Találatok a következő kifejezésre: Mit néznek a csajok a (85 db)

Mi jön be a mai csajoknak? Mit néznek a csajok a fiúkon?

Csak olyan írjon aki képes normálisat írni! Köszi előre ;)

Legjobb válasz: a legtöbb azt nézi hogy öltözködik, mi a stílusa, menyire vagány ja meg hogy vastage a pénztárcád tapasztalatból mondom

a legtöbb azt nézi hogy öltözködik, mi a stílusa, menyire vagány ja meg hogy vastage a pénztárcád tapasztalatból mondom

Mit néznek meg először a pasik a csajokban?

Én naon nem tarom magam csinosnak mert aránytalan vagyok de vannak pasik akik csinosnak mondanak(és nem csak a "leggyatrább" pasik). És nem úgy vagyok arnytalan h nagyok a testrészek hanem ellenkez?leg... Igazat mondanak vajon?

Legjobb válasz: Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)

Arc, mell-has-fenék rapid módon, arc. Ha az elsõ nem ilyesztõ, akkor jön a második rész (ami igazából nem annyira fontos, mint sokan annak hiszik, de ez az evolúciós inger) és ha stimmelnek a nemi jellegek, akkor ismét lehet figyelni a lényeges dolgokra. Ha egy lánynak csinos az arca az sokkal jobb, mintha nyakig bombázó, utána meg banya. A mellméret kevésbé fontos, mint a forma: kis, de feszes keblek lehetnek sokkal vonzóbbak, mint a nagy, de amorf emlõállomány. De egyébként ezek és a továbbiak mind ízlés kérdését képezik, viszont akkor is az arcod a legfontosabb. egyébként én fiú vagyok, és volt már magas/alacsony nagy/kis mellû teltebb/vékonyabb barátnõm is különbözõ kombinációkban (egyébként most, immár két és fél éve a kedvesem mindenbõl az utóbbi)
összkép (öltözködés, stílus, kisugárzás, tartás) arc fenék mell láb legalábbis nálam. :)
hát én nem ismerem azokat a fiukat és nem látok rolad képet.szóval ezt nem lehet megmondani. de ha nem csak 1 mondja akkor lehet van benne vmi nemde? több önbizalmat:)
hajukat:)
Barátom véleménye: mell, arc
összkép, arc, kisugárzás, mell, fenék, lábak, mozgás
Nagy felmeresek szerint ami fiatal es idoskoru kor kozotti ferfiak felmereset tukorozi comb, fenek, has, mellek, arc

Csajok! Maszti után milyen egy elélvezés? Hogy néz ki? Mit éreztek? Tulajdonképpen ez a csúcspont?

Legjobb válasz: Nem vagyok csaj, jó lett volna ha te odaírod, mi vagy :'D de tudok válaszolni. Egy elélvezés nem feltétlen jár folyadék "ürítésével", nemtom hogy van magyarul, angolul squirt. szóval az nem mindenkinél van. Azt hogy a csaj elélvezett onnan tudhatod (bár lehet csak én volt csajomnál volt így,), hogy ...hmm... nem is tudom hogy mondjam, mert nem vagyok orvos, de ha fiú vagy és van csajod, és ujjaztad már, akkor tudod, ha belenyúlsz a csajba az elején kicsit ilyen érdes/redõs érzés (nekem kifejezetten tetszett xd), és beljeb meg puha, de a lényeg hogy minden tele van természetes síkosítóval, amit a csaj bocsájt ki. és ha elélvez, akkor az a puha belsõ összenyomja a kis ujjacskádat :P :D , amúgy próbáld ki xD egy élvezet nézni, magyarul jól néz ki, fõleg ha élvezi a csaj.

Nem vagyok csaj, jó lett volna ha te odaírod, mi vagy :'D de tudok válaszolni. Egy elélvezés nem feltétlen jár folyadék "ürítésével", nemtom hogy van magyarul, angolul squirt. szóval az nem mindenkinél van. Azt hogy a csaj elélvezett onnan tudhatod (bár lehet csak én volt csajomnál volt így, ), hogy ...hmm... nem is tudom hogy mondjam, mert nem vagyok orvos, de ha fiú vagy és van csajod, és ujjaztad már, akkor tudod, ha belenyúlsz a csajba az elején kicsit ilyen érdes/redõs érzés (nekem kifejezetten tetszett xd), és beljeb meg puha, de a lényeg hogy minden tele van természetes síkosítóval, amit a csaj bocsájt ki. és ha elélvez, akkor az a puha belsõ összenyomja a kis ujjacskádat :P :D , amúgy próbáld ki xD egy élvezet nézni, magyarul jól néz ki, fõleg ha élvezi a csaj.
A testem megfeszül, a puncim teljesen összehúzódik, remegek, teljesen önkívületi állapotba kerülök. Nagyon szeretem. :) Néha örülnék, ha az orgazmus hosszabb lenne, mint 10 másodperc. :) 21/N.
A kérdező hozzászólása: de jó nektek! Nekünk még annyi se. :( 18\F

Srácok, Ti mit gondoltok azokrol a lányokrol/nokrol, akik rendszeresen járnak edzeni (foképp sulyzos edzés)? Mondjuk mi jár a fejedbe, ha nézed, mikozben épp sulyt emel egy csaj?

azt nézed,h mekkora sullyal dolgozik,helyesen hajtja végre,vagy férfiként nézel rà,hogy tetszik,v sem??

Legjobb válasz: Van egy pár csaj aki már csinálja egy ideje, fõleg feszülõs gatyában vagy nagyon rövid gatyában egy guggolás, vagy elemlés közben elég izgató tud lenni hátulról(de az mindenképp izgató). Azt hogy jól csinálja azt azért nézem, hogy ha nagyon nem esetleg megpróbálok segiteni neki. Az hogy mekkora súllyal dolgozik az nem érdekel, olyanoknál szoktam nézni akik nagyon súlyokkal dolgoznak (200 körüli guggolás pl. és kérdezni is szoktam mióta edzenek és mit csinálnak :D)

Van egy pár csaj aki már csinálja egy ideje, fõleg feszülõs gatyában vagy nagyon rövid gatyában egy guggolás, vagy elemlés közben elég izgató tud lenni hátulról(de az mindenképp izgató). Azt hogy jól csinálja azt azért nézem, hogy ha nagyon nem esetleg megpróbálok segiteni neki. Az hogy mekkora súllyal dolgozik az nem érdekel, olyanoknál szoktam nézni akik nagyon súlyokkal dolgoznak (200 körüli guggolás pl. és kérdezni is szoktam mióta edzenek és mit csinálnak :D)
A kérdező hozzászólása: oké, mondjuk korrekt modon van feloltozve, melegito gatya (térdig éro) meg mondjuk egy triko, alatta sportmelltartoval, tehàt mondjuk nem [email protected] oltozékbe és célzattal.
Ha nem kér meg külön hogy nézem meg a gyakorlat kivitelezését, akkor semmi, egyszerûen ránézek, látom hogy dolgozik én is csinálom a magam is dolgát.

Fiúk! Ha egy csajjal egy suliba jártok és már megnéztétek 100szor a seggét, mért kell még 101. -ére is? Minek nézitek ennyiszer, ha tudkjátok h "na ennek a csajnak jó segge van"!

Legjobb válasz: úristen... akkor szemléltetem neked más példákkal: - ha megnézted a kedvenc filmedet már ötször akkor miért nézed meg hatodikra is? - ha van egy jóképû srác vagy valaki akit már sokszor láttál miért nézed meg újra? soroljak még, vagy rájösz egyedül is a dologra? ... 16/F

úristen... akkor szemléltetem neked más példákkal: - ha megnézted a kedvenc filmedet már ötször akkor miért nézed meg hatodikra is? - ha van egy jóképû srác vagy valaki akit már sokszor láttál miért nézed meg újra? soroljak még, vagy rájösz egyedül is a dologra? ... 16/F
Kérdezõ ezt miért tõlünk kérdezed? Nem mi nézzük azt az ótvaros seggedet.
pont azért.
megnézem én 102-szer is.
Rohadt jó xD ezt lányok ne mtudják ez fiú ügy:D
a barátnõnek is gyönyörû a feneke, de miért ne nézném meg újra és újra??
Csinálj róla egy-két jó képet és add oda neki. Aztán küld el nekem is privátban.
minek emlékezzek rá, ha egyszer ott áll elõttem teljes valójában ?
bazz...
A kérdező hozzászólása: Hát de bakker nem tudtok rá emlékezni?
leghülyébb kérdés valaha
......______ ......, .-‘”......``~., ......, .-”......“-., ......, /......”:, ......, ?......\, ....../......, } ....../......, :`^`..} ....../......, :”....../ ......?.....__......:`....../ ....../__.(.....“~-, _......, :`....../ ....../(_....”~, _......“~, _......, :`......_/ ......{.._$;_......”=, _......“-, _......, .-~-, }, .~”;/....} ......((.....*~_......”=-._......“;, , ./`..../”....../ ..., , , ___.\`~, ......“~., ......`.....}....../ ......(....`=-, , ......`......(......;_, , -” ....../.`~, ......`-......\....../\ ......\`~.*-, ......|, ./.....\, __ , , _......}.>-._\......|......`=~-, .....`=~-, _\_......`\, ......\ ......`=~-, , .\, ......\ ......`:, , ......`\......__ ......`=-, ......, %`>--==`` ......_\......_, -%......`\ ......, <`.._|_, -&``......`\

Vajon a csajok mit keresnek a pasikban? Avagy egy csaj mit néz meg elsönek a pasin?

Csajok írjatok! Kiváncsi vaok hogy vélekedtek erröl!

Legjobb válasz: Mit keresünk egy pasiban? Egy jó kérdés,lelkitárs,a macsó... :d Külsõre mit nézünk meg elõször? Mindenki mást én a szemet és az arcot :)

Mit keresünk egy pasiban? Egy jó kérdés, lelkitárs, a macsó... :d Külsõre mit nézünk meg elõször? Mindenki mást én a szemet és az arcot :)
én a fenekét és az arcát. Fordított sorrendben:P
szem, arc, haj, mosoly, aztá a test
szem arc haj
Biztosan azt fogják írni, hogy mennyire értelmes, okos, becsületes, õszinte, ne hazudjon, legyen vicces legyen humora, de legyen néha férfi is ha kell. De hidd el a nõk is megnézik azt hogy , hogy néz ki az a pasi akivel kimennek majd kézen fogva az utcára.
én elõször az arcát. utána a haját. a szemeit. és a testét utoljára
a szemét, mosolyát az hogy mennyire ápolt és legyen az én ideálom!
a szemét! az szinte mindent elárul róla!:)
Én egy csajban magamat szeretem.
a szemét, az az, ami mindent elárul róla.. =)
a farkát
én a szemét, a kezét, és a fenekét :P
én pl a haját....nemtom mért..xD
hát azért az is fontos, milyen az alkata.. nekem speciel nem jönnek be ezek a nagyon izmos, kidobó fiú kinézetû pasik, legyen izmos, vagyis kisportolt, divatos, de ne divatmajom, laza, kedves.. elõször az arcát, aztán a testét és a kezét nézem meg! Nem tudom miért, de nekem annyira bejön, ha egy fiúnak látszanak az erei az alkarján meg a kezén..az olyan férfias!:)
*arcát *szemét *haját *öltözködési stílusát *fenekét ;$:DD 15/L
ÉN A FIUK SEGGÉT NÉZEM MEG ELÖSZÖR:D aztán az öltözködését, legyen trendi, de ne divatmajom. és legyen aranyos mosolya.és én szeretem ha egy fiu nemhuzza fel tüdöig a gatyáját, sõt kicsit lejjebb is tolhatja:D
Én a kezét nézem elöszõr...:)
nekem az a fontos, hogy jol kijojjek vele...kulsore nem megyek, mert az csalodassal jar....amugy a szem...az meg szokott fogni:D
A kérdező hozzászólása: Köx a válaszokat! Felmérések szerint ugy hallottam h legkevésbé nézik meg a csajok az izmokat!
Hát...elõször is azt hogy ne legyen igénytelen:D azért figyeljen oda a külsejére ...de azért ne nyafogjon ha össze kócolja a szél a haját...=)...arcát, szemét, testét
Hát...Elõször is megnézem az egész gyereket, hogy hogy is néz ki és érdemes-e tovább szemlélni.Ha érdemes, mert nem kövér de nem is túl sovány, normálisan van felöltözve, akkor megnézem a részleteket is. Szerintem a cipõ mindent elárul a viselõjérõl-nekem a deszkás jön be.Aztán megnézem az aracát (bár lehet hogy ezt hamarabb mint a cipõt XD ), hogy helyes-e.Ha szerintem az, akkor eldöntöm, hogy bejön és megfogalmazódik bennem a mondat, amit odasúgok a barátnõmnek:"Tök jól néz ki az a fiú!" Ez a sorrend.Amúgy meg nemis értem miért pont a szemet írjátok, mert azt csak egészen közelrõl látod, amikor már rég eldöntötted, hogy mi lesz a következõ lépés.
és persze h hogy viselkedik elõzõ voltam
ez tök jó :D már csak azért is mert nekem minden lány meg szokta dícsérni a szemem :) aztán olyankor mindig igyekeznem kell nem elpirulni :D

Ha egy csaj folyton csak bámul, vagyis már az lb-m is mondta h néz az a csaj, és elég furának találom mi lehet az oka?

szerintem nincs velem baja,de nem tudom mire vélni hogy néz,netán leszbi lenne?

Legjobb válasz: ahh istenem... Már az is baj ha valaki néz? Lehet hogy az, de lehet hogy csak furcsán öltözködsz, furcsán beszélsz, furcsa a járásod (persze az õ szemében), de még az is lehet, hogy csak bambul (én is el szoktam bambulni és néha rámszólnak hogy miért bámulom õt pl, hát ilyen természetû emberek is élnek a világon képzeld) stb stb...

ahh istenem... Már az is baj ha valaki néz? Lehet hogy az, de lehet hogy csak furcsán öltözködsz, furcsán beszélsz, furcsa a járásod (persze az õ szemében), de még az is lehet, hogy csak bambul (én is el szoktam bambulni és néha rámszólnak hogy miért bámulom õt pl, hát ilyen természetû emberek is élnek a világon képzeld) stb stb...
A kérdező hozzászólása: de nem 1x bámult hanem amikor csak találkozunk meg egy német csoportba járunk és ott is mikor ránézek azt látom hogy bámul..
Kérdezd meg tõle.
Én nem hinném, hogy azért bámul, mert akar tõled valamit. Akkor valószínûleg beszélgetni is odamenne, meg megpróbálna közelebb kerülni hozzád.....szerintem is a legjobb, hogyha megkérdezed, de csak tapintatosan, nem támadásként. Ki tudja? még a végén lehet legjobb barátnõk lesztek:)
Utolsó: Nem mindenki olyan bátor, fõleg ha a kiszemelt lehet, hogy nem is fogadná jól a közeledést.
Kapd el valami aprósággal (pzs, stb.). Aztán ha legközelebb összesodródtok, elegyedj vele szóba, és kérdezd meg tõle, hogy miért volt néha az az érzésed, hogy figyel.
Nálunk osztályba van egy srác, aki 9. óta bámul. Engem is. Barátnõmet is. Padtársamat is. Mindenkit!! :DDDD és csak azért, mert ilyen bambulós típus, meg szereti nézni az embereket. Ennyi :D Lehet ezzel a csajjal is ez van :) 18/L
És akkor mivan?
Szóval van egy lány az osztályodban, aki push-up melltartót hord, hogy nagyobbnak látsszanak a keblei? Hm-hm... Tudod, talán azért csinálja, hogy a többiek - beleértve téged is - ne cikizzék. Ha nem hordana melltartót, csak topot, akkor meg az lenne a bajod. Gyökér vagy te, meg az összes többi, akinek bármi ilyen jellegû problémája van másokkal!
Azt, hogy amíg nem tanulsz meg rendesen fogalmazni, addig semmi jogod másokat legyökerezni.
Hány évesek vagytok? És miért ne hordana? Manapság már rengeteg lánynak van olyan melltartója. Inkább Neked kellene magadba nézned, ha még normálisan, hiba nélkül fogalmazni és írni sem tudsz. Hidd el, ez nagyobb probléma lesz, mint a push up...
de írni nem tudsz, na ez a nagyobb baj.Miközöd van hozzá hogy kinek milyen melltartója van??? Szerintem csak irigykedsz.
A kérdező hozzászólása: csak úgy mondom :Telofonról nyomatom és nehéz megtalálni a rendes ékezetet am meg jól tanulok
Nesze neked okostelefon, minek, ha még írni sem tudtok rajta?:D
Neked mi közöd van ahoz hogy milyen melltartót hordok ha?? rohadtul semmi p*cs
Gondolom nem toltad ki az 1et.Az 1 végén megtámadta egy szörny amikor elmenekült, és felidézõdött benne.

Srácok! Ha bámul titeket egy csaj akkor mire gondoltok, vajon miért néz? Ha tetszik a lány akkor megpróbáltok valamit kihozni a helyzetből?

Legjobb válasz: vissza nézek vigyorgok és " bólintok egyet " egy olyan laza köszönési bólintás pl hogy na mi van???!!!

vissza nézek vigyorgok és " bólintok egyet " egy olyan laza köszönési bólintás pl hogy na mi van???!!!
V tetszel neki, v nagyon nem. Én az utóbbira szoktam gondolni, az adottságaimat figyelembe véve.
A nyakad folott van slicc?:O
lehet következtetni hogy bejöhetek annak a lánynak ha tetszik akkor meg oda kell szépen menni :D
A kérdező hozzászólása: 21:44, mibõl következtetsz arra hogy bejössz neki? csak néz és nem több :) Vagy csak a tekintetébõl?
Azt hogy nem latott meg ilyen ronda embert:P
ha mosolyog is mellé egyértelmû hogy tetszel neki
figyu vazze ne szarakodjál ha egy lány mosolyog rád tutkóra bejössz neki a csajok nemszoktak kreténekere még nézni se szóval lépj vmit mert én kivagyok az olyanoktól akik csak a csodára várnak ... oké ennyi részemrõl :) ) 15/L
engem is mindig néz egy csaj órán és jövõ héten megyek vele plázába, és moziba...csak meg kérdeztem és azonnal rá vágta az igent...:D tehát ezt ajánlom...sok sikert..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!