Találatok a következő kifejezésre: Mit lehetne terhesen A (6 db)

Elméletileg nagy esély van rá. Jelei rá kb. 2 hét múlva jelentkezhetnek.
Igen, jókor voltatok együtt.. ha a párod kiskatonái türelmesek :) , talán megvártak.
A kérdező hozzászólása: bocsi elirtam november nem oktober
A kérdező hozzászólása: köszönöm.remélem sikerül.akkor még két hét idegeskedés:)
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy három müszakba dolgozok fizikai munka és félek hogy nem sok esély van rá hogy megtapadjon.dolgozok stresszes vagyok.de nem mondhatom hogy nem mék dolgozni mert babát szeretnék és ki szeretném magam pihenni hogy könnyebben sikerüljön.de reménykedek.

Okozhat gondot 34 hetes terhesen megjelenő herpesz a bőrön (szám alatt)? Mit lehetne rá tenni, ami felgyórsítja a gyógyulását?

Közvetlen a szám alatt van a bőrömön, apró hólyagos. A terhesség alatt a 20. hét körül volt már egyszer a számon. Most kicsit aggaszt így a szülés közeledtével, nem lehet belőle probléma?

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz semmi gond. Csak nem mindegy, mivel kezeled. Nekem anno mondták, hogy Zoviraxot ne használjak rá. De ha jól emlékszem, a Compeed herpesz tapaszt lehetett. De kérdezz rá a patikában, õk tudják.

Szerintem nem lesz semmi gond. Csak nem mindegy, mivel kezeled. Nekem anno mondták, hogy Zoviraxot ne használjak rá. De ha jól emlékszem, a Compeed herpesz tapaszt lehetett. De kérdezz rá a patikában, õk tudják.
Zoviraxot ne használj mert az nem jó. Nekem anno gyógynövényes volt 2-3nap alatt elmúlt. a nevére nem emlékszem de azt tudom hogy Naturland termék volt. 39+1hkm
Én ezt használtam a terhesség alatt, nekem is volt herpeszem :( Igaz nem túl olcsó, de nagyon jó!! http://www.egeszsegbolt.hu/termekek/compeed_total_care_herpe..
Terhességem elején volt herpeszem, azt mondta az orvos hogy " vele jár". Mit mond az orvos? Nem tudod megkérdezni tõle? Homeopátiás szerek is vannak, de ott is mindenképpen kikérdezném a gyógyszerész véleményét. http://homeopatia.info.hu/index.php?mode=HihModSite&page=Hih..

Ha a puncira élveztél bekerülhet a sperma? Terhes lehet? S mit lehetne ellene tenni?

Legjobb válasz: Nem kerülhet be. Az csak akkor kerülhet be, ha benne élvez el valaki, nem ha rá. Bõrön keresztüli megtermékenyítés nem létezik. Ha fél menjen el orvoshoz, aki valószínûleg azt fogja mondani, hogy nem szükséges esemény utáni tabletta.

Nem kerülhet be. Az csak akkor kerülhet be, ha benne élvez el valaki, nem ha rá. Bõrön keresztüli megtermékenyítés nem létezik. Ha fél menjen el orvoshoz, aki valószínûleg azt fogja mondani, hogy nem szükséges esemény utáni tabletta.
belemásznak a kis gec1k a csunyájába
igen. igen. nem élvezel a puncira.
Nem vagy terhes.
De hogy a jó istenbe folyna bele? Ha csak a gravitáció a segítség, de az is csak akkor érvényesül, ha az asszony fejenáll, ez pedig elég elképzelhetetlen.
de õ azt kérdezi h ha belefolyik... (gondolom) akkor viszont simán...
nekkemmár élveztek a sunámra és éreztem h szurják kivülrõl lehet csákányos gec!ik voltak :D de nem lettem terhes xD
Mi a rákról gagyogsz itt? Nem élveztem a puncira! Én kizárólag a mellére élveztem!
De gonoszak vagytok :DD De ez a "csunyájába" hatalmas volt :DDDDDD
Igen és szájába se élvezz a tüdeje fog nõni és kirugja a fogát a baba
xD
Igen. Igen. Esemény utáni tabi.
Hát eddig csak egy extrém esetre láttunk példát, ott még ennyi sem volt, szóval bármi lehet. De az utóbbi kétezer évben semmi hasonlót, nem valószínû, hogy te lennél a következõ :)

Hány hónapos terhesség, nem feltűnő még annyira!? Nem vagyok sem vékony, sem kövér. Terhesség alatt mivel lehetne, a pocakot kissebbé tenni!? Szűk öltözék, övvel meddig hordható terhesen!?

Legjobb válasz: Az elsõ terhességemnél a 20. hét után kezdett látszani, most már a 12. héten. Elszorítani nem szanad semmivel, se neked, se a babának nem egészséges. Vegyél hosszított, bõ pólókat, pulcsikat, azzal lehet leplezni egy jó darabig, még ha látszana is.

ne szorítsd le semmivel, ha nem szûk öltözékben vagy, nem olyan feltûnõ. átlagos testalkatnál sztem 18-20 hétig, talán még tovább is elrejthetõ a pocak. a munkahelyeden nem akarod még, hogy tudják, igaz?
Az elsõ terhességemnél a 20. hét után kezdett látszani, most már a 12. héten. Elszorítani nem szanad semmivel, se neked, se a babának nem egészséges. Vegyél hosszított, bõ pólókat, pulcsikat, azzal lehet leplezni egy jó darabig, még ha látszana is.
Én nem kockáztatnám szûk öltözékkel és övvel a babám egészségét csak azért, hogy az ismerõsök ne jöjjenek rá. Pofám leszakad. Mi neked a fontosabb? Mások vagy a babád?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából, a 6.hónapig, nem szeretném tudatni az ismerõsökkel, remélem összejön.
ezt most komolyan kérdezed? Jó lenne ha nem szorítanád magad össze-vissza, mert az árt a babának. Ha ennyire aggódsz az alakod miatt, minek lettél terhes?
mennyi idõs vagy?
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18 múltam.
Én 164cm, 52kg voltam, kb 3 hónaposan úgy néztem ki, mint aki jóllakott. 3, 5-4 hónaptól kezdve viszont már látszott. De azért is, mert nyár eleje volt, nem vastag pulcsiba, bundakabátban jártam, hanem topokban. Ne nagyon szorítgasd le a pocit, mert az nem jó a babunak, gátolhatja a megfelelõ véráramlást.
Ilyen felfogással nem csodálom, hogy balhéznának anyudék. Ha felelõsségteljes lennél, eléjük mernél állni, hogy figyi ez a helyzet. Nagyon gyerekként gondolkodsz egy biztos. Remélem komolyodsz mire jön a baba...
Hagyjátok már!Persze hogy még gyerek, egy 18 éves tán felnõtt?Meg fog komolyodni a végére, és egyedül a párom nélkül én is fosnék.Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves vagy.
A kérdező hozzászólása: Az ismerõsök, nem fogják megtudni, ha nem veszik észre... mert el akakarok költözni, csak addig míg a barátom haza nem jön, nem lehet. :(
A kérdező hozzászólása: Jaj!!! Dehogy! Akarom a babát!!! Csak azért kell titkolnom, mert anyuék cirkuszolnának, hogy még ilyen fiatal vagyok... De ha a barátom, hazajön, akkor már el merem mondani...
Remélem nem a budiba akarod megszülni?A másik kérdésed alapján merészelem ezt kérdezni!http://www.golyahiregyesulet.hu/varandos_anyaknak.php ha bajban vagy kérj segítséget!
Magyarázd már el, miért nem tudhatják az ismerõsök? Miért olyan nagy titok? Legkésõbb a születéskor megtudnák, nem? Akkor meg miért kell titkolni? Na, erre varrjon az egyszerû ember gombot....
Én csak a munkahelyen titkoltam el a 13. hétig, de mivel tél volt, könnyû volt, hogy ne lássák meg, próbaidõn voltam, azért nem mertem még elmondani. Pont 13 hetes voltam, amikor lejárt a próbaidõm, alapból vékony testalkatú vagyok, de már kb. a 10-11. héten sejtettek valamit, de akkor még nem igazán látszott, de én sosem szorítottam el a pocakom, sõt kb. a 20. héttõl csak terhesnadrágit hordok. 38hkm
az nem fog menni átlagos testalkattal, ahhoz nagy darabnak kéne lenned, hogy ilyen sokáig ne vegyék észre, sztem
17 hetes vagyok de még nem látszik max egy kicsit de senki meg nem mondaná hogy babát várok
Én meg azt vártam az elejétõl, hogy látszódjon már... De kb. a 24.hétig egy ismeretlen azt mondta volna, hogy csak jól belakmároztam. Különben én nem szorítanám le a helyedben, mert az senkinek sem lesz jó. Még alig volt pocakom, amikor kényelmetlenné váltak a régi nacik, így 18 hetesen már terhes nacit hordtam.
Pocit kisebbé tenni? Minek? Nekem amúgy 23. hétig nem nõtt a hasam, de szoros, öves gatyát nem tudtam hordani már szinte az elejétõl sem, mert szimplán kényelmetlen volt. Ha el akarod valamiért takarni, akkor vegyél fel lengébb pólót, pulcsit. Valakinek amúgy már elég korán látszódik a terhes poci, valakinek meg csak jóval félidõ után.
6 hónapos korodig nem igen fogod tudni titkolni. Én most vagyok 23 hetes, de már kb a 18 héttõl észreveszi olyan is a hasam, aki nem ismer. Amúgy miért nem mondod el a szüleidnek? Ha már felneveltek, akkor megérdemelnék, hogy tudják. Terhesgondozásra azért remélem jársz. Hány hetes terhes vagy?

23 hetes terhes vagyok és az éjjel alig tudtam aludni annyira fáj a fülem. Mit lehetne rá használni? A meleg sót próbáltam, de semmit sem segített.

Legjobb válasz: Szia!Én is 23 hetes vagyok ugyan ilyen problémám nem volt de én azt javasolom hogy menj orvoshoz mindenkinek márt adnak inkább kérdezd meg a dokid :)

Szia!Én is 23 hetes vagyok ugyan ilyen problémám nem volt de én azt javasolom hogy menj orvoshoz mindenkinek márt adnak inkább kérdezd meg a dokid :)
A kövirózsa levét is szokták fülbe csepegtetni ilyen esetben.

Mit lehetne inni terhesen? A gyümölcsléken meg a vizen, zöldségléken kívül?

Már mindenfélélt iszom,de már nincs több ötletem, hogy mivel lehetne változatosabbá tenni. A végén meg már alig iszom, mert már mindegyikt?l elment a kedvem.Pedig váltogatm is ?ket?

Legjobb válasz: Vizen is kihúzhatod a terhességet, itt nem fontos a változatosság, csak az étekezésnél. De ha iszol zöldséglevet, az tuti nem árt. Ami nem javasolnak, azok az üdítõk, a cukrozott dolgok. És hiában 100% a rostos, azért az nem 100%, illetve vannak benne adalékanyagok. De én is szoktam narancslét inni. Emellett teát is lehet, fõleg kamillát és gyümölcsteát.

Vizen is kihúzhatod a terhességet, itt nem fontos a változatosság, csak az étekezésnél. De ha iszol zöldséglevet, az tuti nem árt. Ami nem javasolnak, azok az üdítõk, a cukrozott dolgok. És hiában 100% a rostos, azért az nem 100%, illetve vannak benne adalékanyagok. De én is szoktam narancslét inni. Emellett teát is lehet, fõleg kamillát és gyümölcsteát.
A gyümölcslérõl nekem is azt mondta a védõnõ, hogy felejtsem el, persze nem mondta, hogy ártalamas. Inkább a vizet és a teát javasolta.
Szia! A cukrozott, szinezett üdítõket én sem ajánlom, viszont abban semmi rosszat nem látok, ha néha megiszol valamit, ami nem a legegészségesebb, de jól esik. Adalékok pedig szinte mindenben vannak, legyen szó gyümölcslérõl, teáról vagy bármi másról...Míg az ásványvíz pontosan az ásványi-anyag tartalma miatt nem ajánlott. Ki érti ezt?! Idd. amit szeretsz, amitõl jól érzed magad, de mindent csak mértékkel! Az elõttem levõk a teát ajánlották. Ezzel nem értek egyet, nekem nem tanácsolták. Ha a kávé nem ajánlott a koffein-tartalma miatt, mért lenne jobb a tea?!
Nem tudom hányadik hétben jársz, de én a várandóságom elsõ 3 hónapjában éreztem ugyanezt, ha megittam egy pohár gyümölcslét utána már el is ment tõle a kedvem. Én régen nem szerettem a sima vizet és az ásványvizet sem, de a 4.hónaptól szinte csak azt kivánom. Tejet, kakaót minden reggel, Néha limonádé.
A rostos 100 százalékos gyümölcslé segíti a tejtermelõdést, úgyhogy ártalmasnak semmiképp nem ártalmas. IGyál ami jólesik.
Szia!Nem értek egyet azzal a hozzászólóval, aki nem ajánlja a teát a koffeintartalma miatt.Én igenis javaslom a teafogyasztást.Igaz a fekete teában van koffein és a koffein megzavarja a kálcium felszívódását a szervezetben, ezért nem ajánlott.A fekete teák helyett kipróbálhatja a különbözõ zöld teákat, gyógyteákat, gyümölcsteákat (de nem az ízesített fekete teákat!!!!), ezek ugyanis nem tartalmaznak koffeint. A tejet, sõt akár a csapvizet érdemes fogyasztás elõtt felforralni!Szomját csillapítsa csapvízzel, szénsavmentes ásványvízzel ( a legjobb a bababarát ásv. víz, pl. a Szentkirályi, Óbudai), 100%-os gyümölcslevekkel (legjobban frissen csavartan, a dobozos rostos 100%-os gyümölcslevet nem igen ajánlom, könnyen meghíztam tõle, ha mégis ragaszkodik ehhez, akkor vízzel higítva lehet meginni), házilag készített zöldséglevekkel.Kellemes terhességet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!