Találatok a következő kifejezésre: Mit mondjak csajnak hogy nagyon felizguljon (1 db)

Mit mondjak egy csajnak hogy nagyon felizguljon?

Legjobb válasz: A csajok általában nem attól izgulnak fel nagyon ha látnak vag yhallanak valamit, hanem az érzelmektõl, meg amit csinálsz a testével. A fiúknak gyakran az is elég, ha meglátnak egy fehérnemûs nõt, mert vizuálisak, de a lányok nem ilyenek.

A csajok általában nem attól izgulnak fel nagyon ha látnak vag yhallanak valamit, hanem az érzelmektõl, meg amit csinálsz a testével. A fiúknak gyakran az is elég, ha meglátnak egy fehérnemûs nõt, mert vizuálisak, de a lányok nem ilyenek.
ez jó, méghogy véletlen... :D Igenis lehet. És vannak módszerek, de mivel különbözõek vagyunk, ezért mindenkit másképp lehet felizgatni. De ha jól tudom, a nõket nem nagyon lehet pusztán szavakkal feliztgatni. De vannak olyan biztos módszerek, amivel lehet.
pl. "Szeretlek", de õszintén... de semmiképp ne ilyet hogy uuh bébi de szívesen bedugnám a faszom a pinádba
egy picit még olvasgass a témában. A csaj szó használatával el is árultadf hogy milyen vagy és minek kell a tipp. Egy lánynak éreznie kell , hogy szereted, mástól nem izgul rád. Ha mégis akkor kifogtad a suli/város/falu ribancát. vagy . mond azt hogy hepatitis-es vagy hidd el izgatott lesz tõle.
hidd el öreg máshogy vagyunk tervezve mint a csajok általában, sose fogod megérteni õket, meg ha sikerül is valamivel izgatni az véletlen lesz...
Elõtte talán ismerkedj meg vele, és magaddal. Ha ez megvan, akkor már kb. tudni is fogod a választ.
Ki mondta hogy a csajokat nem lehet szavakkal felizgatni? - bár leheet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva... De amikor a párom olyan buja hangon, hogy érzem minden porcikájával csak engem kíván a füleembe sugdossa hogy mit tenne velem, egy olyan apszurd helyzetben, ahol még gy érzékibb csók sem jöhet szóba...egyszer majdnem ennyibõl orgazmus fakadt...:-) De mindegy, ehhez tényleg igazi mély érzések és egy komoly kapcsolat kell. Lehet, hogy valaki ezt már perverznek tartja, de ajánlom kipróbálásra...:-)
Hát én egy csajszi vagyok és a fogdosásra meg az ilyen nyálas "szeretlek" dumára nem gerjedek de még sokan vannak így ezzel.Én például a "bedugnám a faszomat a pinádba" dumától úgyahogy felizgulok.Még azis nagyon izgató ha harapdálod a nyakát a csajszinak mint egy vámpír meg egyre lejjebb csókolgatod a nyakától kezdve. Sztem ezt mindenki szereti.na puszi

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Normális, hogy mikor csókolózunk/ölelkezünk a barátommal, bizsereg odalenn? L

6

Nem áll fel a pornóra! Függő vagyok?

19 éves még szűz srác vagyok és az a helyzet,hogy már egyáltalán nem áll fel a pornóra csak ha elkezdem verni a farkam akkor kezd el merevedni! Van hogy minden nap nézek pornót és már szinte meg sem moccan rá a péniszem! Függő vagyok?? Nem kellene többet pornót néznem?? Vagy mi a a megoldás!! komoly válaszokat légyszi!! Nagyon kétségbe vagyok esve!!

9

Miért lehet az, hogy fehér magyar emberként jobban vonz egy néger csaj, mint egy fehér?

volt idö, mikor egy jó ázsiai buxát is jobban meghúztam volna

7

Ti is szoktatok más lányok fotóira maszturbálni?

Facebookon a jó csaj ismerőseitekre :)
És lányok, ti szoktatok fiúk fotóira masztizni?

8

Hogy hívják ezt? Milyen híd?

Amikor orális szex közben a pénisz és a száj között a nyál kinyúlik mint egy híd...van rá angol és magyar kifejezés is, de egyik sem jut eszembe.

4

Vannak itt Győri vagy környéki 30-40 éves férfiak?

3

A lányok szerintetek melyik pasit választják, amelyiken lehet változtatni vagy amelyiken nem?

Nagyon sok lánnyal beszéltem már és a legtöbb úgy vélekedett, hogy az a fontos, amin nem lehet változtatni. Tehát a magasság és az arc. Egyiken sem lehet változtatni. releváns mértékben. Inkább velük, ezen pasikkal jönnek össze, ha belül teljesen eltér tőlük akkor is. Mert bíznak benne, hogy majd csak megváltozik az impulzív viselkedése a lány miatt és ő idomul majd a lányhoz. Ez legtöbbször nem jön be és megcsalj a a helyes srác a csajt. A másik oldal meg az, hogy nem vonzza a srác, túl fura az arcszerkezete, furák a szemei , nem lehet megfelelő frizurával sem segíteni rajta, mert pl nagyon erősen kopaszodik is stb. Nagyon alacsony is, nem éri el teszem fel a 168 centit sem. A testalkat nem fontos, mert azon lehet változtatni, tehát a helyes arcú, de mackós srác nyerőbb lehet a ronda arcú, de nagyon sportos srácnál, mert a csaj sarkallja arra, hogy fogyjon le. A ronda fiúnak teszem fel a belső értékei teljesen rendben vannak, egy húron pendül a lánnyal. Mégis 10 ből 9 szer előbbit fogja választani, mert bízik benne, hogy az majd miatta megváltozik. Melyik a helyes út szerintetek?

7

Lányok szerintetek gáz, ha egy pasi imád hosszan puncit nyalni?

De olyan szinten, hogy néha órákig is simán csinálná.

11

Az arcra élvezés megcsalásnak számít?

Van egy barátnőm akit szeretek, de szeretném kipróbálni az arcra élvezést. Ezt a barátnőmmel nem tenném meg soha (szerintem ő sem szeretné, de én sem, mivel megalázónak érezném rá nézve).
Szóval arra gondoltam, h egy fizetős k.vánál tenném meg ezt. Nem dugnám meg, részben azért, h ne csaljam meg a párom, részben mivel én is vele képzelem el a szexet. Tehát esetleg egy kis petting után a konzumhölgy arcára verném a cuccost (akár nem is kellene teljesen meztelennek lennie, maradhatna rajta fehérnemű).

Ezzel megcsalnám a párom?

17

Fiúk, hogyan izgatnátok fel egy lányt? Részletesen.

Az a helyzet, hogy nagyon unatkozom, és jó lenne olyan kis sztorikat hallgatni, hogy hogyan izgatnátok fel egy szép, karcsú lányt, akinek mellig érő, hullámos szőke haja van, kék szemei, nem túl nagy, de formás mellei, formás feneke, lábai. Írjátok le, hogy hogyan izgatnátok fel egy ilyen külsejű lányt... Normális válaszokat, ha lehet, mert erre még ti is tudtok élvezni, nem csak én, és mindenkinek jó lesz így! ;)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!