Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet másnaposság ellen (4 db)

Mit lehet tenni másnaposság ellen?

például mit egyek, mit igyak?

Legjobb válasz: itt találhatsz egy pár tippet: http://masnapossag.lap.hu/

itt találhatsz egy pár tippet: http://masnapossag.lap.hu/
Ha berúgtál és nem felejted el akkor még lefekvés elõtt fájdalomcsillapító (nekem a 2db Aspirin-c vált be leginkább). Tényleg nagyon hatásos, a legdurvább berúgás után se volt semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)
C vitamin, sok folyadék (kinek mi jön be, épn a nestea barackosat iszom ilyenkor literszám), koffeintabletta (rá is van írva, hogy jó rá), jó reggeli (paradicsomos, fûszeres kaja).
ha már megtörtént a baj:) , igyál lefekvés elõtt annyi vizet, amennyit bírsz. Másnap igazából nem sok minden segít... esetleg c vitaminnal, sok alvással, sok vízzel, fûszeres kajákkal, hideg fürdõvel, friss levegõvel javíthatsz valamit a helyzeten. Állítólag a másnaposság elleni "italok", pl. outox (ha van még ilyen) nem jönnek be, szóval kár kidobni rá a pénzt:)
A Braniacban az volt, hogy lefekvés elõtt 1 nagy pohár víz, és egy fájdalomcsillapító tabletta. Jon(athan) Tickle teleitta magát sörrel, aztán pontozta a másnaposságának fokát, és erre a módszerre jött ki neki a lealacsonyabb.
Brainiacben is foglalkoztak ezzel (a Discovery egyik mûsora), ott végül arra a következtetésre jutottak, hogy egy jó reggeli segíti át az embert leghamarabb ezen a nehezebb idõszakon.
Kihívod a piócás embert. :)
Ha nem csináltál megelõzõ intézkedést, akkor szerintem már nem igen lehet semmit tenni. Próbáltam már sok mindent, de csak az idõ segített.
Nekem bejön az, hogy másnap amikor már kész vagyok, jó sok vizet iszok.

Másnaposság miatti hányinger ellen mi lehet jó?

kicsit többet ittam a kelleténél... narancsvodka, néhány sör, bor, pezsgõ... :S este a nagyrésze szájon át távozott... utána ledõltem aludni de most meg hányingerem lett újra :S

Legjobb válasz: ha dolgozol, akkor dipankrin, citrom, citromosvíz. Ha nem dolgozol, akkor amit utolsók közt ittál. A kihányt ital kidobott pénz...

ha dolgozol, akkor dipankrin, citrom, citromosvíz. Ha nem dolgozol, akkor amit utolsók közt ittál. A kihányt ital kidobott pénz...

Mit lehet tenni másnaposság ellen? Olyanra gondolok amit még bevesz a gyomrom.

Legjobb válasz: Nem iszol alkoholt és többé nem leszel másnapos.

Nem iszol alkoholt és többé nem leszel másnapos.
Igyál egy pohár kólát és pár háztartási kekszet.
Tojásrántotta, rengeteg víz, sportital
3-4 tükörtojás finom, puha kenyérrel, mellé egy csésze forró tea. Többször is próbáltam és MINDIG bevált. Rögtön magához tér tõle az ember


Másnaposság. Mit lehet tenni a fejfájás ellen, ami gyorsan hat?

Legjobb válasz: Egy jót aludni,egy Algopyrin,sok folyadék.

Egy jót aludni, egy Algopyrin, sok folyadék.
A kérdező hozzászólása: alvás az nem fog összejönni mert mindjárt indulok el. Enyhe hányingerem is van. Remélem elmúlik addigra ameddigre elkell.
bármennyire szarul vagy is egyél valamit. Mindegy mit....csak keveset.
Tegnap (vagy ma hajnalban) amikor hazaértél meg kellett volna innod 2 nagy pohár vizet és semmi bajod nem lenne, ez nálam mindig beválik.
Szia. Én is ezzel a gonddal küzdök ma reggel :S Én ettem rögtön ahogy felkeltem, és már jobb.
Egyél az használ. Vagy pedig bevágod a szunyát.:D Én a kettõt összekombinálom mert reggel hazamegyek eszek aztán alszok :D
Nekem a tetemes mennyiségû reggeli használt.
Röviden válaszolva algopyrin és sok folyadék, valamint feltétlenül enni kell! El is magyarázva: az alkohol a benned lévõ alkohol dehidrogenáz nevû enzim segítségével kezd el lebomlani benned. Elsõ lépésként acetaldehid keletkezik (ettõl fáj a fejed) majd becsatlakozva a Szentgyörgyi-Krebs ciklusba széndioxid és víz keletkezik. Ha nem iszol sok folyadékot, az acetaldehiddé való átalakulás húzódik el, ha nem eszel, akkor a továbbalakítás húzódik el idõben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!