Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet pontosan amikor (48 db)

Szerelmet érzek!!
a hármas hülyeséget mondott, ha igazán szeretsz egy csajt, akkor azt nem "demegdugnád " hanem úgy igazán szereted, és attól még vonzhat, sõt, úgy vonz mint a mágnes
Há pont aztat.
vagyis a nem olyan "de megdugnám" csajba nem is tudnék szerelmes lenni. mégis hogy lehetne ez, ha egyáltalán nem vonzz? az csak barátság... :)

Szeretnénk újrafóliázni a konyhaszekrényt, szeretnék tanácsot kérni, hol lehet ehhez ilyen vékony lapot venni, és mi a pontos neve, amit a bútorokra ráragasztanak, vagy vasalnak?

Legjobb válasz: 1. vagyok. Mielõtt nekiálltok, zsírtalanítani kell a szekrényajtót, pl alkohollal, vagy sebbenzinnel. Érdemes vízszintesen csinálni, tehát levenni a szekrényajtót, és az asztalon végezni. 2 emberes dolog, mert fontos a pontos illesztés. mindig csak apránként, kicsit kell lehúznia fóliából, ezt csinálja 1 ember, míg a másik középrõl kifele haladva simítgatja egy textildarabbal, hogy ne legyen buborékos. ha mégis besikerül egy bubi, akkor vissza kell húzni a fóliát és újból kezdeni azt a szakaszt. jó kis móka, sok sikert hozzá!

1. vagyok. Mielõtt nekiálltok, zsírtalanítani kell a szekrényajtót, pl alkohollal, vagy sebbenzinnel. Érdemes vízszintesen csinálni, tehát levenni a szekrényajtót, és az asztalon végezni. 2 emberes dolog, mert fontos a pontos illesztés. mindig csak apránként, kicsit kell lehúznia fóliából, ezt csinálja 1 ember, míg a másik középrõl kifele haladva simítgatja egy textildarabbal, hogy ne legyen buborékos. ha mégis besikerül egy bubi, akkor vissza kell húzni a fóliát és újból kezdeni azt a szakaszt. jó kis móka, sok sikert hozzá!
Az öntapadós tapétára gondolsz? OBIban , vagy Praktikerben találod.
Na én is ezen töröm a fejem (új bútorra nincs pénzem), ki is néztem az obiban - nagy tekercseken van, úgy néz ki mint valami b.zi nagy matricahenger. Ha van valakinek egyéb praktikus tanácsa mire kell odafigyelni, visszanéznék!
klassz! az én idegrendszeremmel lehet, hogy most jobban néz ki, mint fog! :-D
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem az öntapadós fóliára gondoltam, hanem valami keményebb vékony valamire, mint ami a bútorokon is van szerintem, mint az élfólia, csak nagyobb táblába. Vagy nincs ilyen valami?
dekorfóliának hívják, rávasalni lehet a felületre. A legtöbb nagy barkácsáruházban kapható

Mit lehet érezni pontosan amikor elöször megmozdult a pici és kb mikor?

16.hétben vagyok,már alig várom,hogy érezem A babám!

Legjobb válasz: Szia! Én 16 hetes vagyok, de már 1-2 hete észre vettem, amikor nyugodtan ülök, vagy fekszem, akkor a kezemet a pocimra szoktam tenni, és apró bugyborékolást ill. kis rezgéseket éreztem, 21-én, tehát 15 hetesen meg is mozdult nekem, olyan, mint amikor nagyobbat ver a szíved, én így éltem át. Tegnap meg olyat éreztem, mint még soha, de azt nem tudom leírni. Rá fogsz jönni Te is! Boldog babavárást! És türelem kinek ekkor, kinek 20 hét körül mozdul meg:)

Szia! Én 16 hetes vagyok, de már 1-2 hete észre vettem, amikor nyugodtan ülök, vagy fekszem, akkor a kezemet a pocimra szoktam tenni, és apró bugyborékolást ill. kis rezgéseket éreztem, 21-én, tehát 15 hetesen meg is mozdult nekem, olyan, mint amikor nagyobbat ver a szíved, én így éltem át. Tegnap meg olyat éreztem, mint még soha, de azt nem tudom leírni. Rá fogsz jönni Te is! Boldog babavárást! És türelem kinek ekkor, kinek 20 hét körül mozdul meg:)
18és fél hetesen éreztem elõször biztosan.. viszont nekem nem volt semmiféle bugyborékolás, nekem keményen kirúgott, szinte ijesztõ volt :) .. azóta is meglepõdök, hogy mekkora ereje van. most vagyok 23 hetes és a bugyborékolást csak 1-2 hete érzem.. gondolom, olyankor, mikor befelé rúgdos és a háta van kívül.. nem fogod összetéveszteni semmivel :) türelem!!!
Szia! Állítólag elsõ terhességnél csak a 20. hét körül érezhetõ elõször a baba mocorgása...hát nekem a 16. héten lejelentkezett, hogy igenis, õ itt van és köszöni jól van:) De persze ez függ attól milyen vastag a hasfalad, merre mozgolódik...és ilyenkor még nagyon sok helye van, még tud úszkálni, alig érezhetõ bármi is, csak amikor hozzáér a hasfalhoz. Nekem olyan érzésem volt elõször, mintha háborgó tenger lenne a hasamban, azóta is elõfordul még, de nem volt semmi bugyborékolás. No, de nincs két egyforma terhesség, mindenki másképp tapasztalja meg... Türelem és boldog babavárást!
Én még csak 12 hetes vagyok, ezért nem is tudom hova tenni a dolgot, de tegnap sokszor olyan érzésem volt a méhemnél, mintha egy plussz pezsgõtablettát bedobtak volna a vízbe. Olyan bugyborékolás, remegésszerû érzés. Eddigi életemben sosem tapasztaltam ilyet, ezért csak a babára tudok gondolni. Persze most biztos sokan megmosolyognak, de biztos hogy nem beképzeltem, mert egyáltalán nem figyeltem magam, nem számítottam rá, dolgoztam.
Szia! Én 16 hetesen már éreztem, de általában a 18-20. héten érzik elõször. Elõször csak gondoltam, hogy az, de aztán hamarosan bebizonosodott. Olyan, amit azelõtt nem éreztél. Apró kis nyomkodásokat éreztem.
Szia.Azt mondják elsõ terhességnél ált. 20 hetesen szokták elõször érezni.Én is akkor kezdtem el érezni.Ideges is voltam elõtte mert sok helyen olvastam h 16.-18. hetesen már érezték sokan a babát.én meg semmit nem éreztem az ég világon.Ez nem mindenkinél egyforma.Ha nem érzed esetleg a 20-21 hét elõtt ne ess kétségbe.Majd fogod érezni! sok boldogságot!

Mit jelent pontosan a "cat" mentõmellény, ami elvileg arra hivatott, hogy akárhogy bukunk hanyatt fordít hogy ne nyeljünk vizet. Hol lehet ilyet kapni? Mennyibe kerül? Hogy néz kiM?

Legjobb válasz: Így még nem hallottam, hogy "cat" - ezek a patronos/automata mentõmellények, amikben van egy érzékelõ, ami vízbeesés hatására felfújja a mellényt. 150N-275N között váltakoznak, utóbbi tengeri használatra is alkalmas. Az ára olyan 30e körül mozog. http://www.argep.hu/trend/AUTO/Automata-mentoemelleny.html

Így még nem hallottam, hogy "cat" - ezek a patronos/automata mentõmellények, amikben van egy érzékelõ, ami vízbeesés hatására felfújja a mellényt. 150N-275N között váltakoznak, utóbbi tengeri használatra is alkalmas. Az ára olyan 30e körül mozog. http://www.argep.hu/trend/AUTO/Automata-mentoemelleny.html

Mi lehet ez? Fogamzásgátlót szedek több mint 4 éve. A mensim pontosan megjött de hogy mi. Barnás valami csupán, ami mennyisége nagyon csekély. Nem is érzek mensi tüneteket. Ugyanakkor hányingert igen, főleg reggel. Teszt negatív.

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív, valószínû, nincs baba. De azért tesztelhetnél mégegyet kb 1 hét múlva. Ha viszont az is negatív, akkor azt gyanítom, ami átlag 4 év, tehát az idõtartam is stimmel, hogy ügye, mivel nincs peteérés a gyógyszer alatt, úgy elvékonyítja egy idõután a méhnyálkahártyát, hogy nagyon kevés mensi lesz, elõször csak a napok száma csökken, aztán már a vérzés is nagyon gyenge! Ekkor egy kis idõt pihenni kellene, hogy regenerálódjon a méhnyálkahártya. De persze tényleg nem kizárt a baba, tesztelj újra mindenképp az elõzõ teszt után 1 héttel!

Ha a teszt negatív, valószínû, nincs baba. De azért tesztelhetnél mégegyet kb 1 hét múlva. Ha viszont az is negatív, akkor azt gyanítom, ami átlag 4 év, tehát az idõtartam is stimmel, hogy ügye, mivel nincs peteérés a gyógyszer alatt, úgy elvékonyítja egy idõután a méhnyálkahártyát, hogy nagyon kevés mensi lesz, elõször csak a napok száma csökken, aztán már a vérzés is nagyon gyenge! Ekkor egy kis idõt pihenni kellene, hogy regenerálódjon a méhnyálkahártya. De persze tényleg nem kizárt a baba, tesztelj újra mindenképp az elõzõ teszt után 1 héttel!
A kérdező hozzászólása: szia.köszönöm szépen! igen, hallottam róla h idõnként szünetet kell tartani a fog.gátló szedése alatt is.lehet h most jött el az ideje? megkérdezem ma a nõdokimat ha sikerül felhívnom :)

Lehet állatot bevinni egy jégpályára? Valamint a budai jégpályának mi a pontos címe, amit GPS-be beüthetnék?

Legjobb válasz: Állat nem a jégpályára való. Hála istennek nem lehet bevinni.

Állat nem a jégpályára való. Hála istennek nem lehet bevinni.

Hol lehet pontosan a kromoszoma rendelleneség labor értékeit megnézni? Mivel több orvos eltérő válaszokat ad ami nem igen segít.

Kombinált tesz pozitív lett:(

Legjobb válasz: sajnálom, de azért ne ijedj meg túlságosan. remélhetõleg semmi baja a picinek, csak elõbb-késõbb vették le a vért. gondolom kiegészitik más vizsgálatokkal is, ott van az amino is... tudom nem megnyugtató, de ezzzel lehet a legpontosabban kiszûrni a bajt. Sajnos eredményekrõl pontosabban én sem tudok, de kérdezz meg mindél több dokit, fõleg ott a genetikust ahol a vért vették! Én A Czeizeléknél voltam, nagyon segítõkészek, igaz egy 10es a megjelenés elsõ alkalommal.

sajnálom, de azért ne ijedj meg túlságosan. remélhetõleg semmi baja a picinek, csak elõbb-késõbb vették le a vért. gondolom kiegészitik más vizsgálatokkal is, ott van az amino is... tudom nem megnyugtató, de ezzzel lehet a legpontosabban kiszûrni a bajt. Sajnos eredményekrõl pontosabban én sem tudok, de kérdezz meg mindél több dokit, fõleg ott a genetikust ahol a vért vették! Én A Czeizeléknél voltam, nagyon segítõkészek, igaz egy 10es a megjelenés elsõ alkalommal.

Lenne egy apró problémám. Vettem a gépembe egy új alaplapot és processzort (Asrock 970 Extreme4 AMD FX8320). Na most mindent beleraktam pontosan. Mikor kapcsolnám be a gépet a ventik felpörögnek a vinyók is stb. , de képet nem ad. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Ha mindent jól raktál bele, és a többi eszköz mûködik (elõtte is mûködött, és nem úgy halt ki belõle a lap/táp és ezért kellett új bele, akkor visszaviszed, mert attól, hogy új, még nem kizárt, hogy hibás :)

Ha mindent jól raktál bele, és a többi eszköz mûködik (elõtte is mûködött, és nem úgy halt ki belõle a lap/táp és ezért kellett új bele, akkor visszaviszed, mert attól, hogy új, még nem kizárt, hogy hibás :)
Mondjuk vagy ezer oka lehet, azért a vas többi részét, beleértve hûtést is, le lehetne írni ... Milyen VGA van benne? Táp bírja? Minden tápcsatlakozó be van dugva? Beleépített ram kompatibilis? CMOS resetet próbáltad már? Processzor ventilátor felpörög rendesen? Pittyeg az alaplap? Ha igen mennyit?
Igen azt jó lenne tudni hogy mind ezt milyen táp alá pakoltad...lehet az nem bírja
A kérdező hozzászólása: Egy Chieftec 550w tápom van
A kérdező hozzászólása: Jah és Asus HD6670 videókártya.

Xperia z-hez hol tudok rendelni dokkolot, illetve halottam olyan rugalmas " papirrol" amire ha rateszem a telefonot tölti. Annak mi a pontos neve illetve honnan lehet olyant is szerezni?

Legjobb válasz: Kell hozzá egy tok is, mivel az Xperia Z-be nincs Qi, tehát vezetéknélküli töltõ nem mûködik vele, meg amúgy rohadt drága, de itt van egy: http://au.mobilefun.com/38074-muvit-qi-wireless-charging-kit..

Kell hozzá egy tok is, mivel az Xperia Z-be nincs Qi, tehát vezetéknélküli töltõ nem mûködik vele, meg amúgy rohadt drága, de itt van egy: http://au.mobilefun.com/38074-muvit-qi-wireless-charging-kit..
A kérdező hozzászólása: ohh fenébe. es milyen telóknál mûködik simán. kül olyan 30 körül lenne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!