Találatok a következő kifejezésre: Mit mutat ovu teszt és (3 db)

Mit mutat az ovu teszt és mikroszkóp ha vki terhes? Pozitívat v negatívat v mindkettő lehet?

Csak kíváncsi lennék! Ti próbáltátok már?

Legjobb válasz: +

+
A kérdező hozzászólása: Tehát pozitív marad?
Szia, Én a 31. napon járok, még nem jött meg, és a 26. napon csináltam egy ovutesztet, illetve ma. Az elsõ csak halvány volt, a mai pedig erõs 2. csíkot mutatott. 3-4 napon belül tesztelni is fogok természetesen, ha addig nem jön meg. Ha Nálam bevált, írok ide. És szorítok Neked!
lehet és most kb 5 napig pozitívat is fognak mutatni..amikor nekem ez volt mindennap együtt voltunk, most töltöm a 29. hetet!
Amegjön érzés az nem ilyenkor lenne, hanem beágyazódás után..a peteérés elõtti napokon már pozitív lehet, de a kifakadás pillanatát nem lehet pontosan tudni. Elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Juj, köszi! Akkor belehúzunk! Csak nagyon meglepõ a dolog, mert eddig ezt mindig félidõben éreztem. Köszönöm a gyors választ! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, a megjön érzést én sem értettem... Na mindegy, ez a hónap úgy látszik ilyen :)

1-je és 4-e közt volt ovum. Mikor mutat valamilyen eredményt a 10-es érzékenységü teszt? _

Legjobb válasz: A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.

A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.
Ha tényleg 1-én volt ovud, akkor mutathat valamit, de inkább várj még 2-3 napot! :)
3-4 nap múlva megpróbálhatod reggeli elsõ vizelettel. Drukkolok!
Legkorábban szerintem 15-én tesztelj, de a legjobb lenne a 1--e! Mert ha 4-én volt esetleg ovud, akkor kb. 18-án kell megjönnie! Én a helyedben várnék, és ha nem jön meg, 19-én tesztelnék egyet! Ha ott van az a baba, akkor az ott is marad még egy jó darabig, és nem kell azon agyalnod, hogy most vajon látszik az a halvány csík, vagy csak te képzeled oda... :) Szívbõl kívánom, hogy legyen baba! Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat és várok a teszt-tel bár nehéz. :) ) sok szerencsét mindenkinek
Szia! Kibírtad? Van valami eredmény?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!