Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet pókok (21 db)

POKÉMON. Mi lehet a válasz ezekre a kérdésekre?

1. Ki Ash apja? Miért hagyta el a családját? 2. Gary rokona Ash-nek? 3. Ha a Pokémon világban a Pokémonokon és az embereken kív?l nincsenek más él?lények, akkor mit eszik itt Pidgeotto?

Legjobb válasz: Most 649 pokemon van, de még mindig jönnek ki új játékok, meg rajzfilmek, úgyhogy ki tudja mennyi lesz még. Arceus az elsõ pokemon, õ teremtette az egész pokemon világot. A pokemonok nem-eloszlása fajonként változik, pikachuból pl fele hím, fele nõstény. Ash az egész sztori kezdetén 10 éves. Pár válaszra kimásolgattam neked a kérdést, mégpedig innen http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Main_Page nem tudom, hogy a többi kérdés is meg van-e válaszolva, meg azt sem, hogy ezek az infók mennyire igazak.

Most 649 pokemon van, de még mindig jönnek ki új játékok, meg rajzfilmek, úgyhogy ki tudja mennyi lesz még. Arceus az elsõ pokemon, õ teremtette az egész pokemon világot. A pokemonok nem-eloszlása fajonként változik, pikachuból pl fele hím, fele nõstény. Ash az egész sztori kezdetén 10 éves. Pár válaszra kimásolgattam neked a kérdést, mégpedig innen http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Main_Page nem tudom, hogy a többi kérdés is meg van-e válaszolva, meg azt sem, hogy ezek az infók mennyire igazak.
ash apja egy himringyó
1.Passz talán lombikbébi. 2.Nem 3.Kukacot mert a *pokévilág olyan világ ahol emberek, állatok, növények és pokemonok egyaránt vannak. 4.646 Unova régióval együtt 5.Nem hanem õ egy multitípusú magyarul az összes típusú. 6.Passz szerintem csak bodyfriendek. 7.Ez egy zsugorító technológia magyarul addig zsugorítja a pokemont míg kényelmesen el nem fér benne, természetes környezet van kivetítve. 8.3* 9.Elmennek de majd késõbb visszajön. 10.Jynx tényleg csak nõnemû, Chensey is és Latios de Machop és Latias például hím, de a legtöbb pokemon fajban vannak hímek is és nõstények is, a nemtelen pokémonok azok általában acél-kõ-földtípusúak vagy legendások, Latias és Latios kívételével az összes legendás pokémon nemtelen itt a nemtelenek listája: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Category:Genderless_P.. 11. úgy ahogy feljön mert a testénel ás olyan lehet a föld alatt mint Swalot. 12.Ash 10 éves volt mikor elkezdõdött a sorozat most olyan 14 lehet. 13. Tojással. De a nemtelen nem legendások ráüléssel ami az osztódás egy formája mert ráülnek egy típusnak megfelelõ terültre mageton acélra és akkor késõbb ott lesznek a ki magnemite-k 14.Sehogy soha nem volt olyan a filmben és videójátékban nem engedi a dittokat csatázni. +1. Mertaz az elsõ széri mindenki hasonlít mindenkire mert Sandslash feje olyan min Schyter-é
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) )
regi kerdes, de az utso valaszolonak: 14.- a videojatekban engedi... nekem mar sikerult:) mondjuk eleg unalmas, mivel minden atalakulas utan 5 ppjuk lesz ezert a harc orokke tart:) kiveve ha nem dobsz be masik pokemont vagy nem futsz el:) vagy ha az egyik ditti mar at volt alakulva vmive amikor a masik bejott

2 naponta póktalanítok. Nem tudom, mit tegyek már a pókok ellen. A spray nem használt. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: minden nap pókhálózás, ha nem akarod hogy az ablakodon bemenyenek akkor szúnyog hálot rakj fel. ne pray-zd mert a pókok iszonyu mennyiségü bogarat szúnyogot össze szednek. nincs pók még több szúnyog bogár van. az egyik leghasznosabb ízeltlábunk.

minden nap pókhálózás, ha nem akarod hogy az ablakodon bemenyenek akkor szúnyog hálot rakj fel. ne pray-zd mert a pókok iszonyu mennyiségü bogarat szúnyogot össze szednek. nincs pók még több szúnyog bogár van. az egyik leghasznosabb ízeltlábunk.
nem tudsz tenni semit, porszivozd a falat hogy ne legyen poros, igy kevesebb az esély, de màs nincs ha a spray nem vàlt be
A legtisztább lakásban is vannak pókok, de vannak olyan spray-k amiknek hosszantartó hatása van. Fújd be vele a bútorok hátulját sarkokat, ahol általában szeretnek szövögetni. Próbáld meg a Bio Kill-t vagy a Morteint. Én is iszonyodom tõlük irtom is ahogy érem akármilyen hasznosak is.
élj velük együt! türjél.! ök is elviselnek téged te miért is ne?
Gondolom nem a pókok fizetik a lakás költségeit. -.-" Ha együtt kívánnak élni szálljanak be a rezsibe stb. Válság van.

Pókok a plafonon, mit lehet tenni ellenük?

Rendszeresen jelennek kis testű, hosszú, cérna vékony lábú pókok a lakásban, sarkokban, plafonon. Minden takarítás alkalmával kiiktatom őket, és leporszívózom a pókhálót, de nem telik bele 2 nap, és ismét találkozunk. Ártalmatlannak tűnnek,de nagyon idegesítőek. Nem ragaszkodom a megölésükhöz sem, a legjobb az lenne, ha meg tudnám előzni a beköltözésüket. Van valakinek ötlete, javaslata?

Legjobb válasz: Ultrahangos pók riasztó

Ultrahangos pók riasztó
Ha találsz valahol egy pókfészket azt kéne ki irtani, de ha nincs akkor meg elõbb utóbb csak elfogynak! - Dinnye -
agyon csapod!
Én úgy tudom, hogy azok a típusú pókok a tiszta helyet szeretik, szóval minél tisztább a lakás annál inkább lesznek ilyen pókjaid... meg gondolom a hõmérséklet is pont stimmel nekik...
Porszivóval gyûjtsed be õket .
Vagy ne csinálj semmit. Hagy belõlük párat. Legalább fogják a legyeket szúnyogokat stb.
Vagy menekülj míg nem késõ >O
hallottam egy olyan dologról, nem tudom, hogy igaz-e de elméletileg ha diót raksz az ablakba, ajtóhoz, akkor nem jönnek be... hogy ebbõl mi igaz és mi nem... hát próba szerencse :D


Pókok. Sok kicsi, de nagyon idegesítő. Mi lehet ez?

Sziasztok. A plafonon a sarokban ma észrevettem, hogy sok kis szürke pók màszkàl. De tényleg nagyon picik. Elkezdtem őket ölni,de pàr darab mindig előjön. Pls ne gyertek most azzal, hogy hasznos àllat, 15-20 db nem tűnik annak. Pòk fóbiàm van, szóval aludni is alig tudok. Mit lehet ezekkel kezdeni?

Legjobb válasz: Ne ájulj el, de rossz hírem van: valahol a szobádban petézhetett le egy pók, ha még egészen bébiméretûek, amiket találsz. Porszívózd fel õket, és próbáld megkeresni, hogy honnan jönnek, vagy kérj meg rá valakit. Egy pár napig még nagy eséllyel elõ fog kerülni egy-egy újabb példány, aztán szerencsés esetben elfogynak, rosszabb esetben késõbb még találkozol néhánnyal fejlettebb korában. Nekem is vannak ilyen dögeim, átérzem.

Ne ájulj el, de rossz hírem van: valahol a szobádban petézhetett le egy pók, ha még egészen bébiméretûek, amiket találsz. Porszívózd fel õket, és próbáld megkeresni, hogy honnan jönnek, vagy kérj meg rá valakit. Egy pár napig még nagy eséllyel elõ fog kerülni egy-egy újabb példány, aztán szerencsés esetben elfogynak, rosszabb esetben késõbb még találkozol néhánnyal fejlettebb korában. Nekem is vannak ilyen dögeim, átérzem.
A porszívó a leghatásosabb ellenük, ez a pókok elleni hadviselés atombombája :D

Mit lehet tenni pókok ellen?

Rettent?en undorodom a pókoktól. A lakásunk mindig tiszta, de ezek a kis szörnyetegek minden kis résen be tudnak jutni, engem meg az infarktus kerülget t?lük.

Legjobb válasz: van, elektromos és a konektorba kell bedugni, és egy vékony szinte nem is hallható hangot ad. hatásos, nekem olyan van. utálom a pókokat, de soha nem ölöm meg öket mert rengeteg más bogarat (amit szintén utálok) meg fog, így csak tevékenykedjen a ház elött, megölni nem akarom, de ez csak riaszt. nincs mindig bedugva csak összel leginkább, meg van egy ablak ami buko és nem tudunk rá szunyoghálot tenni és ott bejönnek.

van, elektromos és a konektorba kell bedugni, és egy vékony szinte nem is hallható hangot ad. hatásos, nekem olyan van. utálom a pókokat, de soha nem ölöm meg öket mert rengeteg más bogarat (amit szintén utálok) meg fog, így csak tevékenykedjen a ház elött, megölni nem akarom, de ez csak riaszt. nincs mindig bedugva csak összel leginkább, meg van egy ablak ami buko és nem tudunk rá szunyoghálot tenni és ott bejönnek.
2011-10-26 09:26 Válaszoló, te valami fõ gyökér lehetsz.. Bnõmet a szívroham kergeti a pókoktól pedig tudja hogy hasznos állatok, de mit tegyen vele????
valami ötlet nekem is kellene:D
Miért kell megölni õket? Csak mert undorodsz tõlük? Ha én pl. az ilyen emberektõl undorodok, mint te, akkor téged megölhetlek? Szerinted ez normális gondolkodás? Ha annyira nem bírod õket, zárj be minden rést a lakásodon. Tudom, nem könnyû, de nincs jogod minden élõlényt elpusztítani, akit nem kedvelsz. Mellesleg a pókok igen hasznos állatok, 99%-uk nem csíp, nem terjesztenek semmiféle betegséget, nem másznak bele a kajánkba, teljesen hangtalanok, mi bajod velük?
2008-05-08 19:20 os válaszoló! A citromolaj helyett nem jó a citromlé?
"Egyszer vettem MORTEIN-t, a fekete flakonosat. Befújtam vele még nyár elején az ablak párkányokat meg a réseket, még az ajtóknál is. Hihetetlen, de egész nyáron egy pókot nem láttam a lakásban!" Ezt a bizonyos MORTEINt elég egyszer egy évben, tavasszal kifújni és ennyi az egész?
Szia! Remélem még nemírok késõn, és elolvasod a válaszomat! Én is undorodom a pókoktól. Már én is kipróbáltam minden féle csodaszert, de egyik sem használt. Egyszer vettem MORTEIN-t, a fekete flakonosat. Befújtam vele még nyár elején az ablak párkányokat meg a réseket, még az ajtóknál is. Hihetetlen, de egész nyáron egy pókot nem láttam a lakásban! Száraz ronggyal mindig letöröltem a párkányt, és mindig csak döglött bogarakat meg pókokat találtam. Egyszerûen nem jutottak tovább... :) Na, azóta csak ezt használom, nekem nagyon bevált, próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kipróbálom.
Hali.Egy tálkába tegyél langyos vizet, és pár csepp citromolajat, keverd össze, egy puha rongyot márts bele, alaposan csavard ki, és óvatosan töröld le a falat ott, ahova a leginkább szeretnek bejárni, letelepedni. Érzékeny a lábuk, és nem szeretik a citromot...Én szoktam tenni pumpás üvegbe is, és bepermetezem picit a kedvenc helyeiket. A férjem és a fiam iszonyatosan fél a pókoktól, és egyéb soklábúaktól, de ez úgyfest bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) És hol lehet ilyet kapni? Ára kb.? Elõre is köszönöm.
igenis, hogy van hangja, éjszakánként hallom, hogy mászik a falon!!! a szívinfarktus kerülget, hogy mikor mászik rám vagy a lányomra... és olyankor végig pásztázom kislámpával a szobát és rittig nincs meg :((((

Mit lehet adni enni az afrikai fehérhasú törpesünnek? Venni szeretnék egy párt, de bogakarat meg pókokat elég nehéz összegyűjteni annyit! Mit lehet még adni nekik?

Legjobb válasz: Google, törpesün tartása. Marhára ne adj neki gyûjtögetett bogarakat, mert olyan fertõzéseket fog összeszedni, hogy csak lesel. Boltban vásárolt táplálékokon tartsd, hogy pontosan miken, azt meg olvasd el szépen. Eleve ne akarj törpesünt, amíg nem tudod, mire vállalkozol, mert esetleg pofára eshetsz. A tenyésztése is macerás egyébként, nem mindig vidám és egyszerû feladat. Szóval kösd fel a gatyádat, informálódj, és felelõsségteljesen kezdj neki, már ha egyáltalán.

Google, törpesün tartása. Marhára ne adj neki gyûjtögetett bogarakat, mert olyan fertõzéseket fog összeszedni, hogy csak lesel. Boltban vásárolt táplálékokon tartsd, hogy pontosan miken, azt meg olvasd el szépen. Eleve ne akarj törpesünt, amíg nem tudod, mire vállalkozol, mert esetleg pofára eshetsz. A tenyésztése is macerás egyébként, nem mindig vidám és egyszerû feladat. Szóval kösd fel a gatyádat, informálódj, és felelõsségteljesen kezdj neki, már ha egyáltalán.
Valóban nem okos döntés egybõl egy párral kezdeni, ha azt sem tudod mi fán terem ez az állatka. :) A tenyészetek honlapjain rengeteg hasznos információ fent van az is amit kérdezel el kéne olvasni. A saját magad által gyûjtögetett bogaraktól nagyon komoly fertõzéseket kaphat egyáltalán ne adj neki olyat. Kérdésedre válaszolva: alutasakos csirkés macskakaja, kutya vagy macskatáp (szigorúan csak prémium minõségût), lisztkukac, csótány, gyászbogár lárva, rózsabogár lárva, (esetleg szopós egér), szárított vagy fagyasztott kishalacska, szeretik de nagyon hízlal a viaszmoly lárvát, üveges bébiétel ami persze zöldséges vagy gyümölcsös nem fõzelékes.., nagyon nehezen de néha megeszik a gyömölcsöket is most ezek jutottak eszembe Legjobb lenne ha felkeresnél egy tenyészetet és velük egyeztetnél, hogy pontosan, hogyan is kell tartani ezt a kisállatot. Ha írsz privát üzit szívesen megmondom én honnan hoztam az én sünimet.

Egy nagy fekete pók több, mint 4 napja lóg a plafonról egy pókfonálon a fürdőben, mi lehet az oka ennek, miért nem vadászik, mit csináljak vele?

Õszintén pókfóbiám van, irtózom a pókoktól, mindig óvatosan megyek be a fürdőbe, megnézem, hogy ott van-e még, nehogy meglepjen azzal, hogy elém kerül a semmiből, mert szívinfarktust kapok. Azonban elkezdtem vamalemennyire tisztelni őket, mióta megjelent pár vérszívó bogár a lakásban, pedig takarítunk, gondoltam nem is lenne rossz ha a pók rendet tenne köztük, de ezt mintha hibernálva lenne, mintha a Mars-utazásra készítené fel magát. Egyébként él még, mert mikor megfújtam akkor mozgott, reagált rá, csak maradt lógva a fürdőben.

Legjobb válasz: haldoklik.mert ha megfujod akkor el szalad. a fonalon.

haldoklik.mert ha megfujod akkor el szalad. a fonalon.
Ha a WC-ülõkén lakna akkor átmennél szarni a szomszédhoz?
De van. Téged. Most még vár, arra, hogy egyedül maradj a lakásban...
A kérdező hozzászólása: Meg miért a fürdõ? Ott nincs mit egyen.
Tudod, kérdezõ, a pókháló bonyolult dolog, nem lehet csak úgy hübelebalázs módra elkészíteni. A te pókod nyilván hímnemû, gondolkodik, tervez, érveket és ellenérveket ütköztet, mielõtt nekilátna nagy mûnek. Ne siettesd, majd elkészül.
Ha valóban fóbiád lenne tõle, akkor nem pókot tartanál arra, hogy elkergesse a kisebb bogarakat, hanem azonnal leszednéd.
lehet lazul.vagy be van kábulva a légyirtotol.
Szedd le a porszívóval...
A kérdező hozzászólása: El meg a pok. Azert nem akartam megolni meg, hatha "elkergeti" a tobbi bogarat, ami idetevedt, de ez csak log a falon, neha mozog, de nem igazan csinal semmit.
Lehet hogy mar nem el.
A kérdező hozzászólása: Latni, hogy sokan kozuletek nem elt meg at hasonlot, nincs fobiaja, ugyanis az egy genetikai orokseg, amit a DNS-ben hordoznak sokan. Nem az votl a kerdesem, hogy hogyan olom meg, hanem, hogy miert log mozdulatlanul a pok a falon.
Nézegesd csak, ha nincs jobb ötleted.:D
Élsz még vagy már elkapott?
A pók marha sokáig elvan kaja nélkül. Ezt onnan tudom, hogy egyszer kisebb koromban befogtam egyet egy teljesen zárt dobozba, és nem hogy napok, de még hetek múlva is vidáman járkált benne.
Fogj egy partvist és szedd le vele, aztán vidd ki a lakásból és rázd ki a partvist, ha nem akarod megölni!
öld meg... vidd onnan... hogy tudod azt négy napig elviselni? :O

Mi lehet a baja a pókomnak?

Nem rég vettem egy cambridge-i madárpókot. Most vedlett nálam először, de voltak már vedlései. Még bébi. Nagyon megijeszt hogy már 1 hónapja nem eszik, pedig van bent neki tücsök. Kezdő vagyok póktartás téren, előre is köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: lehet nagyok neki adj neki csótányt nekünk azt eszik

lehet nagyok neki adj neki csótányt nekünk azt eszik
Lehet valami más nem jó neki és azért nem eszik tudsz képet feltenni a helyérõl? Ha nem akkor csak írd le hogy hogy nézz ki mi van bent nála, milyen a talaj, milyen sûrûn locsolod stb. minden ami eszedbe jut róla. Mennyi ideig hagyod bent nála a tücsköt? Lehet nem találja, nincs túl nagy helyen? Próbáltad közvetlen elé rakni vagy a hálójába dobni? írtad hogy bébi, ez kb mit jelent vedlés számban, mert az 1 hónap igazából még nem nagy probléma.

Kisfiam két éves és 3 hónapos, nagyon furcsán beszél, általában alig érteni a szavakat, amiket mond, mondatokat még nem használ, csak szavakat, de például a szív neki vísz, a patak tapak, a pók kóp, mi lehet ez, mire utalhat?

háziorvos és véd?n? szerint sem kell még aggódnom, de szerintem ez nem normális hogy így fordítva mond bizonyos szavakat, segítsetek nekem, hova vihetném, ki az a szakember aki beszédfejlesztéssel/vizsgálattal foglalkozik.

Legjobb válasz: Semmi baja annak a gyereknek. A fiam lassan 3 éves, de még õ is néha cseréli a betûket. Kb. 1 hónappal ezelõttig a cipõ neki picõ volt, a a bicikli, bikici, de sorolhatnám estig. Aztán az egyik délelõtt még picõt mondott, felébredt délután az alvásból és már a cipõt kérte. 3 éves korig nem foglalkoznak vele a szakemberek, logopédus sem.

Semmi baja annak a gyereknek. A fiam lassan 3 éves, de még õ is néha cseréli a betûket. Kb. 1 hónappal ezelõttig a cipõ neki picõ volt, a a bicikli, bikici, de sorolhatnám estig. Aztán az egyik délelõtt még picõt mondott, felébredt délután az alvásból és már a cipõt kérte. 3 éves korig nem foglalkoznak vele a szakemberek, logopédus sem.
Idõsebb gyerekeknél a diszlexia jele lehet. De szerintem még nem kell aggódnod. Azért ha érdekel, olvasd el ezt: http://www.boldog-gyermek.hu/diszlexia.html
Lányom 2 éves.Vannak olyan szavai amit csak én értek meg:) Pl: Fordítva-offojda innivaló-ijó meg még sorolhatnám:) Nincs még ezzel semmi gond.Nyugi!

Pókok a pincében, mit lehet tenni ellene?

Most költöztünk újszer? házunkba és a mosókonyhában minden nap találkozom egy méretes pókkal. Enyhe fóbiám van amit egész jól tudok kezelni, de ez már kezd kiakasztani. Ráadásul pont a fejem felett, pont ahova nyúlok, pont ahol állok stb.

Legjobb válasz: Elsõ két hozzászóló: tudom, nekik is joguk van az élethez, de ha nem bírom elviselni akkor ez van. (nem pontoztam le senkit, elfogadom a véleményeteket) Nem mondom, hogy olyan sikítozós liba lennék mikor meglátok egy csupaszcsigát...de sajnos a pókoktól kiakadok, valószínûleg egy gyerekkori élmény miatt. Szóval nem tûröm meg õket a házban, legalábbis mintent meg akarok tenni ezügyben. A méreggel én sem értek egyet, de egyenlõre más nem jutott eszembe. Az ultrahangos riasztóról vannak tapasztalataitok? Esetleg egyéb ötlet?

A kérdező hozzászólása: Elsõ két hozzászóló: tudom, nekik is joguk van az élethez, de ha nem bírom elviselni akkor ez van. (nem pontoztam le senkit, elfogadom a véleményeteket) Nem mondom, hogy olyan sikítozós liba lennék mikor meglátok egy csupaszcsigát...de sajnos a pókoktól kiakadok, valószínûleg egy gyerekkori élmény miatt. Szóval nem tûröm meg õket a házban, legalábbis mintent meg akarok tenni ezügyben. A méreggel én sem értek egyet, de egyenlõre más nem jutott eszembe. Az ultrahangos riasztóról vannak tapasztalataitok? Esetleg egyéb ötlet?
A kérdező hozzászólása: Azoknak, akik még mindig úgy gondolják, hogy szokjam meg õket: http://kepfeltoltes.hu/120816/DSC_0957_www.kepfeltoltes.hu_... :-(
A pókok elõbb itt voltak a földön, több joguk van itt lenni és lesznek akkor is , amikor már mi nem! Nem esznek embert , hasznosak!
Jó, ott egy pók, látjuk. És? Embert eszik? Fényképezzem le neked a mi pókjinkat? Nekünk is van ám!
Most csak úgy csendben, nem válaszképpen: barbár állat az ember. :o(( Itt a fórumon már volt, aki ki akarta írtani a szarkákat, mert cserregnek, a kakast, mert kukorékol, a vakondot, mert túr a kertben, a siklót, mert a kövek között lakik, na meg a pókot, mert fóbiája van tõle... a vaddisznót meg jól agyonlövi a Balaton partján, mert nyomorultnak már nem volt vize sehol, hát lesétált inni... ((( Mennyi aljasság! Mi lenne, ha egyszer szembe jönnének az állatok velünk és "nem tetszik a pofád" meg "depressziós leszek tõled" felkiáltással kiírtanák az embereket? Igazuk lenne, komolyan mondom.
Bevallom, nem igazán értem a nagy problémát. Ha a pincében van, hát ott miért ne legyen? Legalább összeszedi a repkedõ rovarokat, segít a háznál. Ne legyél ennyire állatgyûlölõ. Más élõlényeknek is van joguk az élethez. Nem mondom, hogy a hálószobádba telepíts pókokat, de a pincében talán még elférnek.
Én is gyûlölöm a pókokat. Vagyis csak inkább undorodom tõlük, nem tudom megmagyarázni, hogy miért. A kaszáspókok még hagyján, de az ilyen nagy szõrös keresztespókoktól szó szerint kiráz a hideg. Amúgy nem nagyon tudsz velük mit csinálni. A legkisebb résen keresztül is be fognak jönni. Ha darázsirtó sprével lefújod, megdöglik, de utána lesz úgyis megint másik.
száraz a pincéd, azért ez is valami. :) én porszívóval irtom az ilyen illetéktelen behatolókat. ne mérgezd õket, és magadat se.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!