Találatok a következő kifejezésre: Mit mondjak ne sértsem meg (2 db)

Mit mondjak neki hogy ne tűnjek nyomulósnak, és ne sértsem meg se őt se volt pasiját?

Van egy csaj a suliban aki régóta eléggé tetszik, de össze volt jőve egy csávóval, akivel egyébként szintén jóban vagyok. A csaj egyébként jó fej, aranyos meg minden, csak kicsit túl "barátkozós", velem is aranyos, mindig köszön stb. Lehet a pasijának nem tetszett ez a tulajdonsága, mert haverom mondta, hogy szakítottak, és facebookon is láttam. Fél évig voltam együtt. Szeretnék a lánnyal "közelebbről megismerkedni", miután már egyedülálló. De ugyanakkor nem akarom se őt se volt pasiját megbántani nehogy túl nyomulósnak vagy potyalesőnek nézzenek, meg a csávóval is jóban vagyok, de gyúrós gyerek, nem szeretnék esetleg kapni tőle. :) Szerintetek mit tegyek? 16/F

Legjobb válasz: szerintem ha a haverod kidobta a csajt, mert szerinte túl "barátkozós", /ez amúgy mit jelent, minden pasira rámásziK?/, akkor nem fog megagyalni téged, mivel neki már nem kellett. A haverodnak meg mond meg, hogy neked tetszik a kiscsaj, gondolom pasik közt ez nem olyan mérvadó. Fõként, hogy szerintem haverod már totál kiábrándult a csajból és nagyívbõl tesz rá, ki nyomul az exére.. A csajhoz meg sok sikert!

szerintem ha a haverod kidobta a csajt, mert szerinte túl "barátkozós", /ez amúgy mit jelent, minden pasira rámásziK?/, akkor nem fog megagyalni téged, mivel neki már nem kellett. A haverodnak meg mond meg, hogy neked tetszik a kiscsaj, gondolom pasik közt ez nem olyan mérvadó. Fõként, hogy szerintem haverod már totál kiábrándult a csajból és nagyívbõl tesz rá, ki nyomul az exére.. A csajhoz meg sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kösz a tippet! :) Jó ötlet, ez szerintem menni fog! Köszi!
Beszéld meg a kopasszal, aztán dugd meg a csajt.

Mit mondjak hogy ne sértsem meg az orvosom?

Eddig 5-ször voltunk uh-n de sosem kapunk képet. Az orvosom mindig azt mondja elfelejtett venni papirt a gépbe. Mit mondjak hogy ne sértsem meg de mégis vegyen már!

Legjobb válasz: Az utolsó válaszolónak:Nem biztos, hogy szórakozásból jár uh-ra.Én is 4-szer voltam eddig pedig még csak 17 hetes vagyok.Egyszer sem én akartam menni, hanem küldtek.Amúgy ha olyan nagyon zajos akkor hogy lehet hogy a 4d-sen van akinek alszik a babája.Én nem tudnék aludni ha vonat robog át a fejem fölött.Ja és fogok menni 4d-sre is mert a saját szememmel akarom látni (jól kivehetõen), hogy meg van az össze lábuja.Nem pedig akkor amikor kezembe vehetem.

Az utolsó válaszolónak:Nem biztos, hogy szórakozásból jár uh-ra.Én is 4-szer voltam eddig pedig még csak 17 hetes vagyok.Egyszer sem én akartam menni, hanem küldtek.Amúgy ha olyan nagyon zajos akkor hogy lehet hogy a 4d-sen van akinek alszik a babája.Én nem tudnék aludni ha vonat robog át a fejem fölött.Ja és fogok menni 4d-sre is mert a saját szememmel akarom látni (jól kivehetõen), hogy meg van az össze lábuja.Nem pedig akkor amikor kezembe vehetem.
Az Uh elõtti napon hívd fel és kedvesen figyelmeztesd, hogy ne felejtsen el venni papírt mert megígérted a mamádnak, hogy viszel képet. Az anyukádnak egyébként is egy csuda ez az UH dolog stb stb. és szeretnéd beragasztani a szülésnaplódba. (mellesleg a rohadtéletbe, egy doki ne csak a testedre legyen figyelemmel, hanem egy kismama lelkére is. Tudja, tudnia kéne, hogy mennyire odavagyunk ezekért a dolgokért. Neki lehet, hogy a többszázadik kismama vagy, de neked nem többszáz gyereked van egy életben. Grrr!)
Menjetek el 4D-re, ott adnak a videó mellé.
Mond meg neki hogy nektek fontos lenne a kép és nagyon szeretnétek ha nem felejtené el.
Ajánld fel neki, hogy te megveszed a papírt és a következõ vizsgálattal vidd magaddal.
Összesen 4 ultrahang kötelezõ. A babának ez nagyon zajos. Feleslegesen ne zargasd! Nem sokára láthatod sokkal élesebben:)
VEgyél papírt és vidd el neki.-) Nem tudom, de én bizto szólnék a dokinak. Megmondanám, hogy már a család is akarja látni, és minden barátnõdnek is van képe, te is szeretnél egyet. És gondolom nem te vagy az egyetlen kismamája...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!