Találatok a következő kifejezésre: Mit mondjak csajnak hogy nagyon felizguljon (1 db)

Mit mondjak egy csajnak hogy nagyon felizguljon?

Legjobb válasz: A csajok általában nem attól izgulnak fel nagyon ha látnak vag yhallanak valamit, hanem az érzelmektõl, meg amit csinálsz a testével. A fiúknak gyakran az is elég, ha meglátnak egy fehérnemûs nõt, mert vizuálisak, de a lányok nem ilyenek.

A csajok általában nem attól izgulnak fel nagyon ha látnak vag yhallanak valamit, hanem az érzelmektõl, meg amit csinálsz a testével. A fiúknak gyakran az is elég, ha meglátnak egy fehérnemûs nõt, mert vizuálisak, de a lányok nem ilyenek.
ez jó, méghogy véletlen... :D Igenis lehet. És vannak módszerek, de mivel különbözõek vagyunk, ezért mindenkit másképp lehet felizgatni. De ha jól tudom, a nõket nem nagyon lehet pusztán szavakkal feliztgatni. De vannak olyan biztos módszerek, amivel lehet.
pl. "Szeretlek", de õszintén... de semmiképp ne ilyet hogy uuh bébi de szívesen bedugnám a faszom a pinádba
egy picit még olvasgass a témában. A csaj szó használatával el is árultadf hogy milyen vagy és minek kell a tipp. Egy lánynak éreznie kell , hogy szereted, mástól nem izgul rád. Ha mégis akkor kifogtad a suli/város/falu ribancát. vagy . mond azt hogy hepatitis-es vagy hidd el izgatott lesz tõle.
hidd el öreg máshogy vagyunk tervezve mint a csajok általában, sose fogod megérteni õket, meg ha sikerül is valamivel izgatni az véletlen lesz...
Elõtte talán ismerkedj meg vele, és magaddal. Ha ez megvan, akkor már kb. tudni is fogod a választ.
Ki mondta hogy a csajokat nem lehet szavakkal felizgatni? - bár leheet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva... De amikor a párom olyan buja hangon, hogy érzem minden porcikájával csak engem kíván a füleembe sugdossa hogy mit tenne velem, egy olyan apszurd helyzetben, ahol még gy érzékibb csók sem jöhet szóba...egyszer majdnem ennyibõl orgazmus fakadt...:-) De mindegy, ehhez tényleg igazi mély érzések és egy komoly kapcsolat kell. Lehet, hogy valaki ezt már perverznek tartja, de ajánlom kipróbálásra...:-)
Hát én egy csajszi vagyok és a fogdosásra meg az ilyen nyálas "szeretlek" dumára nem gerjedek de még sokan vannak így ezzel.Én például a "bedugnám a faszomat a pinádba" dumától úgyahogy felizgulok.Még azis nagyon izgató ha harapdálod a nyakát a csajszinak mint egy vámpír meg egyre lejjebb csókolgatod a nyakától kezdve. Sztem ezt mindenki szereti.na puszi

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki hányszor masztizott ma?

Kort is írjatok.

9

Hogy mondjam meg neki, hogy lefeküdnék vele?

Szerintem annyira nem lenne nehéz őt ràbeszélni,mert látom rajta hogy méreget ,tetszik neki a mellem,meg a seggem ezt mondta is. De gyakran felhozódik a szex. Mit mondjak rá? Kívánom őt. Ìgy spontán kimondani nem merem Szerintetek?

8

Fiúk volt már olyan hogy nagyon másnaposan nem tudtatok orális vagy sex közben elmenni?

6

Ha anal sex előt beöntést használtok. Nem ál fönt az esély hogy folyadék marad bent és székletel eggyütt folyik ki anál közben?

és ha megtörténik hogy valamennyi székletes folyadék folyik ki az nagyon ciki???
mit lehet tenni hogy ez ne történjen meg???

9

Lányok, tudnátok ajánlani valami jó rezgős csikló vibrátort?

Eddig "normális", szilikonosat használtam erre a feladatra, de már unom hogy túl nagy, valami kompaktabb kellene, nem kell rá semmi extra. Eddig ez a legszimpibb, de nem tudom milyen lehet ez a bársonyos tapintás, jobb mint a szilikon?


7

Mit tennétek? Ha eltiltanának attol a férfitol/nôtôl aki életetek párja (akinek az boldogítò IGENT akarjátok majd kimondani)?

Mit tennétek? Ha eltiltanànak attol a férfitol/nôtôl aki életetek pàrja (akinek az boldogítò IGENT akarjàtok majd kimondani)? Volt egy balhé anyàm megvert pàrom (aki amugy 26 éves 14 hònapja együtt vagyunk 11 honapja tudnak rolunk és engedi) àtjött megvédeni este 10-kor! Anyu azt mondta kihivja rà a rendôrséget!ényeg, hogy mindig ha együtt voltunk (taliztunk" kielégitettük egymâst 99%sex vagy ujjazàs, cumi stb de most, hogy napi 1 oràt talizhatunk joformàn vagy annyit se megbolondulunk 1 hét
utàn ma nyultunk elösször egymàshoz mert 2 oràcskàra kiengedtek (Ên joformàn sex màniàs vagyok) megbolondulunk joformàn közénk àllnak hozzàjuk nem mehetünk (szüleivel él még egy hatalmas hàzban)
tôlünk anyu kitiltotta a hàccso ülés nem kényelmes ehez!
Mi tévôk legyünk?

10

Fiú-lány barátság nincs? Mit gondoltok erről a véleményről?

Megkérdeztem az egyik haverom a fiú-lány barátságról. Azt mondta ilyen nem létezik. Azt mondta a családi körödön kívül csak akkor ismerhetsz egy nőt igazán, hogyha belé hatolsz. A női és a férfi természet annyira más hogy a barátság szemszögéből lehetetlen vizsgálni. A férfiak és a nők annyira eltérő gondolkodásúak, hogy nem lehetnek barátok, mert nem értik ahhoz eléggé egymást. Lehetnek kollégák, munkatársi viszonyban, lehetnek haverok, jól el is röhögcsélhetnek egymással, de klasszikus egyenrangú barátok sosem lesznek, mint amilyenek az emberek lehetnek egy barátságban a saját nemük egy tagjával. Nem is beszélve arról, hogy jellemzően ezek az álbarátságok általában arról szólnak, hogy az egyik mindig többet akar. Ahhoz hogy megismerj egy lányt, magadévá kell tenned.

Elég durva volt ezt hallani, de jobban belegondolva lehet értelme.

25

Lányok! Ha orális szex közben fogják a fejetek, játszanak a hajatokkal szeretitek?

10

Hol érdemes homo sex hirdetést feladni?

Szeretnék kipróbálni fiukkal , egy két dolgot főleg kézimunka , orál , de sajnos Dunaújváros elég kicsi :(

8

Szerintetek van vmi koze ahhoz a fogamzasgatlonak, hogy amiota nem szedem minden nap kívánom a szexet! Elotte ennyire nem. Hm?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!