Találatok a következő kifejezésre: Mit lehet hogy ne menjenek a (6 db)

Mit lehet tenni, hogy ne menjenek a cicámba kullancsok?

Legjobb válasz: Vegyél neki Kiltix nyakörvet, és esetleg Frontline-al is kend be.

Vegyél neki Kiltix nyakörvet, és esetleg Frontline-al is kend be.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a nyakörvet nem viseli el. Itt csak advantix cseppet lehet kapni. Az is jó kullancs ellen is?
Állatkórházban keresd a frontline-t, az a "biztos" :)
Van egy jó fürdetõszer, csak drága, de nagyon-nagyon hatásos!!!Majd megnézem a nevét és leírom ide!!
A Frontline- t és a Kiltix- et ne használd együtt, külön- külön is elég egy cicának. Bár a nyakörvet nem is baj, ha nem viseli el, mert felkötheti magát vele egy fára amikor mászik és meg is fulladhat... ha lazábbra hagyod, hogy ki tudon bújni belõle, ha esetleg beakad egy ágba, akkor 1-2 napnál tuti nem tart tovább. Úgyhogy ez nem egy jó alternatíva. Én úgy tudom, hogy advantixet nem csinálnak macskának, de a kutyáét RÁ NE KEND, MERT BELEPUSZTUL A TÚLADAGOLÁSBA!!! A macskák ilyen rácsepegtetõjét ADVANTAGE- nek hívják, ez ellenben inkább bolhák ellen véd, nem kullancsok ellen. A legjobb tényleg a FRONTLINE, én is azt használom rájuk, kutyákra pedig az ADVANTIX- et, ill van egy újabb, de annak a neve most nem jut eszembe. De ha valakit érdekel, megnézem. Sóval használj frontline- t, de figyelj rá, hogy macskára való legyen!!!!
ja, az uccsó i9s én voltam: állatpatikában lehet kapni és állatorvosoknál, de nálunk árulják a kisállatkereskedésekben is, ahol kisállatkajákat meg ilxesmiket tudsz venni. Érdeklõdj ezeken a helyeken.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
vastag a combod, és kidörzsölõdik
Vegyél farmert, az azért elég sokat kibír!
Elsõ válaszolónak van igaza. Persze mindenkinek, aki nem anorexiás, vagy nagyon vékony összeér a combja, de annál hamarabb megy tönkre egy gatya, minél erõsebb vagy combban, mert annál jobban dörzsölõdik. Vegyél bõrgatyát! Lehetõleg ne mûbõrt, mert az meg recsegni fog járás közben.

Lányok, ti popiszex után nem szoktatok felfázni? Mit lehet tenni a baktériumok ellen, hogy ne menjenek át a nuniba, milyen trükköket ismertek?

mástól is hallottam, hogy ilyen problémája volt. Az érdekelne hogy ismertek-e valami trükköt ez ellen? fert?tlenít?, vagy hasonlók.

Legjobb válasz: Mitõl fázna fel..?

Mitõl fázna fel..?
Egyszerûen elkerülhetõ, anál a vége és pont. Nincs utána se nuni, se semmi.
Akkor ne engedd, hogy kinyissa a kiskaput. Most felfázás, 10 év múlva aranyér, 20 év múlva pelenka. Hajrá. 21F
nekem sima szex után is volt felfázásom, az orvosom azt mondta, minél hamarabb menjek ki utána pisilni.
17:28 Ez az aranyér meg pelenka dolog marhaság. A fenékizom ugyanúgy visszahúzódik és nem gyengül el, mint a hüvely. A kérdezõnek: popószex után: - vagy legyen ott vége és utána ne menjen vissza a párod a másik lyukba - vagy mielõtt visszamenne húzzon óvszert - vagy a popódhoz húzzon óvszert és mielõtt visszamenne a másik lyukba húzza le - vagy egyszerûen küldd ki a fürdõszobába szappannal mossa le a farkát és úgy jöjjön vissza.
inkább így!
A kérdező hozzászólása: most írtam volna úgy, hogy amikor a pasim s*ggbe b*sz k*rvára fáj a p*nám vagy hogy gondolod? :D:D:D
A kérdező hozzászólása: :D az lényegtelen szívem! a gyk nem enged trágár szavakat használni.
Besz.rás vagy! popiszex, meg nuni! Hány éves vagy drágám?
A kérdező hozzászólása: nem hagyom
A kérdező hozzászólása: na ezt magyarázzátok el a férjemnek, aki a nagy hévben már azt se tudja hova nyúl, hova dug. mindig elmondom neki, de én mégis minden alkalommal felfázok, és már nagyon utálom. most is itt szenvedek, és nincs is gyógyszerem.
A kérdező hozzászólása: a felfázás bakteriális jellegû dolog, és a kakiló környéke tele van baktériumokkal. mivel a lányok húgycsöve közelebb is van hozzá, meg maga a húgycsõ rövidebb mint a fiúké, könnyebben bemennek a baktériumok, fõleg, ha egy szerszám ott mûködik ezeken a területeken. egyszerûen átmennek a baktériumok. ha valaki nem jól törli a nuniját (hátulról elõrefelé) akkor is sûrûn felfázik. ezek a bacik mindig vannak bennünk, és azért hívják felfázásnak, mert ha egy lány leül a hidegre, a hideg a baciknak jó klíma és elszaporodnak, majd jön a betegség. de én és a barátnõm fáztunk már fel a Palatinus legmelegebb (forró-ami leghátul van a strandon) medencéjében is, mert tele volt baktériumokkal. szóval ez a betegség baktériumok miatt alakul ki. és így a popi szex is egy nagyon jó táptalaj ennek a betegségnek. de lehet hogy hajlam kérdése is, ezért kérdezem a lányokat, hogy õk jártak-e már így, ha igen tudnak-e valami ellenszert.
Ha seggberakott az illetõ, akkor utána ne tegye be a punidba, így elkerülhetõ. Akkor már legyen inkább seggbõl szájba ;)
A kérdező hozzászólása: durva. lehet azért, mert másfele is matatott. ott arrafelé. barátnõm mondta, hogy neki is volt már ilyen pusztán matatástól.

Mit jelent pontosan a "cat" mentõmellény, ami elvileg arra hivatott, hogy akárhogy bukunk hanyatt fordít hogy ne nyeljünk vizet. Hol lehet ilyet kapni? Mennyibe kerül? Hogy néz kiM?

Legjobb válasz: Így még nem hallottam, hogy "cat" - ezek a patronos/automata mentõmellények, amikben van egy érzékelõ, ami vízbeesés hatására felfújja a mellényt. 150N-275N között váltakoznak, utóbbi tengeri használatra is alkalmas. Az ára olyan 30e körül mozog. http://www.argep.hu/trend/AUTO/Automata-mentoemelleny.html

Így még nem hallottam, hogy "cat" - ezek a patronos/automata mentõmellények, amikben van egy érzékelõ, ami vízbeesés hatására felfújja a mellényt. 150N-275N között váltakoznak, utóbbi tengeri használatra is alkalmas. Az ára olyan 30e körül mozog. http://www.argep.hu/trend/AUTO/Automata-mentoemelleny.html
Ez nem gyógyszer, nyugodtan szedheted, de ha bizonytalan vagy, akkor az orvosodat kérdezd meg.
Lehet kálcium pezsgõtablettát inni, én is ittam napi rendszerességgel. A terhesség nem feltétlenül jelenti azt, hogy tönkre mennek a fogaid.

A suliban nem vagyok az a, , menő" tipus . És mindenki szekál és mindenki utál . Mit lehet ez ellen tenni, hogy szeressenek és ne utáljanak? Tudok ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Könyörgöm, miért engeded hogy igy bánjanak veled ? Semmi joguk ehez és csak azt heccelik aki 'könnyû préda'. Abban a pillanatban azzá válsz, amikor felveszed amit mondanak és nem mersz visszaszólni nekik Miben jobbak õk, mint te ? Elõszõr ezen kéne elgondolkodj, ha jobb vagy mint õk akkor semmi okod sincs, hogy hallgassál ! Állj ki magadért, szerinted milyen más megoldás létezik ? A suliból elköltözés sem a leghatásosabb módszer, mivel nem jó nyitott fejezeteket hagyni az életben. Old meg a problémád !

Könyörgöm, miért engeded hogy igy bánjanak veled ? Semmi joguk ehez és csak azt heccelik aki 'könnyû préda'. Abban a pillanatban azzá válsz, amikor felveszed amit mondanak és nem mersz visszaszólni nekik Miben jobbak õk, mint te ? Elõszõr ezen kéne elgondolkodj, ha jobb vagy mint õk akkor semmi okod sincs, hogy hallgassál ! Állj ki magadért, szerinted milyen más megoldás létezik ? A suliból elköltözés sem a leghatásosabb módszer, mivel nem jó nyitott fejezeteket hagyni az életben. Old meg a problémád !
háát szerintem mosmár nem nagyon..vagyis attol függ..hány éve vagy?
álj a sarkadra ne hagyd magad de probalj meg normalisan viselkedni ahogy a tobbiek elvárják akkor talán jo lesz de soha ne ugy élj ahogy mások akarják hanem ahogy te szeretnél :)
A kérdező hozzászólása: Hát végülis semmit nem csináltam, nem szóltam vissza.Ebben az évben jobban állnak hozzám.Azt még nem mondom hogy szeretnek de jobban befogadnak.
Na? Mi lett?
A kérdező hozzászólása: XD amúgy ez is lehet egy jó megoldás :D
ho is van az a suli? ^^ ha te nem vered szét õket, akkor majd én ^^
A kérdező hozzászólása: :D de én nem vagyok az a verekedõs tipus
Verd agyon õket, nekem bevállt :D
háát akkor nemtudom.. szolj valami nagyobbnak h szoljanak rájuk...
A kérdező hozzászólása: nem hagyom magam de így is ! Mit tegyek ??
nemhiszem..amugy egyszerûen ne hagyad magad..tehát ha beszolnak szolj vissza..egy idõ után már nem fognak piszkálni ....
A kérdező hozzászólása: És mivel én vagyok a legidõsebb . Ezért az is befolyásolja ?
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok ( én vagyok a legidõsebb ) Köszönöm minden kommentet
A kérdező hozzászólása: köszi a segítségeteket :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!