Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet olyankor, ha több (3 db)

Mit lehet olyankor tenni, ha a kaucionkat az ingatlaniroda tobb, mint 1 honapja nem utalta vissza, illetve valami meg mindig a nevemen van?

Augusztus 1-en kikoltoztunk a lakasbol. Az ingatlankezelo nem kepes megcsinalni semmit idoben, tegnap sikerult csak az ELMU-t is leiratni a nevemrol, a Dijbeszedo meg mindig az en nevemen van, illetve a tartozasokat nem rendeztek, ahogy mi kertuk, a kauciobol levonva. Emiatt meg a kaucio sem kerult atutalasra. 1 honap utan szerintem ertheto, hogy le szeretnem tudni az egeszet. Mit tudok ilyen esetben tenni?

Legjobb válasz: Ilyenkor az a leghatékonyabb ha a nyakukra jársz és nem hagyod magad lerázni.

Ilyenkor az a leghatékonyabb ha a nyakukra jársz és nem hagyod magad lerázni.
A kérdező hozzászólása: Azt teszem, de nem mukodik. Elmeletileg kikoltozestol szamitott 15 napon belul at kellett volna utalniuk a penzt es elintezni az atirasokat, illetve a szamlakat, benne van a szerzodesben. Szerzodesszegesert gondolom be lehet perelni oket, csak az a baj, hogy nincs penzem ugyvedre.

Mit lehet tenni olyankor, ha több havi vérzésem kimarad (soha nem volt rendszeres) és ezáltal nincs peteérésem?

Nagyon szeretnénk babát, de így esélytelennek látom és tudom, hogy ez a hozzáállás ráadásul még jobban blokkolja a dolgot.

Legjobb válasz: Szia. Én is így jártam.A dokim írt fel egy gyógyszert (Norcolut), ami meghozta a mensit.Majd egy peteérést serkentõt(clostilbegyt) Ez segített.Menj orvoshoz, õ majd segít. Sok sikert.

Szia. Én is így jártam.A dokim írt fel egy gyógyszert (Norcolut), ami meghozta a mensit.Majd egy peteérést serkentõt(clostilbegyt) Ez segített.Menj orvoshoz, õ majd segít. Sok sikert.
Így elég nehéz lesz teherbe esni. Menj dokihoz, aki majd remélhetõleg elküld vizsgálatra (vérvételes hormon vizsgálatra) és kideríti az okát, hogy miért nem menseselsz rendszeresen. Ne várd a csodát, cselekedj!

Mi lehet a baja olyankor egy robogónak, ha bukkanóra, vagy kátyuba ment, és elkezdett fulladni? Nagy gáznál elkezd lassulni.50-60as sebességnél nem megy többet, holott előtte jócskán meghaladta ezt.

Legjobb válasz: "különben se mehetsz vele 45nél többel..." Nem nyert! Segédmotoros kerépárral max. 40 km/h a megengedett! Kérdezõ, te meg cserélj tûszelepet! És ne száguldozz! :D

"különben se mehetsz vele 45nél többel..." Nem nyert! Segédmotoros kerépárral max. 40 km/h a megengedett! Kérdezõ, te meg cserélj tûszelepet! És ne száguldozz! :D
Létezik, azért írtuk, valószínû hogy a tûszelep, de érdemes átnézni azért az egészet, hátha van még valami.
különben se mehetsz vele 45nél többel....
Karbi környékén kéne körülnézni, ott lesz valami gebasz.
A kérdező hozzászólása: Létezik az, hogy az ütés hatására megszívta magát a karbi? Mármint h túl sok benzint kap, és "belefullad"
A kérdező hozzászólása: Akkor elkezdem a legegyszerûbbel. Mármint... Hogy lehet kiölni belõle a "túl sok" nyálat? Vagy az innentõl már folyamatosan sokat kap?
kezd az üza.szûrõnél pucold ki vagy vegyél másik szûrõt. ezután szedd szét a karburátort tisztogasd ki az úszóházat, vedd ki a tûszelepet tisztogasd meg , ezután a karburátort sûritet levegõvel fuvasd ki, hogy a belekerûlt piszok távozzon, nézzed meg az úszót nem e sérült! és rakhatod is vissza a motyókat. jó motorozást
ui: ha látod, hogy a tûszelep és a háza kopott(bevájódás) látható, akkor sajna csere.a jelenség amit leirtál 90%-ban a tûszelep okozza! nyiva marad vagy nem nyit ki.10%-ban kontakt hibák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Egy karbi tisztítás, és benzinszûrõ csere csodákra volt képes :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!