Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet szőr (257 db)

Mi lehet Vele? A lány hörcsim hátán van olyan rész ahol nincs szőr, és piros a bőre. Néztem visszafele a szőrét de semmi kisebb állatkát nem láttam. Most 5 napja szült és nem tudom így el lehet vinni orvoshoz? Mi lehet az?

Legjobb válasz: Lehet gombás fertõzés vagy valamilyen mikroszkopikus méretû atka is. Az utóbbit házilag is kezelheted pl. rodomectin cseppel, de a gombára csak a doki adhat gyógyszert. Amíg a picik nem kezdenek el rendes kaját enni, nem zaklatnám vele, egyik betegség sem olyan, ami ne várhatna egy kicsit.

Lehet gombás fertõzés vagy valamilyen mikroszkopikus méretû atka is. Az utóbbit házilag is kezelheted pl. rodomectin cseppel, de a gombára csak a doki adhat gyógyszert. Amíg a picik nem kezdenek el rendes kaját enni, nem zaklatnám vele, egyik betegség sem olyan, ami ne várhatna egy kicsit.
Hívd fel az állatorvost, és kérdezd meg, mit tegyél, vidd-e vagy ne, mert ha lehet vele várni, akkor én nem bolygatnám kölyköstül.

Helo! Van egy Colorovo Citytab lite 7 nevû tabletem. Elõször nagyon jó volt, de most nem akarja magát tölteni. Se USB-sen, se konnektorba dugva. Elõször, azt hittem megtört a töltõ, de másik telefonban mûködött. Szerintetek mi lehet a baj?

most lemerült állapotban van, és nem lehet bekapcsolni.

Legjobb válasz: Attól még lehet, hogy rossz a töltõ. Több kínai töltõm (ez a colorovo is az a kategória) romlott el úgy, hogy feszültséget adott ki de az áramerõsség nem volt a megfelelõ és vagy feszültség csökkenés jött létre, ezt lehet, hogy a telefonod még "beveszi" de a tablet már nem, hisz annak nagyon minimum 1A kell, s a feszültségcsökkenésre is sokkal érzékenyebb.

Attól még lehet, hogy rossz a töltõ. Több kínai töltõm (ez a colorovo is az a kategória) romlott el úgy, hogy feszültséget adott ki de az áramerõsség nem volt a megfelelõ és vagy feszültség csökkenés jött létre, ezt lehet, hogy a telefonod még "beveszi" de a tablet már nem, hisz annak nagyon minimum 1A kell, s a feszültségcsökkenésre is sokkal érzékenyebb.
A kérdező hozzászólása: Még az orrnyergem is ilyen igy foszlik....olyan mintha ici-pici korpak lennenek....
Velem is ez volt, szaraz lett a borom, ennyi. Este arcmosas utan bekenem Niveaval es kesz is.


Van egy suzuki swift 1994 es autóm, első elektromos 2 ablaka nagyon szorul, mit lehet vele kezdeni?

Nyáron szenvedés lehuzni mert nem mindig megy vissza lehet a melegtől,wd 40 is befujtam de csak másnapig jó utána ugyan úhy szorul,mit lehet vele kezdeni?szétszedtem és bezsiroztam a mehanikát is de semmi segitsetek köszi

Legjobb válasz: A motorok nem szorulnak? A melegben a dolgok kitágulnak s lehet ez okozza a problémát. Mindent átnéznék tüzetesen sõt extrém esetben le is hûteném hogy kiderüljön a melegben mi szorul meg. Sajnos a konkrét típust nem ismerem de ha csak egy bizonyos hõmérséklet-tartományban csinálja akkor a kenés valószínûleg nem oldja meg.

A motorok nem szorulnak? A melegben a dolgok kitágulnak s lehet ez okozza a problémát. Mindent átnéznék tüzetesen sõt extrém esetben le is hûteném hogy kiderüljön a melegben mi szorul meg. Sajnos a konkrét típust nem ismerem de ha csak egy bizonyos hõmérséklet-tartományban csinálja akkor a kenés valószínûleg nem oldja meg.
A zsír és a "WD 40" nem jó! Mert a por beletapad és ettõl még jobban szorul. Szilikon spray kell. fújd be a sínt, megy a tömítõ gimi glédert. Elõtte fújd le most már féktisztítóval, hogy a sok zsír jöjjön le.
A kérdező hozzászólása: értem, szóval elöször féktisztitó utána szilikonal fujjak be, megoldaná a problémámat?amugy a sinbe szorul az ablak, emelõmotoral nincs problém és ahogy néztem a mehcanika is jó.
Sajnos vezetõ-filc csere.Szöszmötölõs meló, de megéri.Vagy új utángyártott, vagy bontó... ..és, mint írták, ne zsírozd. (a wd40 fegyvertisztító, nem jó ilyenekre, csak úgy tûnik)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kifujtam féktisztitóval, aztán szilikon sprayvel, mintha vadi új lenne, gond nélkül megy le, fel már 2 napja :)

Makita BDF451RFE 18 v olyasmi gondom van, hogy szorul a motorja . Az mitől lehet és mit lehet csinálni? Hamar le szívja az akut

Legjobb válasz: Ne tegyél olajat a motorba, nem a forgórész szorul, hanem valószínûleg a csapágy.Azokat kellene megtisztítani és megnézni mennyire kopottak.Ha nagyon megkopott, akkor a forgórészt magához rántja a mágnes és ez okozhat szorulást.Ha szerencséd van akkor csak koszos.Ezek önkenõ csapágyak, nem kell kenõanyagot használni, csak megtisztítod és kész.

Ne tegyél olajat a motorba, nem a forgórész szorul, hanem valószínûleg a csapágy.Azokat kellene megtisztítani és megnézni mennyire kopottak.Ha nagyon megkopott, akkor a forgórészt magához rántja a mágnes és ez okozhat szorulást.Ha szerencséd van akkor csak koszos.Ezek önkenõ csapágyak, nem kell kenõanyagot használni, csak megtisztítod és kész.
mivan??? XD az mi? mind1 am mer a használati útmutatón biztos van valami ha más nem egy holnap amin rajtavan de am írd be azt a valamit a google-ba és biztos kihoz valamit...
Elõször is tudnom kellene, hogy mennyi idõs a szerszám, továbbá, hogy mire és milyen gyakorisággal használod.Pár szót azért írok, mert lehet, hogy késõbb nem találom meg a kérdést, ugyanis az akvarisztikához raktad.:D Nos az aksik teljesítménye folyamatosan csökken, ha rendszeresen használod 2-3 évente cserélni is kell ( márkafüggõ ).Ha túlságosan leterheled, vagy folyamatosan használod, megkophatnak idõvel a csapágyak ill a fogaskerekek, ezeket csak cserével lehet javítani.Kopás és szorulást okozhat a kenõanyag hiánya is, ill , ha túl sok por kerül a gépbe, néha tisztítani is kellene.Sajnos néha nagyon gagyi motorokat raknak ezekbe a kis gépekbe, mondjuk a makita nem rossz márka, de ez sem ipari használatra való.Gyakori hiba, hogy lötyög a tokmány, mert kikopott a fogaskerékház, ezt perselyezéssel lehet javítani.Nem mondom, hogy nálad ezek a hibák vannak, csak felsoroltam a lehetséges okokat, valószínûleg el kell vinned szerelõhöz.Ha nem értesz hozzá, szerintem a tisztítást és a kenést is bízd szakemberre.
A kérdező hozzászólása: szét szettem az aksis gépet és a motor részt ki húztam a váltó részbõl , és aszt néztem hogy szorul , arra gondolta, hogy a tekercs és a külsõ mágnes közé teszek mûszer olajat !! (( a gépet kitakarítotam , 2-3 éves gép, gyakran használták ács munkára , nem rég került hozzám!!
A kérdező hozzászólása: oké köszi az infót !!

4 hónapos babám mostanában 4-5-ször kel éjjelente cicizni eddig csak egyszer kelt, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ilyen periodusok nekünk is vannak. elõször 3 hónapos volt mikor átaludta az éjszakát kb. 4szer aztán kelt éjszaka 1x. ezt ment két hétig, majd beteg lett (megfázott) és onnantól egy hónapig megint 2-3x kelt.Aztán egyik pillanatról a másikra megint csak 1x kelt fel. pár hétig igy ment, majd 5 hónapos korától megint 3x kelt minden éjszaka. most majdnem 6 hónapos és ma éjjel csak 1x kelt fel. szóval nálunk váltakozik az hogy 1x kel vagy 3x. majdnem szabályos idõközönként, hogy mitõl azt nem tudom, de lassan belenyugszom.

ilyen periodusok nekünk is vannak. elõször 3 hónapos volt mikor átaludta az éjszakát kb. 4szer aztán kelt éjszaka 1x. ezt ment két hétig, majd beteg lett (megfázott) és onnantól egy hónapig megint 2-3x kelt.Aztán egyik pillanatról a másikra megint csak 1x kelt fel. pár hétig igy ment, majd 5 hónapos korától megint 3x kelt minden éjszaka. most majdnem 6 hónapos és ma éjjel csak 1x kelt fel. szóval nálunk váltakozik az hogy 1x kel vagy 3x. majdnem szabályos idõközönként, hogy mitõl azt nem tudom, de lassan belenyugszom.
Lehet az is, hogy már nem elég neki csak a tejci. Látom, hogy csak 4 hónapos, értem, de ez is lehet. Kislányom 5 hónapos korában kezdte azt csinálni, hogy újra kelt éjjel szopizni, pedig 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát. Vacsira, a lefekvés elõtti szopi elõtt (fürdés elõtt) elkezdtem tejpépet adni neki. Onnantól újra átaludta az éjszakát.
A kérdező hozzászólása: A változás az életünkben annyi, hogy jövõ hét péntektõl kéthetente megyek suliba addig apa vigyáz majd rá és elkezdtem fejni a tejet, ami csak olyan 20ml etetések után , talán ez zavar be nem tudom, de szeretném szaporítani a tejet egyébként nagyon nyugodt baba délelõttönként egyszer kap gyümölcsöt bébiétel formájában ezt is a suli miatt, ebbõl fél üvegnyit eszeget meg, egyébként 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát.

Miért nő be a szőr a bőr alá? Mit lehet ellene tenni?

Tök mindegy, hogy gyantázok, borotválom a lábam vagy epilálom.Mindig ben? a b?r alá a sz?r. Mit tegyek?

Legjobb válasz: rendszeresen radirozd a böröd! esetleg probáld ki a ször benövést gátló krémeket, én még nem vettem ilyet ugyhogy nem tudom h valoban segit-e de a radirozás ha rendszeres és alapos, az tuti.

rendszeresen radirozd a böröd! esetleg probáld ki a ször benövést gátló krémeket, én még nem vettem ilyet ugyhogy nem tudom h valoban segit-e de a radirozás ha rendszeres és alapos, az tuti.

Macskám tépkedi a szőrét. Sok kis fekete "pontok" van a szőrén, de ezek nem mozognak. Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Azok a kis fekete nem mozgó "pontok" a bolhák kakái. :) Szóval szerintem bolhás a cicád. Ha jobban megnézed, azokat is meglátod. Jöhet a bolhairtó csepp, vagy nyakörv stb.

Azok a kis fekete nem mozgó "pontok" a bolhák kakái. :) Szóval szerintem bolhás a cicád. Ha jobban megnézed, azokat is meglátod. Jöhet a bolhairtó csepp, vagy nyakörv stb.
Nem biztos, h bolha, lehetséges h atka.....nézd meg a szõrét, h van e benne bolha.....ha nincs akkor az atka és advocath csepp...
A kérdező hozzászólása: Van olyan, ami bolhára és atkára egyaránt jó?
Ami atkára jó, az bolhára is, csak fertõtlenítened kell mellé azokat a textileket is, ahol a macska megfordul, és valami durva szerrel alaposan fel kell mosni. A bolhák a környezetbe petéznek, ezért kell az extra meló. Az atkairtó szerektõl minden vérszívó felfordul, mert mérgezõvé teszik a vért. Kivéve a bolhalárvák amik a lakásban vannak.
A kérdező hozzászólása: Van macskáknak ilyen bolha és atka irtó nyaköv?
Nyakorv Sz*rt sem ér, csepp kell rá mindenképpen, 1x ráteszed ha atka és attól elmúlik, ha bolha akkor meg frontline csepp a nyakra, kb 6 hétig véd.

Mit lehet tenni hogy ne legyen tiszta szőr a lakás? Van egy beagle-m tudom hogy állandóan hullajtja a szőrét de arra szeretnék választ kapni vagy tippeket hogy ki hogyan oldja ezt a dolgot meg!

Legjobb válasz: Furminator! Nekünk is van, és egy beagle-s barátnõmnek is! Nagyon jó, a az elhalt szõr 90%-át kiszedi a kutyából, így nem hullajtja szét a lakásban. Vaterán tudsz olcsóbban is venni, mert elég drága. Én fél évig hezitáltam, hogy vegyek-e vagy ne, de megéri! :)

Furminator! Nekünk is van, és egy beagle-s barátnõmnek is! Nagyon jó, a az elhalt szõr 90%-át kiszedi a kutyából, így nem hullajtja szét a lakásban. Vaterán tudsz olcsóbban is venni, mert elég drága. Én fél évig hezitáltam, hogy vegyek-e vagy ne, de megéri! :)
Nekünk eredeti furminator, M méretû. Az nektek is elég, nem kell nagyobb. Figyelj oda, hogy eredeti legyen, nehogy becsapjanak :) Így néz ki, csak eggyel kisebb méret: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.allati-fincsi...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megpróbálom!Úgy láttam több féle van belõle, neked hogy néz ki?
Vegyél a kutyusnak egy saját lakást :)
A kérdező hozzászólása: a második válaszolónak: NAGYON SZELLEMES ÉS VICCES FIGURA VAGY! Azt gondoltam hogy itt felnõtt emberek vannak egy kis ésszel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat!
porszívozni 2.naponta, felmosni, seperni minden nap 3 szor sepreni+napi 2-3 x kikefélni(fémfogú kefével) a szörét alaposan.sok sikert és ha ezt minden nap meg teszed akkor nem lesz ször a lakásban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!