Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet s melyik (16 db)

Mit lehet inni s melyik napon? Házitejet melyik napon?

Legjobb válasz: Házitejet protein napon lehet inni, ebédre vagy vacsorára, reggelire mint mindig-gyümölcs. 100%-os gyümölcslét lehet inni bármelyik reggelinél/helyett, és gyümölcsnapon. Szerintem energiamentes üdítõket lehet inni pl: cola, de gyümölcsöset nem ajánlatos. Ásványvizet bármikor bármennyit, kávét cukor nélkül szintén.

Házitejet protein napon lehet inni, ebédre vagy vacsorára, reggelire mint mindig-gyümölcs. 100%-os gyümölcslét lehet inni bármelyik reggelinél/helyett, és gyümölcsnapon. Szerintem energiamentes üdítõket lehet inni pl: cola, de gyümölcsöset nem ajánlatos. Ásványvizet bármikor bármennyit, kávét cukor nélkül szintén.

S. O. S. Mivel lehet hizlalni a tengerimalacomat? Melyik gyümölcstől fog hízni? Milyen étvágyfokozót lehet neki adni?

Sajnos kb. 2 hónapja elpusztult a társa bélfertőzésben és azóta nem akar szaladgálni, enni és alig iszik. Azóta szinte egész nap a házában van és nem engedi, hogy megsimogassam. Már csont és bőr és nem eszi meg az olajos magvakat sem. Volt mikor 3 napig nem evett szénát se, de akkor a tápot megette.

Legjobb válasz: Esetleg elvihetnéd az állatorvoshoz vitamininjekcióra is. Nálam anno a hörcsögömnek sokat segített, illetve vehetnél neki egy új társat, hogy lássa, hogy nem egyedül van. (kezdetnek ne rakd össze õket, csak ismerkedjenek fokozatosan)

Esetleg elvihetnéd az állatorvoshoz vitamininjekcióra is. Nálam anno a hörcsögömnek sokat segített, illetve vehetnél neki egy új társat, hogy lássa, hogy nem egyedül van. (kezdetnek ne rakd össze õket, csak ismerkedjenek fokozatosan)
Vidd el vitamininjekcióra, egyúttal nézesd meg a fogait is, fõleg a hátsókat. Vegyél neki valamilyen pelletált tápot (pl. Versele Laga Complete), abban minden benne van, amire szüksége van a szervezetének. Jót tenne neki egy kis friss fû (eleinte csak keveset adj neki), megmosva, megszárítva. Abban rengeteg C vitamin és rost van. Tipikus hizlaló kaját nem érdemes adni neki, ha megjön az étvágya a vitamininjekciótól, akkor szép lassan visszanyeri a súlyát is.
Alapvetõen nem magvakat esznek a tengerimalacok, hanem szénát, zöldséget és gyümölcsoket. Megeszik a magokat is, de nem az a fõ táplálékuk. Próbálkozz kígyóuborkával, petrezselyemzölddel (sok benne a C-vitamin!), paradicsommal, répával, viszont kerüld a k-betûs zöldségeket (karalábé, káposzta, ilyesmik).
És ha valami új kaját adsz neki, elsõre ne adj sokat, és figyeld egy napig, nem lesz-e hajmenése tõle.
Még valami: Foglalkozz vele, amennyire idõd engedi, ne hagyd egyedül, beszélj hozzá, lássa a mozgást körülötte. Fõleg este, mert nappal nagyrészt alszanak. :)
Társat vegyél neki, azért depis..., ha nem veszel, tökmind1 hova viszed megdöglik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Injekcióra nem vittem el, mert még nem találtam olyan állatorvost aki foglalkozik rágcsálókkal. :/ Már nem hagyom hogy elfusson elõlem, minden nap kiveszem simogatom és beszélek hozzá. Az étvágya nem túl sokat nõt, sõt pl az almát most már nem eszi meg(sztem megunta, mert minden más gyümölcsöt legalább meg kóstol). A fûvel az a gond hogy kutyám is van, így a kertbõl nem szedhetek. Majd át megyek a szomszédba és szedek onnan. És ma kapott egy ÚJ TÁRSAT. Mindkettõjüket leraktam az ágyra és mintha lefagytak volna :) Csak hangokat adtak ki, de nem mozogtak. Remélem nemsokára jobban lesz. Még egyszer köszönöm a válaszokat!!
Hát, nem gyümölcs, de a kukoricát ajánlom. Vidd ki a szabadba kicsit, nekem is ettõl vidult fel :D
ne kukoricát beleragad a fogába én is így jártam vele xD

Azon anyagok összefoglaló neve, melyeket növényi kártevõk és élõsködõk ellen vetünk be. Gyakran toxikus készítmények melyek az emberre is veszélyesek lehetnek. Mi lehet ez? 11 betûs szó!

Segítségeteket kérném, mindenhol kerestem de nem találom..

Legjobb válasz: Érdekel,vagy rejtvényt fejtesz .Milyen betû van meg belõle ?

Érdekel, vagy rejtvényt fejtesz .Milyen betû van meg belõle ?
peszticidek


Usb-s dvd lejátszón nézek filmet, egyik nap bizonyos idő után (néhány másodperc, percek, 1/2 óra) egy erőteljes búgást lehet hallani, mely a tv-ből jön. Mi lehet ez?

A tv-t kábellel (piros-fehér-sárga) kötöttem össze,de SCART csatlakozóval is ezt csinálja. Egyedül HDMI kábellel nem próbáltam, de ezek szerint annak se lenne értelme. A tv-vel nem lehet gond, mert egy másik dvd lejátszót napokig próbálva se jön elő a hiba! A dvd lejátszót bevittem szerelőhöz, nem talált semmi hibát rajta....(vagy meg se nézték)!

Bieber's - sorry c. dal elején van egy 4 hangbol állo gitár dallam mi lehet az a 4 hang? Capo melyik bundon lehet?

Bieber's - sorry, gitár, capo

Legjobb válasz: Nem capo van felrakva, hanem barréval van fogva.

Nem capo van felrakva, hanem barréval van fogva.
A kérdező hozzászólása: és melyik az a 4 akkord? F el kezdõdik ha jol hallom, aztan Am talan?
Most 4 hangból álló dallam vagy négy akkord?
legalább próbálkoztál :D nem kell a capo szerintem sem. Ab, cm, gm, Eb. magyarosabban - Asz-dúr, C-moll, G-moll, -Esz dúr
jaj dehogy, hülyeséget írok le, pedig tudtam :D B dúr a negyedik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) kezdõ gitáros vagyok

Ábel a rengetegben Értelmezd a főhős szavait, melyeket akkor mond amikor egy barát megkérdi, hogy hívják:, , Engem Káin testvérének, s a nevem másik fele ott nő a maga állán. " Mi erre a válasz vagy mi lehet?

Legjobb válasz: A bibliai Káin testvére Ábel, és a hapi állán pedig szakáll van. És azért mondta ezt, mert a becsületes neve Szakállas Ábel :D

A bibliai Káin testvére Ábel, és a hapi állán pedig szakáll van. És azért mondta ezt, mert a becsületes neve Szakállas Ábel :D
tele vagy kreativitásal, de tényleg...

Már vagy 3 hónapja fáj z oldalam. Voltam vele ultrahangon urológusnál és sebészeten is de sehol nem találtak semmit. A fájdalom nem erõs és olyan mintha "nem olyan mélyen fájna" (nem tudom másképp kifejezni. Mi lehet ennek az oka?

Lehet csak izomhúzódás, mert miután edzek jobban fáj. Ha nem foglalkozok vele annak lehetnek késõbb következményei?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy gyulladás van a szervezetedben, nekem is ugyan ez a bajom.Ha el mész egy vérvételre akkor az ki mutassa hogy tényleg van e gyulladás,ha az van akkor el küldenek még egy pár vizsgálatra.

Lehetséges, hogy gyulladás van a szervezetedben, nekem is ugyan ez a bajom.Ha el mész egy vérvételre akkor az ki mutassa hogy tényleg van e gyulladás, ha az van akkor el küldenek még egy pár vizsgálatra.

Tengődik a világban valahol egy általam ismeretlen című zene, melynek klippje igencsak érdeke (s) l, és amelynek tartalmát lejjebb találod. Mi lehet? : D

Szóval, igazából a zenére már alig emlékszem, de a klippre igen. A lényeg, hogy egy csávó felébred reggel, körülnéz, irtónagy rendetlenség, előző éjjel biztos valami hajattépő buli volt. Szokásos reggeli szertartás: kávé, kenyér a pirítóba, és... öltözködés közben talál egy bombát az inge alatt. Megpróbálja kitépni, de nem tudja, és már nincs sok ideje hátra. Kétségbeesik, telefonálni kezd, de senki nem veszi fel, aztán kimegy, talán a szomszédot akarja elérni, de az valószínűleg nincs otthon, mikor csöng a telefon. Berohan, de a káoszban nem találja az egyre csörgő telefont, majd, mikor végül ráakad, a hívás abbamarad. A végén már beletörődik a dologba, és kimegy az erkélyre, vagy talán a tetőre, és, amikor 00.00.00 van, akkor egy pillanat a kenyérpirítóra és felrobban a pasas. Kb. ennyi az egész, és most szeretném megtalálni ezt a klippet a dallal, csak fogalmam sincs, mi a címe. És fogalmam sincs, hogy hol és mikor láttam. A dal nem olyan rossz, asszem, talán rock, és angol szövegű. 21.századi lehet, a klipben nem fordul meg az előadó, az együttes, és nem a bombás csávesz énekel...

Legjobb válasz: UNKLE - Burn My Shadow http://www.youtube.com/watch?v=BSsMGNwYDdg

A kérdező hozzászólása: Óó, köszi! Sokat kerestem, pontosan ez az!

Melyik program felelős ezért, s mit lehet ellene tenni?

Amióta az XP-met VISTÁRA cseréltem, s jobb egérrel kattintok a fájAmióta az XP-met VISTÁRA cseréltem, s jobb egérrel kattintok a fájlra, mappára vagy éppen dokumentumra, az esetek legalább 70%-ában nem történik semmi, s ilyenkor ha ismételni akarok, kiírja: "a program nem válaszol". A sugóban erre nem találtam választ.lra, mappára vagy éppen dokumentumra, az esetek legalább 70%-ában nem történik semmi, s ilyenkor ha ismételni akarok, kiírja: "a program nem válaszol". A sugóban erre nem találtam választ.

Legjobb válasz: XP sokkal megbízhatóbb, mint a Vista. Kár volt cserélned.

XP sokkal megbízhatóbb, mint a Vista. Kár volt cserélned.
Vagy ha már újabbat szeretnél mint a jó öreg XP akkor Win7. De Vista... inkább NE!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Eddig az említetten kivül két problémám volt a vistával, ezeket leszámítvasokkal többet tud, és praktikusabb is, mint az XP.

Melyik napon s mit lehet nassolni? (háztartási keksz, ropi, szotyi, mazsola)

Legjobb válasz: Mondjuk ha fogyni akarsz, akkor nem nagyon kéne nassolni... De ha már végképp nem bírod ki, házt.kekszet, ropit ehetsz szénhidrát napon. Mazsolát gyümölcsnapon (úgy emlékszem gyüminapom én ettem 1 marék szotyit vagy mogyorót, de nagy ritkán).

Mondjuk ha fogyni akarsz, akkor nem nagyon kéne nassolni... De ha már végképp nem bírod ki, házt.kekszet, ropit ehetsz szénhidrát napon. Mazsolát gyümölcsnapon (úgy emlékszem gyüminapom én ettem 1 marék szotyit vagy mogyorót, de nagy ritkán).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!