Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet koszmó ellen (2 db)

Mit lehet koszmo ellen tenni?

6 hetes babam fejen most lattam a koszmot! Hogy tavolithatom el,es hogy elozhetem meg?

Legjobb válasz: Amikor megjelent a koszmó,fürdés elõtt 1 órával minden nap bekentem a fejecskéjét Bübchen babaolajjal, majd fürdéskor Bübchen samponnal mostam a haját. Pár nap alatt rendbe jött, és többé nem tért vissza. Azóta is ezt a sampont használjuk.

Amikor megjelent a koszmó, fürdés elõtt 1 órával minden nap bekentem a fejecskéjét Bübchen babaolajjal, majd fürdéskor Bübchen samponnal mostam a haját. Pár nap alatt rendbe jött, és többé nem tért vissza. Azóta is ezt a sampont használjuk.
Használj koszmó elleni sampont. BABÉ koszmó elleni sampon babáknak, nekünk bevált.
Nekünk a fürdökenöcs és a sûrû fokú fésû jött be. A Babétól ekcémás lett az egész fejbõre, és azóta attól is kijön az ekcéma amitöl addig nem. Csak higitott fürdökenöccsel mosom a haját.
Koszmó ellen nálunk a legjobb megoldás a frezis koszmó elleni olaj volt. Nem kellet dörzsölni, kapargatni a gyerek fejét, mert szépen lehozta anélkül is. Néhány csepp egy kis vattára, alaposan áttörölgetni a babafejét, kicsit állni rajta, majd alaposan lemosni. Ennyi a titka...
A gyógyszertári kenõcs nálunk 2700 Ft volt és alig hiányzik belõle maximum egy barackbagnyi mennyiség.Jó ennek elég rövid a szavatossága de nagyon hatásos szerintem.
Nekünk az olaj és a fürdetõkenõcs vált be. Babe-t használtunk, de ekcémás lett az egész feje tõle. És úgy hallottam, nem mi voltunka az elsõk, akik így jártak. A Bübchent nem ismerem, de én is kipróbálnám.
Az én kislányom hatalmas és rengeteg hajjal született még az orvosok is csodájára jártak meg a mai napig mindenki. Mikor elkezdõdött nálunk ez a koszmó mizéria 6hetes volt azt hittem megörülök akármit csináltam egyre több lett. 3, 5hétig küzdöttem vele.Mindent ki próbáltam amit itt ajánlottak. Aztán vettem olíva olajat ezt össze kevertem egy kis babaolajjal(Zöld johnsons) az illata miatt és ezzel kentem be minden nap a kicsikém fejét fürdés elõtt fél órával aztán sapi rá és mielõtt megmostam neki Babe koszmó elleni samponnal, átfésültem egy sûrû stil fésûvel, aztán besamponoztam ezt rajta hagytam amíg megfürdettem és a végén mostam le neki.Most már gyönyörû a buksija és még mindig Babét használok minden nap.
Én is olajoztam + Babé samponnal mostam meg a haját. Mióta elmúlt, 2hetente 1-szer mosom csak Babéval megelõzés jelleggel. Azóta még nem jött vissza egyszer sem. 1 éves múlt a fiam és alig fogyott a samponból. Nincs túl nagy sörénye és csak egy pötty samponra van szükség.
nálunk is a babé vált be, drága(2500ft) de megéri és nagyon sokáig elég. Kb 4 hónapja vettem és több mint a fele meg van még...
Az olajos megoldás jó, de attól ugyanúgy visszatér a koszmó. A babe sampon nagyon jó. Egy kicsit drága, de megéri, ráadásul nagyon sokáig elég, mert csak keveset kell belõle használni.
Nekünk is BABÉ sampon vált be.Használtam olajat is, de mindig visszatért a koszmó.
Orvos, recept és gyógyszertár szerintem ez a legjobb és a leghatásosabb.Nekünk ne is jött vissza.
Babaolajjal jó alaposan kend be, majd rá egy vékony sapi, dunsztolódik egy kicsit, 1-2 órát, aztán megmosod a haját és el is tûnik. Nagyon óvatosan kefével is meg tudod dörzsölni, aztán a fésûvel kifésülni a darabokat.
A koszmóra nekünk legjobban a frezydermes koszmó olaj jött be. Pár csepp kellett csak a vattára, amivel szépen átkentem a gyerek fejét, rajta hagytam kicsit, majd bõ vízzel lemostam és a koszmó is lejött. Azt olvastam elõtte, hogy ezt csak fésûvel és kaparva lehet lehozni, de ezzel csak átkentem és nem kellett dörzsölni, stb, pár kezelés után nyoma sem volt a koszmónak.

Mit lehet tenni koszmó ellen?

Pici babám 7 hetes és koszmós lett a feje, annyira ciki, mert mindig rendesen tisztítom!!

Legjobb válasz: Szia! Ez nem a koszosság jele! Nekünk a kicsivel nagyon sokáig volt, végül a Babé koszmó elleni sampon mulasztotta el. Azt nem tudom, ilyen picinél alkalmazható e, ha nem, akkor olajoz be (sima napraforgó olajjal) a buksiját, ott ahol koszmós, és fürdés után, ha felpuhult a koszmó, gézlappal dörzsöld át. Ezt minden nap csináld, amíg el nem múlik. Bár nekünk ettõl nem múlt el, de lényegesen kevesebb lett. Ne fogadj el szteroidos krémet rá!! Boldog babázást! :o)

Szia! Ez nem a koszosság jele! Nekünk a kicsivel nagyon sokáig volt, végül a Babé koszmó elleni sampon mulasztotta el. Azt nem tudom, ilyen picinél alkalmazható e, ha nem, akkor olajoz be (sima napraforgó olajjal) a buksiját, ott ahol koszmós, és fürdés után, ha felpuhult a koszmó, gézlappal dörzsöld át. Ezt minden nap csináld, amíg el nem múlik. Bár nekünk ettõl nem múlt el, de lényegesen kevesebb lett. Ne fogadj el szteroidos krémet rá!! Boldog babázást! :o)
Sokszor alkati kérdés is, a sötét hajú babáknál gyakrabban fordul elõ, ne aggódj! Fürdés elõtt fél órával tegyél rá abból az olajból, amit felírt a gyerekorvos a kezdõcsoamgban; vékony sapit rá, nehogy megfázzon, fürcsi közben óvatosan dörzsölgesd meg, én egy törülközõ csücskét használtam erre a célra, de ha van mosdókesztyûd, az is jó. Pár napig meg kell ismételni, mire lejön az egész.
Szia!Én egyszerûen oldottam meg a gyerekorvs tanácsára napraforgó olajjal kentem be a fejét fürcsi elõtt 1 órával hogy jól áztassa fel és közba ne száradjon ki a fajbõre, és mikor mostam a fejét kicsi körkörös dörzsöléssel ledörzsöltem .Ezt néhányszor megcsinálod nyoma sem lesz koszmónak.
Az én babóm négy és fél hónapos és még néha elõjön neki, nálunk is a BABE sampon vált be!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!!!!!!
Koszóm elleni olaj - leghatásosabb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!