Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet nagyon erős és elég (6 db)

Mit lehet tenni nagyon erős és elég régóta tartó (3 hete) gyomorsavval?

Ég az egész nyel?csövem területe, a mellkasom. A keksz nálam nem válik be. Volt már valai így? Ha igen, akkor mit javasoltak nektek?

Legjobb válasz: Rennie-t szedhetsz.

Rennie-t szedhetsz.
1 pohar vizbe teszel 1 kanal ecetet, majd egy kaves kanal soda bikarbonat, es gyorsan megiszod mig forr! kerulni a paprikas, fuszeres eteleket, nekem pl az almatol is eg a gyomrom, tapasztald ki mikor mit eszel , mitol eg a gyomrod.kulomben a RENI.. is jo! Udv
A régiek azt beszélik, h a héjába fõttkrumpli és a mogyoró is remek savlekötõ.
Én olyankor nem kívánok inni még szódabikarbonátot, talán azért mert nem tudom biztosan nekünk most szabad-e, DE aminálam mindig beválik és helyrejövök tõle, az a patogatott kukorica. A szimpla, sós verzió. Fel is vagyunk jól tankolva belõle. Próbáld meg, nálam szuperül bevált, és mindig "hozza a formáját" :-)
Ismerõs az érzés amit írsz, mert én sajnos reflux-os vagyok.Szerintem nagyon fontos, hogy kezeld a problémádat, mert te is reflux-os leszel.Ha a Rennie-tõl, vagy egyéb egyszerû megoldástól nem javul, akkor menj el gasztroenterológushoz.A hiedelmekkel ellentétben lehet gyomorproblémákra gyógyszert szedni.Többet ártassz a babának, ha fekélyed lesz, mintha gyógyszert szednél.Én is aggódtam, ezért felhívtam a teratológiai tanácsadót, és ott azt mondták, hogy pl. a controloc szedhetõ terhesség alatt.

Van egy 4 éves nóniusz lovam. Elég rövideket lép, és nehezére esik neki a vágta munka. A lábai látszólag nagyon erősek, és szépek, de időnként kattog a jobb hátsó. Sántítani viszont soha nem sántít. Mi lehet a baj?

Van egy 4 éves nóniusz lovam. Körülbelül 1 éve kezdetem el lovagolni, és nagyon szépen dolgozik, szórahajló. Viszont olyan problémám van, hogy nem szeret kisköröket vágtázni, s?t nagyon nehezére esik a gyorsabb jármód, és a lépései is elég rövidek. A lábai viszont kifejezetten er?sek, és semmi nem látszik rajtuk. Sántítani sem sántít soha, de néha el?fordul, hogy kattog a hátsó lába, de ez sem rendszeresen. Mi lehet a probléma? Nagyon megköszönném, ha leírnátok a véleményeteket! (:

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen keress fel egy állatorvost.Nem árt ha tudod,hogy a nóniusz lábszerkezete gyenge (még akkor is ha ez kívülrõl talán nem látszik),és lazák az ízületei illetve gyakoriak nála a pata megbetegedései,ez sajnos a fajtából adódóan így van.A pata betegségei különbözõek lehetnek és egyedtõl függõek.Nem tudom mi lehet a baja,de az állatorvos biztosan megmondja.Sok szerencsét és remélem semmi komolyabb baja nem lesz!

Szerintem mindenképpen keress fel egy állatorvost.Nem árt ha tudod, hogy a nóniusz lábszerkezete gyenge (még akkor is ha ez kívülrõl talán nem látszik), és lazák az ízületei illetve gyakoriak nála a pata megbetegedései, ez sajnos a fajtából adódóan így van.A pata betegségei különbözõek lehetnek és egyedtõl függõek.Nem tudom mi lehet a baja, de az állatorvos biztosan megmondja.Sok szerencsét és remélem semmi komolyabb baja nem lesz!
Szerintem csontkovács problémája van. Érdemes lenne kihívni hozzá egy csontkovácsot, mert gyanítom, hogy azért kattog a lába, mert nincs a helyén az ízület. Ez okozhatja a nehézségeket a gyorsabb jármódokban is. http://www.locsontkovacs.com/
A kiskörös vágtánál az lehet a baj, hogy még nincs egyensúlyban. A lépés nyújtására jó lehet a a cavaletti, vagy földre fektetett rúd. Kicsit távolabbra mint ami jó neki, de mindenképp fokozatosan távolítsd a rudakat. Mind a három jármódban alkalmazható. Most a csikóval én is rudakon vágtázok át, hogy használhatóbb legyen a vágtája. Még elrohan ezért a rudakkal szabályozom a vágtaugrásait. Vágtában érdemesebb feljebb rakni a rudakat 15-20 cm-re hogy tényleg használjon. A lábkattogásról meg olyat hallottam, hogy ha megrántja, akkor elõfordulhat, hogy kattog neki. Ezt is magyarázza, hogy csak néha hallod. Alapos bemelegítéssel és odafigyeléssel elkerülheted, hogy , megrántsa a lábát vagy belerúgjon a saját lábába. Még nem olyan régóta lovagolod ezért valószínûleg ilyen még elõfordul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!
A csípõjével lesz a baj.
Elõfordulhat még a rossz nyereg miatt is a rövid lépés és, hogy nehezen fordul. Leginkább a marjához szokott hozzáérni a nyereg. Ha rajta ülsz dugd be az ujjad a markamrába és nézd meg, hogy nem ér-e hozzá. 2-3 ujjadnak mindenképpen be kéne férnie súly alatt is. Feltehetitek alátét nélkül is a nyerget és úgy ráülni, persze csak úgy, hogy áll vagy max lépés. Valaki hátulról pedig nézze meg, hogy átlát-e a nyereg alatt, nem ér-e sehol a gerincéhez. Ha nem tudjátok megnézni akkor világítsatok be lámpával. Be lehet még hintõporozni is a nyerget és úgy feltenni, de azt ügyesen kell csinálni. Ahol hintõporos lesz a ló, ott ér hozzá a nyereg. Az is elõfordulhat, hogy nem húzod fel a markamrába az izzasztót és amikor felülsz leszorítod az izzasztóval a a marját. Ez érzékenyebb lovaknak nem biztos, hogy tetszik.

Elég nagy melleim vannak.85/B és 16 vagyok. A pasim szex közbe imádja fogdosni és néha túl erősen csinálja. Mostanába nagyon fájnak és bekeményednek. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.

a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.
16 évesen ne szexelj.. csak ennyi a baj..
Kövér és beképzelt vagy, és ezzel a kérdéssel csak felvágni szeretnél, semmi mögöttes tartalom nincs. Menny, vegyél be egy ciántablettát gyorsan.
harapdald meg te is a farkat, hatha rajon :DDD
Azért fáj mert erõsen fogdossa! Szólj rá! Ennyi!!!
nem kövér, csak széles a háta....ennyi, a melled meg azért fáj, mert kissé korán kezded a szexet.. és az sem tesz jót neki, hogy szét karmolásszák.. kérd meg a párod hogy ne tépjen szét ha lehetséges...
Nem vagy kövér!!!!!! Hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: 168 cm kb. itt az a kérdés h miért fáj? és miért keményedik be utána? aztán pár nap múlva megint rendes.
Nem vagy kövér! Hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy az 50 kg soknak számít.
Le kellene fotózni a melleid, hogy kõkemény analízison essen keresztül. Egy leendõ nõgyógyász.
Ezzel vigyázz, mert ha egy nõnek sokat fájnak a mellei, az sosem jelent jót. Ne hagyd hogy fájdalmat okozzon neked, ráadásul annyira érzékeny a mell, hogy könnyen lehet benne roncsolni a szöveteket, és rostokat. Könnyen alakul ki ciszta/rák a nõk mellében, szóval tényleg vigyázz rá. Lehet érzékien és érzéssel markolászni a melleket. Nem kell feltétlenül mindent úgy csinálni, ahogy a pornóban van.

28 hetes vagyok és időnként nagyon erős szúrást érzek a hólyagomban. Elég fájdalmas érzés. Ha pisilek elmúlik. Mi lehet ez? Csak pénteken megyek a dokimhoz, akkor rendel. Baj lehet, vagy csak felfáztam?

Legjobb válasz: SZerintem a babod... Nalam is elo szokott fordulni, olyankor elkezdem simogatni lent a hasam, es altalaban par pillanat mulva elmulik. Ebbol gondolom, hogy az Edes Kicsim ugykodik odalent. 28 hetes vagyok :-)

SZerintem a babod... Nalam is elo szokott fordulni, olyankor elkezdem simogatni lent a hasam, es altalaban par pillanat mulva elmulik. Ebbol gondolom, hogy az Edes Kicsim ugykodik odalent. 28 hetes vagyok :-)
Szerintem is a baby az. Mi 26 hetesek vagyunk, de néha akkorát rúg a hólyagomba, hogy nem sok hiányzik a balesethez. Ha felfázás lenne, akkor a pisilés is okozna fájdalmat. Szerintem csak nem fér el és kéri, hogy csinálj neki egy kis helyet. Kitartás és boldog babavárást:)
A babó ugrál rajta szerintem is. Nekem is okozott kellemetlen éjszkákat, fél óránként jártam pisili, de aztán fordult a szívem és mostanában más csak néha rúgdos ott. (Most a bordáimat vette célba....:-D)

15+3 hetes km vagyok. Ma nagyon szorulásom volt és elég erősen nyomtam. Utána mikor pisiltem a wc papiron egy kevés barna csík volt. Lehet ez az erölködéstöl?

Hívtam az orvosomat azt mondta, hogy ne aggòdjak, mert ha nincs görcsölés akkor gond nem lehet! De én nagyon félek! Volt már valaki igy?

Legjobb válasz: Jajj ne is mondd ezt a székrekedést!Kínszenvedés volt a wczés 15. hétig.Én is sokat erölködtem és bár nem volt semmi barna néha megfájdult a hasam,de olyankor csak lepihentem.Szerintem a szervezetünk sokkal jobban védi a babát és ennyi erölködéstõl nem lesz baj.Minden esetre ne legyen mindennapos,próbáld elkerülni vagy kávéval vagy kúppal vagy rostdús táplálkozással. És csak nyugi :-)

Jajj ne is mondd ezt a székrekedést!Kínszenvedés volt a wczés 15. hétig.Én is sokat erölködtem és bár nem volt semmi barna néha megfájdult a hasam, de olyankor csak lepihentem.Szerintem a szervezetünk sokkal jobban védi a babát és ennyi erölködéstõl nem lesz baj.Minden esetre ne legyen mindennapos, próbáld elkerülni vagy kávéval vagy kúppal vagy rostdús táplálkozással. És csak nyugi :-)
Szia.. Ne is mondd... Beontessel jarok wc-re.. 2-3 hetente (vicc nelkul) jutok el wcre de leghamarabb is 10-12 nap. Nem jott be a rostdus taplalkozas fozelek salata gyumolcs lenmag joghurt zabpehely... Csak rohadtul faj a hasam toluk. En megtudom oldani igy ugyhogy most igy maradunk mig helyre nem allok...
Elsõ vagyok, nekem is csak kávéval ment pedig sosem volt ilyen jellegû gondom.De neki hátha bejön a joghurt vagy rizs vagy nem is tudom.
A kérdező hozzászólása: Ugy látom akkor nem csak én vagyok így! Eddig nekem is csak a hasamfájdult meg enyhén, de a mai az nagyon megíjjesztett! Remélem nem lesz semmi gond ezzel a barnázással!
A kérdező hozzászólása: Kávét sajnos nem tudok inni, mert rosszul vagyok tõle :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!
Kavetol en is kesz vagyok... Nem megy le a torkomon... Most jut eszembe, hogy apum cukorbeteg telen csinaltam neki valo cukorral mindent es olyan brutalis hasmenesem volt... Lehet a reggeli teamat azzal oldom majd meg ;)
Valószínûleg migrén. Ha rendszeresen elõfordul, orvos írhat fel rá gyógyszert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!