Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet kitágult (7 db)

Mit lehet kezdeni kitágult cipővel?

A boltban még teljesen jó volt, aztán fél óra sétálás után állandóan kijártam bel?le, teljesen kitágult. Nyitott orrú cip?, nagyon szép.. 1 éve már sajnos a szekrényben van, de sajnálom.. mert tényleg szép. Mit tudnék vele kezdeni?! Köszönöm el?re is a segítséget! :)

Legjobb válasz: lehet kapni ilyen tapaszt a sarkadhoz ami vastagabb és ha beteszed nem jár ki a lábad belöle!Általában ezt feltörés ellen használják de ha nagy sztem jo arra is!

lehet kapni ilyen tapaszt a sarkadhoz ami vastagabb és ha beteszed nem jár ki a lábad belöle!Általában ezt feltörés ellen használják de ha nagy sztem jo arra is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Ki fogom próbálni:) Esetleg egyéb ötletek?:)
Varrd a lábadhooz.

Sokat szexelünk és már szerintem nagyon kitágult a barátnöm mit lehet ilyenkor tenni? Idősebbeknél ez hogy van?

Legjobb válasz: Irasd be a barátnõdet Kegel-gyakorlatra :) Lehet pl újévi ajándék :)

Irasd be a barátnõdet Kegel-gyakorlatra :) Lehet pl újévi ajándék :)
A sok szex miatt nem tágul ki. Viszont a gyerekszülés miatt kitágulhat. Ez egyéni adottság kérdése. Van aki rugalmas, van aki kevésbé.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:09 felizgattál :D
ekkora hülyeséget! Szerinted aki gyereket szült az már totál nagy lyukú?? Megsúgom, hogy gyerekszülés után is szûk marad a nõ..
ha megcsászározták...
na, azért olyan gyorsan nem tágul ki.. az 1 elég erõs izomzat ott lent.. szoval, nem megy az csak ugy.. :) próbáljátok meg hátulról csinalni, ugy jobban érzi a lány..
te lettél kisebb, valószínû hogy nálad vannak prosztata gondok!
Én szültem 2 gyereket.(simán, nem császárral) Az életem során többször szexeltem mint a kérdezõbarátnõje(már a kor miatt is) mégis ma is szûk vagyok..Semmi köze a tágulásnak a sok szexhez.. Viszont van egy nõi betegség ami okozhatja a hüvely tágulását..Ilyenkor mûtétre van szükség.(hüvelyszûkítõ mûtét) Inkább menjen nõgyógyászhoz, és járjon utána i az oka, hogy hirtelen kitágult..

Mit lehet tenni kitágult pórusok ellen?

világ életemben zsíros, pattanásos volt a b?röm. Így 23 éves koromra a pattanásokkal, miteszerekkel egész jól megbírkózom, de a kitágult pórusaimmal nem tudok mit csinálni (kozmetikus se). Messzir?l látszanak, szinte tátonganak. Kipróbáltam már sok féle krémet, pórusösszehúzó készítményt, de nem használt. Valakinek van ötlete?

Legjobb válasz: nem tudom hogy próbáltad-e, én az Avon termékekre esküszök! De ha az se jó, a patikába lehet venni alkoholt az is nagyon jó.

nem tudom hogy próbáltad-e, én az Avon termékekre esküszök! De ha az se jó, a patikába lehet venni alkoholt az is nagyon jó.
Létezik még gyümölcssavas vagy glikolsavas hámlasztás a kozmetikusnál, nem tudom, hogy azt próbáltad-e, illetve bõrcsiszolás szintén kozmetikusnál. Ezek se tudják sajnos eltüntetni a tág pórusokat, max összébb húzzák õket, és nem lesznek annyira láthatóak. Valamennyit tényleg segítenek, mindkettõt kúraszerûen kell csinálni.De ha már ezeket is próbáltad, akkor sajna nincs több ötletem.
Ja, és alkoholt légyszi ne használj, mert iszonyatosan szárítja a bõrt!!

Szasztok! Szerintetek mi lehet az oka, hogy dugás közben egy idő után annyira kitágulok hogy a végén már alig érzem, hogy a párom bennem jár. Mit tegyek? A párom méretei tökéletesek, velem van a gond? Pedig tornázok is. Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Ha elég tökéletes lenne a mérete és technikája, éreznéd. A volt barátommal nekem is ez volt a gondom. Az újabb már nagyobb méret, és ezzel egyenles arányosságban növekedett az orgazmusaim száma is.

Ha elég tökéletes lenne a mérete és technikája, éreznéd. A volt barátommal nekem is ez volt a gondom. Az újabb már nagyobb méret, és ezzel egyenles arányosságban növekedett az orgazmusaim száma is.
Mi az a tökéletes méret?
Esetleg próbálkozzatok meg a Tuki pózzal.
kiállá pittbul kutya
Elöször is ilyen a tuki poz? Másodszor intim tornázz!

Ha rossz testtartástól kitágult a hasfalam mit lehet tenni?

Az a helyzet, hogy kb 1cm zsír réteg van a hasamon, mégis ha oldalra állok kidomborodik a hasam és sehogy nem tudom behúzni. Felülésekkel lehet rajta javítani?

Legjobb válasz: igen, meg kell erõsíteni a hasfalat, és akkor nem fognak a hasüregi szervek elõredomborodni, akkor sem, ha pici háj van rajtad.

igen, meg kell erõsíteni a hasfalat, és akkor nem fognak a hasüregi szervek elõredomborodni, akkor sem, ha pici háj van rajtad.

Honnan lehet tudni, hogy szükség van-e hüvelyplasztikára? Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, hogy túlzottan kitágultam? Mit jelent igazából, hogy kitágult?

Az utánaolvasottak alapján nem csöpög a vizeletem, simán tudom tartani, menstruációkor nem csúszik ki a tampon se, csak aggódom, hogy esetleg nem jó a férjemnek amikor együtt vagyunk. ( Túl sok sztorit olvastam a neten. :))Nyilván 2 szülés után már nem olyan, mint 20 éves koromban, de vajon lehet még jó? Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem ha 1 év után problémát okoz (csöpögés, tampon kicsúszás, rossz sexuális élet stb.) akkor van szükség a plasztikára. De ha neked nincs semmi problémád a mostani mérettel akkor teljesen jó úgy ahogy van. A szexbe is lehet azért vinni némi varázslatot, eszközt hogy jobb legyen a szex, mert talán csak ezek vesztek el, és nem a méreteddel van probléma.

Szerintem ha 1 év után problémát okoz (csöpögés, tampon kicsúszás, rossz sexuális élet stb.) akkor van szükség a plasztikára. De ha neked nincs semmi problémád a mostani mérettel akkor teljesen jó úgy ahogy van. A szexbe is lehet azért vinni némi varázslatot, eszközt hogy jobb legyen a szex, mert talán csak ezek vesztek el, és nem a méreteddel van probléma.

Mit csináljak? Bolognese kutyám van. Most lesz csak egy éves és azt mondja a doki hogy a szívében egy ér kitágult és így ezentul nem lehet vidám mert akkor gyorsabban folyik a vér és elájul.

Nem tudom mit csináljak mert még csak 1 éves és egy ilyen kicsi kutyát nem lehet lenyugtatni. Mert örül ha megjövök ha kaját kap ha megsimizik vagy ha akármit csinálunk vele mindig örül.Segítsetek!!! könyi

Legjobb válasz: A Jan Fennel féle 5perc nem a beteg kutyáknak szól. Az a kutya is örül és feldobott és izgatott, amelyik nem ugrál fel, csak elfojtja. A szívbeteg kutyán meg ez sem segít. Mûtét, vagy gyógyszeres kezelés lesz mindenképpen, ami elõtte áll szegénynek. Sok sikert és szerencsét hozzá!

A Jan Fennel féle 5perc nem a beteg kutyáknak szól. Az a kutya is örül és feldobott és izgatott, amelyik nem ugrál fel, csak elfojtja. A szívbeteg kutyán meg ez sem segít. Mûtét, vagy gyógyszeres kezelés lesz mindenképpen, ami elõtte áll szegénynek. Sok sikert és szerencsét hozzá!
Jó lenne másik orvos véleménye is. Általában az ilyen jellegû szívbetegségek, amiket ráadásul még fiatal kutyánál diagnosztizálnak kiválóan karbantarthatók, akár gyógyíthatók is gyógyszeres segítséggel. Az butaság, hogy nem örülhet! Vagy te fogalmazol rosszul, vagy keres másik dokit. Semmi tragikus nem történt a kutyád életében.
alkalmazd a Jan Fennel féle 5percet. Amikor hazaérsz, nem nézel rá, nem foglalkozol vele. Egy idõ mután megtanulja, hogy te vagy a falkavezér, és nem kell agyon-vissza ugrálnia, örülni, amikor hazaérsz. A betegséget pedig tudják kezelni!
istenem újabb szaporítás áldozata.. élete végégig gyógyszerkezelés de lehet be is pusztul :(
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!de tenyésztötöl vettük azt hiszem 80 ezer forintér.
Jó lenne a tenyésztõt is értesíteni a történtekrõl, hogy a kutyád nála lévõ rokonait kivehesse a tenyésztésbõl! Egyéként attól, hogy nyolcvanért ad egy kutyát, még nyugodtan lehet szaporító. Ez majd akkor derül ki, ha közlöd vele a kutya betegségét, a reakciója sokat elárul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!