Találatok a következő kifejezésre: Mit mondjak csajnak (126 db)

Van egy csaj aki nagyon szerelmes belém de a csaj tök ronda és nem akar békénhagyni és szeretném ha leszállna rólam mert mindig követ! Mit mondjak neki hogy leszálljon rólam? 13/F

Legjobb válasz: semmiképp ne mond neki hogy "ronda vagy" a világ legnagyob baromsága lenne! szerintem neked se esne jól hogyha totál belevagy zugva egy csajba és azt mondja hogy ronda vagy.-.- 2 lehetõséged van. vagy megprobálod megismerni hogy milyen bellül és arra gondolsz hogy a belsõ fontossabb mint a külsõ vagy azt szépen (nem durván) közlõd vele hogy sajnálod de nem vagy az esete. vagy akár azt hogy xy lány tetszik. vagy hogymár van barátnõd! ennyi az egész. nemtudom mitkell ezen annyit szarozni:'O

semmiképp ne mond neki hogy "ronda vagy" a világ legnagyob baromsága lenne! szerintem neked se esne jól hogyha totál belevagy zugva egy csajba és azt mondja hogy ronda vagy.-.- 2 lehetõséged van. vagy megprobálod megismerni hogy milyen bellül és arra gondolsz hogy a belsõ fontossabb mint a külsõ vagy azt szépen (nem durván) közlõd vele hogy sajnálod de nem vagy az esete. vagy akár azt hogy xy lány tetszik. vagy hogymár van barátnõd! ennyi az egész. nemtudom mitkell ezen annyit szarozni:'O
Mond neki, hogy a fiúkat szereted! Ezt egy bevált módszer, én mondom neked.
"ronda vagy!" vagy csak szard le, ne foglalkozz vele, ne beszélgess vele
Te is értelmes ember lehetsz, ha nem tudod magad megoldani a problémát.
Mondd, hogy sajnálod, de nem.
Dugd meg, töröld bele a farkad, aztán jöhet a következõ.

Van rá esély, hogy a barátja az alatt a fél év-1év alatt megcsalja amíg a csaj kint van külföldön? Mivel tudnám elhódítani a csajt a barátja mellöl? Mit mondjak neki, hogy belém szeressen? Mivel tudnám rá bírni arra, hogy adjon egy esélyt nekem?

Van egy lány,akit már több mint 2éve ismerek,egy 2 hete találkoztam volna vele,de az anyukája beteg lett,ez már a tali el?tti napon megírta nekem smsben,másnap pedig otthon felejtette a telefonját,és hiába hívtam nem tudta fel venni,és anyukája állapota meg csak rosszabbodott! Hétf?n msn-en fent volt,és állítólag megismert 1 srácot,és azóta együtt vannak,és a csaj nagyon szereti a formát akit megismert,de a csaj most kint van külföldön,mert az ex barátja nem száll le róla,az a srác,akivel még azután járt,miután megismert engem,és az ex barátja folyton fenyegeti a csajt a családjával! Most beszéltem vele,és állítólag fél év,1év múlva jön vissza külföldr?l,a barátja persze itthon maradt ! Légyszíves segítsetek,mert nagyon szeretem a csajt,és már több mint 2éve várok rá,és szeretnék vele minél el?bb és hamarabb összejönni

Legjobb válasz: Ez így kicsit zavaros nekem... Ki van kint? A lány? Az anyukájával? ...vagy itthon volt? Lehet, te vagy a "tartalék", vagy nem tudja, hogyan közölje, hogy nem akar tõled mást, csak barátságot. (Bár ezt meg merik mondani általában.)

Ez így kicsit zavaros nekem... Ki van kint? A lány? Az anyukájával? ...vagy itthon volt? Lehet, te vagy a "tartalék", vagy nem tudja, hogyan közölje, hogy nem akar tõled mást, csak barátságot. (Bár ezt meg merik mondani általában.)

Szerintetek az normális hogy van egy fiú és egy lány akik nagyon sokáig barátok, és utána összejön a fiú egy lánnyal, és a lányBARÁTJÁT, nem a csaját elhanyagolja! Ilyenkor mit csiáljon, vagy mit mondjon a lány?

Mert volt egy barátom aki az egyik évfolyamtársammal össszejött,és most elhanyagol!

Legjobb válasz: Dugd meg a srácot anélkül hogy a csaj tudna róla!

Dugd meg a srácot anélkül hogy a csaj tudna róla!
Szervezz vele közös programot. Ha úgy érzed, vagytok olyan jóban, mondd el neki, hogy mi bánt. Esetleg barátkozz meg a csajjal és legyetek el hármasban is. Ha végképp nem jön össze semmi, hagyj egy kis idõt nekik, ha most jöttek össze, akkor még nagyon egymáshoz lesznek nõve, kicsit várni kell, hogy megszokják a helyzetet és azután próbálj megint haverkodni a fiúval.
Normálisnak nem biztos, hogy az, de gyakori. A lányok egy része elég féltékeny típus, és a srác vagy nem akar még csak okot sem adni rám, vagy meg lett fenyítve a barátnõ által. Vagy csak egyszerûen rózsaszín köd van, és bele sem gondol, mennyire megbántott, mert most épp minden pillanatát a másik lánnyal tölti, és kb. bárki másra meg tesz (még ha tudat alatt is). Sztem a legtisztább az, ha rákérdezel, hogy bocsi, de miért hanyagolsz/kerülsz ennyire? Plusz azt, hogy ez neked rosszul esik. Aztán a válszolból te is le tudod magadnak szûrni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ..De a lány utál..Most direkt szemétkedik..
Akkor egyszerûen sztem az a hatalommániás, kisajátító típusú lány, aki már attól sikítófrászt kap, ha a pasija szól egy szót egy másik lányhoz. A lány nélkül beszélj a fiúval... vagy próbálj. Telefonon, neten beszéljetek meg vmit. Ha a srác nem akar, akkor már választott :S.


Hogyan béküljek ki a csajjal? Mit mondjak neki? Több info lent

Az a helyzet hogy valaki nem akarja hogy összejöjjek egy csajjal. Azt terjesztette rólam hogy más lánynak a kezét fogtam (ilyenkor már nagyon közeli kapcsolatban voltunk de még nem jártunk) és ez olyan ember terjesztette akirõl a csaj azt gondolja h nincs oka hazudni neki és nemhiszi el nekem h én igazat mondok. Eleinte még elhitte h nemtörtént semmi de aztán több ember köztük néhány 'barátom' is elkezdte neki ezt mondani és azóta nem hisz nekem mert hogy az én barátaim mért hazudnának neki. Azóta kibékültünk de csak mint barátok és nemtudom h mit mondjak neki hogy újra magasabb kapcsolatban legyünk, mert mégsem mondhatom azt h sajnálom ami történt mivelhogy nem történt semmi. Segítsetek légyszi fontos nekem ez a csaj

Legjobb válasz: Szerintem valamikor hívd félre és mondj el neki mindent és én mint lány megtudom állapítani hogyha valaki hazudik nekem. Mond el neki hogy milyen fontos neked és hogy nem történt semmi mert nem bírnám megtenni vele. Ezután egy két napig nem fog veled beszélni majd valószínûleg rádír Facebookon. ( könnyes kiskutya szem segít)

Szerintem valamikor hívd félre és mondj el neki mindent és én mint lány megtudom állapítani hogyha valaki hazudik nekem. Mond el neki hogy milyen fontos neked és hogy nem történt semmi mert nem bírnám megtenni vele. Ezután egy két napig nem fog veled beszélni majd valószínûleg rádír Facebookon. ( könnyes kiskutya szem segít)
mit gondolsz miért mondták ezt a 'barátaid' ? egyébként csak legyél vele õszinte
A kérdező hozzászólása: Köszönom a válaszokat :) #1 amit írtál azt már próbáltam rögtön a balhé után mondjuk igaz h akkor nem nagyon akart velem kommunikálni. Megpróbálom megint valamelyik nap kihívom õt :) #2 õszinte vagyok én de hiába ha nem hisz nekem :(
ezt: SZÁLLJ LE RÓLAM! körülbelül ... :D
mond meg neki egyenesen minden elöjel nélkül és ha kérdezi miért ne válaszolj rá, mert csak egy újabb kérdést szegezne rád.
Próbálj gondolkozni! Érdemes-e egyátalán lerázni? Gondold végig, szereted-e a mostani párod? Mert ha nem igazán és lerázod a másikat, azt késõbb megbánhatod. Ha le akarod rázni, akkor csak kedvesen és óvatósan semmiképp nem bánts meg a lányt hiszen szeret téged.
A kérdező hozzászólása: én nagyon szeretem a mostanit!

"Bocsi de van barátom" - sokan mondják, hogy csak lerázószöveg. Na jó de mit mondjon a csaj ha tényleg van barátja?

Ha nem ribi a csaj akkor úgy sem fog mással találkozgatni a pasija háta mögött. Nem igaz?

Legjobb válasz: Nincs barátom :P

Nincs barátom :P
A kérdező hozzászólása: De ha lenne, akkor azt mondanád hogy van barátod nem? :)
Hihi, én ezt szoktam mondani, pedig nincs barátom :D De amúgy miért ne mondhatnád?
"Ha nem ribi a csaj .." most komolyan....létezik nem ribi csaj? :D
én ha bunkó a csávó, akkor nem térek ki arra h van-e vagy nincs, egyszerûen közlöm h kopjon le. ha kedves meg minden, akkor nem tudok mást mondani... mert tényleg van :D de most nem mutathatok neki csak azért egy képet róla h elhiggye :D szóval én azt szoktam mondani, h "bocsi már van gazdám" :) vagy vmi ilyen viccesebbet
A kérdező hozzászólása: ma 16:08 - van még olyan hidd el, sajnos többségük foglalt ma 16:09 - dehogy, nem kell képet mutatni róla :P Én úgy vagyok vele, hogy elhiszem amit mond mert ha nem bunkó módon közeledek, udvarias vagyok akkor szerintem alap hogy õ meg õszintén válaszol. Csak sokaktól hallani ilyet hogy ez egy tipikus kamu lerázószöveg. Ezért is tettem fel a kérdést :) Meg különben is egyáltalán nem hihetetlen ha egy csinos lánynak barátja van :P

A csajom azért haragszik rám, mert előtte más csaj is tetszett. Mit mondjak neki?

Konkrétan azt mondta hogy "utál" mert előtte megnéztem más csajokat is, és felállt rájuk, és masztubáltam is rájuk. Én 20 éves vagyok ő meg 18. Nem értem mi baja van. 1 éve járunk.

Legjobb válasz: Gratulálok, kifogtál egy hülye p.csát.

Gratulálok, kifogtál egy hülye p.csát.
Úgy érted, térben elõtte, vagy idõben elõtte?
A kérdező hozzászólása: Nem közöltem, õ kérdezgeti folyton, és izél...
Talán nem kellett volna közölnöd hogy kinek a képére maszturbáltál. Amúgy meg nem kéne hogy ez érintse a barátnödet.
Az én exem állandóan azzal volt elfoglalva h mielõtt összejöttem vele, volt más pasim is, csak mivel azok tönkrementek és egymásra találtunk így lett õ... de ez is tönkrement nem részletezem..
Mondd neki, hogy lezártad a múltat. Mielõtt besétált a szerelem az életembe, megnéztem én is más hapsikat, mert akkor még nem tudhattam, hogy lesz egy sokkal csodálatosabb... ><
Reptesd:)
ez most vicc, mert ha nem, akkor lehet 18, de még nem tart ott, sajnálom, de nehéz lesz Neked N
Bolond szegény.
Te kifogtál egy nagyon éretlen csajt valahol az ovisok szintjén lehet. NEm stiimel vele valami F/23
Te valami ápolónak vagy?
Neki talán elõzõleg nem tetszett senki? Felejtõs a dolog, legalábbis személyiségileg.
A kérdező hozzászólása: Idõben .
Persze! Egy csillagjós megmondta elõre, hogy találkozni fogtok, és erre Te dunsztos üvegbe zártad magad és vártál rá! Így szerette volna? Sötét lehet a menyecske! A késöbbiekben is számíthatsz hasonlókra, szerintem. F.

Mit mondjak egy ismeretlen csajnak aki tetszik amikor odamegyek hozzá?

Legjobb válasz: Csak kapd elõ a farkad és mondd a csajnak, hogy magától nem szopódik le. Tuti csajozó szöveg.

Csak kapd elõ a farkad és mondd a csajnak, hogy magától nem szopódik le. Tuti csajozó szöveg.
a gatyámban tártyalás van és beídézlek ez tuti szöveg
egy ismeretlen csajhoz ne is menj oda, ha nemtudod mit kell csinálni... ne gondolkozz, csak lazán sétál oda hozzá, azt lökd a képébe ami jön... de azért ne baromságokat xD
Heu réka! Ne osztogasd az észt, ha azt se tudod hogyan kell smárolni. Láttam a kérdésed róla éppen az elõbb. XD
Szia cica van gazdád, legtutibb szöveg.
xD fake kérdésem volt szokás szerint
Na persze. :-P Amúgy nem minden csajnak jön be a "szia cica van gazdid?" szöveg. -.-
Ami nekem eddig mindig bevált pedig nem is olyan jó szerintem: Hello. õhmmm (ilyenkor ilyen gondolkodós fejjel) Olyan szép vagy, hogy nem jutnak eszembe a csajozós dumák...! Próbáld ki ;) Csajok várom a válaszokat, hogy nektek tetszik-e az általam írt szöveg :)
Hát bocsi srácok de az itt említett "csajozós szövegek" pl: "szia cica meg itt a farkam.." ezek szerintem szánalmasak és egy komolyabb lány elött csak leégetitek magatok. Nekem pl egyáltalán nem jönnek be és csak rossz elõítéletem lesznek az illetõvel szemben. A lányok szerintem azt értékelik amibõl érzik hogy ez tényleg nekik szól.. nem olyan szövegek amit ezelött még 5 lánynál bedobott.. Úgyhogy szerintem ismeretlen lányhoz csakugy nem menj oda..próbáld vele elötte éreztetni hogy tetszik neked pl szemezz vele vagy mosolyoghatsz is rá :) És szerintem csak ezek után menj oda hozzá :) Mondhatod neki például ezt, hogy: Szia, mostanában felfigyeltem rád és gondoltam megismerhetnénk egymást, vagy valami ehhez hasonlót de mindenképp valami diszkrétet :)

Mit mondjak egy nagy festiválon egy részeg csajnak amivel nem égek be?

a cél hogy jól megdugjam a nyaralóban, de ez nem titok. Mit modnjak neki, meg azért ne menjen rá a fél fizetésem

Legjobb válasz: beszéltél már részeg csajjal? szerintem inkább õ ég be, nem te.

beszéltél már részeg csajjal? szerintem inkább õ ég be, nem te.
semmit ne mondj...itasd és igyál te is. aztán mondj neki szépeket
Szerintem ne mondj semmit, csak nyúlj alá, aztán tömd be a száját mielõtt megszólalhatna :D!
Beégni már úgysem fogsz, itatni meg nem kell ha már úgyis részeg! Toljad neki oszt kész!
Ha már elég részeg, akkor még itasd, hogy kb állni se tudjon. Aztán ajánld fel, hogy nálad kipihenheti magát baráti alapon. Amikor már ott vagytok, akkor simán megrakod. Részegen a nõk mindenre hajlandóak, fõleg, ha ismerõseik nincsenek a közelben, akik elõtt szégyenkezni kellene. Sok sikert. Fesztiválon lehet a legjobbakat kúrni, én is imádom a részeg kislányokat hajtani. Könnyû préda, semmi kötöttség, bármit megcsinálnak és engednek.
"gyere dugni."
A részeg embereknek könnyû az agyukat befojásolni. Tehát csak meg kéred hogy feküdjön le veled és kész, na csá szivi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!