat! Felmérések szerint ugy hallottam h legkevésbé nézik meg a csajok az izmokat!
Hát...elõször is azt hogy ne legyen igénytelen:D azért figyeljen oda a külsejére ...de azért ne nyafogjon ha össze kócolja a szél a haját...=)...arcát, szemét, testét
Hát...Elõször is megnézem az egész gyereket, hogy hogy is néz ki és érdemes-e tovább szemlélni.Ha érdemes, mert nem kövér de nem is túl sovány, normálisan van felöltözve, akkor megnézem a részleteket is. Szerintem a cipõ mindent elárul a viselõjérõl-nekem a deszkás jön be.Aztán megnézem az aracát (bár lehet hogy ezt hamarabb mint a cipõt XD ), hogy helyes-e.Ha szerintem az, akkor eldöntöm, hogy bejön és megfogalmazódik bennem a mondat, amit odasúgok a barátnõmnek:"Tök jól néz ki az a fiú!" Ez a sorrend.Amúgy meg nemis értem miért pont a szemet írjátok, mert azt csak egészen közelrõl látod, amikor már rég eldöntötted, hogy mi lesz a következõ lépés.
és persze h hogy viselkedik elõzõ voltam
ez tök jó :D már csak azért is mert nekem minden lány meg szokta dícsérni a szemem :) aztán olyankor mindig igyekeznem kell nem elpirulni :D

A pasik mit néznek meg elösször egy csajba? És mi az ami sokat szamit egy lanyon?

Ez a kèrdès a fiuknak szol

Legjobb válasz: Tudom, hogy fiúknak szól, de válaszolok én is.:D Nekem a legtöbb fiú haverom elsõ helyre teszi az arcot (ezzel együtt az alkatát az adott csajnak), utána jön a fenék/mell. (Ezt fiúja válogatja, hogy kinek melyik a nagyobb mániája...:D)

Tudom, hogy fiúknak szól, de válaszolok én is.:D Nekem a legtöbb fiú haverom elsõ helyre teszi az arcot (ezzel együtt az alkatát az adott csajnak), utána jön a fenék/mell. (Ezt fiúja válogatja, hogy kinek melyik a nagyobb mániája...:D)
A kérdező hozzászólása: Koszi
Alakjat, arcat, stilusat, szemet. Fontos a kedvesseg is, ne legyen flegma es onbizalomhianyos. Az utobbi 2 mindent tonkretesz..
Legelsõ a szem. Ha harisnyában vagy, akkor az a második, hogy megnézem a lábad, ha már ott a szemem, a feneked is. :) de nem úgy, mint egy õsgyökér, hanem csak okosba persze. :) Ha nincsen rajtad harisnya, de valami szembetûnõ nõies idomot van, akkor az megcsekkolós. Aztán az arcod, hajad, végül a gondolataid. De utóbbiból csak a láthatóakat, amik ilyen picit pirosas meg kékes buborék formájúak...igen. :)
A kérdező hozzászólása: Koszi
a pasiknak mindegy hogy nézel ki, ha dagadt vagy és ronda, akkor is akad majd valmai perverz aki meg akar dugni, ne görcsölj ezen. lényeg, hogy kihívó sminked legyen meg hiányos ruhád, és akkor megbámulnak = meg akarnak dugni = párkapcsolat lesz. többet ne nagyon remélj. ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor nem a külsõddel foglalkozol, hanem 1 az agyaddal. de mivel úgyis állat vagy, mint 6milliárd másik ember, úgyis a külsõségek fognak dominálni, max tagadni fogod. ha csak unalomból keresel pasit, akkor legjobb ha az elsõ megoldást választod, mert úgyis csak megdugni akar a legtöbb. aki csak nem, azok általában nem is mernek kezdeményezni, max jóbarátaid lesznek.

Miért néznek a pasik pláza cicás videókat és képeket, ha az életben elvileg nem preferálják az ilyen csajt? Azt mondta én tetszem neki akkor ez mi?

A párom utálja az ilyen libákat,ha látunk egyet rosszul van,ahogy topog a magassarkujában.Viszont állandóan ilyen videókat és képeket néz.Akkor hogy van ez?

Legjobb válasz: Mert jól néznek ki, de olyan üresfejû libák, h amúgy meg kirázza tõlük a hideg. Én is így vagyok vele.

Mert jól néznek ki, de olyan üresfejû libák, h amúgy meg kirázza tõlük a hideg. Én is így vagyok vele.
Lehet h intellektuálisan nem tetszik neki és lehet h rá is játszik, de h bármikor megkefélné bármelyik jó$eggû nagymellû kikent puncit, mint bármelyik férfi az biztos!!! Ugyanis ezek a nõk vonzóak és sok közülük még szép is!!!
1. A párodat kérdezd, ne minket, és ne vetítsd ki ezt az összes fiúra. 2. A plázacicák eggggyáltalán nem szépek, mondom ezt fiúként.
ma 15:50! Alátámasztom:) Egyébként ismerek olyan csajt, akire 10-bõl 9férfi azt mondaná, hogy buta plázacica. Közben nem is tudják, hogy mekkorát tévednek...:)
Én meg az olyan csajokat utálom akik anélkül itélkeznek h ismernének.Egy magassarkútól még senki sem lesz r*banc, te irigy ****a. Lelehet pontozni;) A kérdésre válaszolva meg ne akard már beadni h a párod attól van rosszul h vki magassarkúban "topog"??Te sose szoktál abban lenni?
Mert jól néznek ki a plázacicák és ezt kár is tagadni... Azonban nem barátnõnek valók, ilyen egyszerû.
14 év felett már gáz, ha egy lány azt várja el, h a pasija õt tartsa a legszebbnek a világon. Különben is, ha minden férfi arra a nõre hajtana, akit a világon a legszebbnek gondol, akkor a legszebb nõkért nagy versengés lenne, a többiek pedig a kutyának se kellenének. De tudod, nekünk férfiaknak nem minden a külsõ. Örülj neki, h nem a szépségedért, hanem önmagadért szeret!
Miért, ha valaki magassarkút hord és csinos, esetleg még hosszú haja is van, az már liba?
A kérdező hozzászólása: Én is csinos vagyok és nem is vagyok buta, sexre se mondok neki nemet soha....akkor?hol itt az elég?Én se nézek meg más pasikat.
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul esik, hogy más tetszik neki.Az én páromnak csak én tetszek, mert ez így olyan, mintha nem lennék elég jó neki.
Azért, mert külsõleg tagadhatatlanul szépek, dekoratívak, de a belsõjük meg silány. Tipikusan, a szép, de otthonra azért nem kéne esete.
15:52 Akkor viszont az illetõnek úgy kéne öltözködnie, h az tükrözze a személyiségét.

Csajok! Mi értelme van annak, hogy feltűnően nézitek a pasikat?

Állandóan felt?n?en néznek, mar komolyan felidegesit most mar. Mi értelme van?

Legjobb válasz: Te neked meg mi bajod van ? :D

Te neked meg mi bajod van ? :D
valami furcsa van rajtad vagy jól nézel ki? Mosolyogjál vissza, azt kell ilyenkor csinálni.
Örülj inkább neki.
A kérdező hozzászólása: Mert nem tudom minek kell bámulni... Ha meg bejövök nekik nem tud érdekelni... Majd egy zacskót húzok a fejemre bár akkor meg azért fognak nézni. Egyszer mar le fogok szólítani egyet és megkérdem mi baja van h bámul...
Toljal fel kepet, akkor megmondjuk.
A kérdező hozzászólása: Nem arra vagyok kiváncsi h hogy nézek ki, hanem hogy minek bamulnak... Elegem van belõlük
Ha mutatnal magadrol kepet, akkor meg tudnank mondani, hogy mi rajtad olyan feltuno, te eszkombajn.
Engem is néznek és én se értem:) Mondjuk állítólag szép arcom van és hosszú a szempillám. Remélem nem néznek nõnek:D Engem nagyon zavarba hoz ha néznek a csajok.
Ne, azért ennyire ne szidd magad, nem vagy te hülye. Na jó, a perverzet azt el tudom képzelni... :-D
ÖÖÖLD MEG!
fiú vagy vagy lány?
Bukjál rá te is!
Én is azt mondanám! :-)
Mi lenne, hát fiú. :-)
tudom mit tegyél.! add nekem ;)
Justin egy hetero LÁNY, mindenki tudja
:D :D :D
Na és, borotválja a punciját?
bízzál benne, hogy kitart mellette, és ne rendezz féltékenységi jeleneteket
Dobd ki és szerezz egy FÉRFIT! Tudod: X és Y kromoszómájút...
A kérdező hozzászólása: nem ölöm meg mert szeretem és sztem Justin sem meleg nem tom miért mondjátok -.-" Én pl. imádom mert jól énekel és cuki... :P
Öldd meg! Segítek elásni.
B.zmeg xD hát nem akarlak elkeseríteni de az a srác búza 1 kicsit.
A kérdező hozzászólása: de hülye vagy o.O
Pedig úgy hangzott, nézd csak: "Lány vagyok, hüye, perverz -.-", 15 éves..." :-D De mit szívod itt magad, tulajdonképpen mit akarsz? Szóljunk a pasidnak, hogy ne álljon szóba más csajokkal? Vagy neked adjunk tanácsot, hogy hogy kergesd el õket? Féltékeny vagy? Nem bízol meg benne? Mégis, mit vársz vadidegen emberektõl, akik nem ismerünk sem téged, sem õt?
A kérdező hozzászólása: nem magamra mondtam elhiheted
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok hüye perverz -.-" 15 éves...
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok -.-"
A kérdező hozzászólása: Miért ölném? Nagyon helyes rendes, és nekem õ az igazi azt hiszem :)
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem de a többi csaj is és volt már olyan h nem jutottam oda a saját pasimhoz mert annyian vették körül (lányok)
De csak tugyjátok ö az mota úgy nézzki nem aszt hogy övé Justin Biber am szerinttemse Bu.i

Mi a véleményetek arról, ha a csaj kevésbé szereti a pasit akkor, ha az pornót néz?

3 éves kapcsolt, 18as fiú és 16os lány.

Legjobb válasz: Mert amíg nem nézel pornót, azt hiszi róla ábrándozol és imád, de ha pornót nézel kiábrándul, csalódik és rosszul esik neki-azaz nem szeret annyira.

Mert amíg nem nézel pornót, azt hiszi róla ábrándozol és imád, de ha pornót nézel kiábrándul, csalódik és rosszul esik neki-azaz nem szeret annyira.
Hát megértem. 21/F
Intelligens ember nem néz pornót.
Semmi probléma. Nem nõi szemszögbõl kell ezt megközelíteni, hanem férfi szemszögbõl, de az meg ugye nem fog menni :) Biztosíthatlak e miatt nem fog kevésbé szeretni. Esetenként persze elõfordulhat, de akkor nem a pornó lesz az egyetlen jel, amibõl erre rájöhetsz. 26/f
Közben nézi?vagy utána?vagy elötte?VAgy esetleg nélküled?
A kérdező hozzászólása: Nem dehogy.Tudja h én elítélem az ilyeneket.És õ nem néz azt mondja.Meg elõttem se nézett csak úgy érzem h azért elég idõs ahoz h ilyeneket csináljon mert ugye a felnõtt emberkék szoktak pornót nézni szal... Minden rendben van velünk.Csak olyan rossz nekem ez olyan érzés (lenne) h õ más nõt néz, beleképzeli magát a pasi helyébe-> mást dug...ah belegondolni is rossz...:'(
16:16 vagyok. Ezért kezdtem azzal, hogy elsõsorban azt gondolom, hogy 16 éves vagy. Tehát gyerek (nekem, bocs) úgy is gondolkozol. De késõbb ez a véleményed -jó esetben- nem hogy meg fog változni, hanem ezt az egész szemléletmódot el fogod felejteni. Nem olyan bonyolult szerkezet egy férfi, csak másképp gondolkozik. És szintén nem véletlenül folytattam azzal, hogy ha nem sikerül annyira kiismerni egy férfit, hogy elfogadd a természetét úgy ahogy van, jobban jársz, ha kutyát tartassz. Te magad mondod, hogy fizikai fájdalmad van. Ez nem jó, nem is lehet fenntartani sokáig, szóval ennek úgy is vége lenne. Azzal megint a természet ellen mennél, ha megtiltanál egy férfinak egy olyan dolgot, ami a lényébõl jön, mintha neked azt mondanák, ne nézz tükörbe, ne sminkeld magad, stb. Egyébként ha a barátodnak nem lennél elég, nem te lennél mellette. A fiúk nagy rész nem is a nõket nézi a pornóban, hanem a dugást. Ha a nõt nézik, akkor azt, hogyan élvez, ilyenek. Szerintem amíg a közös szexuális életetekkel nincs gond, addig fölösleges 2 dimenziós pixelnõkre féltékenykedni. Majd ha hús-vér élõ nõk után érdeklõdik, (fõleg ha 1 után) na akkor kezdhetsz aggódni. Az azért még érdekelne, hogy tett, vagy mondott bármi olyat a barátod, ami alátámasztja a rossz érzéseidet? Konkrétan: mondott olyat, hogy a pornó azért jó, mert jobb nõk vannak benne, mint te?
A kérdező hozzászólása: Értem és elfogadom a véleményed. De itt azzal van a probléma h belül majd szétszakad a szívem vagy nem tudom h kell ezt kifejezni a lényege az h szó szerint fizikai értelemben is fáj a szívem ha ara gondolok h nem elég neki h engem nézzen hanem más is kell neki.
Elsõsorban azt gondolom róla, hogy 16 éves. Ha 1-2 év múlva is ez a helyzet, minden féle túlzás, vagy szarkazmus nélkül mondom, teljesen õszintén azt gondolom, az a "csaj" aki emiatt kevésbbé szereti a barátját, tartson inkább kutyát. Mindketten boldogabbak lesznek. A fiú is, a lány is. (Ja, öreg vagyok az olyan demagóg gyerekes közhelyekhez, hogy úgy kell neki, meg minek néz pornót... Valahogy a felnõtté válás közben fel kellene fogni, hogy a kettõnek semmi köze egymáshoz.)
oh nyilván érthetõ a dolog nincs veled semmi baj :P de: hûséget fogadtunk nem vakságot alapon .. :P inkább nézzen pornót mint csaljon meg nem ? jó persze paréság de na :P csajok ti hajlamosak vagytok arra h elfelejtitek hogy a pornó nézéssel 1bekötött akciózásnak köze nincs ahhoz hogy téged nem szeretne vagy nem jönnél be neki :P a génünkben van néha jó rá rántani :P nincs cigid ideges vagy? ránts rá eltört az egyik kezed nem tudsz bringázni? ránts rá .. XD mint mondtam érthetõ amit érzel de okod nincs rá :P nem fog megcsalni maja goldal XD
Szóval nem vagy gonosz, természetes nõi reakció-viszont jobb megbarátkoznod a gondolattal, mert ilyen idõs korban tuti nem fog lemondani róla, ha nézi.
A kérdező hozzászólása: Ügyesen rájöttél h csaj vagyok.Nem nézi a jelenlétemben meg úgy tudom h amúgy sem.Csak az érdekelne igazán h baj-e h én emiatt nem szeretném annyira.Tehát h én vagyok-e a gonosz?:)
És minek nézi a jelenlétedben? O:
Inteligens ember tényleg nem néz pornót!!!!Hanem csinálja!!!! XD

Mit néznek meg a csajok a pasikon?

Legjobb válasz: külsõleg: arca, tekintete, keze belsõ: mennyire figyelmes (pl.elõre enged-e, engedi-e, hogy cipeljem a nehéz táskámat), mennyire jókat tudunk beszélgetni, van-e humora, hogy beszél a világáról (családjáról, kollegáiról)

külsõleg: arca, tekintete, keze belsõ: mennyire figyelmes (pl.elõre enged-e, engedi-e, hogy cipeljem a nehéz táskámat), mennyire jókat tudunk beszélgetni, van-e humora, hogy beszél a világáról (családjáról, kollegáiról)
En az osszkepet nezem. Fontos a kulso, de miutan mar megegettem magam egy magabiztosnak tuno, veszett jokepu onallotlan pasival, sokkal ovatosabb vagyok. A jelenlegi parom -jovendobeli ferjem- mikor megismertem, nagyon bena volt. De tudta, hogy mit akar. Engem akart en meg megadtam magam. 6 honap alatt ugy kikupalodott mellettem, hogy hirtelen minden no ot akarta - elotte meg ra sem neztek... Szoval ez a ki mit nez meg erettseg, tapasztalat, intelligencia es korfuggo.
Teljesen egyetértek az elõzõ válaszolóval...a kisugárzás nagyon fontos, az, hogy a nõket tiszteletben tartsa. Legyen megnyerõ stílusa, ne legyen béna csajozós szövege, ne mesélje el kikkel hogyan csinálta az ágyban eddig...legyen ápolt, öltözködjön igényesen (nem feltétlen kell a divatot követni egy pasinak csak azt vegye föl ami jól áll neki, törekedjen az egyszerûségre szeritem öltözködés terén). És legyen benne valami különlegesség. De kerülje a politikai témákat...és és és szeressen a szexrõl nyíltan beszélgetni...hb ennyike :) ha segítettem valamit akkor örülööök ^^
KEZE! ; Fogai , Popsia ; szeme .. (arca) ; az öszkép .. tartás ienek ; és a belsõ belsõ persz , fontos hogy sugározzon hogy van önbizalma de nem nagy az egója , csak az a lényeg hogy tudja mit akar és h mit keres a földön ! De a csajjal avló viselkedést is hogy kedves legyen és érezze a lány hogy gyenge mellette és a apsi biztonságot ad (ettõl elolvadnak ) :)
én ki nem állhatom a "vagány" férfiakat, akik attól érzik magukat nagyfiúnak, hogy kurváznak és isznak... elsõ látásra a magas, vékony, hosszabb hajú fiúk azok, akik tetszenek, de ha valakit megismerek, teljesen mindegy, hogy néz ki. amik taszítanak: kopaszság, nagy anyajegyek, túl nagy izmok, aranyfogak, bûz, bunkóság, buzis külsõ, nagyon nagy súlyfelesleg, cigi. intelligens pasik a legkirályabbak.
A kezét, a tekintetét, a haját... (én legalábbis) :) . Egyetértek az elõttem szólókkal, fontos, hogy legyen ízlése a dolgokhoz, tudja, hogy mit akar elérni az életben, és ne lehessen ugráltatni, mint egy kutyát! Tehát, határozottság. :)
nekem nagyon fontos a határozottság, hogy tudja, mit akar elérni az életben... A külsõ nem annyira fontos, az én párom alacsonyabb nálam (lány vagyok), és abszolút nem zavar, csak legyen ápolt.. Legyenek közös tulajdonságok, hasonló ízlés, pl. nem hiszem, hogy egy rocker fazonnal elkezdenék járni, még akkor sem, ha totál udvarias...
A kérdezõnek üzenem hogy ha ennek a hsz-nek a válaszait megnézi meglátja mire hogyan reagálnak a csajok >) Nos akkor: Mit kezedenétek lányok az én receptemmel? Egoista alaptésztán mások lenézésére való természetadta hajlam- mártással. Méltó vitapartnereknek a tisztelet-fûszerkeverék megadásával a csajoknak az udvariasság reszelékkel, de mindenképpen beszóló-szósszal , lányoknak szintén kevesebbet ebbõl is. Egy kevés pesszimista világképet beledarabolva, de realizmusnak álcázva. Sok átlagember-süteménybõl hiányzó tudással és sok átlagember-süteményben fellelhetõvel egyetemben. Széles érdeklõdési kör és totál hangulatemberség köretében. Egy csipet érdekes ízléssel, egy-két szem álommal és tervvel. Flegmasággal megszórva. Barátoknak akik ritkák mint a fehér dinnye, ajánlunk hozzá rengeteg megértést, emberismeretet és bõséges segítõkészség öntetet, vigyázva az imázs-díszítés fontosságára és alaposságára, amelyet tökéletesebbé tesz a színészi-véna nevû különleges tányér. (Étkezés közben ne fogyasszunk tudatmódosító szereket már csak elvbõl se!) Ezt süssétek meg (és tippeljetek hány éves vagyok)! :P S4L3M
hátt arc, kéz, nyak xD
150-es IQ? Akkor nagyon zseni lehetsz, mert a professzoroknak ha van annyi! Grat!
tartása (ha kihúzza magát akkor látszik h van önbizalma), arca, teste, meg néha a cipõje :)
szeme, arca, felsõteste, segge (ha jóóóó:D), lába... :D:D:D
akkor 26, 5
elsõre a száját a szemét a kezét és a cipõjét!!Komolyan:)
Hát azért már annyira mégsem lõtt mellé :D Inkább a 10 hez van közelebb mint 43 hoz szóval 10 és 26, 5 között :P
43?
10... hmmm... bocsi, de nem talált :) Meg nem mindenben vagyok egoista csak intelligencia terén, tekintetbe véve a bizonyítottan 147-150 pontos IQ mat :D
10?? nem kell egoista pasi:D
Abszur és szarkasztikus humort ajánlanék mellé italként ha meg ne mharagszotok... (ha megharagszotok akkor is...)
UI.: Ha lehet priviben, mert ez a kérdés nem erre való :P
Amit legelõször megnézek az, az arca a haja a szeme a szája;ahogy mosolyog aztán felsõteste utána a hátsója! :D L/14

A csajok mit néznek meg előszőr egy pasin?

Azon kívűl hogy mennyi pénze van meg hogy mekkora a farka.

Legjobb válasz: Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe.

Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe.
A pénztárcáját.
Hát azt ami elõször látszik.
arc, szem:D
Elõször a fejét úgy összességében. Helyes-e, fogait, haját. Aztán a ruháját, ízléses legyen, ne legyen igénytelen. Aztán jön a végsõ próbatétel, el lehet-e vele beszélgetni értelmesen, vagy kilóg a kapanyél a szájából.Ha kilóg neki, akkor hiába a szép pofi, mehet a levesbe. pontosan :)
kék szeme van-e 21L
elõször az arcát, hogy szimpatikus e, aztán általában a kezét...:D
Én nem nézem, nekem az illat a fontos, utána testalkat, haj, szem.
Arc, mosoly, aztán úgy összességében :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat
Elõször az arcát nézem meg, ha az nem szimpatikus, akkor ritkán nézelõdöm tovább.
a kezét
Hogy öltözködik, a cipõjét, fogait, körmét.
Az orrát és a csuklóját. Komolyan. 23L
érdekelne h te mit csináltál?,
Tutira halálra rémülnék , és kidobnám az ágyamból!Idegen pasival (akárhogyan is néz ki) nem szexelek!És ha aids-es?
nem hinném el , hogy ilyen megtörténhet.. és vissza aludnék azzal a tudattal , hogy eztis csak álmodom:D
olyan jobb horgot ütnék neki, hogy a fal adná a másikat
kikapnám a kardom az ágy szélébõl a markolattal leütném a torkához szorítanám, és szépen megkérdezném hogy jutott be és mit akar...aztán megverném...és kiraknám ruha nélkül az utcára...a szomszédasszony 10mp múlva hívná a rendõrséget hogy egy szatír rohangál az utcában..apró bünti?18/L
szembe hugyoznám
vagy sikoltanék vagy ha NAGYON jol néz ki hagynámm magam
Ha jól néz ki és tetszik segítenék neki és én is kényeztetném! :) ))
Bele a térdemmel a torkába!! Egy jobbos, majd egy rúgás a golyóiba. Ha magához tér hátam mögött gázsprayel megkérdezem, honnan is ismerjük egymást? Ha nagyon kitudja magyarázni magát, talán nem fújom le.
hát ez nem lenne vicces fõleg h velem már tõrtént ilyen hasonló:S annyira részeg voltam h nem bírtak velem és elvittek egy házba vhova vidékre és nem emléxem semmire rádásul egy pasi lakásába de ott voltak a bnõim is és reggel még kicsit részegen arra ébredtem h egy félmesztelen pasi ott van melletem aki átkarol és rádásul ki is derült h amig kitüvte aludtam megujjazott és közbe volt barátom...na:S
vegyük azt hogy egy lány szopna engem regel.háát elõször nagyon meglepõdnék aztán miután felfogom hogy mi is a sziut megnézem milyen a csaj és megkérem hogy csipjen meg hogy nem álom e xD ha érzem akkor folytathatja:D
Basszus! Ezért nem mûködik jól ez a világ! :) Ha fordítva lenne, akkor egy nagy dugás lenne belõle! :)
a sráctól kérdezném aki azt írta megcsípetné magát a csajjal hogy nem álom-e, hogy MIÉRT tenne ilyet?:D amugy válaszolva a kérdésre, bár én fiú vagyok, ha fordított helyzetben lennénk és egy jó csaj csinálná, simán hagynám...ha nincs barátnõm!:) 23/F
tökön rúgnám, leütném majd hívnám az elmegyógyintézetet xD
Le kell szopnod!
Lányok.... pfff :DDDDD Nem értékelnek semmi jót sem. :DDDD
Hát szerintem be sem jutna mert az ágyam mellett alvó kutyuskám aki ártatlannak álcázza magát, leharapná a tökét, a macskám meg a karjába harapna, én meg felébrednék, fejberúgnám és jól kidobnám. Utolsó ne állíts valótlan dolgokat másokról, nem mindenkinek az a vágya hogy szexeljen mindenáron. Én csak a szerelmemmel kívánom. Ennyi.
ugyan már lányok...mindannyian hagynánk magunkat, ez tény. pláne akkor ha a pasi nagyon érti a dolgát:P23/L
A kérdező hozzászólása: az utolsó nagyon teccik nagyon jó:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: az utolsó elöti bocs
A kérdező hozzászólása: honét tudod hogy akkor és ott abban a pillanatban kéne
fejberúgnám valszeg, aztán késsel üldözném h takarodjon a lakásomból.
hát engem ne nyalogasson egy vadidegen pasi, még akkor sem, ha õ Mr.Casanova :D kirugdosnám az ágyamból az biztos:D
Beleszarnék a köldökébe. :D
Ha ismerem ezt az idegen pasit, és nevezetesen a párom, akkor szívesen a combom közé engedem :D
Huhh hát elõször is iszonyúan megijednék :D Sikítoznék szerintem...De ha jobban szemügyre veszem és TÉNYLEG olyan jó pasi, akkor megadnám magam:) Egy fene...:)
IDEGEN.?? Hány éves vagy hogy ilyen primitív dolgokról fantáziálsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!