Találatok a következő kifejezésre: Mit mutatnak az eredmények (8 db)

Mikortól mutatja ki a terhességi teszt az eredményt? Azt tudom, hogy 10-12 nap a beágyazódás, de nektek nálatok mikor mutatta ki, mert azt halottam, , hogy van amikor mensi után (ha elmarad akkor 1-2 hét után mutatja ki biztonságosan. )

nekem dec. 10 jött meg és utána a 6. naptól egészen a végéig probálkoztunk a 15. napon is ami 25.e volt

Legjobb válasz: Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen

Most már lehet olyan érzékeny teszteket kapni, hogy a nem várt mensi után 2-3 nappal is kimutatja, de elõfordulnak kivételek. Ha továbbra sem jön meg, akkor 1 hét után nyugodtan tesztelj még egyet. Sok sikert, drukkolok, hogy baba legyen
Szió! A legtöbb terhes teszt, már 3 napos terhességet kimutat. Holt bisztos, hogy nem kell 10-12 napot várni. Higyj nekem, a 38. hétben vagyok!
A kérdező hozzászólása: sziasztok én vagyok az tudom, de a múlt hónapban 30 napra jött meg és ma van 30 napja De régen mindig 28 npos volt a ciklusom. azt nem tudom mikor lehetett a peteérésem. de az jó jel hogy nem jött meg nem??
A kérdező hozzászólása: így még nincs meg a 2-3 nap se csak olvastam hogy van akinek a nem várt mensi elött is jelzi már!! ezért nem bírtam ki várni:) És melyik terhességi tesztet ajánlanátok??? és mikor csináljam meg??
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válszokat!!! Mindenkinek boldog babavárást kívánok!!!
Szerintem korán teszteltél. Milyen tüneteid vannak?
Szia! Nekem 32 naposak a ciklusaim, három nap késéssel olyan pozitívat teszteltem, hogy egy pillanat alatt már ott volt a 2. csík.:D
Szia! Nekem 12 nappal a peteérés után már + lett a tesztem, reggeli pisibõl, Clearblue tesztet használtam. De a dokim azt mondta, hogy csak kb. 5 napos késés után teszteljek, mert addig simán megjöhet, és így megkímélem magam egy csalódástól. Hát, igaza volt, még nincs babám, hiába teszteltem már kétszer is pozitívat... Inkább várj egy kicsit, mint hogy csalódj!

6 hetes terhes vagyok. Voltam vérvételen és vizelet vizsgálaton, de az eredmény azt mutatja, hogy minden jó, viszont a vizeletben a nitrit pozitív, ez mi lehet? Nagy a baj? Árthatok ezzel a babának?

Legjobb válasz: nézd csak!!! :) ezt találtam a neten a múltok, most újra rákerestem és sztem itt a válasz is! :) Nitrit (vizelet) Egyéb megnevezés: - Normál érték: negatív Mit mutat?: húgyuti fertõzést Ha magas: bakteriális húgyúti fertõzés Ha alacsony: - Ez befolyásolhatja: - a honlap címe: http://www.orvosiszotar.hu/ Remélem sokan hasznát veszik, Jól jöhet mikor aggódó kismama, köztük én is meglát egy pozitív értéket a laboros papíron és senki nem mond semmi érthetõt.. :) Gyógyulj meg!! :)

nézd csak!!! :) ezt találtam a neten a múltok, most újra rákerestem és sztem itt a válasz is! :) Nitrit (vizelet) Egyéb megnevezés: - Normál érték: negatív Mit mutat?: húgyuti fertõzést Ha magas: bakteriális húgyúti fertõzés Ha alacsony: - Ez befolyásolhatja: - a honlap címe: http://www.orvosiszotar.hu/ Remélem sokan hasznát veszik, Jól jöhet mikor aggódó kismama, köztük én is meglát egy pozitív értéket a laboros papíron és senki nem mond semmi érthetõt.. :) Gyógyulj meg!! :)
Húgyúti fertõzésre ill. gennyes vizeletre az egyik legjobb a sok víz vagy tea fogyasztása. Az szinte átmossa a húgyutakat. De mindenképp beszélj a háziorvosoddal is.
Nekem is rossz volt a vizelet eredményem. Igaz nekem a fehérje volt magas. A belgyógyász kért még egy vizeletet, amit otthonról kellett vinni. Lemosakodtam és középsugaras vizeletet vittem, teljesen negatív lett.

Az én problémám az hogy a terhességi teszt mikor mutatja ki az eredményt a megtörtént dologtól számítva? Sürgõs válaszokat várok KÖSZÖNÖM!

Legjobb válasz: Egy 10-es érzékenységû a reggeli vizeletbõl a peteéréstõl számított 10-12 nap. Ha peteérés elõtt 2-3 nappal voltatok együtt, akkor azt add hozzá!

Egy 10-es érzékenységû a reggeli vizeletbõl a peteéréstõl számított 10-12 nap. Ha peteérés elõtt 2-3 nappal voltatok együtt, akkor azt add hozzá!
A kérdező hozzászólása: és például ha pár órája voltunk együtt és a nenstruálási idõszak a hónap elején volt 2-8 ig....pl ha ma este voltunk együtt akkor hány nap múlva lehet meg nézni?
Akkor hétköznapi nyelven: a legérzékenyebb tesztek a menstruáció elõtt 1-2 nappal talán mutatnak valamit. A biztos az, ha késik, és a késés utáni második-harmadik napon tesztelsz, érzékeny teszttel. Persze függ a ciklusod átlagos hosszától, a peteérés idejétõl, a közösülés idejétõl a ciklusodhoz mérten, és nagyon sok más dologtól is. Tudom, hogy izgulsz, bármit is akarsz eredményként, és nehéz várni, de a menstruáció elmaradását követõ elsõ napnál hamarabb nem érdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: köszönjük..a dolog egy véletlen esemény volt aminek leginkább negatív eredményt várnánk! további szép estét!
Ha tutira nem akartok még gyereket, akkor irány esemény utáni tablettáert! Az abortusz igen drága dolog, és egy életre tönkretehet testileg és lelkileg is! Ne kockáztass!!!
Basszus ha pár órája voltatok együtt, akkor menjetek esemény utániért, ez miért nem kézenfekvõ??
A kérdező hozzászólása: kopszonom a tabletaval meg oldotuk :)

Ovulacios teszt mikor mutatja 100% biztosra az eredmenyt? Sos valasz!

Minden nap megjelenik mind a ket csik ,annyi kulonbseggel ,h egyre erossebbek a csikok!!!! Mikor lesz jo? Mert nem magyar a leirasa! Ja es ha van csik akkor van peteeres is??? SoS valasz!!! Ciklus.hu szerint ma van peteeresem!

Legjobb válasz: Most van peteérésed. Az jó ha erõs, az a lényeg. Tessék gyorsan ágyba bújni! :)

Most van peteérésed. Az jó ha erõs, az a lényeg. Tessék gyorsan ágyba bújni! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom meg lesz akkor :)
Két erõs csík, az peteérés.
Nekem nem jött be soha .. !

Mikor mutatja ki a teszt az eredményt?

1 hete voltam a barátommal és szexeltünk de nem ment el de volt el?váladék . majd 23-án kéne megjönnie, és arra vagyok kiváncsi hogy már ienkor kimutatja e a teszt az eredményt.

Legjobb válasz: A vélt fogamzás után kb. két héttel mutathat valamit elõször a teszt.Nagyjából ha nem jön meg idõben és késik egy pár napot érdemes csak tesztelni.

Szerintem még várt legalább 3, de inkább 5-7 napot, mert hamisan negatív lehet most.
A vélt fogamzás után kb. két héttel mutathat valamit elõször a teszt.Nagyjából ha nem jön meg idõben és késik egy pár napot érdemes csak tesztelni.
valóban 3napos terhességet kimutat, ami max 11napra rúg ki a beágyazódással együtt.Szóval irány a gyógyszertár!
szia a 3. válaszoló vagyok! Az már márkától függ, hogy mennyibe kerül. Ha gyógyszertárba veszed van 600Ft-ért , meg 1000Ft-ért is, de kirúghat akár 2000Ft-ra is a teszt. A dm-es tesztet nem tudom olyat még sose vettem, de azt tudom, hogy drágább. Ha van elég bátorságod, akkor a gyógyszertárost megkérdezed, de ha nem akkor Diana tesztet kérj az 1000Ft körül forog
Amire 3 nap van írva, az beágyazódás után 3 napot jelent, tehát minimum 10 nap. A dm-ben kapható narancssárga dobozos corax 10 napos teszt mutatta ki nekem leghamarabb a terhességet.
500-800 között asszem
3 napos terhességet kimutat.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: tehát akkor elmehetek venni?
A kérdező hozzászólása: és szerintetek már megvegyem most?
Ne vedd meg szerintem, a lényegen már nem sokat változtat ez. A vérzés elõtti napokban még egyáltalán nem biztos, hogy mutat valamit a teszt. (=felesleges pénz kidobás) Várd ki ezt az egy hetet, amíg meg kellene jönni. Ha nem jön meg és késik pár napot, akkor tesztelj csak.(lehetõleg reggel) Az már nagy valószínûséggel biztos eredményt ad, és akkor megnyugodhatsz.

Mit mutatnak ezek az eredmények pontosan: Fekvés:kpf; Grav.s.:20; Thorax:44 mm; Femur:25mm?

Legjobb válasz: Fekvés:kpf=koponyavégû fekvés Grav.s.=gravida septima 20.=20. terhességi hét Thorax:mellkas(kerület) 44 mm Femur=combcsont(hossz) 25 mm

Fekvés:kpf=koponyavégû fekvés Grav.s.=gravida septima 20.=20. terhességi hét Thorax:mellkas(kerület) 44 mm Femur=combcsont(hossz) 25 mm

Kisfiam LAKTÓZérzékeny. Néha valahogy mégis jut a szervezetébe, ezt mutatja a vizsgálat eredménye (oviba lehet eszik valakinek az ételéből, vagy kap a játszón valamit amiről nem tudok). Mit tegyek?

Az orvos azt mondta szedjen lactoprotectet vagy lactívot, ez lebontja ami bejut. Ez ugyanaz mint a normaflor vagy protexin?

Legjobb válasz: Igen, ezek is probiotikumok. Gondolom, az orvos érti a dolgát, tudja, mit adhatsz a gyereknek..

Igen, ezek is probiotikumok. Gondolom, az orvos érti a dolgát, tudja, mit adhatsz a gyereknek..
Szia! Nekünk is tegnap mondta a gyerekorvos, hogyha olyan helyre mennek a gyerekeim, ahol nem készülnek tejmentes ételekkel, akkor vigyünk nekik laktív-ot.Evés elõtt kell bevenni, és akkor nem jönnek ki az allergia tünetei(nálunk ekcéma és hasmenés)
A kérdező hozzászólása: Aki laktózmentesen eszik, az ehet barna rizslisztet?
Miért ne ehetne? Az simán rizsbõl van.. az sem tejszármazékot sem pedig glutént nem tartalmaz.. A laktózérzékenyek különben is fogyaszthatnak glutént (gabonafehérje).
tegnap hülyeséget írtam, nem laktív, hanem lactase tabletta: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/LACTASE_ragotab..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

A harmadik hónapja a 20. nap körül van az ovulációm, mikroszkóp is ezt mutatja és persze a folyásom is akkor tojásfehérjés. Mi viszont csak a 10-től a 16. napig próbálkozunk persze semmi eredmény. Hogyan lehetséges?

Rendszeres és 28 naposak a ciklusaim.Elsö két alkalommal azt gondoltam hogy ez véletlen de majd most belehuzunk.Lehet ennek a dolognak hátránya?Ez igy szerintem nem normális.Aki tud segitsen.KÖSZI

Legjobb válasz: Ha az ovulációd a 20. napon van és ti csak elõtte próbálkoztok, akkor még jó hogy nem leszel terhes. Nézd meg a babatervezõk otthona weboldalt. ott sok mindenre választ kapsz. Elég részletes infók vannak.

Ha az ovulációd a 20. napon van és ti csak elõtte próbálkoztok, akkor még jó hogy nem leszel terhes. Nézd meg a babatervezõk otthona weboldalt. ott sok mindenre választ kapsz. Elég részletes infók vannak.
SZia! Azt persze nem írtad, hogy mennyi ideje próbálkoztok.Egyetértek elõttem íróval, + hozzáteszem, hogy nem szabadna ennyire akarni.Ne figyeld magad állandóan, ha tudod hogy van ovulációd, ezt mutatja a hõmérsékleted is, és minden jeled megvan, akkor szeressétek egymást szabadon kb.3 naponta, mert azt tudni kell, hogy ha a férfi "ellövi" az összes töltényét, kell 24 óra legalább mire elegendõ spermiuma lesz megint, a spermák 48-72 órát élnek, tehát ha nem pont a 20.napra jön ki a 3 naponta szeretkezés, az sem baj, megtermékenyülsz, ha mindened készen áll rá.Ha 6 napig éjjel-nappal közösültök üres tölténytárral, abból biztos hogy nem lesz baba.A szeretkezés pedig szeretkezés legyen, ne az, hogy ránézel a mikroszkópra, aztán ugrás az ágyba, mert ovulálok.Szeressétek egymást!!!Türelem!!!Görcsös akarásból, folyamatos magamat figyelésbõl rendkívül nehezen lesz baba.De a legjobb, ha megkérdezel egy erre specializálódott orvost.(bár õ is ezt mondja csak szakszavakkal, én már ezen túl vagyok)Ja, és a pasiddal is lehet baj, sose tudhatod!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!