Találatok a következő kifejezésre: Mit mondjak csajnak hogy (84 db)

Van egy csaj aki nagyon szerelmes belém de a csaj tök ronda és nem akar békénhagyni és szeretném ha leszállna rólam mert mindig követ! Mit mondjak neki hogy leszálljon rólam? 13/F

Legjobb válasz: semmiképp ne mond neki hogy "ronda vagy" a világ legnagyob baromsága lenne! szerintem neked se esne jól hogyha totál belevagy zugva egy csajba és azt mondja hogy ronda vagy.-.- 2 lehetõséged van. vagy megprobálod megismerni hogy milyen bellül és arra gondolsz hogy a belsõ fontossabb mint a külsõ vagy azt szépen (nem durván) közlõd vele hogy sajnálod de nem vagy az esete. vagy akár azt hogy xy lány tetszik. vagy hogymár van barátnõd! ennyi az egész. nemtudom mitkell ezen annyit szarozni:'O

semmiképp ne mond neki hogy "ronda vagy" a világ legnagyob baromsága lenne! szerintem neked se esne jól hogyha totál belevagy zugva egy csajba és azt mondja hogy ronda vagy.-.- 2 lehetõséged van. vagy megprobálod megismerni hogy milyen bellül és arra gondolsz hogy a belsõ fontossabb mint a külsõ vagy azt szépen (nem durván) közlõd vele hogy sajnálod de nem vagy az esete. vagy akár azt hogy xy lány tetszik. vagy hogymár van barátnõd! ennyi az egész. nemtudom mitkell ezen annyit szarozni:'O
Mond neki, hogy a fiúkat szereted! Ezt egy bevált módszer, én mondom neked.
"ronda vagy!" vagy csak szard le, ne foglalkozz vele, ne beszélgess vele
Te is értelmes ember lehetsz, ha nem tudod magad megoldani a problémát.
Mondd, hogy sajnálod, de nem.
Dugd meg, töröld bele a farkad, aztán jöhet a következõ.

Van rá esély, hogy a barátja az alatt a fél év-1év alatt megcsalja amíg a csaj kint van külföldön? Mivel tudnám elhódítani a csajt a barátja mellöl? Mit mondjak neki, hogy belém szeressen? Mivel tudnám rá bírni arra, hogy adjon egy esélyt nekem?

Van egy lány,akit már több mint 2éve ismerek,egy 2 hete találkoztam volna vele,de az anyukája beteg lett,ez már a tali el?tti napon megírta nekem smsben,másnap pedig otthon felejtette a telefonját,és hiába hívtam nem tudta fel venni,és anyukája állapota meg csak rosszabbodott! Hétf?n msn-en fent volt,és állítólag megismert 1 srácot,és azóta együtt vannak,és a csaj nagyon szereti a formát akit megismert,de a csaj most kint van külföldön,mert az ex barátja nem száll le róla,az a srác,akivel még azután járt,miután megismert engem,és az ex barátja folyton fenyegeti a csajt a családjával! Most beszéltem vele,és állítólag fél év,1év múlva jön vissza külföldr?l,a barátja persze itthon maradt ! Légyszíves segítsetek,mert nagyon szeretem a csajt,és már több mint 2éve várok rá,és szeretnék vele minél el?bb és hamarabb összejönni

Legjobb válasz: Ez így kicsit zavaros nekem... Ki van kint? A lány? Az anyukájával? ...vagy itthon volt? Lehet, te vagy a "tartalék", vagy nem tudja, hogyan közölje, hogy nem akar tõled mást, csak barátságot. (Bár ezt meg merik mondani általában.)

Ez így kicsit zavaros nekem... Ki van kint? A lány? Az anyukájával? ...vagy itthon volt? Lehet, te vagy a "tartalék", vagy nem tudja, hogyan közölje, hogy nem akar tõled mást, csak barátságot. (Bár ezt meg merik mondani általában.)
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15 F én
Hogy érted azt, hogy viszonylag sokat találkoztok? Beszéltek is, vagy csak összefuttok az utcán, meg ilyenek? Ha beszéltek, akkor hozd fel a témát valamilyen módon, majd kérdezd meg tõle, hogy te szimpi vagy-e neki? Ha igen nyert ügyed van, ha nem, akkor hagyd. Ha nem szoktatok beszélni, akkor közelíts felé. Szünetekben menj a közelébe, szólítsd meg, beszélj vele, majd pár ilyen alkalom után kérdezd meg tõle, hogy mit gondol rólad. Ha jókat, akkor kérdezd meg, hogy lehetne-e ennél több köztetek? Ha azt mondja igen, akkor nyert ügyed van. Kicsit hosszú lett, de remélem sokat tudtam segíteni. Ha segítség kell nyugodtan írj privit, ha gondolod. :)
A kérdező hozzászólása: ez teljesen jó terjedelmû:D vonaton együtt utazunk egy másik lénnyal ugyhogy szimpi vok szerintem meg jól el hülyülünk eggyütt:D
A kérdező hozzászólása: jah meg egy suli csak az oszt más és a akoliban is csak egy kis séta :D
Mindenképpen neked kell kezdeményezned! Hozz fel egy intimebb témát és ha úgyérzed h eljött a megfelelõ alkalom akk húzd magadhoz/csókold meg vagy ilyesmik... Ha nem akarja úgyis ad egy eggyértelmû jelet ha belemegy akk tetszel neki, akarja és máris megszerezted a lányt!
A kérdező hozzászólása: mi legyen az a intimebb réma ?


Egy buliba ha egy csaj pl rám mászik és akar valamit mitcsináljak mit mondjak ilyenek? Hogy eljöjjön velem az emeletre szobába? Dugni?

Legjobb válasz: Ha már rád mászott, nagyon mindegy, mit mondasz. Onnantól mûvészet elrontani.

Ha már rád mászott, nagyon mindegy, mit mondasz. Onnantól mûvészet elrontani.
Mond hogy" NE NE NE hagyd abbbbba!"
Azt hogy: "Gyökér vagyok, lesz*psz?".

Mikor mondjak azt, hogy egy srac hulyit egy csajt? Miket csinal?

Legjobb válasz: Hazudozik, hazudik magáról, illetve nem akar semmit a lánytól mégis úgy tesz mintha akarna

Hazudozik, hazudik magáról, illetve nem akar semmit a lánytól mégis úgy tesz mintha akarna

Mire mondjak azt, hogy "egy srac fuz egy csajt"? Mit jelent ez?

Legjobb válasz: megfûz 1. meggyõz vkit. 2. elcsábít vkit http://szlengszotar.uw.hu/lista/m.htm

megfûz 1. meggyõz vkit. 2. elcsábít vkit http://szlengszotar.uw.hu/lista/m.htm
na te sem vagy valami észlény vagy 10 évesnél több...légyszi...
Most mért kell leszólni a kérdezõt? Ha nem a kérdésére válaszolsz, akkor ne is válaszolj. Különben az elsõnél a pont. :)
Elsõ mondja jól :)
itt fõleg azt jelenti hogy elcsábítja, elcsavarja a fejét, udvarolgat neki.
Azt hogy "Szia"?
Mondd neki, hogy azt álmodtad együtt voltatok moziban, vagy azt feleli, hogy álom is marad, vagy elkezd veled beszélgetni, innen már meg is hívhatod.
azt , hogy : feküdtél már le idegenekell (ha igent mond hagydd ott) (ha nem et mond akkor mond neki azt hogy akor be mutatkozok)
Nem biztos, hogy szavak kellenek ide. Húzd meg a copfját, dobj egy egeret váratlanul a háta mögül az ölébe - meg ilyen bevált módszerek.
elvesztetem az alvo macim leszel te az alvo macim?
-szia -ne haragudj nem tod véletlen hogy irják a telefon számod?
A kérdező hozzászólása: Koszi szépen :D
A kérdező hozzászólása: Mostanában köszöntem neki és mindig viszaköszönt
Õszintén.. Sokszor ezek a hülye neszólások nem jönnek be a lányoknak... Ezek már csak akkor jók ha már jóba vagy a csajjal... Mosolyogj rá, légy vele kedves, beszélgess vele minél többet.. S fontos :Ne foglalkozz vele hogy mások mit szólnak... Egy csajnak bejön ha látja hogy a pasi nem szégyenli õt mások elõtt ;)

Hogy szolitsam meg a csajt? Mit mondjak neki? Hogyan gyujtsek batorsagot?

Van egy lany aki a baratnojevel szokott reggelente suliba menni, es talalkozni szoktam veluk, de az a baj hogy mindig elneznek, vagy a foldet bamuljak mikor mellettem mennek el. Talan mar megszolitottam volna oket, de igy, iogy a foldet nezik nem tettem meg. Van meg hogy megszolitanam, de valamiert nincs batorsagom, meg az egyik volt osztalytarsamat se szolitottam meg, akit tobb mint 10 eve ismerek, hat egy olyan lanyt, akivel egyaltalan nem beszeltem soha. Hogy szolitsam meg? Es mit mondjak neki(k)?

Legjobb válasz: A korombeli fiúk közelében én is mindig a földet bámulom vagy elnézek, mert zavarban vagyok:D ezt nem kell rossz jelnek venni:)

A korombeli fiúk közelében én is mindig a földet bámulom vagy elnézek, mert zavarban vagyok:D ezt nem kell rossz jelnek venni:)
Szerintem nyugodtan nyiss felé , mert ha lefelé néz az valószínûleg azért van mert zavarban van.kérdezz tõlük valamit vagy ilyesmi:)
A kérdező hozzászólása: En arra gondoltam hogy koszonjek rajuk, hisz eleg sokszor latjuk egymast.
kerjel tölük egy zsebkendöt vagy kerdezd meg mennyi az idö, mert lemerült a telefonod vagy barmi jelentektelen dolgot amit egy idegentöl is kerdeznel az utcan. Masnap mar köszönhetsz.
A kérdező hozzászólása: Es ha csak siman rajukkoszonok? Egyszer regebb o is ramkoszont.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azert nem merem megszolitani mert mindig a foldet bamuljak es sose neznek ram.

Van egy csaj akivel csak látásból ismerjük egymást de nekem nagyon tetszik és lehet h én is neki de nem tudnánk véletlenül összefutni ezért arra gondoltam h ráírok facebookon de mit mondjak neki, hogy szólítsam meg?

Legjobb válasz: Szia :) totál unatkozom és a haverjaim mind mással vannak elfoglalva :S egy párszor már láttalak szimpatikusnak tûnsz :) lenne kedved beszélgetni? (éppen elég átlátszó :D)

Szia :) totál unatkozom és a haverjaim mind mással vannak elfoglalva :S egy párszor már láttalak szimpatikusnak tûnsz :) lenne kedved beszélgetni? (éppen elég átlátszó :D)

Ha felveszek MSN-re egy csajt aki tetszik, akkor mit mondjak neki? Hogy próbáljam magam megkedveltetni? Miről beszélgessek vele? 15/F

Legjobb válasz: Küldj neki képet magadról! Ha jól nézel ki, eleve nyert ügyed van, ha nem, akkor meg hiába próbálkozol bármivel.

Küldj neki képet magadról! Ha jól nézel ki, eleve nyert ügyed van, ha nem, akkor meg hiába próbálkozol bármivel.
Én tegnap jártam pont így :) . megkérdeztem mizújs("nem hogy vagy", mert az uncsi), honnan ismerem, miért vettem fel(elõször csak felületesen) miket szeret csinálni, mivel egy koleszba járunk, hol láttuk már egymás, hülyéskedések, kedvencei, barátok...
velem is így volt épp tegnap:) felvett egy srác, elmondta h már régebb óta figyelt , tetszem neki stb.aztán küldött képet, kicsit beszélgettünk aztán elhívott mára talizni:D
és hogy sikerült a tali?:) amúgy legyél humoros... :) küldj sok kacsintós szmájlít, legyél vele kicsit kacér... menni foog nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Írnátok pár témát, hogy mirõl beszélgessünk?
barátok, vágy, cél, érzés, ital, film, legjobb pillanatok az életében, kedvenc szín;szám, étel
De alakul az majd magától.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!