Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet s (1684 db)

Szerintetek ez mi lehet? :S Nem értem. :S

Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy párommal babát szeretnék. Lassan egy hónapja kezdtünk bele ebbe és most volt 25-én peteérésem és krémes folyásom is volt, szeptember 6-án kellett volna megjönnie a mensimnek ehelyett tegnap jött meg. És nem értem az egészet, változás annyi van hogy kicsivel többet eszem és változékony a hangulatom. De így még tesztelni sem tudok...:S Szerintetek mi történhetett?:S Köszi el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Hát életem ennek több oka lehet. Kimaradhatott: - mert nagyon várod a babát - mert nem rendes a ciklusod - vagy mert terhes voltál csak "elment" a baba -vagy még mindig terhes vagy, csak összezavarodott a hormonháztartásod. Amint elmúlik csinálj tesztet.

Hát életem ennek több oka lehet. Kimaradhatott: - mert nagyon várod a babát - mert nem rendes a ciklusod - vagy mert terhes voltál csak "elment" a baba -vagy még mindig terhes vagy, csak összezavarodott a hormonháztartásod. Amint elmúlik csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!:) csinálok ha elmúlik.:)
tesztelj és írd meg.
A kérdező hozzászólása: de így, hogy megjött nem tudok.:S de majd természetesen megírom, ha teszteltem.:)
Így is meg lehet csinálni, ha vér kerül a vizeletbe, nem befolyásolja. Persze kérdés mennyi, mert elszínezheti a papírt....én megpróbálnám.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom.:S lehet holnap reggel megpróbálom.:)
A kérdező hozzászólása: Most csináltam... negatív lett. De az a csík is elenyészõen halvány..:S úgyhogy szerintem majd pár nap múlva újat csinálok.

Szerintetek ez mi lehet? :s

Barátommal rendszeresen védekezünk,mens után jóval kés?bb 3 napja hogy kijött kb.a nemiszervemen nemis tudom mihez hasonlítani fehéres vmi van ami néha viszket:Snemhinném h gomba lenne mert semmi olyan h büdös és a színe sincs elváltozva!!

Legjobb válasz: Akkor mosakodj meg... Most erre mit lehet mondani? Millió féle baktérium, gomba és kórokozó telepedhet meg a hüvelyben ami fertõzést okozhat és nem mindnek ugyanaz a tünete. attól még lehet gomba, hogy nincs fura szaga, de bármi más is lehet. Ami viszket az fertõzés. Menj el dokihoz és vizsgáltasd ki. Mi nem vagyunk távgyógyítók.

Akkor mosakodj meg... Most erre mit lehet mondani? Millió féle baktérium, gomba és kórokozó telepedhet meg a hüvelyben ami fertõzést okozhat és nem mindnek ugyanaz a tünete. attól még lehet gomba, hogy nincs fura szaga, de bármi más is lehet. Ami viszket az fertõzés. Menj el dokihoz és vizsgáltasd ki. Mi nem vagyunk távgyógyítók.

20 eves fiu vagyok.5 lanyal sexeltem mar. Mikkor megerzik a vagy meglatlyak a szerszamom nagyon meglepodnek. Sajnos nem merem megkerdezni hogy mi a baj? Szerintetek mi lehet s bajom?

Legjobb válasz: Nem tudom, lehet, hogy a barlangból kijõve, észrevetted, hogy még Kr.e. 6000-et írunk, és az írás még nem fejlõdött ki, ezért nem tudhatod, hogy nem a vadászatra használt botot kell a nõknek berakni.... Grat magadhoz....

Nem tudom, lehet, hogy a barlangból kijõve, észrevetted, hogy még Kr.e. 6000-et írunk, és az írás még nem fejlõdött ki, ezért nem tudhatod, hogy nem a vadászatra használt botot kell a nõknek berakni.... Grat magadhoz....
akkor volt ötször melegben a fszod amikor beszartál, nem amikor lánnyal voltál
Mekkora uninteligens, mucsai paraszt vagy te. Maximum a birkákba verted te bele.
A helyesírásod.
Hát ne is haragudj, de biztos azért lepõdnek meg azok a csajok, mert õk is olyan parasztok mint te!! Még írni sem tudsz helyesen, de már dugsz!!Csak gratulálni tudok..na nekem ilyen bunkó paraszt pasi, aki tudatlan tuti, hogy nem tenné be nekem!!
Azért mert kicsit barnább vagy az átlagnál, fürödhetnél is. Meglátják, megérzik, itt a gond barátom. A helyesírás már másodlagos, az nálatok nem divat, így ne is kövesd tezsvírem!
Hány éves vagy? Mekkorák az intim méreteid?
. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
meglatlyak :) ez a helyedben sokkal inkább aggasztana
Vagy nem találják, vagy oda sem férnek a közeledbe tõle. Melyik az igaz?
túl nagy? vastag? vékony? girbe-gurba? mondj valami!
Bocsi, azt látom, hogy 20 éves vagy.
Há' mer' dezsvír vagy more!!

A nyakamon ez mi lehet? :S

Ma észre vettem, hogy a nyakamon van 3 ilyen duzzanat. ma vettem észre. nem tudom, hogy milehet :( nagyon félek :( nyakam jobb oldalán van középtájon és ha elforditom a fejem balra akkor látszik :/ és fáj ha rá döntöm a fejem.

Legjobb válasz: Valószínû nyirokcsomó duzzanatok lehetnek. Fog,fogíny,felsõ légúti/arcüreg gyulladás stb...esetén szokott megjelenni a nyakon. Nem kell megijedni, ráadásul fájnak ami jelen esetben nem jelent semmi rosszat, sõt az a jó! Ha 1-2 héten belül nem múlik el mutasd meg orvosnak. Nyugalom. Minden jót!

Valószínû nyirokcsomó duzzanatok lehetnek. Fog, fogíny, felsõ légúti/arcüreg gyulladás stb...esetén szokott megjelenni a nyakon. Nem kell megijedni, ráadásul fájnak ami jelen esetben nem jelent semmi rosszat, sõt az a jó! Ha 1-2 héten belül nem múlik el mutasd meg orvosnak. Nyugalom. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) voltam orvosnál is és aztmondta hogy szedjek gyogyszert és el foog mulni :) valami ospamox vagy mi a neve :)

Ez mi lehet? !? ! :S

Másfél hete szexeltem és szájjal kényeztettem a lányt. most az arcomom 3-4 seb van. lejött róla a bőr utána varasodott, fáj, éget néha. ez ettől lehet?

Legjobb válasz: Nem volt hólyagos? Mert akkor herpesz is lehet. Nem viszket? De jobban teszed ha elmész orvoshoz, mert az a biztos!

Nem volt hólyagos? Mert akkor herpesz is lehet. Nem viszket? De jobban teszed ha elmész orvoshoz, mert az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Nem volt hólyagos, nem viszket csak fáj de nem az elsöalkalom volt hogy igy csináltuk és most jött ki.

Miért viselkedik furcsán a Red cherry garnélám? Egyfolytában legyezi magát mintha petéi volnának, de nem látok petéket. Mi lehet s gond?

Néha megvadul és körbe körbe úszik az üvegbe ütközve. Az egyik eladó azt mondta, hogy férges és gyógyszert is adott hozzá, de egy másik meg azt mondta, hogy soha nem hallott ilyenről, hogy férges lehetne a garnéla. Nem akarnám ok nélkül begyógyszerezni.

Legjobb válasz: A hímek néha meghülyülnek. Ez hím? Mert akkor semmi baj. Akkor szoktak így megzizzenni, harájuk jön a párzás. Még én sem hallottam garnéla férgességrõl. De lehet penész, valami más gomba, baci, amitõl "viszket". De sztem ettõl vedléskor megszabadul.

A hímek néha meghülyülnek. Ez hím? Mert akkor semmi baj. Akkor szoktak így megzizzenni, harájuk jön a párzás. Még én sem hallottam garnéla férgességrõl. De lehet penész, valami más gomba, baci, amitõl "viszket". De sztem ettõl vedléskor megszabadul.
Van garnélaférgesség, de ez még közel sem biztos, hogy az. Olyankor kis fehér mozgó izéket kéne látnod idõnként a garnélák orrán. A garnélák mellett a férgek irtására nagyon kevés biztonségos szer van, neked mit adott az eladó? Mert a legtöbb a féreggel együtt garnélát is irt.
A kérdező hozzászólása: Nem hím, hanem nõstény. Azért gondoltam, hogy petés, de nem látni petéket egyáltalán. Az a gond, hogy már teljesen kifejlett, így nem tudom, hogy fog e vedleni még. Már napok óta tart neki, de a három közül csak az egyik csinálja. Úgy kaptam a szert, hogy planária ellen és egyéb garnéla élõsködõkre.

Ez mi lehet? :S

A hüvelyemben van valami kiemelkedés, amit körbe tudok járni az ujjammal, emiatt tampont sem tudok felhelyezni, mert akkora, hogy ha rossz oldalára teszem be, akkor szbadon marad a méhszáj :S a felülete olyan mint egy diónak, nem fáj. eléggé mélyen van bent.

Legjobb válasz: azonnal nõgyógyászhoz, mert lehet egy tumor is

azonnal nõgyógyászhoz, mert lehet egy tumor is
A kérdező hozzászólása: Elképzelhetõ, hogy az, anyukám is ezt feltételezi, de azért elmegyek orvoshoz, mert nem hiszem, hogy ennek ilyen nagynak kéne lennie.
És biztos vagy benne, hogy nem maga a méhed az? Én szülés után jöttem rá, hogy az a kitüremkedés a méhem, mert szülés óta van ott egy kis rés, mivel nem záródott vissza teljesen a méhszájam. Állítólag ez nem baj, következõ terhességnél megint jobban össze fog záródni.Elõtte azt hittem, hogy az egy mirigy, ami talán a hüvely falához termel nedvet szex közben, hogy síkos legyen.
A kérdező hozzászólása: Jólvan, értettem, már el is mondtam neki. Válaszolna valaki a kérdésemre?
Ebbõl is látszik, hogy semmit nem szabad tabuként kezelni Anyukáddal. De neki kellett volna úgy nevelni, hogy mindenrõl õszintén és nyíltan tudjatok beszélni!
A kérdező hozzászólása: tudom, fogok vele beszélni, csak elõbb szeretném tudni h nagyjából mire is számíthatok majd, ezért várnék tipeket, hogy mi lehet.
Az egészség nem lehet tabutéma. Ez nem szex, hanem valami fölösleges dolog a hüvelyedben. Szerintem ezen anyukád sem fog megbotránkozni, ha elmondod neki.
Ha tabu, ha nem mégis beszélni kellene róla, mert vele kellene elmenned az orvoshoz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem itt, hátha van valakinek hasonló tapasztalata, hátha van tipp, hogy mi lehet. a baj csak az h fiatal vagyok, félek anyának beszélni errõl, nálunk az ilyesmi tabu téma :S
Ballagj el nõgyógyászhoz, nézze meg õ. Jobban jársz, mintha mi, laikusok találgatunk itt, és esetleg valamelyikünk akaratlanul is rád hozza a frászt. Meg aztán segíteni úgyis csak az orvos tud.
Egyszer én is voltam így, hogy találtam egy dudort a hüvelyembe, el is mentem vele orvoshoz, aki nem talált semmit, és mondta, hogy valószínüleg a méhszájamat érzem. Azóta tudom, hogy így is volt, mert mindig csak akkor érzem, mikor megvan, mert akkor lejjebb van, és nyíltabb is. Lehet te is csak azt érzed. Voltál már orvosnál?

Barna folyás? Mi lehet? :S

13 éves vagyok, már egy éve van menstruációm. Ebben a hónapban 10.-én jött meg, viszont ma egy nagy sötétbarna folt volt a bugyimban. Mitől?:S köszi előre is!:)

Legjobb válasz: Peteérés. Elõfordul ilyenkor egy kis barnázás.

Peteérés. Elõfordul ilyenkor egy kis barnázás.
Szerintem is peteéréstõl.

Enyhe szurkáló fájdalom a petefészekben már lassan két hete, az elején 1-2napig barna folyás. Ciklusom közepén, mi lehet? :S

Legjobb válasz: peteérés. Sok nõnél addig tartanak ezek a tünetek amig meg nem jön. Gondolom a napokban várható ha má 2 hete van. A has szúrka, mell feszülés, fájdalom, derék fájás, akár fejfájás és hányinger. Ezek mind a pre mens tünetek.

peteérés. Sok nõnél addig tartanak ezek a tünetek amig meg nem jön. Gondolom a napokban várható ha má 2 hete van. A has szúrka, mell feszülés, fájdalom, derék fájás, akár fejfájás és hányinger. Ezek mind a pre mens tünetek.

Nem tudom mi lehet? :S

Április 27-én jött meg és május 25óta néha-néha ilyen barna folyás van elöször gondoltam hogy normális és hogy megfog jönni de nem nem jött szerintet csak késik,vagy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ez attól is függ hány éves vagy. ha most jött meg nemrég, akkor azért, mert még nem állt be a menzeszed. meddig tartott pontosan a menzeszed, szal május 25. és ápr. 27. közötti idõre értem.

ez attól is függ hány éves vagy. ha most jött meg nemrég, akkor azért, mert még nem állt be a menzeszed. meddig tartott pontosan a menzeszed, szal május 25. és ápr. 27. közötti idõre értem.
Az elsõ menstruációd jött meg április 27.-én? Ha igen, akkor ez teljesen normális. Idõ kell míg beáll. Akár 2-3 év is lehet.
nekem április 20-25 tõl volt elsõnek és még mindig semmi : )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!