Találatok a következő kifejezésre: Mit lehetne a géppel, (90 db)

lehet a gép nem birja fullon
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem meg vinnie kéne, de errõl gyõzõdj meg te magad: http://www.worldoftanksguide.com/ref-system-requirements.shtml

Miért van az hogyha elindítom a steamet akkor az egész gép kb 10 másodpercenként megakad? Mi lehetne a megoldás arra, hogy ez megszünjön?

Nem értem pedig nincs is rossz gépem....

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy korábban egyszerre több játékot kezdtél telepíteni vagy frissíteni?

Nem lehet, hogy korábban egyszerre több játékot kezdtél telepíteni vagy frissíteni?
A kérdező hozzászólása: nem.... igazábol a steam telepítése után amikor még semmit sem csináltam akkor is ezt csinálta

Mi van a gépemmel? Hogy lehetne ezt a hibát megoldani?

Ha megnyitok egy oldalt aminek elindításához kell java (pl.chat) ezt írja ki ami a képen van és h error. Hogy lehetne ezt a hibát megoldani?:D

Legjobb válasz: Írja. Blokkolva van a mûvelet a tûzfalad vagy vírusírtód beállításainál...

Írja. Blokkolva van a mûvelet a tûzfalad vagy vírusírtód beállításainál...
Imola, te vagy az?


Mivel lehetne a műkő sírt csiszolni. A drótkefézés kevésnek bizonyult. Milyen géppel vagy eszközzel lehet?

Legjobb válasz: Sarokcsiszolóra, valamint fúrógépre is kapható drótcsiszoló. Gondolom a temetõben nincs áram, így kellene szerezni egy nagyobb teljesítményû akkus fúrógépet és venni egy drótcsiszoló fejet, viszonylag gyorsan meg lehet tisztítani. üdv. bi.

Sarokcsiszolóra, valamint fúrógépre is kapható drótcsiszoló. Gondolom a temetõben nincs áram, így kellene szerezni egy nagyobb teljesítményû akkus fúrógépet és venni egy drótcsiszoló fejet, viszonylag gyorsan meg lehet tisztítani. üdv. bi.

Szerintetek össze lehetne-e rakni ezt a gépet és ha igen akkor mit kéne még vennem bele és csak ahoz amit itt írok hány V-os táp kell? + ha nemrakható össze mit cseréljek? Részletek lent!

Processzor: AMD Athlon II X3 460

Legjobb válasz: Össze lehet rakni, de szerintem jobbat ki lehetne hozni. Mennyid van gépre? Amúgy egy minõségi 400Wattos elég(FSP Hexa/Chieftec CTG)

Össze lehet rakni, de szerintem jobbat ki lehetne hozni. Mennyid van gépre? Amúgy egy minõségi 400Wattos elég(FSP Hexa/Chieftec CTG)
A kérdező hozzászólása: 1 kommentelõ sajnos csak pont ennyim van rá ez olyan 60-65 ezerbõl kijön többet nemtudok rá adni sajnos :( és akkor 400Wos táp elég? mert nekem most 1 ienem van : SINAN 500W SL500 12cm SATA P4 ezt kell cserélni? vagy ez jó?
Mire használod? DVD RAM minek neked? Windows 7 et megveszed? szép de akkor a játék élményböl kell lefaragnod 30-40 ezer a Home Premium 64 bit? szóval sok egy Full HD monitor ára vagy egy középkategóriás videkártyáé 6670 milyen? ddr3? ha ilyent veszel legalább DDR5 nem ártana Alaplap az nagyon alja kategória merevlemez pedig milyen? kódszám alapján én nem ismerem... más igen?
össze lehet rakni, 450w körül sztem elég
bocs, már kommentáltak úgy látom csak pont írtam
60-65? akkor ez egy használt gép kompleten?
*áá ... alkatrészenként de akor windows 7 et mért irod oda?
Hát azt a sinan t jó lene eladnod

Hogyan lehetne le kódolni a DC++ programot úgy, hogy csak én férhessek hozzá, mert én ahol vagyok a gépemen a DC++ programomat mindig kitörlik, mikor le akarok tölteni vmit?

Legjobb válasz: Ugyan ez nem éppen a válasz, de: elõbb azért megkérdezném, hol is van ez a gép? Gondolom nem otthon, tehát nem saját tulajdonod, mert különben megmondtad volna a családnak, hoyg ne töröljék le. Ha viszont munkahelyi gép, akkor semmi jogod nincs lekódolni, ugyanis, attól hoyg te használod még nem válik a tulajdonoddá, maximum a személyes adatid lehetne jogosan lekódolni, de külön programot (hacsak nem te programoztad) akkor nem, és a helyedben nem is tenném meg, ugyanis a fõnök vagy rendszergazdi mérges lesz érte. Ráadásul a dc olyan program, amivel illegális tevékenység folytatható (pl: feltöltés), tehát nem is csak passzióból törlik le mindíg.

Ugyan ez nem éppen a válasz, de: elõbb azért megkérdezném, hol is van ez a gép? Gondolom nem otthon, tehát nem saját tulajdonod, mert különben megmondtad volna a családnak, hoyg ne töröljék le. Ha viszont munkahelyi gép, akkor semmi jogod nincs lekódolni, ugyanis, attól hoyg te használod még nem válik a tulajdonoddá, maximum a személyes adatid lehetne jogosan lekódolni, de külön programot (hacsak nem te programoztad) akkor nem, és a helyedben nem is tenném meg, ugyanis a fõnök vagy rendszergazdi mérges lesz érte. Ráadásul a dc olyan program, amivel illegális tevékenység folytatható (pl: feltöltés), tehát nem is csak passzióból törlik le mindíg.
ha WinXP akor gondolom tobb felhasznalos.ha igy van akor Program Filesba megkeresed a konyvtarat jobb klikk , Biztonsag full.Sajat felhasznalo neved hoza adod es mindent engedsz az O felhasznalo nevet is hoza adod es tiltod.Igy nem fogja tudni meg megnyitni se a konyvtarat csak fontos a sorend hogy a tiltot user legalul legyen a system alat.
Nekem pendrive-on volt a DC++, így bárhol tudtam tölteni vele, és nem kellett mindég telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Ez a gép amit jelenleg használok, az otthoni......
A kérdező hozzászólása: És Ráadásul, én programoztam.....
A kérdező hozzászólása: Azaz igazság, hogy a családomon belül van, egy mérnõk ismerõsöm, aki ajánlotta nekem ezt a programot egy jó ideig használtam is de késõbb elkezdte a DC++ letöltésre való hasznos programjaimat törölgetni, hogy az övéit tudja csinálni.....De valójában van nálunk egy másik gép is +2 db. Röviden azért csinálja ezt, hogy idegesítsen engemet .Ez számomra rejtély, hogy miben lehet öröme másokat idegesíteni én azért is fordultam hozzátok segítségül, hogy egy kicsit meglehessen fékezni a szemtelenségét néha másokat is az õrületbe visz, de ezzel legalább lelassítom.... Remélem érthetõbben írtam le.

Mit lehetne még fejleszteni ezen a gépen?

http://kephost.hu/share-E950_4F997B66.html

Legjobb válasz: "te még biztos nem láttál igazi gamer gépet" ...dehogynem, magamnak anno 150k-ból kihoztam egy erõs konfigot (ebben benne van az akkori jobb forint is). Sõt másoknak is állítottunk itt össze páran 200-250-bõl csúcs gépet. amit most mutattál konfig az a "szép és jó de minek?" kategória. Persze, van ez a szint is, de a kérdezõ által mutatott konfig az általa mondott felbontáson teljesen tartós lesz, ez az a 120-130k amikbõl már viszonylag jó gamer konfigot ki lehet hozni. "Hétköznapi használatra megfelel"...hétköznapi használatra feleennyibõl megfelel egy gép. Másrészt, kisebb felbontásokon már egy HD6750/6770 is megfelel...én mondjuk ettõl szinttõl nézem a kártyákat, FullHD-re kisebb kompromisszumokkal 6850, azok nélkül 6870 és felfelé....akárhogy nézzük azért a kérdezõ kártyája bõven gamer kategória. És egy "igazi" gamer gép az olyan, ami a pénztárcához igazodik, és arányosan van összerakva, és nem pocsékoló...amiket linkeltél szépek meg jók, csak kicsit olyan mintha az autópiacon mindent egy Bugatti Veyronhoz hasonlítanánk.

"te még biztos nem láttál igazi gamer gépet" ...dehogynem, magamnak anno 150k-ból kihoztam egy erõs konfigot (ebben benne van az akkori jobb forint is). Sõt másoknak is állítottunk itt össze páran 200-250-bõl csúcs gépet. amit most mutattál konfig az a "szép és jó de minek?" kategória. Persze, van ez a szint is, de a kérdezõ által mutatott konfig az általa mondott felbontáson teljesen tartós lesz, ez az a 120-130k amikbõl már viszonylag jó gamer konfigot ki lehet hozni. "Hétköznapi használatra megfelel"...hétköznapi használatra feleennyibõl megfelel egy gép. Másrészt, kisebb felbontásokon már egy HD6750/6770 is megfelel...én mondjuk ettõl szinttõl nézem a kártyákat, FullHD-re kisebb kompromisszumokkal 6850, azok nélkül 6870 és felfelé....akárhogy nézzük azért a kérdezõ kártyája bõven gamer kategória. És egy "igazi" gamer gép az olyan, ami a pénztárcához igazodik, és arányosan van összerakva, és nem pocsékoló...amiket linkeltél szépek meg jók, csak kicsit olyan mintha az autópiacon mindent egy Bugatti Veyronhoz hasonlítanánk.
Bármit, de nem feltétlenül szükséges, nem olyan rossz, bár ez attól függ hogy mire használod.Hétköznapi használatra megfelel, gamer gépnek gyenge de ha fejleszted a vga-t meg még pár dolgot akkor az is válhat belõle.
Értem mire gondolsz, meg nem is mondtam hogy szar a gépe, csak mondtam hogy ha a felsõkategóriát nézzük akkor nem közelíti meg a szintet.A hétköznapi használat alatt nem csak fészbúkozást meg netezést értettem hanem kisebb egyszerübb játékokat is mint pl. GTA IV
Lehet azt is annak nevezni, de hamar elavultá válhat, és egy gamer pc nem csak attol gamer hogy futnak rajta az aktuális játékok hanem abból is hogy milyen a hardvere.
Gamer PC-nek szerintem már lehet nevezni azt, amivel az aktuális játékok szépen futnak...
5-ös válaszolónak üzenem hogy te még biztos nem láttál igazi gamer gépet akkor ajánlom figyelmedbe: http://computers.toptenreviews.com/gaming/ Különösen ajánlom figyelmedbe a CyberPower PC Black Pearl nevü pc-t.
Alaplapon lehetne spórolni pár ezret, mert ez sem tud így többet, akár Asrockra, vagy olcsóbb P8H61-re váltani (4-5k spórolás akár). Tápból is elég lenne egy 400W-os, azzal is 2-3k-t spórolsz. És kingston helyett kingmax rammal is spórolsz olyan 1, 5 ezret. Sztem olyan 130k körülre le lehetne faragni az árat, teljesítményvesztés nélkül, de ha így marad sincs semmi gond, max annyi hogy akkor beleféne az árba egy erõsebb HD6870-es is...de annak meg csak akkor lenne értelme ha FullHD felbontásban játszol. :)
"gamer gépnek gyenge"..lol 1280-ban bõven jó lesz a HD6850 is.
A kérdező hozzászólása: 1280*1024 es felbontásba játszanél vele pl nfs the run, cyris 2...
Közép, de lehet inkább felsõ-közép kategóriás "gamer" gépnek megfelel.
miért, csak az számít "gamer" gépnek, ami minden játékot fullhd-ban visz? nekem is i3-asom, hd 6750-em + 4gb ramom van és vígan játszogatok BF3-al high graphic-on (1-2 dolgot persze lejjebb kell venni)
kisebb egyszerübb játékokat is mint pl. GTA IV...na pont megemlítetted (nemtudom h iróniából vagy komolyan gondoltad) azt a játékot, ami egy elég rosszul sikerült konzolport. Érdekessége, hogy minimum beállításon, friss patchekkel kb irodai színtû gépenek is elfut, viszont még erõsebb gépenek is ki tud fogni ha elkezded felhúzni a grafikai beállításokat. Anno a javítások egy része is arról szólt hogy nem a játékot optimalizálta, hanem hozzáadtak plussz kikapcsolható funkciókat....grat nekik. De mindegy is, amiket mondtam változtatások azzal akár beleférne egy HD6870-es, de erre a felbontásra bõven jó lesz a 6850 is.

Akadozik a gépemen az online film, meg néha a youtube is, ha HD-ban nézem. Mit lehetne ezzel tenni? Mármint új hardver vásárlása nélkül?

Elég régi gépem van, 1gb ram

Legjobb válasz: A flash évek alatt lassult, jobb gép kel hozzá. Vagy veszel gépet, vagy letöltöd a flash videókat és a videófájlt nézed meg amit még visz a géped.

A flash évek alatt lassult, jobb gép kel hozzá. Vagy veszel gépet, vagy letöltöd a flash videókat és a videófájlt nézed meg amit még visz a géped.
Fejlõdik a világ, nem tudsz mit tenni.
A kérdező hozzászólása: esetleg opera böngészõ nem fogyaszt kevesebb cpu-t mint az elõbb említettek?
nem , új kép kell ha hd videót akarsz nézni

Lassú a gépem mikor a hőmérséklete alacsony 18-20fok körüli és mikor magas 35-40fok körüli. Lehetne tenni valamit érte? 16 éves (L) vagyok. Mi lehet a baj mit kéne tennem?

Le rövidítve lassú a gépem ha alacsony h?mérséklet? és ha magas.

Legjobb válasz: A 18-20 fok az tényleg alacsony, plána ha azt vesszük, hogy valszeg nem hûtõházban használod. Nem lehet, hogy az alacsony hõfok inkább azzal áll kapcsolatban, hogy amikor beindítod a gépet sok minden töltõdik és értelem szerûen az elején még hûvös a proci? 35-40 fok az normálisnak mondható, egyáltalán nem magas. Szerintem a hõfoknak nincs köze a géped sebességéhez. Szimplán lassú, ki kell takarítani az oprendszert, vagy újra telepíteni.

A 18-20 fok az tényleg alacsony, plána ha azt vesszük, hogy valszeg nem hûtõházban használod. Nem lehet, hogy az alacsony hõfok inkább azzal áll kapcsolatban, hogy amikor beindítod a gépet sok minden töltõdik és értelem szerûen az elején még hûvös a proci? 35-40 fok az normálisnak mondható, egyáltalán nem magas. Szerintem a hõfoknak nincs köze a géped sebességéhez. Szimplán lassú, ki kell takarítani az oprendszert, vagy újra telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Megpróbálom újratelepíteni hátha nem lesz lassú.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!