Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet oka annak, ha az (133 db)

Mit lehet az oka annak, ha az elvetett és növekedni kezdett vajreteknek nem fejlődtek gömböcskéi a gyökérzeten?

Legjobb válasz: Szerintem nem kapott elég tápanyagot. Igazából az én vajretekjeimen is alig voltak "gömböcskék". Hiába locsoltam naponta. Szerintem nem volt elég esõ. Ugyanis én azt tapasztaltam, hogy a locsolás nem olyan jó, mint az esõ. Ha jött egykis esõ, a növénykéim mind hirtelen megindultak a növekedésben.

Szerintem nem kapott elég tápanyagot. Igazából az én vajretekjeimen is alig voltak "gömböcskék". Hiába locsoltam naponta. Szerintem nem volt elég esõ. Ugyanis én azt tapasztaltam, hogy a locsolás nem olyan jó, mint az esõ. Ha jött egykis esõ, a növénykéim mind hirtelen megindultak a növekedésben.

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi állandóan kiszakítja a gumit?

Legjobb válasz: Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel,a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek),a körmével hasítja fel,1000 oka lehet!

Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel, a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek), a körmével hasítja fel, 1000 oka lehet!
Ha az óvszer minõsége jó és nem valami "gagyi" akkor elvileg nem kellene, hogy probléma legyen vele HA a felhelyezésével sincs semmi gond. Viszont a legtöbb esetben ez a probléma oka. Nagyon fontos, hogy megfelelõen illeszkedjen a péniszre ugyanis ha levegõ szorul alá vagy felhelyezés közben megsérti a párod vagy épp Te akkor a sperma könnyen kijuthat belõle ami nem kívánt terhességhez vezet. A tájékoztatóján és számos internetes oldalon is megtalálod, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a gumi óvszert! Ha szabad kérdeznem milyen márkájút szoktatok vásárolni?
Lehet ezzel a módszerrel akarja felhívni a figyelmedet arra, hogy nem szereti óvszerrel csinálni. Igaz, sok - sok oka lehet ennek.
gyereket akar
valószinüleg rosszul rakja fel, és levegõ megy alá.körömmel kétlem, hogy ki lehet szakitani, fõleg, hogy egy férfinak nem sûrûn van fél-1 centis körme.
Miért nem akarsz fogamzásgátlót szedni?
A durex eddig bejött. sose szakadt el. de azt nem értem h miert hadakozik mindenki ennyire a fog. gatloval? ma már alacsony hormontartalmuak, nem kellene aggodni. ha az orvos rendesen kivizsgal, akkor gond nelkul lehet szedni. en el se tudnam ugy kepzelni a dolgot h nem szedek tablettat. volt egy idõszak amikor ovszerrel védekeztünk, de akkor meg nem tudtam élvezni a sexet mert azon aggodtam h mi van ha kiszakad.
A kérdező hozzászólása: A Lifestyles mennyire megbízható? Melyik a legjobb?
Szerintem a Durex nem a legjobb minõség, azzal nekünk is sok maceránk volt!!2. voltam
21:36-os vagyok. A megszakításos módszerrel ne "kísérletezzetek" mert az egyénfüggõ. Van aki évekig szerencsés védekezési módszerként alkalmazza de van akinek elég jóval kevesebb idõ is ahhoz, hogy megfoganjon egy gyermek. (Nekem a legkisebb testvérem ilyen védekezési módszer mellett született:) ) Az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat vagy ha a párodnál elõfordul, hogy nem tudja idõben kihúzni a péniszét a hüvelyedbõl akkor gond van és eseményutáni tablettát kell majd alkalmaznod amennyiben nem szeretnél kisbabát. Az viszont nagyon nagy hormon adagot tartalmaz ami cikluszavart, hormonproblémákat is okozhat és hosszútávon semmiféleképp nem alkalmazható! Én azt tanácsolom, vegyetek jó minõségû óvszert (Durex, Lifestyle ... stb.) és ha ez megvan akkor figyeljetek oda a helyes felhelyezésre, ha mindkettõ megvan akkor szinte lehetetlen, hogy folyton kiszakadjon. Megesik, hogy van 1-2 selejtes de az nagyon-nagyon ritka eset! Vagy ha nincs más megoldás akkor szedj fogamzásgátló tablettát ha biztosra szeretnél menni! Keress fel egy nõgyógyászt aki tájékoztat majd ezekrõl és ajánlhat Neked jó fogamzásgátlási módszert. A megszakításos védekezésnél bármi jobb ... !
nagyon helyes
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig a megszakításos módszert alkalmaztuk, mivel mindig kiszakítja, fogamzásgátlót meg nem igazán akarok szedni. Viszont ez sem folytatható így tovább- igaz eddig megúsztuk- de félek h terhes leszek......
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarok fogamzásgátlót szedni mert félek a mellékhatásaitól, fõleg ha azok hosszútávúak és csak évekkel késõbb jelentkeznek pl hallottam már trombózisról, májkárosodásról is. Meg azért mégiscsak gyógyszer....

Eredekelne hogy mi lehet az oka annak ha nagyon felizgulok egy nore ilyen nyalkas atlatszo folyadek on ki a farkamon. Van e itt valaki akivel hasonlo tortenik, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ezt benézted 15:01-s mert ez az örömnedv,tehát izgalom hatására kevés csepp jön ki,és ez nem sperma,nagyszájú,esetleg lehet benne spermium is de nem igazán.Elõbb gondolkodj mielõtt szegény kölyköt leoltod,ajánlom a biosz könyvet.

Ezt benézted 15:01-s mert ez az örömnedv, tehát izgalom hatására kevés csepp jön ki, és ez nem sperma, nagyszájú, esetleg lehet benne spermium is de nem igazán.Elõbb gondolkodj mielõtt szegény kölyköt leoltod, ajánlom a biosz könyvet.
kivancsi lennek h hany eves vagy?? mert az ilyen eleg gyakran elorordul ha az embernek farka van XDDD
Azt spermának hívják te nagyon nyomorék -.-"
Tanultál már biológiát? Vagy még nem tartotok ott?
Azt elõváladéknak hívják!Ez is tartalmaz egy kis mennyiségû spermát.Ez akkor van, ha nagyon felizgulsz vkire.Ez természetes. Bár szerintem még angyon fiatal vagy!OLvasgass ilyen könyveket, vagy a neten utána!
Nekem az suliban azt mondták hogy ez olyan váladék mely tartalmazhat spemárt, de célja hogy a spermavezetéket megtísztítsa pl a vizelettöl.
mondcsak elérted már a 8adik évfolyamot?

Mi lehet az oka annak, ha a törpehöri úgy csinál, mintha csuklana?

Nemrég vettem észre, két lány hörink van, két külön terráriumban, már azon is gondolkodtam, hogy vhogy kommunikálni akarnak, mert általában egyszerre csinálják! Hallottatok már ilyet?!

Legjobb válasz: Nekem a fiú patkányom csuklik, a törpehörieimet még nem láttam csuklani, de am én se tom az okát h a pateszka miért csuklik..elõször megijedtem h baja van, de mostmár úgy vagyok vele h mi emberek is csuklunk:)

Nekem a fiú patkányom csuklik, a törpehörieimet még nem láttam csuklani, de am én se tom az okát h a pateszka miért csuklik..elõször megijedtem h baja van, de mostmár úgy vagyok vele h mi emberek is csuklunk:)
Szia!Nekem is lány törpehörim van és észleltem ezt a "csuklást" is.Nem tudom mi az oka, de szerintem nincs ok aggódásra mert egy idõ után abbahagyja. :)
nekem is szokott a lány törpehörim csuklani de én sem tudom mért XD de tök cukik
oh, ezek a hörik meg pateszkák milyen csuklósak...

Mi a véleményetek azokról az emberekről/mi lehet az oka annak ha valaki nevet ad bizonyos használati tárgyának?

Ilyenekre gondolok pl:mikor valaki a bicaját telefonját,autóját,vagy teljesen mindegy mijét cukikámnak,egyetlenemnek,drágaságomnak stb hívja

Legjobb válasz: én is szoktam pl. mikor este készülök lefeküdni, akkor beszélek a párnámhoz, meg a takaróhoz, de persze csak ha egyedül vagyok, vagyis legtöbbször, de nincs nevük, csak "párnácska" ,meg ami épp eszembe jut :) ismerek olyat is,aki emberi nevet adott a telefonjának, szerintem aranyos :)

én is szoktam pl. mikor este készülök lefeküdni, akkor beszélek a párnámhoz, meg a takaróhoz, de persze csak ha egyedül vagyok, vagyis legtöbbször, de nincs nevük, csak "párnácska" , meg ami épp eszembe jut :) ismerek olyat is, aki emberi nevet adott a telefonjának, szerintem aranyos :)

Mi lehet az oka annak ha se a lány se a fiú nem tud elélvezni? Mit csinálhatnak rosszul?

Legjobb válasz: talán a szex-el kéne próbálkozni és akkor lehet hogy sikerül;)

talán a szex-el kéne próbálkozni és akkor lehet hogy sikerül;)
A szexnél ezek szerint mindent :D . Csináljátok többször gyakoroljatok ismerjétek meg egymás testté és elõbb utóbb csak összejön. Persze az elõzõket csak akkor ha a lány elmúlt 15 ellenkezõ esetben szakítsatok
A kérdező hozzászólása: Miért kell szakítaniuk ha a lány még nem 15??
Mert lecsukhatnak...

Mi lehet az oka annak, ha egy nő visszautasítja a kedvességet?

Nem egy idegenr?l van szó, akire esetleg azt mondanám, hogy bunkó. Elég szoros bizalmi kapcsolatban vagyok az illet?vel, éppen ezért is nem tudom hová tenni a dolgot. Egy apró kis bók éppen ellentétes hatást váltott ki a várthoz képest. A leveg? megfagyott, és megkért, hogy többé nem mondjak ilyesmit. Az els? esetnél még azt hittem, hogy viccel. De mivel nem csak egy eset volt, a dolog elgondolkodtató. Sajnos nem értem.

Legjobb válasz: Sejti, mit várnál cserébe, és mit hinnél, ha köszönettel elfogadná.

Sejti, mit várnál cserébe, és mit hinnél, ha köszönettel elfogadná.
Lehet, hogy úgy értelmezte, akarsz tõle valamit és ez feszélyezte.
Talán....talán fél attól, hogy többet kezdjen érezni? Ez jó kis védekezés, én is szoktam;)
A kérdező hozzászólása: Mivel házas, és családja van, illetve én sem ilyen szándékkal csináltam, ez elég valószínûtlennek tûnik. Csak sima dicséret volt, ami az emberek között mindennapos.

Mi lehet az oka, annak ha néha begörcsöl a végbelem?

Mondjuk az utóbbi id?ben egyre többször. Ez mit?l lehet? 40N

Legjobb válasz: Vegetatív idegrendszeri tünet is lehet.Például ha elég sûrûn szorongsz, az kihat a bélrendszerre is.

Vegetatív idegrendszeri tünet is lehet.Például ha elég sûrûn szorongsz, az kihat a bélrendszerre is.
Ez daganatos betegeknél szokott elõfordulni, vagy olyanoknál akik alultápláltak, és rossz az emésztésük, ritkábban járnak wc-re, akkor is székrekedéssel jár4Olyankor görcsölhet a rektális izom!
Nekem is hasonló problémáim vannak, de néha segit a kamilla tea. Probáld ki, hátha hat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó hozászóló: Te voltál már ezzel a problémával orvosnál?

Mi lehet az oka annak, ha 10 hetes pocaklakóm méretei alapján 2-3 héttel nagyobbnak felel meg?

Biztosan tudom, hogy mikor fogant, mert a férjem kiküldetésen volt, és csak azon a hétvégén voltunk együtt, amikor fogant a baba, elõtt kb. 2 hónapig nem is találkoztunk. Szóval elszámolás kizárva.

Legjobb válasz: Lehet elõbb van peteérésed, a nagyobb nem baj :)

Lehet elõbb van peteérésed, a nagyobb nem baj :)
A kérdező hozzászólása: Nyilván kb akkor volt ovulációm, amikor fogant a baba. Az ovu teszt szerint is. Csak azért furcsa, mert 3. gyermek, és a másik kettõ méretileg mindig rendben volt, ekkora különbség nem volt.
Nem tudom mi lehet az oka de mi is igy vagyunk:-) kb 1.5-2 héttel nagyobb a baba mint a terhessègi hét. Nekem azt mondtak örüljek h szépen fejlõdik:-)
nekem is igy volt..a 24 hétig azt mondták 2-3 héttel nagyobb, most a 33. héten meg már akkora amekkorának lennie kell :)
Nagyobb ütemben fejlõdik, tökéletesen érzi magát!:) Az én kisfiam is mindig nagyobb volt uh szerint 1, 5 héttel. Meg annyival elõbb is született.
Az én babám is 2 héttel nagyobb az uh alapján, mint kellene. Eléggé megijedtem, de nekem azt mondta az orvos és a védõnõ is, hogy nem baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!