Találatok a következő kifejezésre: Mit mutatnak az (371 db)

Erre én is kiváncsi vagyok :D
Szétállnak a sörtéi, illetve nem annyira erõsek, könnyen széthajlanak érintésre, ugyanúgy, mint a kézi fogkefének.
a sörtéken látszik, szétállnak.

Mikor bekapcsolom a rootert akkor világítanak alámpák jelzi h van net de mikor belépek azt mutatja h nem tudja betölteni. Most ilyenkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálunk is igyszokott lenni. Ilyenkor én rákatintok arra a kis izérexd jobb oldalt lenn ahol van ami mutatja mikor van net.. és akkor ottvan a hálozati kapcsolat nevünk és az hogy csatlakoztatva van ilyenkor leveszem hogy bontom a csatlakoztatást majd utánna megint csatlakoztatok. Ha ez utánn sincs net akkor ki nyomom meg be hátul a rutert és ki és be nyomás között elszámolok 30 ig. Majd ujrainditom a gépem és ilyenkor mindenképpen sokot net lenni ha ez sem segit akkor irjxd

Nálunk is igyszokott lenni. Ilyenkor én rákatintok arra a kis izérexd jobb oldalt lenn ahol van ami mutatja mikor van net.. és akkor ottvan a hálozati kapcsolat nevünk és az hogy csatlakoztatva van ilyenkor leveszem hogy bontom a csatlakoztatást majd utánna megint csatlakoztatok. Ha ez utánn sincs net akkor ki nyomom meg be hátul a rutert és ki és be nyomás között elszámolok 30 ig. Majd ujrainditom a gépem és ilyenkor mindenképpen sokot net lenni ha ez sem segit akkor irjxd


Mikor mutatja ki a terhességi teszt az esetleges terhességet? Tehát az eggyüttlét után hány nappal? Medi-lab teszt mikor mutatja ki?

Legjobb válasz: Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.

Együttlét után kb 12-14 nappal leghamarabb! De még van akinek ilyenkor sem biztos.
az együtt lét után 14 nappal
Szia! Én 5 hétig negát teszteltem kétszer a harmadik tesztet a legnagyobb veszekedés közben vettem meg. Már biztos voltam benne hogy páromnak ez a perverzitása hogy látja ahogy lelkibeteg leszek... Aztán neki volt igaza és a hormon változás miatt voltam már akkor(!) idegbeteg

Facebook chat nem működik, üzenetet küldök mutatja és utána eltűnik, és nem mutatja azt sem utána aki írt, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Maga ott a gond hogy azt a sz*rt használod ami mellesleg csak információ szerzésre van. Ugyan úgy tudsz beszélgetni msn en skypon, vagy esetleg az e-mail csodájáról nem hallottál?

Maga ott a gond hogy azt a sz*rt használod ami mellesleg csak információ szerzésre van. Ugyan úgy tudsz beszélgetni msn en skypon, vagy esetleg az e-mail csodájáról nem hallottál?
A kérdező hozzászólása: Ehm feltettem egy kérdést, ha nem arra tudsz válaszolni akkor miért írsz felesleges fa**ságot? spórold meg magadnak az idõt, meg a stresszt :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120110/K_p_003_www.kepfeltoltes...
A kérdező hozzászólása: kepfeltoltes.hu/view/120110/K_p_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem ugyanilyenem van..valoszinu hogy elejtetted v raleptel ..kijelzot kell cserelni 5 10 ezer mert nekem is volt ilyen baja..ha nem ez a abaja akk belso baja lehet akk kapcsold ki wokaig hadd pihenjen
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszát! Nagyon hálás vagyok érte! Tényleg a kijelzõ volt a baja, már egyszer lett cserélve benne kijelzõ, mert akkor a színe ment el, kipróbáltam azzal, majd visszaraktam a másikat és most már semmi baja! Tökéletes! Még egyszer köszönöm!

Mit jelent az amikor a mutató és a középső ujjal mutatják a V-t?

csak nem tenyérrel kifele, mint a peace-t, hanem tenyérrel befelé.

Legjobb válasz: én azt hallottam : ha villantanak egyet, és v-t mutatnak lefelé irányban. akkor nem világit az egyik lámpád.

én azt hallottam : ha villantanak egyet, és v-t mutatnak lefelé irányban. akkor nem világit az egyik lámpád.
így is szoktak pííszelni
Azt jelenti, hogy kettõ.
nálunk azt jelenti hogy "van cigid?" "jösz ki cigizni?" //de sztem mindenhol mást jelent
Hát, ha az ország keleti részén láttad, az ukrán határ felé/felõl haladva, akkor - valószínûleg - V, mint VÁMOS az úton jelzést láthattad. Más ötletem nincs.
tök igaza van az elöttem szólónak.Több jelentése van.Nálunk azt jelenti:, , Vigyázz!Hülyegyerek a láthatáron!, ,
ha oda rakod még a nyelved is, akk az azt jelenti hogy nyalom a p****XD de több jelentésûû XD
http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4994959/2/.. Ha erre gondolsz, akkor ez tényleg a Victory, azaz gyõzelem, de mi ezt mutogattuk Horvátországban, amikor magyarral találkoztunk :D
Victory-t azaz gyõzelmet jelent (nálunk). meg igy köszönjük meg ha kienged egy autós.
pííszt jelent
Ha xp-d van, akkor loser vagy, cseréld le win7-re! Win7-en, meg egyértelmû...
Win7??? Már Win8 van....
A kérdező hozzászólása: win7 em van de azért köszi a válaszokat már megoldottam a problémát a 7 zippel

Mit jelent az, ha valakinek a kocsiból újjal körkörös körzést mutatnak?

Legjobb válasz: Rendõri ellenõrzést, trafipaxot mutatnak, jeleznek neked.

Rendõri ellenõrzést, trafipaxot mutatnak, jeleznek neked.
vagy hogy fordulj meg :D
Én a traffipaxot jelzem így.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!