Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet milyen gyógymód (5 db)

Mit tegyek, már egy hete náthás vagyok, a torkomon már kezd felszakadni és ahogy köhögök akkor szúr? És egyfolytában? Milyen gyogymódot tudtok ajánlani, ha lehet nem patikából placebolt?

Legjobb válasz: szúr a tüdõd felé is? vagy kellemetlen hûsitõs érzést érzel? Ha ezek közül igen, akkor antibiotikumra lehet szükség. Ha még házilag próbálkoznál, neocitrán, meleg tea, és aludd mi magad!

szúr a tüdõd felé is? vagy kellemetlen hûsitõs érzést érzel? Ha ezek közül igen, akkor antibiotikumra lehet szükség. Ha még házilag próbálkoznál, neocitrán, meleg tea, és aludd mi magad!

A 16 éves barátnőmnek a vaginája elmondása szerint viszket, ég, fáj, piros és fehéren váladékozik. Ez mi lehet nála? és milyen gyógymód van rá? Nőgyógyászhoz nem akar elmenni.

Legjobb válasz: Valószínûleg gombás hüvelygyulladása van, amit kezelni kell. De más is okozhat hasonló gyulladásos tüneteket, éppen ezért kellene elmenni nõgyógyászhoz, ahol kenetet vesznek a váladékból és az alapján célzott kezelést kap.

Valószínûleg gombás hüvelygyulladása van, amit kezelni kell. De más is okozhat hasonló gyulladásos tüneteket, éppen ezért kellene elmenni nõgyógyászhoz, ahol kenetet vesznek a váladékból és az alapján célzott kezelést kap.
miért, azt hiszi orvos nélkül magától meg fog gyógyulni?
Génia hüvelykúpot próbálja meg, amíg nem látja orvost. EÜ betét kell hozzá!
hát, pedig nem ártana elmenni. gondolom, szexeltek is.
Nem akarás kérdése a nõgyógyász. Más sem jókedvébõl jár oda! Ha baj van, más nem tud segíteni, és az otthoni kísérletezés nagyon veszélyes lehet!!!
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hogy nem akar menni hanem igazából fél az orvosoktól.
Elõzõ vagyok. De azt meg kell értenie, hogy más nem tud ismeretlenül interneten keresztül semmi biztosat mondani!!! Így nem lehet gyógyítani!!!
ecetes vízbe mosakodjon meg.

Nagymamámnak petefészek daganata van 2007 óta. Két kemoterápiás kezelésen vett részt. Pár hónapja fejezték be. De a daganat nem múlt el. Mit lehet ilyenkor tenni? Milyen más gyógymód létezik?

M?teni a szíve miatt nem lehet(egyenl?re legalábbis). Most Pestre adtak neki beutalót, a n?gyógyászatra, hogy ott mit mondanak. (Áttétet nem találtak - hál'Isten.) Az egészségi állapota amúgy ahhoz képest egészen jó... Esetleg tud valaki valamilyen gyógyhatású szert, ami használhat?

Legjobb válasz: Én csak hallottam nem tudom hogy hatásos-e, de spárga és sok c vitamin.

Én csak hallottam nem tudom hogy hatásos-e, de spárga és sok c vitamin.
sokan, sok félére esküdnek. flavin7, deutériummentes víz, van aki 6 puttonyos tokaji aszútól gyógyult meg állítólag XD anyum mindet végigpróbálta, de egyik se segített. még valami aloe izét is ivott :S na mindegy, neki más típusú rákja volt. szerintem fel a fejjel, majd kitalálnak neki valamilyen más kezelést, és meg fog gyógyulni :) amúgy szerintem az is sokat segít, ha az ember hisz abban hogy meg fog gyógyulni. és én ezt örök pesszimistaként és ateistaként mondom!
muteni nem lehet a szive miatt egyenlore legalabbis.....hat az orvosok meg akarjak varni mig attetek lesznek...? komolyan furcsak az orvosok.
nem furcsák. idõs korban valóban nem szívesen vállalnak mûtétet, mert nagyobb az esélye a komplikációnak, mint annak, hogy áttétek lesznek...
Béres csepp C vitaminnal. A betegtájékoztatójában is benne van, hogy jó eséllyel gyógyulnak azok akik szedik.
Nagymamámat anno 64 éves korában mûtötték a belek között megbúvó nagy daganatával. Szerencsére nem volt áttétje, de a szíve sem volt valami okés. Utána béres cseppet szedett c vitaminnal. Még az orvosát is túlélte, aki mûtötte, 81 éves korában halt meg. Próbálkozzatok máshol is, mint írtad még van remény! Jó egészséget a nagyinak!
Rengeteg C-vitamin!!!!
Béres csepp és C-vitamin nagyon jó ötlet.És még van egy jó étrend kiegészítõ a Culevit nevezetû.Apukám szedte, látványosan erõre kapott tõle.Nem tudom hány éves, de az az igazság, hogy idõs korban nem nõ gyorsan a tumor, és áttéteket is lassabban ad.Az idõsebbeknek hosszabb a túlélésük mint a fiataloknak.Mûtét nélkül is akár 5-6 évig is élhet, ha most 70 körül van akkor az nem olyan rossz.Sõt lehet, hogy a szíve nagyobb gondot fog okozni neki a késõbbiekben, mint a tumor. Férjem mamájának is 82 éves korában diagnosztizáltak melltumort, most 86 éves, és nem operálták, mert rossz a szíve. Szeressétek, látogassátok, etessétek mindennel amit szeret, és akkor köztetek marad sokáig.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat!Sok hasznos tanácsot adtatok, köszi.:) (Amúgy nagyim most a hónapban töltötte be a 65-öt...Én is remélem, hogy még sokáig velünk lehet!)
Szórjál le rajzszöget:)
http://www.noilapozo.hu/20090310/az_alvajaras_jelensege_lehe.. - ez egy kicsit megvilágítja. Olvasd el, és aztán döntsd el, hogy pszichomókushoz mész, vagy szomnológushoz.
Elnézést, elõzõ voltam, ha nem te vagy, aki alva jár, akkor természetesen nem rád vonatkozik :)
Én is alvajárok, és mikor megint nekiveselkedem, a szüleim egybõl megkérdezik tõlem a szorzótáblát, mert azt kiskoromban nagyon utáltam. Ahogy megkérdezik egybõl duzzogva fekszem vissza az ágyamba és alszom tovább. :D Gondolkozz el azon amit igazán utálsz, és mondd a szüleidnek, vagy épp akivel eggyütt alszol egy házban hogy mondja azt. Nálunk a szorzótábla vált be. :)

Mit lehet tenni, milyen gyógymód (gyógytermék van), hogy ha úgy néz ki, hogy felfáztam? A Canesten erre is jó?

Legjobb válasz: Nekem orvos írt fel gyógyszert. A felfázást többnyire antibiotikummal kezelik. Terhesen szerintem ne kísérletezz! Ha csak gyanítod, pláne ne, többet árthatsz, ha összevissza kezelgeted magad. Szerintem.

Nekem orvos írt fel gyógyszert. A felfázást többnyire antibiotikummal kezelik. Terhesen szerintem ne kísérletezz! Ha csak gyanítod, pláne ne, többet árthatsz, ha összevissza kezelgeted magad. Szerintem.
Menj el urulógushoz vagy nõdokihoz, erre gyógyszert szoktak adni, mert az ún. felfázás a húgycsõben, aztán a hólyagban levõ baci, ami felfelé megy a vesevezetéken keresztül és vesegyulladásig juthatsz. A canesten gombásodás ellen jó, erre nem.
A Canesten nemjó, mert gombaölõ. Menj urológushoz, õ ért ehhez. Van egy Monural nevezetü por, ami az enyhe megfázási tüneteket még orvosolja, este kell meginni vízzbe feloldva és éjjel kitisztítja a hugyhójagot. Ez antibiotikummentes, de nem tudom terhesen lehet-e alkalmazni. Menj orvoshoz.
Szia! Nekem is ugyanez a problémám, és megkérdeztem az egyik védõnõmet, (2van, mert egyik helyen a leleteimet kezeli a másik meg sima védõnõ), és azt mondta menjek el urológushoz.Hát én azonnal el is mentem megállapította hogy a veséim teljesen egészségesek semmi baja nincs, erre felírt egy lóerõsségû gyógyszert a zinnat-ot amin meglepõdött a védõnõm mert ez nem is nagyon szedhetõ terhesség állat, fõleg hogy lázam sem volt.Szerintem nézesd meg magad de mielõtt elkezdenéd szedni kérd ki a tanácsokat biztonság kedvéért, nehogy baj legyen.Az orvosoknak mind1.Pedig tudta hogy terhes vagyok, és fõorvosa a urológiának. egy 15 hetes kismama.
Ezekkel egyetértve csak annyit tennék hozzá, hogy addig is guggolj forró kamilla-fõzet fölé, csodákra nem képes, de jobbat alszol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!