Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy valaki (1156 db)

Ma már -mivel szinte sehova se kell vízum- igazából bizonyítani se lehet, hogy valaki X országban járt?

Tehát kell egy útlevél, ez rendben. Meg az is rendben, hogy bizonyos országok vízumhoz kötik, amit bepecsételnek az útlevélbe.

Legjobb válasz: "Ma már -mivel szinte sehova se kell vízum- igazából bizonyítani se lehet, hogy valaki X országban járt?" Azt kihagyod a kérdésbõl, hogy ma már semmilyen! közügy kapcsán nincs szükséged igazolni a külföldi tartózkodást. Ergo mindegy is, hogy tudnád-e igazolni, vagy sem, hiszen se az okmányirodában, se másutt nem kérhetik számon rajtad.

"Ma már -mivel szinte sehova se kell vízum- igazából bizonyítani se lehet, hogy valaki X országban járt?" Azt kihagyod a kérdésbõl, hogy ma már semmilyen! közügy kapcsán nincs szükséged igazolni a külföldi tartózkodást. Ergo mindegy is, hogy tudnád-e igazolni, vagy sem, hiszen se az okmányirodában, se másutt nem kérhetik számon rajtad.
A vízum a beutazásra jogosít fel, ahova nem kell vízum oda feltétel nélkül beléphetsz útlevél ellenében. És az útlevél számát rögzítik a repülési társaságok, így van nyoma. Ha meg bíróságon azzal mentegeti magát hogy Venezuelában volt akkor azt be is kell bizonyítania (kamerafelvételek, szemtanúk...).
Ez egy álprobléma. A bírósági eljárásnak megvannak a maga szabályai. Kit érdekel, hogy ki hol volt? Ha idézést kapott, onnantól az õ problémája, ha nem jelenik meg. És ezt ne keverjük azzal, hogy milyen a mai magyar joggyakorlat. Szabály, és annak betartása, betartatása két különbözõ dolog.
A kérdező hozzászólása: Csak egy abszolút hangzatos és hihetõ indoka lehet a távolmaradásnak, amit ezek szerint nem is szükséges igazolnia sehogy. Ez tök jó ... Azért a vízum kapcsán vannak itt érdekes kérdések, mert az egy dolog, hogy beutazhatsz minden ELÕZETES vízumkérés nélkül, na de sok ország ott a reptéren adja meg neked a turistavízumot. Azaz ennek marad nyoma, na de én azokról beszélek, amelyek ezt sem csinálják.
"Csak egy abszolút hangzatos és hihetõ indoka lehet a távolmaradásnak, amit ezek szerint nem is szükséges igazolnia sehogy." De kell igazolnia, tanúkkal vagy kamerafelvételekkel. Ilyen alapon bárki mondhatná a bíróságon hogy nem õ ölte meg X embert mert épp Ausztriában síelt, a bíróság szemében nem szavahihetõ.
A kérdező hozzászólása: na várj, az más! az szembe menne minden ártatlanság vélelme -jellegû elmélettel, és hogy ugyan õ miért lenne köteles bármit bizonyítani? Egyelõre fordítva mûködik a dolog, azaz õ állít vmit, és a hatóságnak kell tudni bizonyítani kamerafelvétellel, hogy mégsem ott volt.

4 nappal mielõtt megjött volna barnáztam egy fél napig. Aztán elmúlt, mintha elvágták volna, majd megjött rendesen. Szerintetek ez mi lehet? Lehet, hogy "valaki" meg akart tapadni, aztán mégsem sikerült? Vagy csak hiú ábrándokat kergetek.

Legjobb válasz: Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!

Hát ha beágyazódás volt, de mégsem sikerült, akkor (nem bántásból) jobb hogy megjött idõben, és nem egy missed ab-bal végzõdött. Valószínûleg már nem fog kiderülni. De új hónap, új remény! Ezért nem jó ha valaki menses elõtt tesztel, mert nagyot lehet csalódni. Sok sikert neked!
Ez már nem fog kiderülni, de szerintem ne ez legyen inkább ábránd, hanem, hogy a következõ hónap sikerül! :) Sok szerencsét! Most már ne agyalj ezen!

Fájnak a melleim nyomásra, mind a 2, a külső oldalukon. 2 hete voltam rákszűrésen akkor még semmi bajuk nem volt. 25 vagyok, így nem hinném, hogy nőnének. Akkor mi lehet? Ötlete valakinek?

1 hét múlva fog megjönni, de már vagy 5 napja ilyen, én ezt kicsit korainak érzem menstruációs mellfájáshoz képest.

Legjobb válasz: Akkor is lehet valami hormonális, akár a ciklus közepén is lehet ilyesmi. Amellett meg lehet izomláz a hónaljban, az is érzékennyé teszi a mell oldalát, ráadásul az ember sokszor észre sem veszi, miért kapta. Nekem ez utóbbi pl általános. 25/N

Akkor is lehet valami hormonális, akár a ciklus közepén is lehet ilyesmi. Amellett meg lehet izomláz a hónaljban, az is érzékennyé teszi a mell oldalát, ráadásul az ember sokszor észre sem veszi, miért kapta. Nekem ez utóbbi pl általános. 25/N
A kérdező hozzászólása: Ó...én mostanában rendszeresen tornázom otthon. Akkor lehet, hogy ettõl van...Köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Most kitapogatva tényleg...az a része érzékeny ami a hónaljnál van, máshol egyáltalán nem is :O nem is gondoltam volna, pedig már nem vagyok 15 :D Köszi
Na, örülök. Nekem is aerobictól van néha. Szóval nyugi. Kellemes ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszi, viszont kívánom.
A tabletta miatt is lehet.

Mit jelent, hogy valaki kiélte magát? És amíg ez nem történt meg, nem lehet boldog párkapcsolata?

20 éves lány vagyok, párom 28. Egyre többet azt hajtogatják (szerencsére a család nem), hogy mi nem fogunk sokáig együtt maradni, mert én még nem éltem ki magam, és ez gondot fog okozni. És jobb lenne még most szakítani békében, minthogy kés?bb mikor már gy?löljük egymást.

Legjobb válasz: Ez egy hülye divat most, az emberek (fõleg a fiatalok) azt hiszik, attól lesz valaki menõ, hogy minél több emberrel lefeküdt. Azt mondják, az a törvényszerû, hogy össze-vissza dugsz fiatalkorodban, aztán megházasodsz, ha már úgymond "kiélted magad", aki meg nem így csinálja, arra ráfogják, hogy késõbb úgyis csalni fogja a párját. Érdekes, azt senki nem említi, milyen rengeteg pár éli le úgy békében, minden probléma nélkül az életét, hogy egymáson kívül senki mással nem feküdtek le soha. Ne foglalkozz ezzel, hülyeség az egész. Majd pár év múlva úgyis lejár ennek a felfogásnak az ideje és kitalálnak valami mást helyette.

szerintem ez egy olyan dolog, ami nem vonatkozik mindenkire. Valaki szeret bulizni, pasizni/csajozni és tényleg szüksége van rá, hogy úgymond kiélje magát. Más meg elvan jól otthon a párjával is és nem vágyik a partikra. Na meg vannak olyanok, akik egész életüket végig szórakozzák és mégse élték még ki magukat és feleségük/férjük mellett is folytatják a csapongó életmódot.Szóval azért hülyeség, amit mondanak, mert nem lehet ezt így megmondani.Nincs ilyen általános szabály, hogy az ember csak akkor érett egy komoly kapcsolatra, ha elõtte 20buliban volt, volt 5futókalandja és 10szer berúgott. Ez hülyeség. Én sosem voltam egy partiarc, sosem volt egy éjszakás kalandom, de nem is vágyom ilyesmire. Boldog vagyok a párommal és kész. És ha õ nem lenne, akkor se járnám a bulikat pasik után futva. Ha te jól érzed magad úgy, ahogy vagy, nem vágysz másra, mint amit a párodtól kapsz, akkor rendben vannak a dolgok, nem kell hallgatni a jajgatókra.
Én soha nem jártam bulizni egy buliban voltam a fõsuli nyitó buliána amin szarul éreztem magam, soha nem jártam semmi olyanhelyre ahol ki lehetne élni magam mégis van 8 évnyi kapcsoalt mögöttem mindez 2 emberrel, és most van egy egy éves kapcsolatom amiben végre érzem, hogy végleges lesz, eddig sem hiányzott a kiélés és ezután sem fog mert ilyen vagyok nekem nem kell buli és szerencsére a páromnak sem. 23L
Ez egy hülye divat most, az emberek (fõleg a fiatalok) azt hiszik, attól lesz valaki menõ, hogy minél több emberrel lefeküdt. Azt mondják, az a törvényszerû, hogy össze-vissza dugsz fiatalkorodban, aztán megházasodsz, ha már úgymond "kiélted magad", aki meg nem így csinálja, arra ráfogják, hogy késõbb úgyis csalni fogja a párját. Érdekes, azt senki nem említi, milyen rengeteg pár éli le úgy békében, minden probléma nélkül az életét, hogy egymáson kívül senki mással nem feküdtek le soha. Ne foglalkozz ezzel, hülyeség az egész. Majd pár év múlva úgyis lejár ennek a felfogásnak az ideje és kitalálnak valami mást helyette.
Majd pár év múlva úgyis lejár ennek a felfogásnak az ideje úgy legyen!
hajh, de sok ilyen ember kéne a földre :)
ez a mai önzõ, hedonista világ bûvszava a felelõsség, hûség elhárítására magyarul ba*omság
ugyan ennyi volt köztem és az exem közt a korkülönbség.és be vált amit josoltak.3év együtt élés után..mig ö pihenni vágyott munka után én 20évesen azon agyaltam mikor megyünk már el szorakozni mert rendesen hiányzott.nem tudtam felvenni vele az ütemet.az Életvitelt.ö mást akart mint én.és késöbb igen félre léptem ami ugrodeszkaként hatott az életemre. 22/L
ugyan igy gondolkoztam mint te..hidd el magambol indulok ki.és nem azért csaltam meg mert hiányzott a buli, hanem mert annyira vágyott a nyugalomra hogy rolam megfeledkezett.nem törödött velem már nem szeretkezett ha volt is szex sirtam mert nem volt jo már.majd megtanulod az életet kislány ne aggodj.
A kérdező hozzászólása: Az én párom is pihenni akar munka után, de hétvégenként mindig csinálunk együtt valamit. Megtanultam kompromisszumot kötni. Tiszteletben tartani, hogy õ napi 12 órát vagy többet dolgozik, míg nekem van 2-3 elõadásom az egyetemen. Tudom, hogy hétköznap elfárad, nem nyaggatom semmivel. Õ is tiszteletben tartja, hogy nekem is szükségem van kikapcsolódásra, ezért hétvégenként csinálunk valamit. Ha meg nem ér rá, elfoglalom magam máshogyan. De nem lépnék félre emiatt.
Ez az "éld ki magadat" dolog hülyeség. Aki tizenévesen nem követte a többséget a bulizással, összevissza szexeléssel meg egyebekkel, az felnõtt korában érett fejjel miért tenné? A fiatalok azért csinálják ezeket, hogy ne lógjanak ki a sorból és ne csúfolják õket a nagymenõk, a huszonévesek többsége azért már érettebb annál, mint hogy ilyesmivel foglalkozzanak.
Ha nem vagytok egy érzelmi szinten nem lesz hosszutávú kapcsolat, nem kell ehhez mindenkivel összefeküdni csak a bulizos korszakon túl kell lenni evvel is alakul a személyiség.
Pont az ilyen "éld ki magad" mentalitás miatt mennek tönkre a párkapcsolatok! Nem az a fontos, hogy megértsék és szeressék egymást, alkalmazkodjanak egymáshoz, tudomásul vegyék, hogy már nem függetlenek. Hanem az, hogy mennyire jó a szex és járunk-e bulizni? Az ilyenek lenézik azokat, akik bulizás helyett jobban érzik magukat otthon, kettesben a párjukkal. Hallottam már olyan véleményt is, hogy az ilyen párok beszûkülnek, stb. Ismerek olyan anyukát, akinek "igénye", hogy havonta legalább egyszer otthon hagyja a féléves babáját a férjére, mert neki szüksége van arra, hogy barátnõzzön. Ezzel nem is lenne semmi bajom, ha csak egy délutáni dumcsira ülnének össze valahol. De ennek az anyukának azt jelenti a "barátnõzés" hogy elmennek egy diszkóba, ahol hajn alig mulatnak, isznak, flörtölnek és néha részegen megy haza. Pedig ez az anyuka a férjhezmenetele elõtt sok pasit fogyasztott el. Az emberek nem egyforma természetûek. Akinek a bulizás létszükséglet, az ne nõsüljön, ne menjen férjhez. Ha ismerik a párjukat, ez már az együttélés elõtt kiderül. A házasság, fõleg, ha gyerek is van, nyugodtabb életformát kíván. Ne törõdj a vészmadarakkal, és sok boldogságot nektek. 30 éve jó házasságban élõ nõ, aki nem "élte" ki elõtte magát.
A kérdező hozzászólása: ma 15:48 Azért akkor is gáznak tartom, hogy szakítás helyett megcsaltad. Persze ez az én véleményem. De te legalább vállalod, és szerintem meg is bántad. (Vagy nem?)
Szia! Az igaz, hogy az én férjem csak 4 évvel idõsebb, mint én, viszont amikor összekerültünk, én még szûz voltam, nem "éltem" ki magam, mielõtt õt megismertem. Õ volt és marad az egyetlen férfi az életemben. És ez tuti. 21 éves voltam, amikor összeházasodtunk, közeleg a 10. házassági évfordulónk, van 3 gyermekünk, szeretjük egymást mind a mai napig! Szóval nem törvényszerû, hogy meg fogod csalni. Sok boldogságot nektek is! :)
21 évesen szültem és egyszer a barátnõmmel és a kislányommal sétáltunk a parkba. Pár olyan 13-14 év körüli lány elkezdte dicsérgetni a lányomat ( ahogy általában szokták az emberek). A barátnõmtõl kérdezték, hogy õ-e az anya, mondtam nekik, hogy én vagyok. Kb 17-nek néztek, de miután a valódi koromat elmondtam, ( akkor voltam 22) az 1. kérdésük: és kiélted magad???? Mondtam, hogy nem :) és nem is szándékozom...:) Szóval ez a mentalitás már a tiniket is megfertõzte..nagyon meglepõdtem rajta.
22 éves voltam, amikor összejöttem a férjemmel és a kislányom apukájával. Õ akkor volt 32. Ennek már 5 éve és eszembe sem jutna megcsalni, néha rám jött a bulizhatnék, de õrá is. Aki azt mondta, amit Te írtál, valszeg féltékeny a kapcsolatokra, sajnos ilyenek vagyunk...
A kérdező hozzászólása: Nagyszüleim is legalább 50 éve vannak együtt, õk sem feküdtek le a fél faluval, és õk sem jártak minden héten bulizni, mégis boldogok együtt.
Bocs nem olvastam el a t0bbi hozzászólást. Én Veled egyidõs vagyok, a helyzet annyival "súlyosabb" nálunk, hogy mi 16-17 éves korunk óta együtt vagyunk (most 2o-21) Persze már mindenki "tudta elõre" , hogy a diplomaosztón nem leszünk együtt----EGYÜTT voltunk. mindenki "tudta" hogy a távkapcsolatot nem fogjuk bírni---hát kibírtuk...na most már mindenki tudja, hogy ha tavaly nem most már azonban csak vége lesz:) ))))) persze az más tál tészta, hogy mi az eljegyzésen gondolkodunk... kíváncsi leszek ezen tátott szájú emberek véleményére esküvõ után:D:D:D Szóval ameddig köztetek minden rendben ez az "éld ki magad" marhaság csak az irigyektõl és a féltékenyektõl származik. Én büszke vagyok arra, és szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen fiatalon ilyen társam van akivel ennyire jól megvagyunk. Akinek meg ellenvetése van elmondhatja a véleményét...a vélemény úgyis olyan mint a se..lyuk...mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másé:) Szóval ha szeretitek egymást semmi más és senki más véleménye nem számít. 2o-L

Ha a progeszteron szint nincs rendben, azzal mit lehet csinálni? Valaki itt azt írta, hogy lehet hogy az a baj nálam.

Erre a görbémre írta valaki a progeszteront:

Legjobb válasz: Kezdj el barátcserjét szedni. De ennél is fontosabb, hogy menj el orvoshoz, és csináltass vele hormonszint-mérést! Ha tényleg alacsony a progeszteronszinted, akkor nem tud beágyazódni a baba, és megmaradni sem tud, hiába fogan meg.

Kezdj el barátcserjét szedni. De ennél is fontosabb, hogy menj el orvoshoz, és csináltass vele hormonszint-mérést! Ha tényleg alacsony a progeszteronszinted, akkor nem tud beágyazódni a baba, és megmaradni sem tud, hiába fogan meg.
Szia nekem is alacsony volt a progeszteron, kaptam rá gyógyszert és három hónap alatt összejött a manó. Keress egy jó orvost!
Én írtam. :-) Ha tervezett egy ciklus, akkor megtámogathatják az elégtelen progeszteron szintet már a ciklus 17. napjától Utrogestannal vagy Duphastonnal. Ez akkor sikeres inkább, ha van rendesen peteérés és ovuláció, ezért önmagában nem biztos, hogy ér bármit is. Vannak homeopatiás (elfogadott!) gyógyszerek: Barátcserje kapszula (progeszteron segítõ és prolaktin csökkentõ), Bryophyllum D4 (szintén a peteérés utáni ciklust segíti nagyon jól). Érdemes kideríteni, hogy hol hibádzik. Ha peteérés is elégtelen, akkor pedig az addigi ciklust kell rendbe hozni szintén a fentieknek megfelelõen gyógyszerrel, homeop. gyógyszerrel.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt honnan tudom meg, hogy pontosan mit kellene szednem? Dokihoz kell mennem és villogtassam a furcsa görbémet? Pedig azt hittem, ebben a hónapban sikerül a baba:(
Igen, pontosan azt. Elmenni nõgyuszihoz a görbéddel, és megmondani, hogy babót szeretnél, nézzék meg, minden rendben van-e.

SOS! Nem tudok belépni az MSN-emre, lehet hogy valaki feltörte, mit tudok tenni, hogy tudnám így kitörölni magam, vagy a jelszavamat megváltoztatni? A saját Windows Live Hotmail-fiókomon, hogyan tudom megválltoztatni? Oda valahogyan, beengedett.

Legjobb válasz: Érdekes, mert akkor magával a programmal lesz gond (bár ez is kérdéses, hamár egyáltalán elindul), mivel a hotmail az tök mindegy hogy hotmail, ugyan az lesz a jelszó oda, mint az msnedhez. Hotmailen belül a profilodnál állítgass, valahol biztos megtalálod majd...

Érdekes, mert akkor magával a programmal lesz gond (bár ez is kérdéses, hamár egyáltalán elindul), mivel a hotmail az tök mindegy hogy hotmail, ugyan az lesz a jelszó oda, mint az msnedhez. Hotmailen belül a profilodnál állítgass, valahol biztos megtalálod majd...

Mi az, hogy valaki lemegy alfába? Ez mire jó? Mit lehet úgy csinálni?

Legjobb válasz: Gratulálok a primitív megnyilvánulásodra! Átmosták a csöppnyi agyad. Elfogytak az érvek és káromkodsz. Nahát! Ezzel reklámozod az áltudományod?

Gratulálok a primitív megnyilvánulásodra! Átmosták a csöppnyi agyad. Elfogytak az érvek és káromkodsz. Nahát! Ezzel reklámozod az áltudományod?
De igenis foglalkozhat vele, ez nem áltudomány. Keress rá arra, hogy "agykontroll"! Egyébként a dolog lényege, hogy napközben az ember agya folyamatosan pörög, tehát magas rezgésszámon dolgozik, ilyenkor nehezebben tanul. Ha lemész alfába, akkor elérsz egy alacsony rezgésszámú állapotot, amikor minden könnyebben a fejedbe ragad. Ez egyébként alvás és ébrenlét közti állapot. Például egy kisgyereknek az agya még folyamatosan alacsony rezgésszámon mûködik, ezért tanul olyan gyorsan.
Az agykontrollozás elõtt: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/ropira.. Ne adj pénzt nekik!!
Kedves 1. 3. és utolsó válaszoló= ÁLLJÁL LE! GYANÍTOM UGYANARRÓL A SZEMÉLYRÕL VAN SZÓ.Nálad normálisabb emberek is léteznek hál Istennek. Az alfa állapot összekapcsolódik az agykontroll tanfolyammal. nagyon érdekes tudomány. érdemes megtanulni. És foglalkozz vele, ne hallgass idiótákra.
te vagy a barom kedves elsõ válaszoló. Most én nem nagyon tudom elmagyarázni, mert nagyon hosszú lenne. Írd be a google-be és kiad jópár választ, ahol értelmesen le van írva és így egyszerûbb is lesz. te azt elhiheted hogy nagyon hasznos dolog és nem BAROMSÁG!
tegnap 22:58 Nagyon helyes! Ne foglalkozz ilyesmivel, ez nem tudomány! Csak egy pénz szerzési mód. Aki ezért fizet, megérdemli a sorsát! Ne halgass idiótákra!
Ez egy baromság, ne foglalkozz vele.
Szektás dolog, ne foglalkozz vele.
utolsó válaszoló: Te annyira idióta vagy! Kérdezõ ne hallgass barmokra. Ezért senki sem kér pénzt, és igen is ez egy tudomány. Nagyon jó tudomány és én már csak tudom. Aki ellenzi az egy hülye [email protected], aki nem bírja elviselni hogy vannak nála értelmesebbek is, akik nem csak a gép elõtt ülve kockulnak.
Háát és állandóan lemegyek alfába, sajnos véletlenül, bár nem szeretnék, fõleg reggel 7-kor 0. órában. Egyszercsak azt veszem észre hogy alszom, de közben írok, és mikor felkelek, ilyen krikszkrakszok lesznek a füzetemben. TEhát félig alszom, félig meg írok, tuk furcsa, de azért jó érzés, mert közben pihenek is XD
Csak nehogy ne tudj kijönni, mert akkor te leszel az alFÁBA szorult féreg!:D:D:D
Gratulálok a flame warhoz! Maga a relaxáció és az alfa állapot minden bizonnyal nem haszontalan. Ezzel együtt az Silva féle módszer állításainak nagy része mindenféle tudományos alapot nélkülöz, kizárólag anekdotikus beszámolókból építkezik. Nem lehet vele távolba látni, jövõbe látni, csodálatos gyógyulásokat garantálni. Ha valaki másképp tudja, az legyen szíves ezt hivatkozásokkal alátámasztani.
Inkább húzogasd még kisöcsém majd ha felnõtt leszel akkor el kezdhetsz ezekkel gondolkozni, de te kevés is vagy meg leszel ehhez! :)
De a kérdezõ is maga egy idióta
jajj hagyjál már a rohadt szektáddal! Fogd már fel hogy semmi köze sincs hozzá
A kérdező hozzászólása: Micsoda vitafórum lett a kérdésembõl :D
Neked kellen öcsém. Kicsit félreinformáltak téged ember. SZEKTA? Haggyuk már! Ne égessd magad! Amúfy meg! És az agykontroll-nak semmi köze sincs a valláshoz, ellenben a te hiteddel. ezen mit nem lehet érteni? te azt hiszed, hogy van pedig nem. ennyit jelent. és ha nem érted igen az a te hibád. Miért én olvasgassak az agykontroll mikor én már tudok mindent róla? Neked átmossták az agyad ilyen hülyeségekkel mintohgy szektás dolog. Ne röhögtess már. nölj már fel, és foggd fel, az agykontroll hasznos tudomány ág, és SEMMI, DE SEMMI köze sincs a szektákhoz. Mondjuk ha lenne egy kis értelem is benned, akkor tudnád, hogy az alfa állapot az ébrenlét és az alvás közti állapot. Ebben az állapotban sokkal de sokkal több minden lehet megtanulni. Wzért is ajánlják tanulás céljából IS. De te biztos mikor még nem alszol egy szektához tartozol. MERTHOGY TE EZT ÁLLÍTOD! Szánalmas vagy már ne is haragudj.
képzeld én sem vagyok lány! és igen is te vagy a gagyi. És az agykontroll-nak semmi köze sincs a valláshoz, ellenben a te hiteddel. A XXI. században élünk ember!!! Bár szerinte a te igen kedvelt elvont elméddel ezt nem foghatod fel. Ne legyél ennyire beszûkûlt az új dolgok iránt. és hát ez bizonyítja az is hogy nem én hanem te vagy egyszerû. Egyszerû de annál maradibb.
Én nem vagyok lány. Szerinted érdekel engem az, hogy egy internetes hittérítõ szánalmasnak nevez? Jól gondolod, nem. Sõt! Örülök neki! Lehet, hogy elvont az elmém, ennek is örülök, legalább nem vagyok annyira egyszerû mint te. És már megmondtam, hogy nem én vagyok a gagyi, hanem az áltudományod.
Figyelj kislány! Képzeld nem unom, de te viszont elég gagyi vagy, ha még ilyenekn fennakadsz, hogy több agyuk van! Annyira szánalomra méltó emberek vannak itt ÉS TE IS HOZZÁJUK TARTOZOL. Kicsit elvont az elméd. Javaslom nézd a jetixet, talán ott nem használhak képletes szavakat, és talán te is megérted kislány!
Kislány! Nem unod? Ha ilyen jó dolog ez a (ál)tudomány, akkor indulás, mûveld! Ennyi legyen az összes örömöd az életben. Olvastam róla és gagyi! " Nagyon sok embert ismerek aki viszont él vele, és sokkal több agyuk van mint neked. haha" Hasonlóak mint te? Akkor nem csodálkozom. Hogyan lehet több agyuk? Mekkora a koponyájuk térfogata? Az enyém normál.
én is gratulálolok hozzád. ENNYI VAGY TE. egy nagy senki, aki abból él, hogy szapulja a fórumokon meg az ilyen helyeken a népet. OLVASS UTÉNA ÉS AKKOR MEGTUDOD HOGY MENNYIRE ÁLTUDOMÁNY EZ! megsúgom SEMENNYIRE. Kit érdekel hogy ki káromkodik és ki nem? SENKIT. Nem hírdetek semmit, fõleg hogy nem vagyok ennek az egésznek a mestere MÉG. Nagyon sok embert ismerek aki viszont él vele, és sokkal több agyuk van mint neked. haha
*megnyíilvánulásodhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem akarok alfába lemenni, és nem is kérdeztem a véleményeket, hogy szerintetetk ez jó-e vagy rossz, csak feltettem ezt a kérdést, mert érdekelt.
Akár szektás dolog, akár nem, apámnak mûködött

Miért van az, hogy valaki feltesz egy kérdést itt, és egy csomóan már írják is, hogy kamu kérdés, kamu, kamu, meg oltják le, hogy mekkora b. rom. Mikor lehet, hogy tényleg segítségre szorul?

mivan akkor ha csak kíváncsi az emberek véleményére esetleg abban a helyzetben?

Legjobb válasz: Debil kérdésre hasonlóan magasröptû és mélyenszántó válasz. Félreértés ne essék, hemzsegnek a trollok mind kérdezõként és válaszolóként is. Viszont, ha már huszonhatezerszer megkérdezték ugyan azt, vagy hasonlót, amit feltett, kicsit felmegy az emberben a pumpa, miért nem képes visszaolvasni, rákeresni korábbi kérdésekre.

Debil kérdésre hasonlóan magasröptû és mélyenszántó válasz. Félreértés ne essék, hemzsegnek a trollok mind kérdezõként és válaszolóként is. Viszont, ha már huszonhatezerszer megkérdezték ugyan azt, vagy hasonlót, amit feltett, kicsit felmegy az emberben a pumpa, miért nem képes visszaolvasni, rákeresni korábbi kérdésekre.

Hogy lehet, hogy valaki haverkodik mmással, engem meg utál, mikor ugyan annyit tud rólunk?

Pl. Van egy társaság, sport miatt, vagy sszakkör vagy ilyesmi, és ott az egyik csaj haverkodott kicsit az egyik sráccal, engem meg utált. Pedig ugyan annyit tudott rólam, mint róla nem sokat, nem nagyon dumáltunk, de mégis... Most hogy is van ez? Miért dönti el valaki hogy azzal dumálok, de a másikhoz meg hozzá se szólok?

Legjobb válasz: Elõítélet. De ez szerintem mindenkiben meg van egy bizonyos fokig. Csak van aki máshogy kezeli azt, ha számára egy ember nem szimpatikus. Nem kell sok beszéd ahhoz, vagy egyáltalán megismerkedés, hogy a másik számára ne tûnjünk számára kellemes személynek. 13/L

Elõítélet. De ez szerintem mindenkiben meg van egy bizonyos fokig. Csak van aki máshogy kezeli azt, ha számára egy ember nem szimpatikus. Nem kell sok beszéd ahhoz, vagy egyáltalán megismerkedés, hogy a másik számára ne tûnjünk számára kellemes személynek. 13/L
Nem vagy neki szimpatikus. Van ilyen. Ne törõdj vele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!