Találatok a következő kifejezésre: Mit lehetne hogy a legjobb (5 db)

Barátnőmmel 3 hete vagyunk együtt és most felmerült hogy ha kettesbe akarunk lenni akkor egyikünkhöz se tudunk majd menni, mert otthon nem a legjobbak a körülmények :/ Mi lehetne erre a megoldás?

Esetleg tudtok valami olcsó hotelt vagy valami? ahol tv is van.Mert szeretjük egymást. Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: 3 hete vagytok együtt és már kú.rni akartok?xDD amúgy hány éves vagy?

3 hete vagytok együtt és már kú.rni akartok?xDD amúgy hány éves vagy?
Meg 3 hét alatt szeretitek már egymást xd
És olyan hotel, ahol tv is van.:) Mert szeretitek egymást.
Normális válaszokat szeretnél? Akkor normális kérdést tégy fel :D Mi a francnak töltenétek TV-vel az idõt, ha azért béreltek ki egy szobát, hogy d*gjatok? :D Másik: oké, olcsó hotel...de HOL, a Jóisten áldjon meg? Vagy hívjuk fel az EZO TV-t, hogy megkérdezzük, melyik városra gondoltál? :)
De nyomorék vagy kedves 1. ( és valószínû, hogy a 2. válasz is a tiéd ) válaszoló. Miért ne lehetnének együtt ? Lehet neked az édasanyád örülne neki, ha te is ilyet csinálnál és nem fogyna el hetente egy 100-as zsepi meg egy doboz sampon. Bocsi az offért nekem sincsen ötletem :/ Miért lenének rosszak a körülmények otthon ?
Egyébként meg ne hotelt keressetek, valószínû az a legdrágább.Vannak még vendégházak, panziók, apartmanok, kiadó szobák.
"ahol tv is van.Mert szeretjük egymást." :D amúgy hova valósi vagy? http://mezesorak.hu/ ez egy pécsi link, de gondolom máshol is vannak ilyen helyek! és ezeket direkt erre a célra találták ki.
http://www.buvohely.com/ TV is van, hogy tudjátok szeretni egymást :P Ha nem pesti vagy, akkor: google -> búvóhely pároknak (város neve, ahol laksz)

Mit lehetne kitalalni, hogy a legjobb legyen?

Majdnem egyeves kapcsolat...vegzosok vagyunk...Most jon az a resz amikor eldontottuk ki mit szeretne kezdeni a tovabbiakban magaval...O orvosira megy (150km) en meg itthon szeretnek maradni tanitani, kozben meg egyetemet is vegezni...Miota egyutt vagyunk minden nap talalkozunk, tehat nagyon megszoktuk h barmikor szuksegunk van egymasra ott vagyunk...Nem tudjuk megoldani azt h en ott tanitsak ahol o egyetemista lesz, mert nincs penz fizetni a rezsit...Itt nem is arrol van szo h nem birnek ki 3-4 evet, de 6-8 evrol van szo...addig tehat nagyon nemlehet szo se eskuvorol sem semmi komolyabb lepesrol...es nemnagyon tudom elkepzeli h 25-26 eves koromban nem lehetek egyutt a "majdani volegenyemmel" mert o egyetemen van...Borzaszto lesz 8 evig heti 1 alkalommal talalkozni...mas megoldast pedig nem nagyon talaltunk eddig...kicsit elvagyok keseredve:( szerintetek mi legyen?

Legjobb válasz: Elõször nehéz lesz az biztos. Barátnõm is épp így volt a párjával, csak náluk gimi és a srác koleszos volt. Csak hétvégén taliztak. De kibirták/ják és el is jegyezték egymást. Fel a fejjel! Kitartás!

Elõször nehéz lesz az biztos. Barátnõm is épp így volt a párjával, csak náluk gimi és a srác koleszos volt. Csak hétvégén taliztak. De kibirták/ják és el is jegyezték egymást. Fel a fejjel! Kitartás!
az elottem szolo jol beszel. en ket evvel hamarabb fejeztem be az egyetemet mint a baratnom, de megvartuk egymast, most nyaron nincs menekves! :D eljegyzem s vegre osszekoltozunk. mar alig varom:)

Úgy meglepném, szerintetek mi lenne a legjobb és hogyan lehetne kivitelezni?

Szeretnék titokban meglepni egy fiút, valami jó ajándékkal a szülinapján. Nem akarom, hogy tudja, kit?l van a meglepetés, szóval tippnek is örülnék, hogyan juttassam el hozzá (messze lakik, nem tudom odavinni).

Legjobb válasz: Postán fel tudod adni, de ne abból a városból add fel, ahol te laksz, és írj egy kamu nevet feladóként. Mennyi pénzt szánsz rá?

Postán fel tudod adni, de ne abból a városból add fel, ahol te laksz, és írj egy kamu nevet feladóként. Mennyi pénzt szánsz rá?
Ja, és a csomagba tegyél egy születésnapi képeslapot, amin felköszöntöd õt.
A kérdező hozzászólása: Hát nincs sok pénzem, de párezer ft lenne rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy áttettétek ide a kérdést, a kutya se fog válaszolni, mert mindenki a szex-szerelmet olvassa. :(
Szerelmes vagy belé, vagy csak a barátod? Mert ha szerelmes vagy, rengeteg szív alakú dolgot kaphatsz, ha csak barátod, készíttess neki valamit, amibe belegravíroztatod a monogrammját, pl. egy tollat, egy papírpénz tartó csipeszt, ha dohányzik, egy öngyújtót, egy kulcs tartót...stb.
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok, de nem akarom direktbe kifejezni, inkább olyasmit szeretnék, hogy azt érezze, fontos valakinek. Utólag se akarom elárulni, hogy én voltam az.


Hogy lehetne megszüntetni a mexikói drogkartellek háborúit, felszámolni ezt az egész öldöklést? Mi erre a legjobb megoldás?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb módszer, hogy legalizálják a drogokat. Nincs többé mivel kereskedni, meg is szûnnek az ilyen "intézmények". Az ostoba emberek pedig legálisan halálra mérgezik magukat, az okosak túlélik. Evolúció elmélet ismét továbbélhet, Szupi! Csak ezzel nem ért senki egyet, mert senki nem akarja a gyerekét ilyen veszélynek kitenni, hogyha esetleg bekerülne egy ilyen társaságba. Dehát ez van.

A legegyszerûbb módszer, hogy legalizálják a drogokat. Nincs többé mivel kereskedni, meg is szûnnek az ilyen "intézmények". Az ostoba emberek pedig legálisan halálra mérgezik magukat, az okosak túlélik. Evolúció elmélet ismét továbbélhet, Szupi! Csak ezzel nem ért senki egyet, mert senki nem akarja a gyerekét ilyen veszélynek kitenni, hogyha esetleg bekerülne egy ilyen társaságba. Dehát ez van.
Amit páran már arrafelé felvetettek. Ideiglenes legalizálni a drogot és adóztatni arrafelé! Most mindenkinek küzdenie kell ellene de mindenkit lepénzelnek. Ha legális lenne akkor iszonyat mennyiségû turista legálisan keresné és talán lehetne rá építeni. Vagy legalábbis a legalizálás miatt kevesebb bûnözõ tudna vele pénzt keresni és még az adóbevétel is nõne! Hollandoknál is a drogfogyasztás vagy 70%-a külföldi.
Ja és én nem élek a drogokkal de Hollandia nem épp egy lepukkant és szegény ország pedig legális a könnyû drog. Szóval nem hiszem hogy ez befolyásolná a fejlettséget. A szegény ország nem lesz azért gazdagabb mert kevesebben szívnak füves cigit és a gazdag ország se omlik össze ha legális lesz a fû.
Elsõ vagyok. # 5 : Az öldöklés felszámolása volt a kérdés, nem a halálozások csökkentése. És ezt fejtettem ki, hogy legalább nem ártatlanok halnak meg, hanem csakis olyanok, akik magukat teszik tönkre. Mondjuk ha belegondolok, a drog hatása alatt sokkal nagyobb károkat tudnak okozni az emberek (lásd a buci ügyét). Ettõl függetlenül a kérdésre válaszoltam és ez volt a feladatom, mint válaszoló. Így nem értem, hogy mit hibáztam. :/
Nem tudom. A legalizálás nem lenne megoldás, mert az még több halált okozna. Nem az emberek ölnék egymást, hanem a durva drogok. Ott ugyanis nem marijuanával kereskednek, a kokainban, heroinban és a hasonló "okosságokban" van az igazi pénz. Ha ezeket legalizálnák, akkor nem hiszem, hogy csökkenne a halálesetek száma... Ha meg csak a füvet legalizálnák, nem oldana meg semmit, mert a többi drog kereskedése ugyanúgy megmaradna. Azt még hozzátenném, hogy Hollandia nem a kvázi-legális marijuana fogyasztás miatt olyan gazdag, amilyen.
az ilyen halal buntetes a kedvencem... Mennyivel szorult vissza a drog fogyasztas a vilagban a tiltas hatasara? Semennyire. Mennyivel nott a maffiozok zsebe a tiltas hatasara? sokkal. Demagogia az nem jo dolog. Ne okoskodj ha nem tudsz semmit a temarol, de foleg ne azokat az irdatlan nagy fszagokat told mar, amirol mar minden ertelmes a temaban jartas ember tudja, hogy baromsag
Tegyunk rendet a fejekben. mexikoban a FU az ami elsosorban meno. Heroinrol szo sincs kb. Kovetkezo. A halalozasi arany semmivel sem none, ha legalisak lennenek a drogok, mert a drogok 99, 9%-a nem halalos. Van 1-2 amit tuladagolhatsz, de ha tiszta a szer, es errol mindenki tud, akkor ez szinte elosem fordulhat. Amibe emberek halnak ma bele, az az, hogy tele van szemettel a drog, mindenfele vacakkal higitjak. Es 1x a heroinos kap egy nem annyira szrt, ami mondjuk csak fele annyi szemetet tartalmaz, nem szolnak neki, belovi a szokasos adagot, es kesz is a tuladagolas. 1 drogos sem akar tobbet hasznalni, mint amennyi kell neki. pazarlas lenne. Jah es orvosilag bizonyitott teny, hogy a szintiszta heroin nem okoz semmilyen szervi karosodast, ergo azon kivul hogy kileszel mint a pcsa, meg fuggo, nem lesz semmi bajod. A kokaintol meg aztan foleg nem. Ideje lenne ebrednie a vilagnak
Több ázsiai országban is halálbüntetés jár a drogcsempészésért. Meglepne, ha ez ténylegesen visszaszorította volna a drogfogyasztást. Elég könnyû az embereket bepalizni és drogfutárt csinálni belõlük.
Halál büntetés az összes olyan embernek akinél drogot találnak vagy illegálisan fegyvert.Egy idõ után a vállalkozok is kevesebben lennének szerintem
és ha legalizálnák a drogbizniszt akkor a CIA honnan csörrentené a pénzt?
Legalizálni kell. A mostani helyzet arra jó, hogy a szervezett bûnözõk hülyére keressék magukat rajta, a pénzüket amcsi bankokban mossák, akik aztán majd finanszírozzák a kampányt (vajh miért is illegális..? :D), a fogyasztók száma nõ, + az erõforrásokat is erre fordítják a rendõrségnél, ahelyett, hogy pl. vidéken teremtenének rendet. Szerintem a napi betörések jobban zavarják az átlag embert, mint az, hogy esténként jól betépek, mert így is tudok szerezni. Hollandiában a legalizáció után nem lett több fogyasztó, sõt vmivel kevesebb lett, és folyik be szépen az adó, + a drogturizmusból származó plusz bevételek. Igazából semmi nem szól a legalizáció ellen, az ostoba keresztény handabandán, és a maffia politikusokra való erõs befolyásán kívül...
De õk az USA felé irányuló szállítmányokra hajtanak, hogy õk adják el. Tehát tegyék az USÁ-ban legálissá a drogokat.
Szerintem az a kérdés, hogy a fû és a többi könnyû drog tényleges alternatívája e a kemény drogoknak. Erre szerintem a válasz az, hogy nem. Magyarán a könnyû drogok legalizálása annyit eredményezne, hogy beépülne a társadalomba a fû úgy, mint mondjuk a pálinka:)
A kérdező hozzászólása: 21:22 semmit nem hibáztál, én is arra gondoltam, amire Te!
Ötös vagyok. Nem hibáztál, elmondtad a véleményed. Én is elmondtam a véleményem. Bocs, hogy félreértelmeztem a kérdést. Akkor új választ adok. Ha azt akarjuk, hogy ne öldököljék egymást, akkor öljünk meg mindenkit, és nem lesz több drogháború Mexikóban...
A kérdező hozzászólása: Én is úgy vélem, talán legalizációval visszább lehetne venni, persze ennek is sok veszélye van, de talán nem ölnének naponta halomra embereket.
Legalizáljuk, valószínû ;) Így nem lenne öldöklés miatta, hanem a becuccolt , kábult drogosok viselkednének úgy mint az állatok. Tök jó lenne hogy a boltban vásárolok nyugodtan, amikor egy beszpídezett idióta szaladgál a sorok között. Vagy egy füves mellémállna a buszmegállóban és csorgó nyállal, pislogás nélkül, vigyorogva bámulna :D Vagy egy LSD bélyeg után valaki azt hinné hogy pillangó vagyok és megölelne. Aztán azt hinné hogy sárkánnyá változtam és le akarna késelni ;)
A kérdező hozzászólása: *nem áll jól.
fodrászatokban szoktak olyat csinálni, hogy egyszer befizetsz egy hajegyenesítésre, nem is tudom már mit csinálnak vele (azt hiszem kivasalják és utána ráfújnak valamit) amitõl néhány hétig-hónapig egyenes lesz a hajad.. de akkor tényleg egyenes, nem tudd begöndöríteni meg ilyenek, szóval csak akkor nézz utána ha biztos vagy benne :)
A kérdező hozzászólása: és valami balzsam amitol selymesebb lehetne a hajam?
Fodrasz tanulo srac vagyok Hat ha trljrsrn egyenes hajat akarsz akkor tartos hajegyenesites De egyebkent lehet olyat csinalni higy egy sparyt fujok ra amit ketszermegismetelek es beleszaritom majd atvasalom Ettol nagyon puha selymes lesz a hajad es egyenesebb :) Ha erdekel irj hatha tudok , as tanaccsal is szolgalni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!