Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet száraz, (193 db)

Hogyan, mivel lehet száraz köhögést csillapítani 10, 5 hónapos babánál?

Amit adott a doki az nem használt, s?t még jobban köhög.

Legjobb válasz: Szia! Én lándzsásútifû szirupot használok, a hátát baby luff balzsammal kenem. Nekem a kettõ egyszerre használ. A szobába letekerem a fûtést, hogy hûvösebb legyen.

Szia! Én lándzsásútifû szirupot használok, a hátát baby luff balzsammal kenem. Nekem a kettõ egyszerre használ. A szobába letekerem a fûtést, hogy hûvösebb legyen.
Én is a lándzsásra voksolok, a lányom most 7 éves és évek óta azt használom pl. a paxirazol sose használt.
én a fiamnak stodalt adok és baby luuf balzsammal kenem a hátát

Száraz a bőröm de pattanások vannak rajta mégis, mit lehet ezzel kezdeni? 18/l

Legjobb válasz: lehet, azért pattanásos, mert kiszárítottad, vagy vízhiányos. Száraz bõrre sima hidratálót kennék, valami könnyût, a pattanásokat meg helyileg ápolnám. A száraz a bõrtípusod, ennek megfelelõen kell ápolnod, nem szárítsd ki, a bõrprobléma pedig a pattanás, ez két külön dolog. Talán nem leszel annyira pattanásos, ha nem teszed tönkre szárítással a bõrödet, lehet az érzékenysége miatt pattogott ki. De látatlanban senki sem fog neked tuti választ adni.

lehet, azért pattanásos, mert kiszárítottad, vagy vízhiányos. Száraz bõrre sima hidratálót kennék, valami könnyût, a pattanásokat meg helyileg ápolnám. A száraz a bõrtípusod, ennek megfelelõen kell ápolnod, nem szárítsd ki, a bõrprobléma pedig a pattanás, ez két külön dolog. Talán nem leszel annyira pattanásos, ha nem teszed tönkre szárítással a bõrödet, lehet az érzékenysége miatt pattogott ki. De látatlanban senki sem fog neked tuti választ adni.
elsõnek igaza van. A legtöbb fiatal azzal szárítja ki a bõrét hogy zsiros börre való terméket használ. A pattanásos bõrnek 2 típusa van a zsiros és a korpás (vagyis száraz, gyakran hámlik). Kérd kozmetikus véleményét hogy milyen is pontosan a bõrtípusod és tud ajánlani rá terméket is.
Ha Bp-i vagy tudok segíteni én is.
Olyan hidratáló krémet keress, amiben van gyulladáscsökkentõ, mondjuk panthenol és száraz/normál bõrre való. :)

9+4 hetes kismama vagyok, és nagyon száraz az arcbőröm, meg kissé érdes is. Tapasztalt valaki hasonlót? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szia, Nem tudom, mennyire lesz hasznos, nekem amióta babát várok (16. hét) szinte mindenhol teljesen kiszáradt a bõröm. Azelõtt sem volt valami szuper, de most a talpamtól a tenyeremig szinte mindenhol száraz, viszket és hámlik. Ha nem viszket, akkor fáj. Bõrgyógyásszal írattam fel olcsó, gyógyszertárban kikevert krémeket. Írt kifejezetten testre, kézre, nappalra, éjszakára. Azokat használom, illetve néha váltom a kék Niveával, az arcomra pedig a száraz bõrre való Hélia D-vel. Más nem vált be. Azt mondta még a bõrgyógyász, ez "normális". Illetve, nem tudom, mivel mosol arcot, de vettem mosdókenõcsöt, illetve már csak illat- és színezékmentes tusfürdõim-lemosóim vannak, mert ezek kevésbé irritálnak. :)

Szia, Nem tudom, mennyire lesz hasznos, nekem amióta babát várok (16. hét) szinte mindenhol teljesen kiszáradt a bõröm. Azelõtt sem volt valami szuper, de most a talpamtól a tenyeremig szinte mindenhol száraz, viszket és hámlik. Ha nem viszket, akkor fáj. Bõrgyógyásszal írattam fel olcsó, gyógyszertárban kikevert krémeket. Írt kifejezetten testre, kézre, nappalra, éjszakára. Azokat használom, illetve néha váltom a kék Niveával, az arcomra pedig a száraz bõrre való Hélia D-vel. Más nem vált be. Azt mondta még a bõrgyógyász, ez "normális". Illetve, nem tudom, mivel mosol arcot, de vettem mosdókenõcsöt, illetve már csak illat- és színezékmentes tusfürdõim-lemosóim vannak, mert ezek kevésbé irritálnak. :)
Az enyém is nagyon száraz már a terhesség elejétõl kezdve. Azelõtt normál bõröm volt, most annnnnyira száraz, hogy egy doboz krém nem elég rá. Hiába iszok sok folyadékot, semmi nem használ. 14 h km.


A hajam száraz, de nagyon hamar zsírosodik. Mi lehet vele a baj és mit tehetnék ez ellen?

Legjobb válasz: baba:zsíroshajra sampon baba: száraz hajra balzsam miután ezzel megvok leöblítem 1 liter vízbe 1 citrom levét belefacsarom(ettõl nem zsírosodik olyan hamar, fényes lesz tõle,ha vestett a hajad akkkor NE mert kifakíthatja) de nekem bevált edigg minden nap hajatmostam a zsírosodás miatt de most elég hetente1-2szer és nyoma sincs a száraz hajvégenk!! próbáldki !!! jó lesz!!:D 13/L

baba:zsíroshajra sampon baba: száraz hajra balzsam miután ezzel megvok leöblítem 1 liter vízbe 1 citrom levét belefacsarom(ettõl nem zsírosodik olyan hamar, fényes lesz tõle, ha vestett a hajad akkkor NE mert kifakíthatja) de nekem bevált edigg minden nap hajatmostam a zsírosodás miatt de most elég hetente1-2szer és nyoma sincs a száraz hajvégenk!! próbáldki !!! jó lesz!!:D 13/L

4hónapos babának mit lehet adni száraz köhögésre?

Legjobb válasz: A száraz, kimerítõ köhögést mindenképpen csillapítsuk. Ilyen esetben ne adjunk váladékoldót, mert az csak tovább fokozza a köhögést. Orvosunk köhögéscsillapítót, inhalálást, bõ folyadékfogyasztást illetve a lakás párásítását fogja javasolni. Köhögéscsillapítást sokkal ritkábban alkalmazunk és kizárólag száraz, kínzó köhögés esetén illetve amikor a gyermek éjszakai nyugalmát zavarja a köhögés. Este, egy adagban adjuk ilyenkor a köhögéscsillapító gyógyszert, melyek mindegyike receptköteles, tehát elõtte orvosi vizsgálat is szükséges! Köhögéscsillapító szerek: Sedotussin, Sinecod stb. Szóval doki ír majd neki valamit, õ ért hozzá.

A száraz, kimerítõ köhögést mindenképpen csillapítsuk. Ilyen esetben ne adjunk váladékoldót, mert az csak tovább fokozza a köhögést. Orvosunk köhögéscsillapítót, inhalálást, bõ folyadékfogyasztást illetve a lakás párásítását fogja javasolni. Köhögéscsillapítást sokkal ritkábban alkalmazunk és kizárólag száraz, kínzó köhögés esetén illetve amikor a gyermek éjszakai nyugalmát zavarja a köhögés. Este, egy adagban adjuk ilyenkor a köhögéscsillapító gyógyszert, melyek mindegyike receptköteles, tehát elõtte orvosi vizsgálat is szükséges! Köhögéscsillapító szerek: Sedotussin, Sinecod stb. Szóval doki ír majd neki valamit, õ ért hozzá.
Én is orvosra bíznám ezt a döntést, nem kísérleteznék 4 hónapos babánál otthoni kúrálással.

Nekem a lábamon a sarkam és egy kicsit fejjebb sárga és ki van száradva! Ez mi lehet? Mit kenjek rá? Vagy ez komolyabb mint gonolom? (alapvetően is száraz mőrű vagyok)

Legjobb válasz: Ez nem lesz komoly. Egyszerûen szerintem csak ki van száradva. Lábpuhító, sarokpuhító hidratálókkal be lehet kenni nappalra és akár éjszakára is. Az Avon-ban nagyon jó ilyen termékek van, elfogadható áron. Nekem is száraz a sarkam, nem vastag rajta a bõr, de ércesedik. Be lehet szerezni a DM-ben egy szuper sarokreszelõt is. Kb. 350 Ft, Fehér nyele van és és két oldalán nagyon finom smirglipapír-féleség van ragasztva. A hajgumik, csipeszcsatok polc környékén van. Fürdés után amikor jól kiázik a lábad, ezzel finom át tudod dörzsölni. Leradírozza a felesleges hámréteget, utána meg bekened hidratálóval. (Persze ez csak akkor jó, ha nem vastag rajta a bõrkeményedés)

Ez nem lesz komoly. Egyszerûen szerintem csak ki van száradva. Lábpuhító, sarokpuhító hidratálókkal be lehet kenni nappalra és akár éjszakára is. Az Avon-ban nagyon jó ilyen termékek van, elfogadható áron. Nekem is száraz a sarkam, nem vastag rajta a bõr, de ércesedik. Be lehet szerezni a DM-ben egy szuper sarokreszelõt is. Kb. 350 Ft, Fehér nyele van és és két oldalán nagyon finom smirglipapír-féleség van ragasztva. A hajgumik, csipeszcsatok polc környékén van. Fürdés után amikor jól kiázik a lábad, ezzel finom át tudod dörzsölni. Leradírozza a felesleges hámréteget, utána meg bekened hidratálóval. (Persze ez csak akkor jó, ha nem vastag rajta a bõrkeményedés)
A kérdező hozzászólása: Köszi..és nem vastag abõrkeményedés..még csak 16 vagyok! De miért sárga? Ez zavar jobban, mintha valami kínai lennék..! :D
Azt nem tudom miért sárga, és mennyire sárga. Esetleg nem cipõ, csizma talpa fogta be, nylon harisnyán keresztül?
Azért sárga a színe, mert elhalt bõrrétegrõl van szó, aminek sem vérellátása, sem semmilyen kpacsolata nincs már a szervezeteddel, kolonc a szép, puha bõröd nyakán:) Mindenkinek ilyen. Ne járj sokat mezítláb, használd a bõrpuhítót ás a sarokreszelõt és megint szép lesz.

A babám arcán kijött valami, olyan a tapintása mint ha száraz lenne és a térdén is van 2foltban! Mi lehet?

Legjobb válasz: Ha kicsit ki is pirosodott a száraz terület, lehet, hogy ekcéma. De az is lehet, hogy a hirtelen jött hideg okozza. ( arra érzékenyeknek hidegben kiszárad nagyon a bõrük ) Mutasd meg a gyermekorvosnak.

Ha kicsit ki is pirosodott a száraz terület, lehet, hogy ekcéma. De az is lehet, hogy a hirtelen jött hideg okozza. ( arra érzékenyeknek hidegben kiszárad nagyon a bõrük ) Mutasd meg a gyermekorvosnak.
Ekcéma a sudokrém nagyon jó rá, de csak a foltra tegyél.

Bmw m3 e46 mire elég? Száraz aszfalton néha keresztbe lehet tenni?

3,5 milláért láttam most és nagyon tetszik már régóta.343LE. Mennyi a fogyasztása kemény használat mellett?

Legjobb válasz: Hááát, nem tudom... Azért mégiscsak 343 lóerõ - kevés az, lásd be. Inkább egy jó kétliteres tédéji passzát, arra teszel Szkánia túrbót meg mann interkúlert, megcsippelteted, azt' tud ötszáz lovat, közbe' meg két litert fogyaszt. Az emháromnak meg száraz aszfalton el lehet tenni a hátulját, de igencsak rugdosni kell hozzá a kuplungot. Vizesen pörög meg inkább. Akármilyen ficsúr autó is, egy igazán jó ezres Swifttel nem ér fel.

Hááát, nem tudom... Azért mégiscsak 343 lóerõ - kevés az, lásd be. Inkább egy jó kétliteres tédéji passzát, arra teszel Szkánia túrbót meg mann interkúlert, megcsippelteted, azt' tud ötszáz lovat, közbe' meg két litert fogyaszt. Az emháromnak meg száraz aszfalton el lehet tenni a hátulját, de igencsak rugdosni kell hozzá a kuplungot. Vizesen pörög meg inkább. Akármilyen ficsúr autó is, egy igazán jó ezres Swifttel nem ér fel.
Mindenre elég.
Ez most vicc ? M3 mire elég ? Köszi ...azért [email protected] ! Kemény használat 20-25 liter.....
keresztbe lehet ha ügyes vagy :)
Utolsó.... :D:D:D:D Hát hogy mire elég? Nem hogy néha keresztbe lehet tenni de ezzel jóformán egy az egyben lehet menni drift versenyre vagy sima pályaversenyre. Nem poénból a BMW-nél az M3-asok a csúcssportkategóriát képviselik a BMW-nél. A fogyasztása kemény használat mellet 20 és 30 liter közt változhat. Mert azért az sem mindegy hogy a városban használod "keményen" vagy épp a versenypályán taposod ki a szemét.
"... ezzel jóformán egy az egyben lehet menni drift versenyre vagy sima pályaversenyre" Azért ez kicsit erõs túlzás: versenyzésre eléggé buta a futómûve és kezdetleges az aerodinamikája, de bõven többet tud, mint amit utcán bárki, bármilyen helyzetben ki tudna használni. Pályanapokon viszont nagyon jó. Fõleg azért, mert még nem olyan dögnehéz, mint az E90 és az S54B32-motort rettenetesen eltalálták a mérnökök.
bmw-vel indulsz, teszel egy fordulatot egy fa körül, aztán meg egy helikopterbe találod magad ami visz a kórházba. úgy kb erre elég
Kéretik jobban tisztelni azt az autót és nem játszani vele (és nem hízlalni a bunkó bmw-sek sztereotípiáját, merthogy nem minden bmw-s bunkó, vagy rongyrázó, van, aki teljesen normális, és rajongásból vesz ilyen autót). Játéknak mást vennék.
szerintem próbáld ki és, tuti ezt a kérdést egybõl törlöd :D De csak óvatosan mert hamar elszabadulnak a lovak :D
Száraz, piros folt lehet ekcéma is! Mutasd meg az orvosnak!
Vidd el orvoshoz... nem lehetseges amugy, hogy fogzik es a nyal miatt ha a szaja korul van hallottam, hogy attol is lehhet ha meg nem azmiatt akkor menj el vele orvozhoz aztan ok majd eldontik mi ez.. nemsokara en nekem is elkell vinnem mert ugyaniz az en picimnek a hatan vannak szaraz foltok...
Ekcéma. Kenegesd valami jó zsíros krémmel, gyógyszertárban tudsz venni olyat, ami jó az õ bõrére.
Elõször próbáld meg Neogranormonnal, gondolom, úgyis van otthon. Ha nem múlik el, mutasd meg dokinak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!