Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet pókok ellen (2 db)

2 naponta póktalanítok. Nem tudom, mit tegyek már a pókok ellen. A spray nem használt. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: minden nap pókhálózás, ha nem akarod hogy az ablakodon bemenyenek akkor szúnyog hálot rakj fel. ne pray-zd mert a pókok iszonyu mennyiségü bogarat szúnyogot össze szednek. nincs pók még több szúnyog bogár van. az egyik leghasznosabb ízeltlábunk.

minden nap pókhálózás, ha nem akarod hogy az ablakodon bemenyenek akkor szúnyog hálot rakj fel. ne pray-zd mert a pókok iszonyu mennyiségü bogarat szúnyogot össze szednek. nincs pók még több szúnyog bogár van. az egyik leghasznosabb ízeltlábunk.
nem tudsz tenni semit, porszivozd a falat hogy ne legyen poros, igy kevesebb az esély, de màs nincs ha a spray nem vàlt be
A legtisztább lakásban is vannak pókok, de vannak olyan spray-k amiknek hosszantartó hatása van. Fújd be vele a bútorok hátulját sarkokat, ahol általában szeretnek szövögetni. Próbáld meg a Bio Kill-t vagy a Morteint. Én is iszonyodom tõlük irtom is ahogy érem akármilyen hasznosak is.
élj velük együt! türjél.! ök is elviselnek téged te miért is ne?
Gondolom nem a pókok fizetik a lakás költségeit. -.-" Ha együtt kívánnak élni szálljanak be a rezsibe stb. Válság van.

Mit lehet tenni pókok ellen?

Rettent?en undorodom a pókoktól. A lakásunk mindig tiszta, de ezek a kis szörnyetegek minden kis résen be tudnak jutni, engem meg az infarktus kerülget t?lük.

Legjobb válasz: van, elektromos és a konektorba kell bedugni, és egy vékony szinte nem is hallható hangot ad. hatásos, nekem olyan van. utálom a pókokat, de soha nem ölöm meg öket mert rengeteg más bogarat (amit szintén utálok) meg fog, így csak tevékenykedjen a ház elött, megölni nem akarom, de ez csak riaszt. nincs mindig bedugva csak összel leginkább, meg van egy ablak ami buko és nem tudunk rá szunyoghálot tenni és ott bejönnek.

van, elektromos és a konektorba kell bedugni, és egy vékony szinte nem is hallható hangot ad. hatásos, nekem olyan van. utálom a pókokat, de soha nem ölöm meg öket mert rengeteg más bogarat (amit szintén utálok) meg fog, így csak tevékenykedjen a ház elött, megölni nem akarom, de ez csak riaszt. nincs mindig bedugva csak összel leginkább, meg van egy ablak ami buko és nem tudunk rá szunyoghálot tenni és ott bejönnek.
2011-10-26 09:26 Válaszoló, te valami fõ gyökér lehetsz.. Bnõmet a szívroham kergeti a pókoktól pedig tudja hogy hasznos állatok, de mit tegyen vele????
valami ötlet nekem is kellene:D
Miért kell megölni õket? Csak mert undorodsz tõlük? Ha én pl. az ilyen emberektõl undorodok, mint te, akkor téged megölhetlek? Szerinted ez normális gondolkodás? Ha annyira nem bírod õket, zárj be minden rést a lakásodon. Tudom, nem könnyû, de nincs jogod minden élõlényt elpusztítani, akit nem kedvelsz. Mellesleg a pókok igen hasznos állatok, 99%-uk nem csíp, nem terjesztenek semmiféle betegséget, nem másznak bele a kajánkba, teljesen hangtalanok, mi bajod velük?
2008-05-08 19:20 os válaszoló! A citromolaj helyett nem jó a citromlé?
"Egyszer vettem MORTEIN-t, a fekete flakonosat. Befújtam vele még nyár elején az ablak párkányokat meg a réseket, még az ajtóknál is. Hihetetlen, de egész nyáron egy pókot nem láttam a lakásban!" Ezt a bizonyos MORTEINt elég egyszer egy évben, tavasszal kifújni és ennyi az egész?
Szia! Remélem még nemírok késõn, és elolvasod a válaszomat! Én is undorodom a pókoktól. Már én is kipróbáltam minden féle csodaszert, de egyik sem használt. Egyszer vettem MORTEIN-t, a fekete flakonosat. Befújtam vele még nyár elején az ablak párkányokat meg a réseket, még az ajtóknál is. Hihetetlen, de egész nyáron egy pókot nem láttam a lakásban! Száraz ronggyal mindig letöröltem a párkányt, és mindig csak döglött bogarakat meg pókokat találtam. Egyszerûen nem jutottak tovább... :) Na, azóta csak ezt használom, nekem nagyon bevált, próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kipróbálom.
Hali.Egy tálkába tegyél langyos vizet, és pár csepp citromolajat, keverd össze, egy puha rongyot márts bele, alaposan csavard ki, és óvatosan töröld le a falat ott, ahova a leginkább szeretnek bejárni, letelepedni. Érzékeny a lábuk, és nem szeretik a citromot...Én szoktam tenni pumpás üvegbe is, és bepermetezem picit a kedvenc helyeiket. A férjem és a fiam iszonyatosan fél a pókoktól, és egyéb soklábúaktól, de ez úgyfest bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) És hol lehet ilyet kapni? Ára kb.? Elõre is köszönöm.
igenis, hogy van hangja, éjszakánként hallom, hogy mászik a falon!!! a szívinfarktus kerülget, hogy mikor mászik rám vagy a lányomra... és olyankor végig pásztázom kislámpával a szobát és rittig nincs meg :((((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!