Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet s melyik napon (4 db)

Mit lehet inni s melyik napon? Házitejet melyik napon?

Legjobb válasz: Házitejet protein napon lehet inni, ebédre vagy vacsorára, reggelire mint mindig-gyümölcs. 100%-os gyümölcslét lehet inni bármelyik reggelinél/helyett, és gyümölcsnapon. Szerintem energiamentes üdítõket lehet inni pl: cola, de gyümölcsöset nem ajánlatos. Ásványvizet bármikor bármennyit, kávét cukor nélkül szintén.

Házitejet protein napon lehet inni, ebédre vagy vacsorára, reggelire mint mindig-gyümölcs. 100%-os gyümölcslét lehet inni bármelyik reggelinél/helyett, és gyümölcsnapon. Szerintem energiamentes üdítõket lehet inni pl: cola, de gyümölcsöset nem ajánlatos. Ásványvizet bármikor bármennyit, kávét cukor nélkül szintén.

Melyik napon s mit lehet nassolni? (háztartási keksz, ropi, szotyi, mazsola)

Legjobb válasz: Mondjuk ha fogyni akarsz, akkor nem nagyon kéne nassolni... De ha már végképp nem bírod ki, házt.kekszet, ropit ehetsz szénhidrát napon. Mazsolát gyümölcsnapon (úgy emlékszem gyüminapom én ettem 1 marék szotyit vagy mogyorót, de nagy ritkán).

Mondjuk ha fogyni akarsz, akkor nem nagyon kéne nassolni... De ha már végképp nem bírod ki, házt.kekszet, ropit ehetsz szénhidrát napon. Mazsolát gyümölcsnapon (úgy emlékszem gyüminapom én ettem 1 marék szotyit vagy mogyorót, de nagy ritkán).

Usb-s dvd lejátszón nézek filmet, egyik nap bizonyos idő után (néhány másodperc, percek, 1/2 óra) egy erőteljes búgást lehet hallani, mely a tv-ből jön. Mi lehet ez?

A tv-t kábellel (piros-fehér-sárga) kötöttem össze,de SCART csatlakozóval is ezt csinálja. Egyedül HDMI kábellel nem próbáltam, de ezek szerint annak se lenne értelme. A tv-vel nem lehet gond, mert egy másik dvd lejátszót napokig próbálva se jön elő a hiba! A dvd lejátszót bevittem szerelőhöz, nem talált semmi hibát rajta....(vagy meg se nézték)!


Mik a tapasztalataitok a Floragyn vagy Protexin GynOphilus nevű hüvelykúppal kapcsolatban? Melyik mennyire hatásos/folyós? (pl a Protexint hogy lehet nappal is feltenni, amikor nem fekszünk? :S nem folyik ki? )

A Floragyn vényköteles? :S Akármilyen vélemény ezekkel kapcsolatban?

Legjobb válasz: mindkettõt vény nélkül lehet kapni. a protexin jófajta úgy kell használni hoyg reggel és este kell felrakni.Nyilván be kell rakni egy betétet is mert igen ahogy tevékenykedsz közben folydogál de nem vészes. A floragy hát nekem nem jött be egyszerûen kimart a a hüvelyemet lehet nekem túl savas volt,de másnak hallottam már bevált!

mindkettõt vény nélkül lehet kapni. a protexin jófajta úgy kell használni hoyg reggel és este kell felrakni.Nyilván be kell rakni egy betétet is mert igen ahogy tevékenykedsz közben folydogál de nem vészes. A floragy hát nekem nem jött be egyszerûen kimart a a hüvelyemet lehet nekem túl savas volt, de másnak hallottam már bevált!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!