Találatok a következő kifejezésre: Mit mondjak csajnak hogy nagyon felizguljon (1 db)

Mit mondjak egy csajnak hogy nagyon felizguljon?

Legjobb válasz: A csajok általában nem attól izgulnak fel nagyon ha látnak vag yhallanak valamit, hanem az érzelmektõl, meg amit csinálsz a testével. A fiúknak gyakran az is elég, ha meglátnak egy fehérnemûs nõt, mert vizuálisak, de a lányok nem ilyenek.

A csajok általában nem attól izgulnak fel nagyon ha látnak vag yhallanak valamit, hanem az érzelmektõl, meg amit csinálsz a testével. A fiúknak gyakran az is elég, ha meglátnak egy fehérnemûs nõt, mert vizuálisak, de a lányok nem ilyenek.
ez jó, méghogy véletlen... :D Igenis lehet. És vannak módszerek, de mivel különbözõek vagyunk, ezért mindenkit másképp lehet felizgatni. De ha jól tudom, a nõket nem nagyon lehet pusztán szavakkal feliztgatni. De vannak olyan biztos módszerek, amivel lehet.
pl. "Szeretlek", de õszintén... de semmiképp ne ilyet hogy uuh bébi de szívesen bedugnám a faszom a pinádba
egy picit még olvasgass a témában. A csaj szó használatával el is árultadf hogy milyen vagy és minek kell a tipp. Egy lánynak éreznie kell , hogy szereted, mástól nem izgul rád. Ha mégis akkor kifogtad a suli/város/falu ribancát. vagy . mond azt hogy hepatitis-es vagy hidd el izgatott lesz tõle.
hidd el öreg máshogy vagyunk tervezve mint a csajok általában, sose fogod megérteni õket, meg ha sikerül is valamivel izgatni az véletlen lesz...
Elõtte talán ismerkedj meg vele, és magaddal. Ha ez megvan, akkor már kb. tudni is fogod a választ.
Ki mondta hogy a csajokat nem lehet szavakkal felizgatni? - bár leheet, hogy csak én vagyok rosszul összerakva... De amikor a párom olyan buja hangon, hogy érzem minden porcikájával csak engem kíván a füleembe sugdossa hogy mit tenne velem, egy olyan apszurd helyzetben, ahol még gy érzékibb csók sem jöhet szóba...egyszer majdnem ennyibõl orgazmus fakadt...:-) De mindegy, ehhez tényleg igazi mély érzések és egy komoly kapcsolat kell. Lehet, hogy valaki ezt már perverznek tartja, de ajánlom kipróbálásra...:-)
Hát én egy csajszi vagyok és a fogdosásra meg az ilyen nyálas "szeretlek" dumára nem gerjedek de még sokan vannak így ezzel.Én például a "bedugnám a faszomat a pinádba" dumától úgyahogy felizgulok.Még azis nagyon izgató ha harapdálod a nyakát a csajszinak mint egy vámpír meg egyre lejjebb csókolgatod a nyakától kezdve. Sztem ezt mindenki szereti.na puszi

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért mindig balra görbül a fiúk farka?

24

Fiúk! Ha egy lány ott lenne elöttetek és ki lenne kötve az ágyhoz mit csinálnátok vele?

23

Szerintetek az gáz ha valakinek szex partnere van?

Már több mint 5 és fél éve együtt élünk a párommal. Van gyerekünk is egy gyönyörű kislány. Nem jövünk ki jól egymással már, állandóan veszekedünk és már a szex sem a régi. Alig vagyunk együtt és ha együtt is vagyunk már nem élvezem annyira.
Egyre jobban mozgatja a fantáziámat egy szex partner... Szétmenni nem akarok a páromtól mert szeretem meg hát ott a kislány. Nem akarom hogy elvált szülők gyereke legyen...de viszont a jó szexre meg szükségem van!! Tanácsot és hasonló történeteket szívesen meghallgatok!!!

4

Miért van az h a nőknek szex után (ha elmennek) legalább 1 fél óráig még jobban igénylik a szeretetet?

18/l

2

Mivel védekeztek? Melyik a biztonságosabb?

óvszer v. tabletta?
Illetve tabletta mennyi ártalmas a szervezetnek.
Kort is írjatok légyszi.

11

Miért elsődleges céljuk a lányoknak lefeküdni egy feketével?

20

Pasimmal járunk 2 hónapja és most jutottunk el oda hogy szexelünk és le is feküdtem vele de szex után közölte hogy ő szadista csak ezt eddig nem merte elmondani és szeretné ha néha megengedjem neki hogy megbüntessem! Van valakinek ilyen párja?

erre mit mondjak? mert fura de nem akarom hogy rossz legyen neki....

10

Egy kis tanácsra lenne szükségem. Férfi témában. Ki az aki szívesen segítene?

Inkább párkapcsolati, illetve annak kialakulásával kapcsolatos a kérdésem. Mit hogyan érdemes értelmezni a pasiknál stb. Jelezze, aki ellátna pár tanáccsal. Köszi :)

6

23 éves lány vagyok, de még mindig zavarban vagyok ha egy új pasival oda kerül a sor. Ez normális?

A férfiak miért tudnak gátlás nélkül egyből úgy mutatkozni egy nő előtt, mintha már 1 éve együtt lennének? Persze, kevés idő kérdése, és "megszokom" én is a másikat, de volt már, hogy srác azt hitte, hogy még szűz vagyok. :) Mondjuk én sosem voltam ez a kalandvágyó típus, lehet, hogy aki több 10 strigulát behúzott, annak ugyanúgy megy elsőre egy új emberrel, mintha már régóta ismerné.

23

Lányok, mekkora az a méret amit már szerettek orálisan kényeztetni?

Van aki aztmondja,hogy csak a nagyot van pedig azt aki a normált mert azt lehet normálisan ,a kicsit pedig nemstb.
Csak kiváncsiság,írjatok méretet és kort :)

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!