Találatok a következő kifejezésre: Mit mutat ovu teszt (8 db)

Ciklus.hu szerint ma lett volna pém, ovu teszt viszont halványabb mint tegnap. Ez most mit jelent? Tetek lehet baba? Ilyenkor mit mutat az esti ovu teszt?

Párommal múlthét csüt-péntek-szombat voltunk együtt (elutazott szombat este). Szerintetek lehet baba? Ilyenkor mit mutat az esti ovu teszt? Vagy lehet kimaradt a pém? A ciklusom nem teljesen rendszeres, 28 nap és 32 nap között mozog.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!Ha a párod sejtjei kibírják azt a pár napot(szombat,vasárnap)Elvileg 4 napot is élnek,sõt helyenként még a 7-et is ráírják bár sz.tem ritka. Az ovu teszt az Lh hormont mutatja ki ami 1-2 napig termelõdik és az váltja ki az ovulációt(pé.) Az LH után 18-48 órára rá van a pé. Amikor már a vizeletedben van(amit a teszt kimutat),akkor már kiválasztódásra került és a véredben már csökken. Sok sikert.

Lehetsz terhes!Ha a párod sejtjei kibírják azt a pár napot(szombat, vasárnap)Elvileg 4 napot is élnek, sõt helyenként még a 7-et is ráírják bár sz.tem ritka. Az ovu teszt az Lh hormont mutatja ki ami 1-2 napig termelõdik és az váltja ki az ovulációt(pé.) Az LH után 18-48 órára rá van a pé. Amikor már a vizeletedben van(amit a teszt kimutat), akkor már kiválasztódásra került és a véredben már csökken. Sok sikert.
A ciklus.hu nagyon jó a menzi jegyzetelésére, de nekem például 1 héttel hamarabb volt pé-m, mint ahogy írta. Inkább mikroszkóppal figyeld. Nekem ez most derült ki, és 6 hetes vagyok, 7 hó után.
Teljesen megbízhatatlan a ciklus bejegyzése a görbén , mármint a pé.-el kpcsolatban.Nálam legtöbbször késõbb van mint ahogyan bejelöli a vonallal.
lehet és most kb 5 napig pozitívat is fognak mutatni..amikor nekem ez volt mindennap együtt voltunk, most töltöm a 29. hetet!
Amegjön érzés az nem ilyenkor lenne, hanem beágyazódás után..a peteérés elõtti napokon már pozitív lehet, de a kifakadás pillanatát nem lehet pontosan tudni. Elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Juj, köszi! Akkor belehúzunk! Csak nagyon meglepõ a dolog, mert eddig ezt mindig félidõben éreztem. Köszönöm a gyors választ! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, a megjön érzést én sem értettem... Na mindegy, ez a hónap úgy látszik ilyen :)

1-je és 4-e közt volt ovum. Mikor mutat valamilyen eredményt a 10-es érzékenységü teszt? _

Legjobb válasz: A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.

A teszt beágyazódás utáni 3-4 naptól mutat eredményt. Beágyazódás pedig aktus utáni minimum 6 nap. Tehát minimum 9-10 napot kell várni. Persze, ha meg akarod magad védeni felesleges aggodalmaktól, akkor jobb kivárni a nemvárt napját.
Ha tényleg 1-én volt ovud, akkor mutathat valamit, de inkább várj még 2-3 napot! :)
3-4 nap múlva megpróbálhatod reggeli elsõ vizelettel. Drukkolok!
Legkorábban szerintem 15-én tesztelj, de a legjobb lenne a 1--e! Mert ha 4-én volt esetleg ovud, akkor kb. 18-án kell megjönnie! Én a helyedben várnék, és ha nem jön meg, 19-én tesztelnék egyet! Ha ott van az a baba, akkor az ott is marad még egy jó darabig, és nem kell azon agyalnod, hogy most vajon látszik az a halvány csík, vagy csak te képzeled oda... :) Szívbõl kívánom, hogy legyen baba! Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat és várok a teszt-tel bár nehéz. :) ) sok szerencsét mindenkinek
Szia! Kibírtad? Van valami eredmény?


Milyen az a Ovu teszt? Mit mutat pontosan? Hogy működik?

Legjobb válasz: Az ovulációt jelzi elõre, kb 24-48 órával. Olyan vizeletteszt, mint a terheségi teszt, hasonló elven is mûködik, de a különbség, hogy a két csík itt csak akkor pozitív ( vagyis akkor közeledik az ovuláció idõpontja ) ha a tesztcsík erõsebb, mint a kontrollvonal ) általában 5 db-os kiszerelésben kapható, mivel több napig kell tesztelni, hogy "elcsípd" a megfelelõ idõpontot. Áruk elég borsos, de a babatervezõk otthonán viszonylag jó árban rendelhetsz, és ott részletesen, fotókkal illusztrálva le van írva, hogyan kell használni. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Ja, és amúgy az Lh azaz luteinizáló hormon jelenlétét jelzi a szervezetben.

Az ovulációt jelzi elõre, kb 24-48 órával. Olyan vizeletteszt, mint a terheségi teszt, hasonló elven is mûködik, de a különbség, hogy a két csík itt csak akkor pozitív ( vagyis akkor közeledik az ovuláció idõpontja ) ha a tesztcsík erõsebb, mint a kontrollvonal ) általában 5 db-os kiszerelésben kapható, mivel több napig kell tesztelni, hogy "elcsípd" a megfelelõ idõpontot. Áruk elég borsos, de a babatervezõk otthonán viszonylag jó árban rendelhetsz, és ott részletesen, fotókkal illusztrálva le van írva, hogyan kell használni. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Ja, és amúgy az Lh azaz luteinizáló hormon jelenlétét jelzi a szervezetben.

Mi van ha az ovu teszt nem mutat peteérést?

A hormon szint változása megvan,az látszik a teszteken de pozitív nem lett,csak halványabb vagy máskor ott sincs a második csík.Vagy rosszkor csináltam?

Legjobb válasz: Hányat csináltál és mikor?

Hányat csináltál és mikor?
A kérdező hozzászólása: 7db volt benne és 11.napon kezdtem (gabriel)
Teljesen olyan erõs sosem lesz mint a kontroll csík! pár tized erõséggel halványabb mindíg.. Az ovuteszt mellé mérd a hõdet is, így pontosan látni fogod mikor volt pé-d.
A kérdező hozzászólása: Én eddig mindenhol úgy olvastam hogy erõsebb lesz vagy ugyan olyan erõs...a 12.napon ill a második teszten erõs volt de még is halványabb mint a C csík.akkor lehet hogy elõbb volt és nem közép idõben peteérésem?
Nekem a 13.napon délután lett egyforma erõs, azt hittem, hogy ez most pozitív. Hajráztunk. Erre másnap lett erõsebb a 2. csík a kontrollnál, és a 3. nap is erõsebb volt a csík. Tehát elvileg 2 nap erõsebben mutatta a 2. csíkot a kontrollnál. Kíváncsi vagyok, hogy ma mit fog mutatni. Nem lehet, hogy ma is pozitív legyen!!!!
Biztos, hogy jól csináltad? Nem ittál elõtte két órával, délutáni vizeletbõl, mindig azonos idõpontban? Egyébként szerintem ne keseredj el, nem egy olyan esetrõl olvastam már, akiknek egyáltalán nem mutatott peteérést az ovuteszt, aztán meg kiderült hogy mégis volt, mert babásak lettek.... A másik pedig, hogy a hõgörbe sem árul ám el mindent. Egy ismerõsömmel történt, hogy csinálta szorgosan a görbéket, ami mutatta is a peteérést, aztán elment vérvételre, és kiderült, hogy egyáltalán nem is volt peteérése...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy tûnik hogy vagy nem jól csináltam vagy passz...de ma reggel csináltam egy halvány pozitív terhességi tesztet..31.én kéne megjönnie..reménykedek hogy késõbb erõsödni fog a csík:) )

Mikor legyünk eggyütt a párommal, ha az ovu teszt +ot mutat?

29naposak a ciklusaim,most aug.25-én jött meg.Ez volt az els? nap a ciklusomnak.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem utána 1-2 napig érdemes. Amúgy nekünk is ovuteszt segítségével sikerült a baba, kb fél évig használtam. Sok sikert! ;)

Ha jól emlékszem utána 1-2 napig érdemes. Amúgy nekünk is ovuteszt segítségével sikerült a baba, kb fél évig használtam. Sok sikert! ;)
Szia.Nekem 30napos ciklusaim vannak(állt), és mi is ovutesztet használtunk, én a 12.naptól teszteltem vele és a legerõsebb pozitív napon és utána nap, voltunk együtt a párommal, és a második hónapban már nem jött meg a mensim:D.Kisfiunk lett és, pont ma lett 1éves:) . Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi!Milyen lett a babád neme?
A kérdező hozzászólása: Húúúúúú!!!Nagyon köszi mindkettõtöknek!!! A 2.-ik válaszoló kisfiának NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT, VIDÁM GYERMEKKORT KÍVÁNOK!!!

Mit mutat az ovu teszt és mikroszkóp ha vki terhes? Pozitívat v negatívat v mindkettő lehet?

Csak kíváncsi lennék! Ti próbáltátok már?

Legjobb válasz: +

+
A kérdező hozzászólása: Tehát pozitív marad?
Szia, Én a 31. napon járok, még nem jött meg, és a 26. napon csináltam egy ovutesztet, illetve ma. Az elsõ csak halvány volt, a mai pedig erõs 2. csíkot mutatott. 3-4 napon belül tesztelni is fogok természetesen, ha addig nem jön meg. Ha Nálam bevált, írok ide. És szorítok Neked!

Az ovu teszt mikor mutat páfrányosat?

Mikor mutat páfrányt,ha érik a pete a tüsz?be,vagy ha megreped a tüsz?,vagy ha a pete már kiszabadult? Tudja valaki pontosan?

Legjobb válasz: nincs leírva a használati útmutatóba?

nincs leírva a használati útmutatóba?
A kérdező hozzászólása: Úgy kaptam a barátnõmtõl de papírt nem adott hozzá sajnos
A használati útmutató szerint a peteérés (tüszõrepedés) elõtt 3-4 nappal kezd el páfrányosodni és utána 2-3 napig marad olyan. Azért megjegyezném, hogy ez sajnos nem mindig egyértelmû, egy ciklus alatt nekem volt, hogy többször is mutatott páfrányosat 1-2 napig, pedig reggel csináltam, fogmosás elõtt, ahogy elvileg kell. Ennél biztosabb az ovulációs teszt, ott egyszerûbb eldönteni, hogy ma van az a bizonyos nap, vagy sem. Nekem legalábbis ez vált be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!