Találatok a következő kifejezésre: Mit lehetne a fustolt (2 db)

Mit lehetne kesziteni a fustolt marhanyelvbol?

Irjatok olyan recepteket amiben fustolt marhanyelv van!

Legjobb válasz: Szia, meg kell fõzni, csíkokra vágni, és majonézes tartármártásba keverni, szintén fõtt, csíkokra vágott krumplival, céklával, tojással, esetleg tojással, vagy nyers zöldségekkel (paprika, uborka, zeller, retek, dió, alma).

Szia, meg kell fõzni, csíkokra vágni, és majonézes tartármártásba keverni, szintén fõtt, csíkokra vágott krumplival, céklával, tojással, esetleg tojással, vagy nyers zöldségekkel (paprika, uborka, zeller, retek, dió, alma).
Orosz hússaláta
lecsót biztos nem

Kéne 1 kis segítség. Nagyon kátrányos a kéményem mit lehetne vele csinálni? . Vegyes tűzelésü kazán van fával fűtök de mindig ledugul a kémény és füstöl a kazán mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Amennyiben a kémény szerkezete jó és nincsenek benne féltégla méretû eldugulások akkor van jó megoldás. Ha csak az elején nem megy ki a füst akkor rossz a huzat..pl a téglák között megy ki a füst stb Ha a füst még a kémény bemelegedése után sem megy ki rendesen akkor tényleg eltömõdött. Erre nagyon jó megoldás a KRUMPLIHÉJ Amikor erõsen ég tegyél rá jó sok krumlihéjat. De csak annyit hogy a láng ne aludjon el. A krumlihéj égése során nagyon vékony lemezes szerkezetû pernye keletkezik, aminek a széle még viszonylag éles is. Ez a krumplihéj füst lekotorja a kémény belsõ felét és a korom visszaesik a kémény aljába. Ezt ki tudod szedni a tisztítónyíláson. Egyszerû de mûködik próbáld ki és ámulj

Amennyiben a kémény szerkezete jó és nincsenek benne féltégla méretû eldugulások akkor van jó megoldás. Ha csak az elején nem megy ki a füst akkor rossz a huzat..pl a téglák között megy ki a füst stb Ha a füst még a kémény bemelegedése után sem megy ki rendesen akkor tényleg eltömõdött. Erre nagyon jó megoldás a KRUMPLIHÉJ Amikor erõsen ég tegyél rá jó sok krumlihéjat. De csak annyit hogy a láng ne aludjon el. A krumlihéj égése során nagyon vékony lemezes szerkezetû pernye keletkezik, aminek a széle még viszonylag éles is. Ez a krumplihéj füst lekotorja a kémény belsõ felét és a korom visszaesik a kémény aljába. Ezt ki tudod szedni a tisztítónyíláson. Egyszerû de mûködik próbáld ki és ámulj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!